Mönchengladbach – Stuttgart 2:0 (kon.) | Schalke – Bayern 0:3 (kon.) | Augsburg – Lipsko 1:0 (kon.)
Wolfsburg – Brémy 1:1 (kon.)
koniec
VfL Wolfsburg
1:1 (1:0)
Werder Brémy
cz Utorok 19.09.2017, 20:30 • Volkswagen Arena, Wolfsburg • Nemecká Bundesliga • 5. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Dobrou noc! (22:23:26)
     
    Držení míče: 59 % : 41 %.
    Střely na branku: 4:4. Střely mimo: 9:5. Rohy: 3:3. Ofsajdy: 2:3. Fauly: 10:18.
     
    Je dobojováno! Wolfsburg po skvělém prvním poločase neudržel vedení a s Werderem Brémy se rozešel smírně 1:1! V prvním poločase byl hodně vidět Divock Origi, který svou první šanci ještě neproměnil, ale ve 28. minutě dopravil do sítě centr z levé strany. Po přestávce vstoupily na hřiště úplně jiné Brémy! Hostujících hráčů bylo najednou plné hřiště a v 56. minutě vyrovnal Fin Bartels ! Hosté dokonce mohli vyhrát. V 72. minutě orazítkoval Theodor Gebre Selassie tyč domácí branky a deset minut před koncem zastavil Koen Casteels patičku českého fotbalisty až na brankové čáře!
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Wolfsburg se v samotném závěru utkání snaží najít recept na obranu hostujícího celku. Střídající William vyslal oblouček přes obranu, který zastavil brankář Pavlenka.
     
    90+1
    Nastavují se dvě minuty!
     
    90
    Střídání v týmu Werder Brémy: ze hřiště odchází Theodor Gebre Selassie, přichází Izet Hajrović.
     
    90
    Paul Verhaegh táhl akci domácího celku po pravé straně. Krajní obránce Wolfsburgu hledal střídajícího Dimatu, který se ze střední vzdálenosti netrefil mezi tři tyče.
     
    89
    Střídání v týmu VfL Wolfsburg: ze hřiště odchází Daniel Didavi, přichází William.
     
    88
    Jeho exekuce se samozřejmě ujal Thomas Delaney. Dánský fotbalista vymyslel vysoký centr na malé vápno, kam vyrazil Koen Casteels, jež míč vyboxoval daleko od branky.
     
    87
    Thomas Delaney znovu řídil rozehrávku Werderu v blízkosti pokutového území. Jeho pobídku přečetl Nany Landry Dimata, jenže nedokázal rozehrát. Brémy budou rozehrávat rohový kop.
     
    86
    Střídající Ishak Belfodil se tentokrát snažil probít do pokutového území individuálním způsobem. Hostující fotbalista svedl souboj s Verhaeghem, ale domácí obránce byl úspěšný.
     
    85
    Ishak Belfodil vybojoval vhazování v blízkosti rohového praporku. Hostující celek se nyní usadil na polovině Wolfsburgu a v závěru duelu se snaží urvat tři body na svou stranu.
     
    84
    Yunus Malli se prodral do pokutového území a z ostrého úhlu vyslal prudkou a skákavou střelu. Projektil domácího fotbalista nakonec prosvištěl vedle branky.
     
    83
    Dnešní utkání sleduje 26 147 diváků!
     
    82
    Theodor Gebre Selassie tentokrát vyslal hodně zajímavý centr do pokutového území. Za jeho pobídkou se neprobil nikdo ve fialovém. Pro Wolfsburg to však ještě bude hodně těžký duel.
     
    81
    Daniel Didavi se dohadoval s asistentem rozhodčího na polovině Brém. Domácí fotbalista se dožadoval vhazování, ale sudí přisoudil míč soupeři.
    80. Gebre Selassieho patička

    Tomáš Kubečka

    Góly: 28. Origi (Ntep) – 56. Bartels (Delaney)

    Karty:   61. Camacho (WOF) – 43. Gondorf (BRM), 51. Kainz (BRM)


    Držení míče: 59 % : 41 %.
    Střely na branku: 4:4. Střely mimo: 9:5. Rohy: 3:3. Ofsajdy: 2:3. Fauly: 10:18.
    VfL Wolfsburg: Casteels – Verhaegh, Knoche, Uduokhai, Gerhardt – Camacho (71. Guilavogui), Arnold – Malli, Didavi (89. William), Ntep (78. Dimata) – Origi.
    Náhradníci: Grün – William, Dimata, Osimhen, Guilavogui, Tisserand, Itter.

    Werder Brémy: Pavlenka – Bauer, Caldirola, Veljković – Gebre Selassie (90. Hajrović), M. Eggestein (46. Belfodil), Gondorf (46. Bargfrede), Delaney, Augustinsson – Bartels, Kainz.
    Náhradníci: Zetterer – Hajrović, J. Eggestein, U. García, Verlaat, Belfodil, Bargfrede.

    Rozhodca: Brych – Borsch, Lupp