EBEL – Tipsport ELH 5:3 (kon.) | DEL – Tipsport liga sk 4:7 (kon.) | DEL – Tipsport ELH 6:7 (kon.)
Tipsport liga – EBEL sk 6:2 (kon.) | EBEL – DEL 6:8 (kon.) | Tipsport liga – Tipsport ELH sk 4:4 (kon.)
koniec
Nemecká DEL
6:7 (2:4, 4:3)
Česká Tipsport ELH
Sobota 17.02.2018, 15:30All Star Cup
Partner:
     
    Česi si vo svojom druhom zápase pripisujú prvú výhru na turnaji. Nerodila sa rozhodne ľahko, vo veľkej prestrelke vyhrali hráči TELH iba rozdielom jediného presného zásahu. V Bratislave teraz bude nasledovať krátka prestávka. Po nej uvidíme o 16:45 otvárací ceremoniál a po ňom o 17:00 zápas Slovákov s Rakúšanmi. (16:10:32)
     
    Koniec zápasu.
    29:58 Cody LAMPL - 6:7


    ZDROJ: HOKEJKA TV
     
    29:58
    Nemecký tím dal gól!
    Nemci napokon dve sekundy pred koncom využili svoju powerplay. Postaral sa o to CODY LAMPL, ale na celkovom výsledku to už nič nezmení. Česi už svoje vedenie nestratia.
     
    29:14
    Nemci medzičasom odvolali brankára a hrajú so štyrmi korčuliarmi. Česi sa v trojici bránia.
     
    29:00
    Začína sa posledná minúta tohto zápasu. Nemci sú v útoku, ale súper ich vytláča iba k mantinelom, odkiaľ zakončenie nemôže prísť.
    27:20 Lukáš PECH - 5:7


    https://gfycat.com/gifs/detail/MadeupGraveChicken
     
    27:20
    Český tím dal gól!
    Naši susedia zvyšujú svoj náskok! Z ľavého kruhu sa do strely oprel LUKÁŠ PECH a uspel aj on. Český tím teraz musí svoj náskok už iba udržať.
    26:26 Jaroslav BEDNÁŘ - 5:6


    https://gfycat.com/gifs/detail/MadeupGraveChicken
     
    26:26
    Český tím dal gól!
    Nedáš – dostaneš. Českí hokejisti prešli do útoku, kde si vytvorili prečíslenie a JAROSLAV BEDNÁŘ tak mohol zakončovať do úplne odkrytej bránky. Pri tomto pokuse zaváhať nemohol.
     
    26:20
    Na opačnej strane mohli ísť Nemci do vedenia! Na hokejke to mal Umicevic, ktorý unikol obrane, ale na Kašíka nevyzrel.
     
    25:41
    Českí hokejisti sa držia v útočnom pásme, ale teraz si veľmi dlho prihrávali a váhali so srelou. Bednář napokon puk aspoň nahodil pred bránku, ale Jenike si poradil.
     
    25:00
    Začína sa posledná päťminútovka tohto zápasu. Pri puku sú Česi a budú útočiť.
    23:24 Sean SULLIVAN - 5:5


    ZDROJ: HOKEJKA TV
     
    23:24
    Nemecký tím dal gól!
    Neuveriteľné! Nemci pridávajú tretí gól v rade a vyrovnávajú na 5:5. Spoza bránky sa o to postaral SEAN SULLIVAN, ktorý puk po ľade dopravil k odkrytej žrdi.
    21:44 Dragan UMICEVIC - 4:5


    ZDROJ: HOKEJKA TV
     
    21:44
    Nemecký tím dal gól!
    Hráči DEL znižujú na rozdiel jediného gólu! Postaral sa o to DRAGAN UMICEVIC z Krefeld Pinguine, ktorý spred bránky zavesil puk pod hornú žrď.
     
    20:54
    Nemecký tím dal gól!
    Je znížené! Puk teraz Kašík iba vyrazil pred seba, kde bol ale pripravený STEFAN LOIBL, ktorý v okamžitej dorážke nemohol zaváhať.
     
    18:50
    Česi presunuli hru na opačnú polovicu klziska. Spoza bránky prišla prihrávka do najnebezpečnejšieho priestoru, ale Bednář sa tam po puku natiahol márne.
     
    18:09
    Nemci sa ešte rozhodne nevzdávajú. Sparre teraz poslal výbornú prihrávku priamo medzi kruhy, ale odtiaľ zakončenie neprišlo.
     
    17:00
    Nečas získal puk pri svojej obrannej modrej čiare, ale už nemal dostatok síl, aby išiel do brejku. Preto ho iba podržal a Česi budú striedať.
    16:11 David TOMÁŠEK - 2:5


    ZDROJ: HOKEJKA TV
     
    16:11
    Český tím dal gól!
    Máme tu druhý hetrik tohto turnaja! Dosiahol ho DAVID TOMÁŠEK, ktorý sa presadil efektnou strelou z ľavého kruhu na vhadzovanie. Puk preletel nad lapačku gólmana DEL.
     
    15:52
    Podobná situácia, ale z opačného kruhu na vhadzovanie. Teraz zakončoval Loibl, no iba presne do brankára Kašíka, ktorý po polčase nahradil Svobodu.
     
    15:20
    Nemci začali aktívne. Sparre teraz z ľavého kruhu hádzal puk pred bránku na teč, ale tam si ho sklepol jeden z českých hráčov.
     
    15:01
    Začal sa druhý polčas.
     
    Prvý polčas priniesol aktívny výkon na oboch stranách. Úspešnejšie začali Nemci, ale potom sa skóre obrátilo proti nim a pred druhou polovicou prehrávajú rozdielom dvoch gólov.
     
    15:00
    Prvý polčas sa skončil.
     
    14:46
    Nemci vyhodili puk zo svojej tretiny smerom k bránke súpera, ale tam trafili iba Svobodovu hokejku. Český gólman hru nepreruší a počkáme na záver polčasu.
     
    13:47
    Nečas si vzal puk na hokejku a potahol ho za bránku svojho súpera. Odtiaľ zrejme chcel prihrávať, ale nemal komu, pretože v ideálnej pozícii nikoho nemal.
    13:01 David TOMÁŠEK - 2:4


    ZDROJ: HOKEJKA TV
     
    13:01
    Český tím dal gól!
    Hostia pridávajú aj štvrtý presný zásah! Pri striedaní súpera sa DAVID TOMÁŠEK dostal do úniku, kde poriadne vymiešal brankára a nekompromisne zakončil bekhendom k pravej žrdi.
     
    12:00
    Hra plynie bez prerušovania veľmi rýchlo a puk lieta z jednej strany klziska na druhú. Pred nami je posledná trojminútovka tohto polčasu.
    09:31 Jaroslav BEDNÁŘ - 2:3


    ZDROJ: HOKEJKA TV
     
    09:31
    Český tím dal gól!
    Česi sa dostávajú do vedenia! Postaral sa o to ich kapitán JAROSLAV BEDNÁŘ, ktorý pálil priamo spred bránky a trafil to parádne do ľavého horného rohu nad lapačku brankára.
    08:33 David TOMÁŠEK - 2:2


    ZDROJ: HOKEJKA TV
     
    08:33
    Český tím dal gól!
    Česi udreli na opačnej strane a je vyrovnané! DAVID TOMÁŠEK ostal osamotený pred bránkou súpera, vymiešal si brankára a napokon po ľade zakončil k odkrytej žrdi.
    07:05 Sebastian UVIRA - 2:1


    ZDROJ: HOKEJKA TV
     
    07:05
    Nemecký tím dal gól!
    Hráči DEL sa opäť dostávajú do vedenia. Po ľavej strane potiahli útočnú akciu a napokon prišlo zakončenie z hokejky SEBASTIANA UVIRU.
     
    06:55
    Česi sa snažia aj naďalej. Lakatoš sa sám pretláčal z ľavej strany ku bránke, ale neuspel.
    05:01 Lukáš PECH - 1:1


    ZDROJ: HOKEJKA TV
     
    05:01
    Český tím dal gól!
    Je vyrovnaané! Súvislejší tlak českého tímu teraz využil LUKÁŠ PECH, ktorý zakončil z ľavého kruhu na vhadzovanie a našiel presne medzeru medzi telom brankára a žrďou.
     
    03:35
    Česi sa vrátili do útoku. Bednář tam z ľavého kruhu v dobrej pozícii našiel Nečasa, ale ten bol rýchlo dostúpený a nemohol strieľať.
    02:51 Sven ZIEGLER - 1:0


    ZDROJ: HOKEJKA TV
     
    02:51
    Nemecký tím dal gól!
    Nemci otvárajú skóre tohto zápasu. Po nenápadnej akcii sa o to postaral SVEN ZIEGLER.
     
    02:04
    Lakatošovi sa ešte puk vrátil a pokúsil sa zakončiť aj sám. Stiahol si ho do medzikružia, odkiaľ prišlo aj zakončenie, ale toto nemohlo prekvapiť.
     
    01:50
    Ďalšia pekná šanca českého tímu. Lakatoš teraz pred ľavým kruhom pri bránke iba tečoval nahodenie, čo nemeckého brankára zaskočilo, ale napokon uspel zásahom betónom.
     
    00:48
    Česi získali puk a dostali sa do samostatného úniku! Bol v ňom Nečas, ktorý sa na Jenikeho vyrútil úplne sám, ale zakončením po ľade neuspel.
     
    00:10
    Prvé buly vyhrali nemeckí hokejisti. Tí sa s pukom ihneď stiahli za svoju bránku a budú rozohrávať.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Úvodné zostavy:

    Nemecká DEL: Jenike (Strahlmeier) – Lampl, Sullivan, Fischer, Dehner – White, Ziegler, Kammerer, Uvira, Umicevic, Sparre, Aucoin, Loibl

    Česká Tipsport ELH: Svoboda (Kašík) – De La Rose, Flemming, Hrbas, Vyrůbalík – Bednář, Hanzl, Lakatoš, Nečas, Pech, Polanský, Tomášek, Žejdl.
    Rozkorčuľovanie českého tímu
     
    Vážení športoví fanúšikovia, srdečne vás vítame pri sledovaní tretieho zápasu All Star Cupu 2018. Vďaka tomuto jedinečnému turnaju dnes v Bratislave sledujeme výbery najvyšších súťaží zo Slovenska, Česka, Rakúska a Nemecka.

    Turnaj sa hrá systémom každý s každým. Všetky celky majú k dispozícii 12 korčuliarov a dvoch brankárov, hrá sa 2x15 minút. Podmienkou je, aby bol z každého tímu každej súťaže vo výbere aspoň jeden hráč, zároveň je však limitovaný počet cudzincov v tíme na číslo sedem. O výslednom poradí turnaja rozhodne tabuľka. Popri zápasoch nás čakajú aj dva ceremoniály – ten otvárací po tomto zápase o 16:45 a záverečný po poslednom dueli o 20:00.

    Zostávajúci program turnaja:

    15:30 Nemecká DEL – Česká Tipsport ELH
    17:00 Slovenská Tipsport liga – Rakúska EBEL
    18:00 Rakúska EBEL – Nemecká DEL
    19:00 Slovenská Tipsport liga – Česká Tipsport ELH
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 15:30.

    Veronika Pancuráková

    Góly a asistencie: 3. Ziegler, 8. Uvira, 21. Loibl, 22. Umicevic, 24. Sullivan, 30. Lampl – 6. Pech, 9. Tomášek, 10. Bednář, 14. Tomášek, 17. Tomášek, 27. Bednář, 28. Pech


    Nemecká DEL: Jenike (Strahlmeier) – Lampl, Sullivan, Fischer, Dehner – White, Ziegler, Kammerer, Uvira, Umicevic, Sparre, Aucoin, Loibl
    Česká Tipsport ELH: Svoboda (Kašík) – De La Rose, Flemming, Hrbas, Vyrůbalík – Bednář, Hanzl, Lakatoš, Nečas, Pech, Polanský, Tomášek, Žejdl