Írsko – Dánsko 1:5 (kon.)
koniec
Írsko
1:5 (1:2)
Dánsko
Utorok 14.11.2017, 20:45 • Aviva Stadium (Dublin) • Kvalifikácia MS (Európa) • Baráž
Predzápasové kurzy
    90. Nicklas Bendtner (DEN) - 1:5
     
    90
    Dánsko dalo gól!
    Autorom gólu z pokutového kopu je NICKLAS BENDTNER, ktorý poslal brankára do úplne opačného rohu bránky, ako išla jeho strela.
    74. Christian Eriksen (DEN) - 1:4
     
    74
    Dánsko dalo gól!
    Gól strelil kto iný ako CHRISTIAN ERIKSEN. Dánska hviezda zavŕšila hetrik po chybe írskej defenzívy, kedy pohotovou strelou umiestnil Eriksen loptu do vrchného rohu Randolphovej bránky.
    63. Christian Eriksen (DEN) - 1:3
     
    63
    Dánsko dalo gól!
    Gól strelil CHRISTIAN ERIKSEN, ktorý zakončil peknú kombinačnú akciu svojho tímu ešte krajšou technickou strelou k tyčke.
    32. Christian Eriksen (DEN) - 1:2
     
    32
    Dánsko dalo gól!
    Gól strelil CHRISTIAN ERIKSEN. Dánsko ukázalo ako sa majú zahrávať brejky! Hlúpa strata lopty Írska v strede poľa a rýchly brejk Dánska, ktorý bol nádherne zakončený ranou z prvej pod brvno.
    29. Andreas Christensen (DEN) - 1:1
     
    29
    Dánsko dalo gól!
    Gól strelil ANDREAS CHRISTENSEN. Hostia zahrali rohový kop na krátko, následne preletela lopta celým pokutovým územím, kde čakal na loptu Andreas Christensen a ten ju pohotovo poslal do priestoru troch žrdí. Treba však podotknúť, že zásluhu má na tom aj obranca, ktorý loptu tečoval.
    6. Shane Duffy (IRL) - 1:0
     
    6
    Írsko dalo gól!
    Gól strelil SHANE DUFFY, ktorý využil obrovské zaváhanie v defenzívnych radoch Dánska! Centrovanú loptu do pokutového územia neodvrátil Kjaer najlepšie, ale ju len pozdvihol. Následne skôr ako dokázal Schmeichel vybehnúť z bránky, prehlavičkoval Shane Duffy svojho brániaceho protihráča. Dnes tak s určitosťou nepôjdeme do predĺženia.

    Matúš Macháč

    Góly: 6. Duffy – 29. Christensen, 32. Eriksen, 63. Eriksen, 74. Eriksen, 90. Bendtner (pen.)


    Držení míče: 42 % : 58 %.
    Střely na branku: 3:10. Střely mimo: 7:5. Rohy: 3:7. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 12:7.
    Írsko: Randolph – C. Christie, Duffy, Clark (71. S. Long), S. Ward – Hendrick, Arter (46. McGeady), Meyler (C) (46. Hoolahan), Brady, McClean – Murphy.
    Náhradníci: K. Westwood, C. Doyle – O'Shea, McShane, Whelan, McGeady, S. Long, O'Dowda, Hoolahan, Hourihane, Hogan, K. Long.

    Dánsko: Schmeichel – Kjaer (C), Christensen, Bjelland – Y. Poulsen (70. Cornelius), Delaney, Eriksen, Kvist, Stryger Larsen (54. P. Ankersen) – N. Jörgensen (84. Bendtner), Sisto.
    Náhradníci: Lössl, Rönnow – Jensen, Vestergaard, P. Ankersen, Bendtner, Jørgensen, Dalsgaard, Braithwaite, Lerager, Schöne, Cornelius.

    Rozhodca: Szymon Marciniak – Paweł Sokolnicki, Tomasz Listkiewicz (vš. Poľsko)
    11.11.2017
    Dánsko - Írsko 0:0 Držení míče: 68 % : 32 %.
    Střely na branku: 5:2. Střely mimo: 4:2. Rohy: 5:2. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 14:9.