Poprad – Miškovec sk 2:3 (kon.)
koniec
HK Poprad
2:3 (0:2, 1:1, 1:0)
DVTK Miškovec
Utorok 14.11.2017, 18:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Vyšehradský pohár • Semifinále
Partner:
     
    55:21
    Poprad dal gól!
    Tak domáci predsa len ešte možno zdramatizujú tento zápas! Svitana posunul puk medzi kruhy ĽUBOMÍROVI DINDOVI, ktorý vystrelil z prvej a trafil naozaj veľmi dobre!
    Asistencie: Patrik Svitana, Samuel Mlynarovič.
     
    31:04
    Miškolc dal gól!
    Hostia však presilovku využívajú! Magosi z ľavého kruhu z uhla posunul puk pred bránku na PETRA SAKARISA, ktorý pohotovou strelou pomedzi nohy prekvapil Corbeila!
    Asistencia: Bálint Magosi.
     
    22:51
    Poprad dal gól!
    Tak predsa len Poprad využíva presilovku. Mlynarovičova strela sa od Adorjana odrazila, tak ju tento hráč posunul k opačnej žrdi na ARNEHO KROTÁKA, ktorý skóroval do odkrytej časti brány.
    Asistencie: Samuel Mlynarovič, Patrik Svitana.
     
    14:03
    Miškolc dal gól!
    Maďarský Jegesmedvék využíva aj druhú presilovku a zvyšuje svoj náskok! Puk sa dostal na modrú čiaru k JARKKOVI LEPPANENOVI, ktorého delovka z osi ihriska skončila za Corbeilom, ktorý naozaj skoro nič nevidel.
    Asistencie: Mark Miskolczi, Nikandrosz Galanisz.
     
    11:41
    Miškolc dal gól!
    Hostia využívajú presilovku a dostávajú sa do vedenia! Joe vypálil od modrej, Corbeil iba vyrazil pred seba. Puk zachytil Galanisz, presunul ho napravo na MARKA MISKOLCZIHO, ktorý dorazil z prvej do prázdnej bránky!
    Asistencie: Nikandrosz Galanisz, Bálint Magosi.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Góly a asistencie: 23. Kroták (Mlynarovič, Svitana), 56. Dinda (Svitana, Mlynarovič) – 12. Miskolczi (Galanisz, Magosi), 15. Leppanen (Miskolczi, Galanisz), 32. Sakaris (Magosi)


    HK Poprad: Corbeil (Gavalier) – Fabian (C), König, Davydov, Ježek, Šterbák, Česánek, Dinda, Krempaský – Štrauch, Mlynarovič (A), Svitana (A) – Hvila, Heizer, Šitikov – R. Rapáč, Lichanec, Abdul – Kroták, Paločko ml., Paločko
    DVTK Miškovec: Adorjan (Kiss) – Rusk, Leppanen, Rantanen (A), Lada, Joe, Vojtkó, Ruikka, Köllö – Miskolczi, Galanisz, Magosi (C) – Sakaris, Vas (A), Kulmala – A. Tóth, Berta, Pavuk – G. Tóth, Rito, Albert

    Diváci: 320