Poprad – Miškovec sk 2:3 (kon.)
koniec
HK Poprad
2:3 (0:2, 1:1, 1:0)
DVTK Miškovec
Utorok 14.11.2017, 18:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Vyšehradský pohár • Semifinále
Partner:
     
    V poslednej časti hry sme videli vcelku zaujímavú drámu, Poprad bojoval do posledných sekúnd, no stačilo to iba na jeden gól, ktorý v 56. minúte strelil Dinda. Miškolc teda odchádza z Popradu s víťazstvom a pred odvetou má o trochu lepšiu pozíciu. Odveta je naplánovaná o dva týždne v utorok, teda 28. novembra v Miškolci.

    Ďakujeme za pozornosť. (20:05:01)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:39
    Anssi Rantanen šikovne obišiel Corbeilovu bránku. Domáci brankár stratil balans, spadol, Rantanen sa pokúsil zasunúť z opačnej strany, no v poslednej chvíli zabránil gólu König.
     
    59:07
    Hostia sa v pásme neusadili, puk získal Hvila a nekompromisne ho odpálil cez všetky čiary.
     
    58:45
    Poprad si už asi definitívne pochoval svoje nádeje na vyrovnanie. Iľja Davydov dostáva dve minúty za držanie.
     
    58:10
    Mlynarovič sa pretlačil do útočného pásma, prenechal puk Štrauchovi medzi kruhmi. Jeho strela skončila na Adorjanovi a hostia potom upratali puk do bezpečia.
     
    57:49
    Galanisz sa tlačil do útočného pásma, následne sa snažil prihrávkou niekoho nájsť, no veľmi sa mu to nepodarilo.
     
    57:23
    Paločko vypálil od modrej čiary, jeho delovka však skončila iba priamo na brankárovi Adorjanovi.
     
    56:08
    Začalo sa trochu hrať aj pred Corbeilom. János Vas vybojoval puk v rohu klziska, dostal sa s ním pred bránku a bekhendom zakončil. Corbeil si bránku postrážil.
     
    55:21
    Poprad dal gól!
    Tak domáci predsa len ešte možno zdramatizujú tento zápas! Svitana posunul puk medzi kruhy ĽUBOMÍROVI DINDOVI, ktorý vystrelil z prvej a trafil naozaj veľmi dobre!
    Asistencie: Patrik Svitana, Samuel Mlynarovič.
     
    54:46
    Príležitosť sme videli na opačnej strane. Puk dostal medzi kruhy Galanisz, ktorý strieľal švihom, ale Corbeil si ho krásne vychutnal semaforom.
     
    54:34
    Davydov to teraz vzal na seba. Vnikol do pásma po ľavej strane, vypálil z kruhu, no netrafil priestor bránky.
     
    53:57
    Teraz mal ideálnu možnosť Šitikov, ktorému prihral Hvila, no následne do odkrytej časti bránky sa už Šitikov netrafil.
     
    53:28
    Hokejisti Miškolcu hrajú svoje oslabenie naozaj úspešne. Popradu sa zatiaľ nedarí ani v dvojnásobnej presilovke vytvoriť gólové šance.
     
    52:33
    Presilovka pre domáci celok. Attila Pavuk dostáva dve minúty za napadnutie hlavy a krku a ešte aj 10 minút za nešportové správanie. Ďalšie dve minúty dostáva aj Bylasz Lada.
     
    51:16
    Heizer prihral krížom v útočnom pásme Šitikovi, ktorý sa mohol dostať do sľubnej pozície, ale to by nesmel zabudnúť puk za sebou.
     
    50:37
    Krempaský vnikol s pukom do pásma a aj vystrelil od modrej čiary. Jeho delovka však skončila priamo na brankárovi Miškolcu.
     
    49:50
    Mlynarovič prenechal puk na pravom kruhu Svitanovi, ktorý vypálil na bránku, no gólman Adorjan opäť úspešne použil svoju vyrážačku.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Góly a asistencie: 23. Kroták (Mlynarovič, Svitana), 56. Dinda (Svitana, Mlynarovič) – 12. Miskolczi (Galanisz, Magosi), 15. Leppanen (Miskolczi, Galanisz), 32. Sakaris (Magosi)


    HK Poprad: Corbeil (Gavalier) – Fabian (C), König, Davydov, Ježek, Šterbák, Česánek, Dinda, Krempaský – Štrauch, Mlynarovič (A), Svitana (A) – Hvila, Heizer, Šitikov – R. Rapáč, Lichanec, Abdul – Kroták, Paločko ml., Paločko
    DVTK Miškovec: Adorjan (Kiss) – Rusk, Leppanen, Rantanen (A), Lada, Joe, Vojtkó, Ruikka, Köllö – Miskolczi, Galanisz, Magosi (C) – Sakaris, Vas (A), Kulmala – A. Tóth, Berta, Pavuk – G. Tóth, Rito, Albert

    Diváci: 320