Kanada – Česko 2:3 (1:2 po s.n.) | J. Kórea – Švajčiarsko 0:8 (kon.) | OŠ z Ruska – USA 4:0 (kon.)
Slovinsko – Slovensko sk 3:2 (2:1 po s.n.)
koniec
Olympijskí športovci z Ruska
4:0 (1:0, 2:0, 1:0)
USA
Sobota 17.02.2018, 13:10Olympijské Hry - muži • Skupina B
Predzápasové kurzy
Partner:
    40:28 Iľja Kovaľčuk (OAR) - 4:0
     
    40:28
    Olympijskí športovci z Ruska práve vsietili gól!
    Tak IĽIJA KOVAĽČUK je pri chuti! Z veľkej blízkosti poslal puk do pravého horného rohu a opäť nemal Zapolski žiadnu šancu.
    39:59 Iľja Kovaľčuk (OAR) - 3:0
     
    39:59
    Olympijskí športovci z Ruska práve vsietili gól!
    Tak IĽIJOVI KOVAĽČUKOVI sa to podarilo! Po nahrávke Andronova sa napriahol ku rane ako z dela a nekompromisne prekonáva Zápolského. Tak to je studená sprcha tesne pred koncom druhej tretiny.
    22:14 Nikolaj Prochorkin (OAR) - 2:0
     
    22:14
    Olympijskí športovci z Ruska práve vsietili gól!
    Tak opäť akcia riadená Mozjakinom, ktorý začal kombináciu, na modrej puk získal puk NIKOLAJ PROCHORKIN, ktorý vystrel na Zapolskeho, cez ktorého prešiel puk, ktorý sa odrazil od hornej žrďky do brány a Rusi vďaka tomu vedú už o dva góly.
    07:21 Nikolaj Prochorkin (OAR) - 1:0
     
    07:21
    Rusko dalo gól! Barabanov urobil dobrú prácu za bránou USA, odkiaľ našiel voľného Mozjakina, ktorý vyslal na NIKOLAJA PROCHORKINA strieľanú nahrávku a ten zakončil naozaj krásne. Nádherná akcia v podaní tohto útoku, ktorý dostáva Rusov do vedenia.

    Ku každému repre dresu SVK 2014 vám pribalíme šál! Dres vám zašleme do 3 dní od uhradenia objednávky. www.fanstore.sk.

    Ján Vojtaššák

    Góly a asistencie: 8. Prochorkin (Mozjakin, Barabanov), 23. Prochorkin (Širokov, Mozjakin), 40. Kovaľčuk (Andronov), 41. Kovaľčuk (Vojnov, Andronov)


    Olympijskí športovci z Ruska: Košečkin (Sorokin) – Gavrikov, Vojnov, Kiselevič, Nestěrov, Zub, Zubarev, J. Jakovlev – Andronov (A), Kalinin, Kovaľčuk (A) – Daciuk (C), Kaprizov, N. Gusev – Širokov, Prochorkin, Barabanov – Mozjakin, Grigorenko, Kablukov – Telegin.
    USA: Zapolski (Leggio) – Gunderson, Sanguinetti, Welch (A), Gilroy (A), Billins, Blum, Wisniewski – B. Butler, Ch. Bourque, Greenway – O'Neill, Roe, Little – Donato, Terry, Arcobello – B. Gionta (C), Kolarik, Stoa – McCarthy.

    Rozhodca: Kubuš (SVK), Öhlund (SWE) – Lederer (CZE), Pihlblad (SWE)