Atlético Madrid – Getafe 2:0 (kon.) | Valencia – Girona 2:1 (kon.) | Las Palmas – Eibar 1:2 (kon.)
Sevilla – Real Betis 3:5 (kon.)
koniec
Valencia CF
2:1 (1:1)
Girona FC
Sobota 06.01.2018, 16:15Španielska LaLiga • 18. kolo
Predzápasové kurzy
     
    86
    Kartový festival pokračuje. Gabriel (Valencia) zastavil brejk súpera iba za cenu nedovolené zákroku a uvidel žlté varovanie.
     
    85
    Je tu ďalší trest. Nemanja Maksimović (Valencia) išiel do súboja akrobatickým spôsobom a jeho zákrok by bol vhodný skôr pre karate.
     
    84
    Hlavný arbiter vytiahol už siedmu žltú kartu v tomto súboji. Tentoraz sa dostal na jeho zoznam potrestaných David Timor (Girona).
     
    76
    Hlavný arbiter udelil varovania najaktívnejším hráčom v klbku postrkujúcich sa futbalistov. Žlté karty dostali Geoffrey Kondogbia (Valencia) a Cristhian Stuani (Girona).
     
    55
    Hlavný rozhodca vytiahol žltú kartu. Bernardo Espinosa (Girona) ju dostal po zákroku na Guedesa, ktorému sa postavil do cesty a zložil ho k zemi.
     
    35
    Gabriel najskôr zahodil solídnu šancu na skórovanie a potom nasledoval rohový kop domácich. Valencia však stratila loptu a Ezequiel Garay (Valencia) si pomohol v súboji faulom za cenu žltej karty.
     
    24
    Máme tu druhú žltú kartu v dnešnom zápase. Johan Mojica bol faulovaný pri prieniku po ľavom krídle. Previnil sa Andreas Pereira (Valencia), ktorý bude musieť vynechať nasledujúci duel.
     
    16
    Hlavný rozhodca siahol do kapsičky a vytiahol žltú kartu. Uvidel ju Johan Mojica (Girona), ktorý poslal na trávnik prenikajúceho Nacha Vidala.

    Tomáš Lengyel

    Góly: 27. Ramalho (vla.), 48. Parejo (pen.) – 8. Portugués

    Karty:   24. Pereira (VAL), 35. Gabriel (VAL), 76. Kondogbia (VAL), 85. Nemanja Maksimović (VAL), 86. Gabriel (VAL) – 16. Mojica (GIR), 55. Espinosa (GIR), 76. Stuani (GIR), 84. Timor (GIR)


    Držení míče: 60 % : 40 %.
    Střely na branku: 7:5. Střely mimo: 6:3. Rohy: 9:7. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 16:13.
    Valencia CF: Neto – Vidal (67. Vezo), Gabriel, Garay, Gayá – Guedes, Parejo, Kondogbia, Pereira (82. Nemanja Maksimović) – Rodrigo, S. Mina (74. Vietto).
    Náhradníci: Doménech – Vezo, Torres, Nemanja Maksimović, Lato, Gil, Vietto.

    Girona FC: Bono – Juanpe, Espinosa, Ramalho – Maffeo (67. Aday), Pons, Timor, Granell (46. B. García), Mojica (74. Moreno) – Portugués, Stuani.
    Náhradníci: Iraizoz – Aday, Douglas Luiz, Aleix Garcia, B. García, Moreno, Olunga.