Bardejov – Šamorín 1:3 (kon.) | L. Mikuláš – Skalica 1:1 (kon.) | Spiš. N. Ves – KFC Komárno 4:2 (kon.)
MFK Zvolen – Trebišov 3:0 (kon.) | Poprad – Inter Bratislava 1:0 (kon.)
koniec
FK Poprad
1:0 (0:0)
FK Inter Bratislava
Sobota 23.09.2017, 19:00 • NTC Poprad • MONACObet liga • 9. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 19:00.
     
    Prajem vám príjemný večer a vítam vás pri sledovaní on-line prenosu zo zápasu 9. kola 2. ligy. FK Poprad v NTC privíta FK Inter Bratislava. Stretnutie sa začína o 19:00 a jeho priebehom vás bude sprevádzať Lukáš R. Ovšonka.

    FK Poprad

    Popradčania sa aktuálne držia na úctyhodnej 6. priečke so ziskom 14 bodov a gólovým skóre 16:6. Sú druhým tímom s najnižším počtom inkasovaných gólov. Poprad z 8 odohraných zápasov 4 vyhral, dvakrát remízoval a pripísal si aj dve prehry. Popradskí futbalisti naposledy rozdrvili rezervu Podbrezovej 0:6, predtým podľahli Zvolenu 3:2 a zdolali Spišskú Novú Ves 3:1.

    FK Inter Bratislava
    Bratislavský Inter nevstúpil do sezóny možno tak, ako by si predstavoval, ale zatiaľ niekdajšiemu prvoligistovi patrí 8. priečka so ziskom 12 bodov a skóre 16:13. Inter z 8 zápasov 4 vyhral a 4 prehral. Naposledy si poradil doma so Zvolenom výhrou 3:1, predtým tesne podľahol Spišskej Novej Vsi 1:0 a ešte začiatkom septembra si pripísal víťazstvo nad Pohroním 2:1.

    Popradskí fanúšikovia sa určite tešia na príchod Interu Bratislava a pod Tatrami sa očakáva hojná návšteva. Šiesty tím tabuľky hrá proti ôsmemu, takže určite môžeme očakávať zaujímavý zápas. Pekný športový zážitok!
     
    Úvodné zostavy:

    FK Poprad: Malec – Hatok, Hric, Palša (C), Kica, Kopúnek, Maťaš, Gallovič, Jančo, Kukoľ, Šesták
    Náhradníci: Deronja, Medak, Holiš, Horodník, Urbanič, Lukáč, Šuľa

    FK Inter Bratislava: Kollár – Štrba, Vo. Tóth, Kochan, Špak, Prekop, Baldovský, Labuda, Petráš (C), Šulc, Mance
    Náhradníci: Kaman, Vi. Tóth, Fedor, Vaculík, Bezák, Alfred, Strelčík

    Rozhodca: Horváth – Hrmo, Čajka.
     
    Na ihrisko už prichádzajú hlavní aktéri dnešného programu. Popradčania v tmavomodrých dresoch, hráči Interu v žltých.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    1
    Stretnutie odštartovali úvodným výkopom domáci futbalisti. K strele sa hneď snažil dostať Kamil Kopúnek, ale čiarový rozhodca ukázal ofsajd.
     
    2
    Kica posunul loptu Kukoľovi na ľavú stranu. Kukoľ ihneď centroval pred blížiacim sa protihráčom, ale jeho pokus nebol vôbec presný. Poprad má roh.
     
    3
    Kukoľ odcentroval loptu, nakoniec to teda bola štandardka a nie roh. Hráči Interu však poctivo postavili svoj múr a zabránili prieniku lopty až do šestnástky.
     
    4
    Futbalisti Interu sa zatiaľ nikam veľmi neponáhľajú. Zrejme vyčkávajú a čakajú na isté chyby súpera. Poprad však taktiež hrá od úvodu pozorne.
     
    5
    Jančo sa snažil takým oblúčikom vysunúť dopredu Šestáka, ale úmysel vystihol jeden z hráčov Interu a loptu zachytil na svoju kopačku.
     
    6
    Priamy kop pre Inter z hranici šestnástky, ideálna možnosť pre hostí. Šulcovi šikovne podložil nohu Hatok a futbalista Interu padol na zem.
     
    7
    K lopte sa postavil kapitán Peter Petráš a chcel to zahrať takticky s dôrazom na presnosť. Jeho strela však bola veľmi pomalá a nakoniec letela aj mimo. Brankár Malec teda nemal žiadnu prácu.
     
    8
    Labuda vyšprintoval s loptou po ľavej strane. V šprintérskom súboji ho však stíhal Maťaš a sklzom mu loptu vypichol.
     
    9
    Tóth poslal z pravej strany šikovnú loptu do vnútra vápna. Palša však stál na dobrom mieste a ihneď ju z nebezpečnej zóny odkopol.
     
    10
    Tečovaný center z kopačky Labudu smeroval mimo a Inter teda zahrával rohový kop. Hostia však nezakončili, loptu odhlavičkoval preč Palša.
     
    11
    Kica z ľavej strany šikovne nacentroval do vnútra pokutového územia. K lopte sa dostal Maťaš, hlavičkoval, no nasmeroval to tesne vedľa protiľahlej žrde.
     
    12
    Tóth chcel pokračovať ďalej v akcii a z pravej strany odcentrovať, no dopustil sa útočného faulu. Rozohrávať teda môžu Podtatranci.
     
    13
    Šulc sa už dostával čoraz bližšie k bránke, no Kica ho pozorne sledoval a nedovolil mu odcentrovať alebo lepšie prihrať. Z následného rohu si hostia taktiež šancu nevytvorili.
     
    15
    Patrik Kochan pre zmenu teraz zvolil strelu z väčšej diaľky. Nastrelil loptu zo stredového kruhu. To však pre Maleca nebola hrozba, loptu pevne zachytil do svojich rúk.
     
    16
    Kopúnekovi sa už na hrote ukazoval Šesták. Prihrávka však neprešla cez Baldovského a Popradčania teda ďalej pokračovať nemohli.
     
    17
    Popradčania poslali do šestnástky pár centrov po sebe, Inter však s prehľadom blokoval každý jeden pokus.
     
    18
    Poprad získal rohový kop, ktorý zahrával Gallovič. Lopta doplachtila na hlavu Šestáka, ktorý ju aj zasiahol, no nie do priestoru troch žrdí.
     
    19
    Poprad zvýšil v posledných piatich minútach držanie lopty a aktuálne diktuje tempo hry. Domáci sa opäť snažia niečo rozvinúť z vlastnej polovice.
     
    21
    Obrovská tutovka domácich! Kica našiel v malom vápne Šestáka, ktorý chcel celú akciu ešte ozdobiť, prihral voľnému Kukoľovi, ktorý mal pred sebou odkrytú bránku, ale asi z ôsmich metrov napálil nad brvno!
     
    22
    Špak zatlačil Palšu až do rohu ihriska a ten musel loptu už iba núdzovo odstreliť za postrannú čiaru. Následne vybehol po ľavej strane Petráš, ale cez brániaceho Hatoka sa k centru nedostal.
     
    24
    Kochan sa po súboji s Maťašom ocitol na trávniku a vyzeral, že bol bolestivo zasiahnutý. Rozhodca prerušil akciu domácich a musel sa pozrieť, čo je s Kochanom. Ten sa však rýchlo postavil na vlastné a hra pokračuje.
     
    25
    Šestákovi teraz mierne nevyšla spolupráca s Kopúnkom a loptu v podstate zadarmo získali hráči Interu Bratislava.
     
    26
    K strele z hranice šestnástky sa dostal Jakub Šulc, no veľmi mu lopta na kopačku nesadla a lopta letela úplne mimo.
     
    28
    Palša sa dostal do úzkych pri postrannej čiare, Šulc zblokoval jeho prihrávku a Inter získal autové vhadzovanie.
     
    28
    Hlavný rozhodca musel prvýkrát v zápase ťahať zo svojho vrecka žltú kartu. Ukázal ju Patrikovi Špakovi po jeho nedovolenom zákroku.
     
    30
    Lopta po zblokovanom Gallovičovom centri letela priamo k bránke, Kollár si musel dať pozor. Spracovanie však s prehľadom zvládol.
     
    31
    Armando Mance získal loptu v šestnástkovom poloblúku a okamžite ju z voleja vypálil. Do priestoru brány sa však netrafil.
     
    32
    Šesták sa na svojej pozícii ukazoval Gallovičovi, ale opäť nedostal prihrávku, akú by si želal.
     
    33
    Teraz sa už zdalo, že ju Stanislav Šesták dostane, no zastavilo ho niečo iné. Bol to ofsajd, ktorý bol veľmi tesný, no bohužiaľ.
     
    34
    Tak toto bola ďalšia obrovská šanca domácich! Maťaš sa dokázal vymaniť spod dŕžavy dvoch hráčov Interu a loptu poslal do šestnástky. Ako uliata sadla Šestákovi na hlavu, no zblízka ju nedokázal usmerniť do brány!
     
    35
    Gallovič sa dostal k pokutovému územiu a skúšal to strelou znova. Jeho pokus však skončil iba na hráčovi Interu. Kollár teda zasahovať nemusel.
     
    35
    Hlavný rozhodca musel byť znovu v pohotovosti. Žltú kartu tentokrát pripísal aj Jakubovi Šulcovi. Je tu priamy kop pre Poprad.
     
    36
    Hostia center zblokovali, no lopta sa dostala na kopačku Hatoka, ktorý ju vypálil odrazom. Dostala sa v šestnástke k Šestákovi, no toho to nejak zaskočilo a nedokázal si ju bleskovo spracovať.
     
    38
    Palša posunul loptu centrom dopredu na Galloviča, ktorý veľa nevymýšľal a vyskúšal vypáliť. Do priestoru bránky sa však netrafil.
     
    39
    Popradčanom opäť trošku zlyhala kombinácia na útočnej polovici. Šesták svoju nohu po prihrávke Maťaša poriadne natiahol, no aj tak na ňu nesiahol.
     
    40
    Šesták mal opäť možnosť. Ideálny center mu z pravej strany poslal Kukoľ, ale Šestákovo zakončenie hlavou bolo znovu nepresné.
     
    42
    Inter bol po dlhšom čase s loptou na kopačkách na útočnej polovici. Nakoniec ju však stratil a následne aj Armando Mance fauloval Galloviča a dostáva nižší kartový trest.
     
    43
    Šesták presúval hru na ľavú stranu k Maťašovi. Ten však nestihol dobehnúť k lopte a tá skončila až za postrannou čiarou.
     
    45
    Mário Baldovský si pripravil loptu na strelu spoza šestnástky. Palša sa však postavil pred neho a nedovolil mu zakončiť.
     
    45+1
    Inter trošku pochybil v rozohrávaní a Poprad získal rohový kop. Nadstavuje sa jedna minúta.
     
    45+1
    Popradčania zahrávali dva rohy po sebe, no ani z jedného si nevytvorili zakončenie či gólovú príležitosť.
     
    45+1
    Prvý polčas sa skončil.
     
    V úvodnom polčase boli aktívnejší domáci hráči. Poprad si vypracoval asi dve tutovky, no ani jednu nedokázal premeniť. Inter bol vpredu slabší, ale vzadu až na dve situácie veľmi pozorný.
    Druhý polčas sa začne približne o 20:00.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    46
    Strany sa vymenili, úvodný výkop mali futbalisti Interu. Tréneri sa nerozhodli vystriedať žiadneho z hráčov, a tak pokračujeme v prvotnom zložení.
     
    47
    Šesták sa dostal blízko k bránke, Kollár vybehol proti nemu, no následne popradský futbalista už nedokázal skórovať. Aj prihrával, no iba do priestoru, kde bol protihráč.
     
    50
    Inter získal autové vhadzovanie na útočnej polovici, následne sa k hlavičke dostal Erik Prekop a nebolo to vôbec zlé. Malec sa poriadne natiahol, ale lopta skončila na hornej sieti.
     
    52
    Popradčania šli do útoku, no skončilo sa to ofsajdom. Loptu teda vzal k sebe brankár Kollár a pokúsi sa o novú rozohrávku.
     
    53
    Center z kopačky Kochana z pravej strany bol nepresný, lopta skončila pri Šestákovi a Popradčania sa teda mohli upokojiť.
     
    55
    Šulc prenechal loptu na pravej strane Kochanovi, ktorý centroval na hlavičku Armanda Manceho. Jeho zakončenie Malec perfektne vyrazil a zachránil svoj tím od inkasovaného gólu.
     
    57
    Kochan zo stredového kruhu loptu centroval dopredu, no Šulc si ju spracovať nedokázal, pretože bol niekoľko metrov vedľa.
     
    58
    Jakub Hric utrpel v niektorej z predošlých situácii menšie poranenie hlavy. Lekári mu ju obviazali a v hre pokračuje ďalej.
     
    59
    Ďalšia obrovská príležitosť pre Poprad. Ocitol sa v nej Maťaš, ktorý dobehol centrovanú loptu do malého vápna, no napokon loptu trafiť nedokázal.
     
    60
    Popradčania si vybojovali štandardku. Center z kopačky Galloviča smeroval k Hatokovi, no toho od zakončenia odstavil Labuda.
     
    61
    Prekop nešportovo potiahol za dres Galloviča, ktorému zabránil v ďalšom pohybe. Okamžite sa pískal nedovolený zákrok.
     
    62
    Popradčania sa rozhodli vystužiť ofenzívu. Denis Jančo odchádza z trávnika a v zostave ho nahradí Duje Medak.
     
    64
    Palša odhlavičkoval loptu pre istotu za postrannú čiaru. Inter získal aut, loptu posunul do šestnástky, no odtiaľ sa podarilo Hricovi zablokovať Manceho pokus.
     
    68
    V týchto minútach sa už pomaličky začína boj o každý centimeter na ihrisku. Hra je stále vyrovnaná, no zdá sa, že Inter trošku zvyšuje obrátky.
     
    69
    Petráš teraz na obrannej polovici fauloval Galloviča a Poprad získal štandardku. Medak zvolil prízemnú strelu, ktorou však vôbec neprekvapil brankára Kollára.
     
    70
    Medak dokázal získať loptu, posunul Šestákovi do šance, no toho už obkľúčili traja hráči Interu, a tak jeho strela bola málo nebezpečná.
     
    71
    Striedanie v tíme FK Inter Bratislava: z ihriska odchádza Armando Mance, prichádza Patrik Fedor.
     
    71
    Žltú kartu dostáva aj prvý hráč domáceho mužstva. Stanislav Šesták je potrestaný za svoj nedovolený zákrok.
     
    73
    Gallovič posúval na ľavú stranu Kukoľovi, no pre neho to bola napokon pridlhá prihrávka, ktorá skončila iba za postrannou čiarou.
     
    74
    Popradčania nechali teraz Jakubovi Šulcovi celkom dosť priestoru. Šulc spoza šestnástky pálil, no do priestoru bránky sa trafiť nedokázal.
     
    74
    Striedanie v tíme FK Inter Bratislava: z ihriska odchádza Erik Prekop, prichádza Milton André Alfred.
     
    76
    Hatok poslal z pravej strany center do šestnástky. Kollár ho zachytil, no vzápätí ho atakoval domáci Šesták. Nebolo to však úmyselné.
     
    78
    Petrášov center smeroval k Alfredovi na ľavú stranu, no tam bola aj dvojica domácich futbalistov, ktorí mu nedovolili spracovať.
     
    79
    Striedanie v tíme FK Poprad: z ihriska odchádza Dávid Gallovič, prichádza Štefan Holiš.
     
    80
    Kukoľov center z ľavej strany smeroval do šestnástky, no ani Maťaš a ani Holiš ho spracovať nedokázali. Situáciu mal pod kontrolou brankár Kollár.
     
    81
    Mário Baldovský sa presunul s loptou pred šestnástku a vyskúšal šťastie. Jeho prízemná strela však letela vedľa pravej žrde a Malec teda môže v pokoji rozohrať.
     
    82
    Kochanov center z pravej strany smeroval k Baldovskému, no ten ho hlavičkou nezasiahol.
     
    Dnešné stretnutie sleduje 650 divákov.
     
    84
    Maťaš vypichol loptu Labudovi, no ten ho vzápätí tak jemne postrčil, aby to nebolo na žltú kartu.
     
    85
    Center z pravej strany z kopačky Tótha skončil iba pri domácich hráčoch. Inter však následne získal rohový kop.
     
    86
    Rohový kop napokon nebol veľmi úspešný, Popradčania sa pomocou dvoch autov dostali rýchlo dopredu.
     
    88
    Kukoľ sa snažil pretlačiť od postrannej čiary smerom do šestnástky, no nebolo mu to umožnené.
     
    88
    Poprad dal gól!
    Popradčania dávajú gól v hodine dvanástej! Maťašova hlavička z pravej strany ešte skončila na Kollárovi, ale následný pokus z dielne STANISLAVA ŠESTÁKA už bol úspešný a Poprad otvára skóre!
     
    89
    Popradčania vyrazili dopredu opäť, Šestákovu prihrávku však zblokoval Štrba. Poprad získava autové vhadzovanie.
     
    90+1
    Rozhodcovia nadstavujú dve minúty, za chvíľu uvidíme striedanie domácich.
     
    90+1
    Striedanie v tíme FK Poprad: z ihriska odchádza Stanislav Šesták, prichádza Marko Lukáč.
     
    90+2
    Palša to teraz zahral takticky. Loptu pri bránkovej čiare nakopol do Šulca a Poprad získava odkop od brány.
     
    90+2
    Koniec zápasu.
     
    Vyrovnaný bezgólový zápas zlomil až v 88. minúte domáci Šesták a rozhodol o zisku troch bodov pre Poprad. Inter predviedol úctyhodný výkon, no body si neodnesie.

    Ďakujeme za pozornosť. (20:48:52)

    Lukáš Rastislav Ovšonka


    Hľadáme spravodajcu pre tím FK Inter Bratislava. Viac informácií tu.

    Góly: 88. Šesták

    Karty:   71. Šesták (PPD) – 28. Špak (INB), 35. Šulc (INB), 42. Mance (INB)


    FK Poprad: Malec – Hatok, Hric, Palša (C), Kica, Kopúnek, Maťaš, Gallovič, Jančo, Kukoľ, Šesták
    Náhradníci: Deronja, Medak, Holiš, Horodník, Urbanič, Lukáč, Šuľa

    FK Inter Bratislava: Kollár – Štrba, Vo. Tóth, Kochan, Špak, Prekop, Baldovský, Labuda, Petráš (C), Šulc, Mance
    Náhradníci: Kaman, Vi. Tóth, Fedor, Vaculík, Bezák, Alfred, Strelčík

    Rozhodca: Horváth – Hrmo, Čajka

    Diváci: 650