Besiktas – Bayern 1:3 (kon.) | Barcelona – Chelsea 3:0 (kon.)
koniec
FC Barcelona
3:0 (2:0)
Chelsea FC
Streda 14.03.2018, 20:45 • Camp Nou (Barcelona) • Liga majstrov • Osemfinále
Predzápasové kurzy
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 20:45.
     
    Vítam všetkých priaznivcov futbalu pri sledovaní tohto online textového prenosu. V ňom sa spoločne zameriame na stretnutie, v ktorom proti sebe nastúpia mužstvá FC Barcelona a Chelsea FC. Zápas a tak aj tento prenos sa začína o 20:45!

    V stredu sú na programe ďalšie odvetné zápasy osemfinále Ligy majstrov. Diváci na štadióne Camp Nou v Barcelone budú svedkami veľkého súboja o postup do ďalšej vyraďovacej časti tejto súťaže, medu španielskym celkom FC Barcelona a anglickou Chelsea, pričom prvé stretnutie skončilo v Londýne 1:1 a tak v miernej výhode sú v tomto zápase domáci futbalisti, ale stále nie je o ničom rozhodnuté.

    FC Barcelona: Domáci futbalisti bojovali v základnej skupine D, ktorá bola až do záverečného zápasu veľmi vyrovnaná. Napokon ju dokázala Barcelona vyhrať, keď so 4 víťazstvami a 2 remízami predbehla druhý Juventus o 3 body. Počas základnej skupiny inkasovala Barcelona len jeden jediný gól, čo sa nikomu inému nepodarilo.

    Chelsea FC: Hosťujúci futbalisti bojovali v základnej skupine C, ktorá bola takisto veľmi vyrovnaná. Anglický celok napokon v nej dosiahol 11 bodov, čo bol rovnaký počet ako prvý AS Rím, ale Chelsea inkasovala viacej gólov. Hostia nepredvádzali v skupine také presvedčivé výkony ako ich súper v osemfinále, ale aj tak sa diváci môžu tešiť na veľmi zaujímavé zápolenie.

    Ako už bolo spomenuté, prvý zápas sa skončil nerozhodným výsledkom 1:1, čo stavia do mierne lepšej pozície domácu Barcelonu. Zápas to však bol veľmi vyrovnaný, takže podobný priebeh sa dá očakávať aj teraz. Uvidíme teda, ako to celé dopadne, či sa rozhodne v riadnom hracom čase, alebo zápas poputuje aj do predĺženia.

    Zápas vám z pozície komentátora tohto prenosu sprostredkuje Miroslav Revaj.
     
    Úvodné zostavy:

    FC Barcelona: ter Stegen – Roberto, Piqué, Umtiti, Alba – O. Dembèlé, Rakitić, Busquets, Iniesta (C) – Messi, L. Suárez

    Náhradníci: Cillessen – Paulinho, Digne, A. Gomes, Alcácer, Vermaelen, Aleix Vidal

    Chelsea FC: Courtois – Azpilicueta (C), Christensen, Rüdiger – Moses, Fàbregas, Kanté, Alonso – Willian, Giroud, E. Hazard

    Náhradníci: Caballero – Bakayoko, Cahill, Morata, Scott, Pedro, Zappacosta

    Rozhodca: Damir Skomina – Jure Praprotnik, Robert Vukan – Tomaž Klančnik (všetci SVN)
     
    Príjemný futbalový večer prajem všetkým, ktorí klikli na tento online textový prenos a nasledujúce chvíle strávia aj jeho sledovaním. Do začiatku odvetného zápasu osemfinále Ligy majstrov na Camp Nou medzi mužstvami FC Barcelona a Chelsea FC už veľa času neostáva, zatiaľ si môžte prezrieť zostavy oboch celkov. Prvé stretnutie v Londýne dopadlo nerozhodne 1:1, čo do mierne lepšej pozície stavia Barcelonu. Určite sa však máme v tomto stretnutí na čo tešiť, snáď uvidíme veľa zaujímavých situácii. Stretnutie z pozície rozhodcov povedú páni zo Slovinska a to konkrétne Damir Skomina – Jure Praprotnik, Robert Vukan – Tomaž Klančnik. V dejisku stretnutia je tak už teda všetko pripravené, čaká sa len na príchod aktérov a arbitrov tohto stretnutia.

    Pri sledovaní nášho online textového prenosu vám praje príjemný športový zážitok komentátor Miroslav Revaj.
     
    Oba celky sú už spoločne s rozhodcami zápasu prítomné na hracej ploche, prvý polčas tohto zápasu sa tak už čoskoro začne!
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    1
    Prvý polčas tohto zápasu sa už naplno rozbehol, výkop mali domáci futbalisti.
     
    2
    Barcelona sa ihneď po výkope presunula na útočnú polovicu a drží loptu na svojich kopačkách. Sledujeme tak typickú hru domácich futbalistov, teda sériu presných prihrávok.
     
    3
    Barcelona dala gól!
    Vynikajúci vstup domácich futbalistov do tohto zápasu! Barcelona prakticky celý čas po výkope držala loptu vo svojej moci, následne sme mali možnosť vidieť krásnu kombináciu domáceho celku, po nej sa LIONEL MESS dostal po výbornej prihrávke až pred brankára Courtoisa a presnou strelou posiela domácich do vedenia 1:0!
    3. Lionel Messi (BAR) - 1:0
     
    4
    Hostia teda musia rýchlo reagovať na túto situáciu, teda čo najskôr streliť vyrovnávajúci gól. Chelsea sa tak po výkope presúva na útočnú polovičku a tak sa domáci musia mať na pozore.
     
    5
    No a hosťujúci celok si vybojoval aj zaujímavý priamy kop na útočnej polovičke. Po jeho realizácii sa do zakončenia dostal Rüdiger, po jeho strele získavajú hostia prvý rohový kop v tomto zápase.
     
    6
    Ani rohový kop však pre celok z Londýna nič zaujímavého nepriniesol, k lopte sa tak už dostávajú domáci, ktorí sa snažia postupnými prihrávkami preniknúť na súperovu polovicu.
    6.
     
    7
    Do rýchleho protiútoku sa však dostali futbalisti Chelsea, následne prišiel aj prízemný center pred bránu domácich, do zakončenia sa tlačil Hazard, ale obrana domácich ho včas od lopty odstavila.
     
    8
    Chelsea však podniká aj ďalšie útočné akcie. Opäť smerovala prízemná lopta do pokutového územia domácich, Moses sa snažil loptu posunúť na Williana, ale opäť dobre zapracovala obrana Barcelony.
     
    9
    Hra sa tak momentálne prelieva zo strany na stranu, k lopte sa teraz dostal domáci celok, ktorý sa určite nemá kam ponáhľať a opäť predvádza sériu presných prihrávok.
     
    10
    Domáci sa presunuli na útočnú polovicu, ďalšiu dobrú prihrávku si spracoval Suaréz, ale k presnému centru do pokutového územia hostí sa už nedostal a napokon ani nevybojoval pre svoj celok rohový kop.
     
    11
    Londýnsky celok mal k dispozícii po rýchlom prechode do útoku ďalší priamy kop. Ten sa hostia rozhodli rozohrať nakrátko, ale domáci loptu dostali do bezpečia a následne sa zakončujúci Hazard ocitol v ofsajde.
     
    12
    Útočná akcia hosťujúceho celku sa však aj naďalej stupňuje. Spoza 16-tky sa teraz dostal do zakončenia Willian, ale jeho strelu bezpečne kryje brankár domácich ter Stegen.
     
    13
    Ďalší útok domácich sa znova snažil potiahnuť Suaréz, ale ani v tomto prípade sa cez obranu hostí nedostal. Odkop od svojej brány tak realizuje brankár Courtois.
     
    14
    Chelsea teraz kombinuje pred svojou bránou, ich súper sa však okamžite snaží o vysoké napádanie. Rýchly gól domácich naznačoval väčší náboj do tohto zápasu, ale tempo hry začína mierne upadať.
     
    15
    Tento útok hosťujúcemu mužstvu nevyšiel, nepresná prihrávka sa dostala iba k brankárovi domácich ter Stegenovi, ktorý ju tak už posúva na svojich spoluhráčov. Chelsea sa tak vracia späť na svoju polovicu.
     
    16
    Následne sa domáci snažili dostať do útoku cez dlhú nakopnutú loptu, ale hostia sa previnili nedovoleným zákrokom. Barcelona tak získava priamy kop tesne za stredovým kruhom.
     
    17
    Útočnú snahu domácich sa teraz snažil rozvinúť Dembèlé, ale ten bol čisto od lopty odstavený obranou hosťujúceho celku. Šancu ísť dopredu má tak teraz londýnsky celok.
     
    18
    K lopte sa však už opäť dostávajú domáci futbalisti, ktorí sa však znova nikam neponáhľajú a bezpečne kombinujú v strede poľa. Hostia tak teraz musia vyčkávať a vyvarovať sa každej chybe.
     
    19
    Domáci však následne vo svojej kombinácii chybovali, rýchlo dopredu sa tak už snaží prebiť ich dnešný súper, má to však veľmi ťažké, pretože domáci úspešne bránia svoje územie.
     
    20
    Barcelona dala gól!
    Domáci dávajú svoj druhý gól v tomto zápase! Najprv sa síce do zakončenia na bránu domácich dostal Hazard, ale jeho pokus bol obranou Barcelony zblokovaný. Následne išli domáci do rýchleho brejku, ktorý úspešne potiahol Messi, krásne sa dostal cez obranu hostí, posunul loptu na voľného OUSMANEHO DEMBÈLÉHO a ten napokon úspešnou strelou do hornej časti brány pridáva druhý gól domácich – 2:0!
     
    21
    Takýto úvod odvetného zápasu medzi Barcelonou a Chelsea čakal asi málokto. Domáci dali za 20 minút dva góly a sú tak už blízko k postupu do ďalšej vyraďovacej časti tohto ročníka Ligy majstrov.
     
    22
    Navyše sa teraz hosťujúcemu celku nedarí dostať sa k lopte a rozvinúť tak útočnú akciu. Domáci tak aj naďalej pohodlne kombinujú na svojej polovici, nemajú sa kam ponáhľať.
     
    23
    Isté však už teraz určite je to, že sa v tomto zápase predlžovať nebude. Chelsea však potrebuje čo najskôr streliť kontaktný gól, ktorý by londýnskemu celku nesmierne pomohol.
     
    24
    Žltú kartu dostáva Sergi Roberto (FC Barcelona).
     
    25
    Obraz hry sa aj naďalej nemení, domáci si bez problémov držia loptu na svojich kopačkách a hostí do ničoho nepúšťajú. Hostia musia čo najskôr zlepšiť svoju hru, ak chcú ešte niečo s týmto zápasom spraviť.
     
    26
    Po dlhšej dobe získali hostia šancu zaútočiť. Po nedovolenom zákroku od domácich futbalistov získali hostia priamy kop, po ňom sa do zakončenia dostal Moses, ale jeho pokus bol veľmi nepresný.
     
    27
    Veľa nechýbalo a domáci mohli navýšiť svoje vedenie na tri góly! Iniesta sa krásne dostal až do pokutového územia hostí, následne poslal presnú prihrávku na Suaréza, ale jeho zakončenie išlo iba do vybiehajúceho brankára Courtoisa.
     
    28
    Dlho netrvalo a domáci opäť zaútočili. Suaréz sa však teraz previnil útočným faulom a tak domáci futbalisti strácajú loptu. Chelsea sa tak už snaží preniknúť smerom dopredu.
     
    29
    Willianovi ťahal rýchly protiútok svojho tímu, ale následne sa už nikto z hosťujúceho celku do zakončenia nedostal. Loptu tak získavajú domáci futbalisti, ktorí už rozbiehajú sériu presných prihrávok.
     
    30
    Pol hodina hry je teda už za nami, domáci futbalisti aj naďalej vyhrávajú 2:0 a majú to tak výborne rozbehnuté k postupu ďalej. Vo futbale sa však môže stať ešte čokoľvek, pamätáme si nejeden skvelý obrat.
     
    32
    Dlhšiu dobu teraz držali loptu na svojich kopačkách domáci futbalisti, ale Dembelé sa aj napriek veľkej útočnej aktivite už do zakončenia nedostal. Šancu tak teraz získava londýnsky celok.
     
    33
    Pred bránu domácich smeroval center z ľavej strany, ale táto lopta končí len v rukaviciach brankára ter Stegena, ktorý zatiaľ v tomto zápase veľa roboty nemal.
     
    34
    Prišla však zaujímavá situácia na strane domácich! Po priamom kope sa do zakončenia dostal Piqué, ale v páde poslal loptu len do pripraveného brankára Courtoisa.
     
    35
    Na útočnej polovičke sa však už teraz usadili hosťujúci futbalisti, takže domáci sa musia teraz brániť. Uvidíme teda, čo nám prinesie záver prvého polčasu, ktorý sa už nezadržateľne blíži.
     
    37
    Willian získal loptu a pokúsil sa o samostatný prienik do pokutového územia domácich. Tam ho však obrana Barcelony nepustila, ale hostia aj naďalej prejavujú veľkú útočnú aktivitu.
     
    38
    Domáci sa však dostali do rýchleho brejku, po ňom zakončoval na bránu hostí Iniesta, ale jeho pokus bol len veľmi nepresný a brankára Courtoisa nijak neohrozil.
     
    39
    Veľa nechýbalo a mohlo byť znížené! Kanté sa dostal v pokutovom území domácich k lopte a následne aj nebezpečne strieľal na bránu, ale jeho strela napokon míňa priestor troch žrdí.
     
    40
    Do konca prvého polčasu ostáva približne 5 minút, domáci si stále držia vedenie o dva góly. Chelsea je však v posledných minútach veľmi aktívna a snaží sa ešte znížiť v prvom polčase.
     
    42
    Loptu však teraz majú na svojich kopačkách domáci futbalisti, ktorí sa samozrejme nikam neponáhľajú. Hostia však vysoko napádajú rozohrávku svojho dnešného súpera.
     
    43
    To sa londýnskemu celku aj vydarilo, získava loptu v strede poľa a postupnou kombináciou sa už hostia presúvajú na útočnú polovicu. Barcelona sa tak zrejme v závere polčasu bude musieť brániť.
     
    44
    Chelsea získava zaujímavý priamy kop z tesnej blízkosti na domácu bránu! Iniesta fauloval pred pokutovým územím Alonsa a hostia tak majú nádejnú pozíciu na strelenie kontaktného gólu.
     
    45
    Tyčka zachránila domácich futbalistov! Alonso sa postavil k priamemu kopu a samozrejme to skúsil priamou strelou na bránu, ale jeho pokus skončil len na konštrukcii Courtoisovej brány.
     
    45
    Žltú kartu dostáva Willian (Chelsea FC).
     
    45+1
    Prvý polčas sa skončil.
     
    Skončil sa prvý polčas tohto odvetného zápasu, ktorý mal napokon veľmi zaujímavý priebeh. Domáci futbalisti vstúpili do tohto stretnutia naozaj výborne, keď už v tretej minúte otvoril skóre stretnutia Messi. Ten mal následne prsty aj v druhom presnom zásahu domácich, keď prirpavil gólovú prihrávku Dembèlému, ktorý skóroval v 20. minúte. Hostia sa potom dokázali pozbierať, ale zahodili jednu dobrú príležitosť a v závere prvého dejstva zachránila domácich tyčka.

    Uvidíme teda, čo nám ponúkne druhý polčas, ktorý sa začne približne o 21:46!
     
    Oba celky sú už spoločne s rozhodcami zápasu späť na hracej ploche, druhý polčas sa tak už čoskoro začne!
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    46
    Druhý polčas tohto zápasu sa už teda naplno rozbehol, výkop mali hostia. Ani jeden z trénerov nespravil zmenu v základnej zostave svojho tímu.
     
    47
    Chelsea sa okamžite presunula na útočnú polovičku, do zakončenia sa prebíjal Willian, ale ten sa napokon previnil iba útočným faulom. Hostia však budú určite vo svojej aktivite pokračovať.
     
    48
    Definitívne však teraz mohol o postupe Barcelony rozhodnúť Suaréz! Ten sa v pokutovom území hostí dostal do nádejnej pozície na strelenie gólu, ale brankár Courtois podržal svoje mužstvo výborným zákrokom.
     
    49
    Hostia však teraz dvakrát pohrozili! Najprv zakončenie spoza 16-tky upratali do bezpečia domáci obrancovia, ale londýnsky celok ešte ostal na útočnej polovičke. Po výbornej naražáčke s Willianom sa do zakončenia v pokutovom území hnal Giroud, ale ten padá na zem! Hlavný rozhodca však penaltu neodpískal, bola to však veľmi sporná situácia.
     
    50
    Žltú kartu dostáva Olivier Giroud (Chelsea FC).
     
    51
    Antonio Conte nechce veriť tomu, že toto nebolo na penaltový verdikt. Jednalo sa naozaj o veľmi spornú situáciu, ktorú však napokon hlavný rozhodca Skomina posúdil takto.
     
    52
    Dôležité však je, že oba celky vstúpili do druhého polčasu veľmi aktívne a tak sa zrejme až do záverečného hvizdu hlavného rozhodcu máme na čo tešiť.
     
    53
    Po rýchlom protiútoku sa hostia dostali k rohovému kopu. Center od Willina sa však domáci futbalisti bez problémov postrážili. Útočiť aj naďalej musia práve hostia.
     
    54
    Aj sa tak naďalej deje, ale táto centrovaná lopta pred bránu domácich bola naozaj ľahkou korisťou pre brankára ter Stegena. Barcelona momentálne kombinuje v blízkosti svojej brány.
     
    55
    Postupne sa domáci futbalisti presúvajú na útočnú polovičku, hostia sa tak musia teraz brániť. Barcelona sa však moc do zakončenia nehrnie, snaží sa čo najdlhšie mať loptu vo svojej moci.
     
    56
    Striedanie v tíme FC Barcelona: z ihriska odchádza Andrés Iniesta, prichádza Paulinho.
     
    57
    Chelsea vybojovala na svojej polovici loptu a už sa snaží preraziť smerom dopredu. Domáci sa však dobre rozostavili v strede poľa a tak svojho súpera do ničoho nepúšťajú.
     
    58
    Opäť však sledujeme kombináciu domáceho celku, ktorý sa nemá kam ponáhľať. Hostia sa snažia o vysoké napádanie, ale domáci dnes vo svojich prihrávkach chybujú len minimálne.
     
    59
    Hra sa opäť postupne prelieva zo strany na stranu, ale dlhšiu dobu sme nevideli žiadnu zaujímavú situáciu na jednej či druhej strane. To však domácemu celku určite vadiť nemusí.
     
    60
    Hodina z tohto zápasu už teda uplynula, skóre 2:0 ostáva aj naďalej v platnosti. Postupová matematika je teda stále jasná, hostia musia streliť dva góly, ak ešte pomýšľajú na postup.
     
    61
    Striedanie v tíme FC Barcelona: z ihriska odchádza Sergio Busquets, prichádza André Gomes.
     
    62
    Chelsea sa však znova čoraz viac tlačí pred pokutové územie domácich. Obrana domácich je však aj naďalej stále pozorná, aj keď to proti londýnskemu celku má teraz veľmi náročné.
     
    63
    Barcelona dala gól!
    V Barcelone sa dnes večer prepisuje história! LIONEL MESSI dáva svoj 100. gól v Lige majstrov! Hostia síce boli teraz aktívnejší a držali sa aj s loptou na útočnej polovičke, ale loptu napokon stratili a tak išli okamžite dopredu domáci futbalisti. Výbornú prihrávku do pokutového územia si prebral Messi a krásnou strelou prekonáva Courtoisa dnes po druhýkrát – 3:0!
     
    64
    Nuž, o postupe sa teda zdá byť už rozhodnuté. Chelsea má k dispozícii ešte nejaký ten zvyšný čas druhého polčasu, ale to by sa musel stať naozaj veľký zázrak, aby ešte dokázali s týmto výsledkom niečo spraviť.
     
    65
    Domáci fanúšikovia sa tak aj naďalej bavia na tribúnach, už veria, že to ich miláčikovia dnes zvládnu. Chelsea určite nie je tak odovzdaným súperom ako hovorí skóre, ale v útočnej fáze to je zo strany hostí dnes veľmi zlé.
     
    66
    Striedanie v tíme FC Barcelona: z ihriska odchádza Ousmane Dembèlé, prichádza Aleix Vidal.
     
    67
    Striedanie v tíme Chelsea FC: z ihriska odchádza Olivier Giroud, prichádza Álvaro Morata.
     
    68
    Výsledok už teda hovorí jasnou rečou, ale snáď ešte uvidíme nejaké zaujímavé momenty. Chelsea sa ešte snaží o útočné výpady, ale dnes domáci dominujú vo všetkých smeroch.
     
    69
    Domáci vytláčajú kombináciu svojho súpera až na jeho polovičku, ale hostia sa už urýchlene snažia o ďalšiu útočnú akciu. Aspoň gól by si dnes hostia za svoju bojovnosť zaslúžili.
     
    70
    Kanté sa teraz prebíjal do pokutového územia domácich, ale to sa mu nepodarilo a obrana Barcelony následne upratala loptu do bezpečia. Nápor hostí však pokračuje ďalej.
     
    71
    Londýnsky celok si však musí dávať aj na nebezpečné protiútoky domáceho celku. Barcelona hrá dnes zodpovedne oboma smermi a určite si teda postup ďalej zaslúži.
     
    72
    Loptu teraz na svojich kopačkách držia futbalisti Barcelony, ktorí opäť ukazujú svoju presnú kombináciu. Ich súper sa tak už musel stiahnuť späť na svoju polovicu.
     
    73
    Postupná kombinácia sa teraz domácim futbalistom nevydaril a tak si už loptu preberajú hosťujúci futbalisti. Chelsea tak ešte svoje zbrane neskladá, ale viac menej je už postup pre londýnsky celok stratený.
     
    74
    Následne si hostia vybojovali rohový kop, ale ten nám žiadnu zaujímavú situáciu neponúkol. K lopte sa tak znova dostáva domáci celok, ktorý sa nemá kam ponáhľať.
     
    75
    Žltú kartu dostáva Marcos Alonso (Chelsea FC).
     
    76
    Barcelona teraz kombinuje na svojej polovici, hostia sa ale ešte snažia o vysoké napádanie. Domáci dnes však veľa chýb nerobia, postupne kráčajú za postupom ďalej.
     
    77
    Hostia zachytili prihrávku domácich a okamžite vyrazili pred pokutové územie svojho súpera. Hazard sa snažil aj zakončiť, ale to mu už umožnené vďaka pozornej obrane domácich umožnené nebolo.
     
    78
    Domáci sa prebojovali až na útočnú polovicu a po nedovolenom zákroku získava Barcelona priamy kop z nebezpečnej vzdialenosti. Loptu si už stavia hviezda dnešného večera Messi.
     
    79
    Lionel Messi takmer dosiahol hattrick v tomto zápase! Domáci futbalista to skúsil priamou strelou na bránu hostí, ale Courtois bol pozorný a výborným zákrokom loptu vyráža na rohový kop.
     
    80
    Rohový kop domácich futbalistov však už nič zaujímavého neponúkol, k lopte sa tak dostávajú hostia. Do konca zápasu už teda veľa neostáva, o jeho osude je už teda rozhodnuté.
     
    82
    Striedanie v tíme Chelsea FC: z ihriska odchádza Eden Hazard, prichádza Pedro.
     
    83
    Tento útok sa hosťujúcemu celku nevydaril, postranný rozhodca signalizuje ofsajd. Domáci futbalisti tak získavajú loptu na svojej polovičke a pochopiteľne sa nikam nenáhlia.
     
    84
    Domácim sa však teraz podarilo postupný prechod na útočnú polovicu a po zásahu obrany londýnskeho celku získava Barcelona rohový kop, ktorý už ide rozohrať Rakitić.
     
    85
    A mohlo to byť 4:0! Domáci zahrali tento rohový kop vynikajúco, Rakitičov presný center našiel pred bránou hostí Paulinha, ale jeho hlavičku fantasticky zneškodnil brankár Courtois!
     
    86
    Nasledoval tak ďalší rohový kop domácich futbalistov, ale ten už nič zaujímavého neponúkol. Postupne sa už blíži záver tohto zápasu, domáci teda postupujú do štvrťfinále Ligy majstrov.
     
    87
    Hostia sa ešte snažia niečo vymyslieť na útočnej polovici, ale do zakončenia sa dnes Chelsea dostáva veľmi ťažko. Navyše opäť hostia loptu strácajú a dopredu ide ich súper.
     
    88
    Barcelona úspešne kombinuje v strede poľa, domáci fanúšikovia už môžu odrátavať zvyšné minúty tohto zápasu. Zrejme nikto nečakal takýto výsledok, ale zrodil sa určite spravodlivo.
     
    89
    Riadny hrací čas druhého polčasu sa už pomaly napĺňa. Uvidíme teda, či hlavný rozhodca Skomina ešte niečo nadstaví, alebo po 90 minútach ukončí toto stretnutie.
     
    90
    Hostia ešte zahrávali rohový kop, po presnom centri pred bránu domácich sa do zakončenia dostal Rüdiger, ale jeho hlavička skončila na tyčke ter Stegenovej brány!
     
    90+1
    Napokon sa ešte nadstavujú dve minúty nad rámec riadneho hracieho času!
     
    90+2
    Koniec zápasu.
     
    V druhom polčase napokon domáci pridali ešte jeden gól, hviezdou zápasu sa teda stáva Lionel Messi, ktorý dal dnes dva góly a na jeden prihral. Výsledok teda hovorí jasnou rečou, ale hostia mali k dispozícii aj nejaké tie zaujímavé situácie a dvakrát zachránila domácich tyčka. Sledovali sme teda určite zaujímavý odvetný zápas, ktorý sa lepšie skončil pre FC Barcelona, ktorá teda postupuje do štvrťfinále.

    S týmto konštatovaním sa už teda lúčim a prajem ešte pekný zvyšok neskorého večera! Zápasom vás sprevádzal Miroslav Revaj. (22:38:55)

    Miroslav Revaj

    Góly: 3. Messi, 20. O. Dembèlé, 63. Messi

    Karty:   24. Roberto (BAR) – 45. Willian (CHE), 50. Giroud (CHE), 75. Alonso (CHE)


    FC Barcelona: ter Stegen – Roberto, Piqué, Umtiti, Alba – O. Dembèlé (66. Aleix Vidal), Rakitić, Busquets (61. A. Gomes), Iniesta (C) (56. Paulinho) – Messi, L. Suárez.
    Náhradníci: Cillessen – Paulinho, Digne, A. Gomes, Alcácer, Vermaelen, Aleix Vidal.

    Chelsea FC: Courtois – Azpilicueta (C), Christensen, Rüdiger – Moses, Fàbregas, Kanté, Alonso – Willian, Giroud (67. Morata), E. Hazard (82. Pedro).
    Náhradníci: Caballero – Bakayoko, Cahill, Morata, Scott, Pedro, Zappacosta.

    Rozhodca: Damir Skomina – Jure Praprotnik, Robert Vukan – Tomaž Klančnik (všetci SVN)
    20.02.2018
    Chelsea - Barcelona 1:1

    Góly: 62. Willian – 75. Messi

    Karty:   80. Rüdiger (CHE), 86. Morata (CHE) – 29. Rakitić (BAR), 76. L. Suárez (BAR), 90. Busquets (BAR)

    Držení míče: 32 % : 68 %.
    Střely na branku: 2:2. Střely mimo: 6:3. Rohy: 3:4. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 17:13.