Bayern – Freiburg 5:0 (kon.) | Hoffenheim – Augsburg 2:2 (kon.) | Hertha – Schalke 0:2 (kon.)
Mainz – Hamburger 3:2 (kon.) | Hannover – Frankfurt 1:2 (kon.) | Dortmund – Lipsko 2:3 (kon.)
koniec
Hertha BSC
0:2 (0:0)
FC Schalke 04
Sobota 14.10.2017, 15:30Nemecká Bundesliga • 8. kolo
Predzápasové kurzy
     
    87
    Registrujeme posledné striedanie zápasu. Z ihriska odchádza Max Meyer, ktorý sa v dobrom svetle ukázal najmä v prvom polčase. Nemec teraz prepúšťa miesto Alessandrovi Schöpfovi.
     
    81
    Schalke 04 po druhýkrát strieda. Z ihriska odchádza dnes jeden z najlepších hráčov na ihrisku Guido Burgstaller, ktorý bol pred malou chvíľou za svoj výkon odmenený aj presným zásahom. Na jeho miesto prichádza na posledné minúty Fabian Reese.
     
    67
    Amine Harit toho pre svoj tím odviedol najmä v druhom polčase skutočne veľa. Pre dnešok však už má odpracované a svoje miesto na záverečných približne 25 minút prepúšťa Jevhenovi Konopljankovi.
     
    64
    Pál Dárdai posledný raz v dnešnom stretnutí strieda. Z ihriska odchádza v druhom polčase celkom unavene pôsobiaci Mitchell Weiser, na ktorého pozíciu prichádza Valentino Lazaro.
     
    46
    Pál Dárdai musel byť s výkonom svojich zverencov v prvom polčase mimoriadne nespokojný, na čo reaguje v úvode druhej polovice stretnutia hneď dvojitým striedaním. Na ihrisku už nevidíme dvojicu Salomon Kalou-Ondrej Duda, namiesto ktorých nastúpili na ihrisko Davie Selke a Mathew Leckie.

    Jakub Kocourek

    Góly: 54. Goretzka, 79. Burgstaller

    Karty:   39. Darida (HER) – 30. Meyer (SCH), 66. Stambouli (SCH)   44. Haraguči (HER)


    Držení míče: 41 % : 59 %.
    Střely na branku: 0:6. Střely mimo: 2:2. Rohy: 1:5. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 12:20.
    Hertha BSC: Almenning Jarstein – Pekarík, Stark, Rekik, Plattenhardt – Darida, Skjelbred (C) – Weiser (64. Lazaro), Duda (46. Leckie), Haraguči – Kalou (46. Selke).
    Náhradníci: Kraft – Esswein, Lazaro, Leckie, Lustenberger, Selke, Torunarigha.

    FC Schalke 04: Fährmann (C) – Kehrer, Naldo, Stambouli – D. Caligiuri, Goretzka, Meyer (87. Schöpf), Oczipka – Di Santo, Burgstaller (81. Reese), Harit (67. Konopljanka).
    Náhradníci: Nübel – Coke, Bentaleb, Embolo, Konopljanka, Reese, Schöpf.

    Rozhodca: Benjamin Brand