Malaga – Las Palmas 1:3 (kon.)
koniec
Malaga CF
1:3 (0:1)
UD Las Palmas
Pondelok 11.09.2017, 21:00 • La Rosaleda (Málaga) • Španielska LaLiga • 3. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Aj v druhom polčase sme sledovali vyrovnaný zápas a v 48. minúte sa podarilo domácim rýchlo vyrovnať na 1:1! Hostia však boli v tomto zápase šťastnejším mužstvom a v 70. minúte sa dostali do vedenia o jeden gól. V závere zápasu už domáci hrali vabank a inkasovali aj tretí gól. Zápas sa tak končí prehrou domácich 1:3!

    Ďakujem Vám za pozornosť a prajem už v podstate dobrú noc! Zápasom Vás sprevádzal Miroslav Revaj. (22:51:41)
     
    90+3
    Koniec zápasu.
     
    90+2
    Domáci sa ešte snažia útočiť, ale ich snaha je už márna. Hostia tento zápas vyhrajú a už sa len čaká na záverečný hvizd rozhodcu.
     
    90+1
    Nadstavovali sa ešte tri minúty!
     
    90
    Striedanie v tíme UD Las Palmas: z ihriska odchádza Jonathan Calleri, prichádza Vicente Gómez.
     
    89
    Tím Las Palmas práve strelil gól!
    Napokon však prichádza gól hosťujúceho celku a zápas je tak prakticky rozhodnutý! Domáci už útočili vo väčšom počte, loptu získal Castellano a potiahol útok svojho tímu, v pokutovom území sa do zakončenia dostal LOIC RÉMY a tréner hostí mal tak šťastnú ruku pri striedaní – 1:3!
     
    88
    Trénerovi hostí ostalo ešte jednu striedaniu a k tomu sa už pomaličky schyľuje. Bude sa tak snažiť nazbierať cenné sekundy pre svojich zverencov.
     
    87
    Pred bránu hostí smerovala nebezpečne vyzerajúca lopta, ale brankár Chichizola úspešne zasiahol a loptu má vo svojich rukaviciach. S rozohrávkou sa samozrejme nikam neponáhľa.
     
    86
    Las Palmas teraz drží loptu na svojich kopačkách a pokúša sa o prienik na útočnú polovičku. Domáci okamžite vysoko napádajú, ale svojho súpera ku chybám dotlačiť nevedia.
     
    85
    V útoku pred bránou domácich teraz neobstál Calleri, brankár Roberto bol pri lopte včas. Málaga už začína útočiť aj vo väčšom počte, čo hosťom otvára zadné vrátka.
     
    84
    Útočné výpady sa striedajú na oboch stranách, čo domácim vôbec nevyhovuje. Hostia hrajú v pohode a dokážu podržať loptu na svojich kopačkách.
     
    83
    Žltú kartu dostáva Javier Ontiveros (Málaga CF).
     
    82
    Loptu majú momentálne na svojich kopačkách hostia a pochopiteľne sa nikam neponáhľajú. Domácim sa už čas začína krátiť, zatiaľ neprichádza z ich strany žiaden tlak.
     
    81
    Striedanie v tíme UD Las Palmas: z ihriska odchádza Oussama Tannane, prichádza Momo.
     
    81
    Žltú kartu dostáva Míchel (UD Las Palmas).
     
    80
    Presne tomu bolo tak teraz a brankár Roberto musel ísť proti centrovanej lopte. Domáci si teraz nemôžu vytvoriť sústavnejší tlak a tak hostia pohodlne držia svoj náskok o jeden gól.
     
    79
    Rohový kop domáci ubránili a už sa môžu pokúšať založiť útočnú akciu. Hostia však dobre bránia svoje územie a ich rýchle kontry vedia byť nebezpečné.
     
    78
    Lenže domáci sa teraz budú musieť brániť, hostia si vybojovali rohový kop. Las Palmas tak získava cenné sekundy na polovičke svojho dnešného súpera.
     
    77
    Hostia však teraz opäť získali loptu na svoje kopačky a založili rýchly útočný výpad. Castellanov pokus pred bránu domácich však úspešný nebol a brankár Roberto bude vykopávať od svojej brány.
     
    76
    Ani tento rýchly brejk Las Palmas nič výnimočné nepriniesol a tak už dopredu vyráža domáce mužstvo. Hostia sa však aj naďalej bránia úspešne držia si svoje tesné vedenie o jeden gól.
     
    75
    Po priamom kope prišlo ešte zakončenie na bránu hostí, ale bola to veľmi nepresná strela od Kuzmanoviča a tak hostia mohli ostať pokojní. Pomaličky sa Málage začína čas krátiť.
     
    74
    Tréner domácich už nemal na čo čakať a využil posledné dve striedania. Malága získava priamy kop na útočnej polovičke, zrejme podobné situáciu uvidíme častejšie.
     
    73
    Striedanie v tíme Málaga CF: z ihriska odchádza Adrián González, prichádza Youssef En-Nesyri.
    Striedanie v tíme Málaga CF: z ihriska odchádza Roberto Rosales, prichádza Miguel Cifuentes.
     
    72
    Hostia sa snažia vyrážať do rýchlych brejkov ako tomu bolo aj teraz, Calleri sa však previnil postavením mimo hry. Domáci tak získavajú loptu na svojej polovičke.
     
    71
    Domáci možno boli aktívnejší, ale gól dávajú hostia a Málaga tak bude musieť znova doťahovať. Má však na to ešte nejaký ten čas a tak budeme mať zrejme o zábavu postarané.
    70. Jonathan Calleri (LPA) - 1:2
     
    70
    Tím Las Palmas práve strelil gól!
    Gól však dávajú hostia! Las Palmas sa rýchlo presunulo po pravej strane na útočnú polovičku, do pokutového územia sa dostala lopta k JONATHAN CALLERI, ten sa doslova predral obranou domácich a šikovnou strelou do hornej časti brány posiela svoj tím do vedenie – 1:2!
     
    69
    Z väčšej vzdialenosti to teraz skúsil domáci futbalista Recio, ale jeho pokus bol nepresný a mieril iba mimo bránu hostí. Domáci sú teraz predsa len o niečo aktívnejší.
     
    68
    Pred bránu hostí prišiel z pravej strany center, s ktorým však brankár Chichizola nemal problémy a loptu si bezpečne prebral do svojich rukavíc.
     
    67
    Žltú kartu dostáva Dani Castellano (UD Las Palmas).
     
    66
    Domáci teraz kombinujú na svojej polovičke a snažia sa o prienik na polovičku svojho súpera, hostia však výborne bránia stred poľa a domácich tam nikam nepúšťajú.
     
    65
    Žltú kartu dostáva Borja Bastón (Málaga CF).
     
    64
    Striedanie v tíme UD Las Palmas: z ihriska odchádza Alen Halilović, prichádza Loïc Rémy.
     
    64
    Veľa nechýbalo a hostia sa mohli dostať do vedenia o jeden gól! Halilović sa dostal s loptou sám po výbornom centri až pred brankára domácich Roberta, ten vynikajúcim zákrokom loptu vytesnil na brvno a odrazenú loptu obrana Malagy upratala do bezpečia!
    63.
     
    63
    Momentálne sú pri lopte futbalisti Las Palmas, avšak nedarí sa im v prechode na útočnú polovičku. Oba tímy vysoko napádajú rozohrávku svojho súpera a tak veľa priestoru futbalisti na kombináciu nemajú.
     
    62
    Žltú kartu dostáva Recio (Málaga CF).
     
    61
    Útočné výpady sa teraz striedajú na oboch stranách, oba tímy však v tejto fáze hry sa dopúšťajú veľa nepresností a tak sme dlhšiu dobu nič zaujímavého nevideli. Oba celky sa však snažia hrať aktívne.
     
    60
    Striedanie v tíme Málaga CF: z ihriska odchádza Keko, prichádza Javier Ontiveros.
     
    59
    Podobne teraz v útoku pochodilo aj hosťujúce mužstvo, nepresná prihrávka doputovala k brankárovi Robertovi a ten už loptu posiela na svojich spoluhráčov.
     
    58
    Tento útok domáceho tímu však úspešný nebol a lopta doputovala za postrannú čiaru. Brankár Chichizola sa tak postará o výkop od svojej brány.
     
    57
    Hostia sa dostali do rýchleho protiútoku, avšak Míchel sa previnil útočným faulom a tak Las Palmas z tejto situácie nič nevyťažil. Domáci sa tak na svojej polovičke dostávajú k lopte.
     
    56
    Zaútočiť sa teraz snažia domáci futbalisti, ale nemôže sa dostať cez prepracovanú obranu svojho súpera. Oba tímy a teraz snažia vyvarovať chybám, ktoré by mohli znamenať problémy.
     
    55
    Hosťujúce mužstvo však ešte ostalo na útočnej polovičke a zákrok si na svoje konto následne pripísal brankár Roberto. Calleriho slabší pokus mu však pochopiteľne problémy nenarobil.
     
    54
    Las Palmas si však loptu prebral späť na svoje kopačky a tento útok už bol o niečo úspešnejší. Center na zadnú tyč domácej brány si však postrážil Kuzmanovič a tak sa nič výnimočného nestalo.
     
    53
    Hostia toho však v útoku veľa neukázali a loptu po chybnej prihrávke už stratili. Domáci sa tak už pokúšajú o útočný výpad, veľa priestoru im však ich súper neposkytuje.
     
    52
    Málaga ešte chvíľu kombinovala na útočnej polovičke, k lopte sa však už dostáva jej súper a rozbieha rýchly protiútok. Domáci sa tak musia vrátiť späť na svoje územie.
     
    51
    Napokon sme sledovali center pred bránu hosti od Mulu, ale obrana hostí si s touto situáciou poradila a loptu upratala do bezpečia. Po góle tak oba tímy zatiaľ hrajú aktívne.
     
    50
    Las Palmas sa presunul na útočnú polovičku, ale kombináciu hostí pred pokutovým územím si domáci futbalisti postrážili a svojho dnešného súpera do ničoho nepustili. Dopredu už vyráža Málaga.
     
    49
    Uvidíme, ako táto situácia ovplyvní zvyšok zápasu. Oba tímy by zrejme najradšej v tomto zápase zvíťazili a tak snáď ešte veľa zaujímavého v druhom polčase uvidíme.
    48. Diego González (MLG) - 1:1
     
    48
    Málaga dala gól!
    Na gól v druhom polčase sme napokon dlho čakať nemuseli a domáci futbalisti vyrovnávajú na 1:1! Málaga získala priamy kop z nebezpečnej vzdialenosti, prišiel center do pokutového územia hostí od Recioa, lopta padla na hlavu DIEGO GONZÁLEZ a ten presnou hlavičkou rozjasal domácich divákov.
     
    47
    Máaga od úvodu hrá veľmi aktívne a presúva sa na útočnú polovičku. Domáci sa tak snažia čo najrýchlejšie vyrovnať a vrátiť sa tak do hry o víťazstvo v tomto zápase.
     
    46
    Druhý polčas tohto zápasu sa už naplno rozbehol, výkop mali domáci futbalisti. Ani jeden z trénerov nesiahol k zmenu v základnej zostave.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    Oba tímy sú už spoločne s rozhodcami zápasu späť na hracej ploche, druhý polčas tohto zápasu sa tak už čoskoro začne!
     
    Skončil sa prvý polčas, ktorý nám veľa zaujímavých príležitostí neponúkol a miestami sme sa aj poriadne nudili. Častejšie kombinovali domáci futbalisti, ale to im nič neprinieslo. Keď sa už zdalo, že prvý polčas skončí bez gólov, tak v 45. minúte po chybe domácich skóroval Viera a tak je stav po prvom polčase 0:1!

    Uvidíme, čo nám ponúkne druhý polčas, ktorý sa začne približne o 22:02!
     
    45+1
    Prvý polčas sa skončil.
    45. Jonathan Viera (LPA) - 0:1
     
    45
    Tím Las Palmas práve strelil gól!
    Nuž, tak som sa s tým hodnotením prvého polčasu zrejme uponáhlal! Je tu totižto prvý gól zápasu, ktorý dávajú hostia a tak je stav zápasu 0:1! Domáci futbalisti teraz výrazne chybovali v obrane, Halilovič zachytil zlú prihrávku a s loptou sa dostal až do pokutového územia, následne prihral na úplne voľného JONATHAN VIERA a ten úspešnou strelou otvára skóre svojho tímu v tomto zápase.
     
    44
    Hlavný rozhodca tohto zápasu Fernandez ani nemá dôvod niečo nadstavovať a každú chvíľu sa dá očakávať koniec prvého polčasu, ktorý nám toho teda veľa neponúkol.
     
    43
    Pred bránu hostí teraz centroval Rosales, ale brankár Chichizola si podobne ako jeho náprotivok pripisuje úspešný zákrok. Hostia sa už moc na útočnú polovičku nehrnú, zrejme už počkajú na koniec prvého polčasu.
     
    42
    Las Palmas to opäť vyskúšal cez rýchly brejk, ale aj táto lopta končí iba v rukaviciach brankára domáceho tímu Roberta. Zrejme sa už nič výnimočného v prvom polčase neudeje.
     
    41
    Domáci rozbiehajú kombináciu na útočnej polovičke, zatiaľ im to však nič výnimočného neprináša. Do konca prvého dejstva ostávajú už len minútky.
     
    40
    Hostia prenikli na útočnú polovičku a po faule získali priamy kop. Ten už stihli rozohrať nakrátko, ale následne loptu stratili. Dopredu to tak už skúšajú futbalisti Malagy.
     
    39
    Snaha o útok teraz na strane domácich, ale Bastón sa opäť ocitol iba v postavení mimo hry a tak ani z tejto situácie nič zaujímavého neprišlo. Las Palmas tak získava loptu na svojej polovičke.
     
    38
    Dlho netrvalo a hostia opäť zaútočili, ale aj z tejto situácie to bude iba odkop od brány domáceho tímu. Brankár Roberto sa aspoň takto drží v potrebnej teplote.
     
    37
    Strelecký pokus teraz registrujeme aj na druhej strane, Viera si dobre nabehol na prihrávku od svojho spoluhráča, ale jeho zakončenie už úspešné nebolo a lopta išla vysoko nad bránu domáceho tímu.
     
    36
    Rohový kop však už nič zaujímavého neponúkol a hostia sa bez problémov ubránili. Do konca prvého polčasu už veľa času neostáva, zatiaľ to vyzerá, že sa v tomto dejstve gólu nedočkáme.
     
    35
    No a domáci futbalisti ešte ostali v útoku a získavajú aj rohový kop. Málaga je tak v týchto chvíľach aktívnejšia a tlačí sa do zakončenia.
     
    34
    Tak konečne prišlo niečo, čo stálo za pozornosť! Po rýchlom útoku sa v pokutovom území dostal do zakončenia domáci Rosales, jeho strelu k tyčke však dokázal brankár Chichizola výborným zákrokom vytesniť do bezpečia.
     
    33
    Následne sa aj hostia presunuli na útočnú polovičku, ale pred pokutovým územím domácich sa previnili útočným faulom a tak sme opäť nič výnimočného nezaznamenali.
     
    32
    Málaga podnikla rýchly útočný výpad, z ľavej strany prišiel center pred bránu hostí, ale Chichizola bol pri lopte ako prvý a prebral si ju do svojich rukavíc.
     
    31
    Do pokutového územia domácich tak smeroval center, s ktorým si však obrana Málagy poradila bez problémov a tak nič zaujímavého neprišlo. Uvidíme, čo nám ešte zvyšok prvého polčasu ponúkne.
     
    30
    Hostia sa napokon prekvapivo dostali na útočnú polovičku a po faule na Oussanu získavajú aj zaujímavý priamy kop. Tak možno konečne príde aj niečo podstatného v tomto zápase.
     
    29
    Zmeniť sa to teraz snažil Bastón, ale postranný rozhodca mu jeho úmysly prerušil a odmával mu ofsajd. Las Palmas tak získava loptu na svojej polovičke.
     
    28
    No a lopta teraz lieta od jedného tímu k druhému a nám ostáva len čakať, kedy konečne príde niečo, čo by nás v tomto zápase nejakým spôsobom nadchlo.
     
    27
    Las Palmas po nedovolenom zákroku získalo loptu na svojej polovičke a rozbieha svoju postupnú kombináciu. Domáci sa tak stiahli späť na svoje územie, hostia však veľkú aktivitu neprejavujú.
     
    26
    K lopte sa dostal domáci Mula, postúpil trocha bližšie k bráne hostí a napokon to vyskúšal zaujímavou strelou, ktorá však úspešná nebola a išla iba mimo brány.
     
    25
    Rosales vyslal center do pokutového územia hostí, ale nikto z jeho spoluhráčov sa nedostal do zakončenia. Brankár Chichizola tak zatiaľ zasahovať nemusel, aj keď hrajú domáci aktívne.
     
    24
    Domáci futbalisti sa po krátkej dobe opäť presunuli na útočnú polovičku, hostia im však naďalej poskytujú len minimum priestoru na kombináciu. Stále tak čakáme na zaujímavejšie situácie na jeden či druhej strane.
     
    23
    Žltú kartu dostáva Adrián González (Málaga CF).
     
    22
    Málaga už rozbieha kombináciu na útočnej polovičke, ale ich súper vysoko dostupuje a tak sa domáci so šancí nedostávajú. Diváci na štadióne sa tak zrejme zatiaľ nudia.
     
    21
    Napokon sme boli aj svedkami strely na bránu domáceho tímu, ale pokus Calleriho bol nepresný a letel vysoko nad. O výkop od svojej brány sa tak postará brankár Roberto.
     
    20
    Hostia sa už postupne presúvajú na útočnú polovičku, avšak domáci sa prezentujú úspešnou prácou v defenzíve a svojho súpera do ničoho vážneho nepúšťajú.
     
    19
    Momentálne sú však pri lopte futbalisti Las Palmas a kombinujú na svojej polovičke. Zatiaľ tak veľa futbalovej krásy nevidíme, skôr je to také bojovné stretnutie.
     
    18
    Ale domáci aj naďalej držia loptu na svojich kopačkách, zatiaľ im to však vytúžené ovocie neprináša. Do konca zápasu však ostáva ešte množstvo času, snáď uvidíme aj nejaké zaujímavé situácie.
     
    17
    Sporná situácia v pokutovom území hosťujúceho mužstva! Z pravej strany smeroval do pokutového územia center na Bastóna, proti nemu však včas zasiahol Navara a podľa domácich si pomohol rukou. Rozhodca mal však iný názor.
     
    16
    Rohový kop hostí rozohral Halilović, jeho center obrana domácich odvrátila, ale hostia ešte získavajú autové vhadzovanie na útočnej polovičke. Las Palmas tak začína ožívať.
     
    15
    Napokon lopta z priameho kopu smerovala do pokutového územia domácich, jeden z obrancov ju odvracia na rohový kop. Hostia tak v útoku ešte ostanú.
     
    14
    Teraz sa však futbalistom Las Palmas podarilo preniknúť na útočnú polovičku a po faule od domácich získavajú priamy kop. Toto už vyzerá celkom zaujímavo.
     
    13
    Hosťujúce mužstvo však zatiaľ kombinuje iba po stred poľa, celkovo zatiaľ futbalisti tohto celku hrajú pasívne. Domáci vysokým napádaním sa snažia vybojovať loptu.
     
    12
    V pokutovom území hostí sa teraz k hlavičke Bastón, jeho pokus však mieril iba do stredu brány a brankár Las Palmas tak nemal ťažkú prácu. Uvidíme, či teraz niečo vymyslia aj hostia.
     
    11
    O individuálnu akciu sa teraz pokúšal domáci futbalista Kuzmanović, ale cez obranu súpera sa mu už prejsť nepodarilo. Aj naďalej hrajú domáci aktívnejšie, ale veľa zaujímavých situácii nevidíme.
     
    10
    Hostia sa však zakrátko opäť dostali k lopte, v pokutovom území domácich sa však už J. Castellano do zakončenia nedostal a tak sa domáci bez problémov ubránili tejto situácii.
     
    9
    Las Palmas získalo loptu a presunulo sa na súperovu polovičku, avšak Calleri si nedokázal úspešne spracovať loptu a tak sa hostia k ničomu nedostali. Zaútočiť sa tak opäť snažia domáci futbalisti.
     
    8
    Je tomu naozaj tak a v hre sa už pokračuje ďalej. Pri lopte sú aj naďalej domáci futbalisti a opäť sa snažia usadiť na útočnej polovičke. Stále sme však nevideli zakončenie na jedu či druhú bránu.
     
    7
    Rozhodca musel teraz hru prerušiť, pretože domáci Rosales ostal ležať na trávniku a vyžiadal si ošetrenie. Zrejme to nebude nič vážne a bude môcť v tomto zápase pokračovať.
     
    6
    V úvode zápasu sú aktívnejší domáci futbalisti, zatiaľ sa však nedostali do zakončenia na bránu svojho dnešného súpera. Málaga sa aj s loptou drží na útočnej polovičke a hostia sa tak musia brániť.
     
    5
    Do útoku sa však napokon dostalo domáce mužstvo a sledovali sme aj center pred bránu hostí. Obrana Las Palmas si však s touto situáciou poradila a loptu upratala do bezpečia.
     
    4
    Hostia sa snažili založiť útočný výpad, ale domáci futbalisti aj za cenu faulu ich útok včas zastavili. Las Palmas tak má v strede poľa k dispozícii priamy kop.
     
    3
    Napokon sme boli svedkami prvého rohového kopu domáceho tímu, ale lopta dopadla k obrancom Las Palmas. Hostia postupne rozbehli kombináciu na svojej polovičke a domáci sa tak sťahujú späť.
     
    2
    K lopte sa však rýchlo dostali domáci futbalisti a podarilo sa im dostať sa na útočnú polovičku. Lopta doputovala za postrannú čiaru a Málaga získava autové vhadzovanie tesne pred bránou svojho súpera.
     
    1
    Prvý polčas tohto zápasu sa už naplno rozbehol, výkop mali hostia, ktorí sa už pokúšajú preniknúť na útočnú polovičku.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Príjemný futbalový večer prajem všetkým, ktorí klikli na tento online textový prenos a nasledujúce chvíle strávia aj jeho sledovaním. Do začiatku zápasu už veľa času neostáva, zatiaľ si môžte prezrie zostavy oboch mužstiev. Na La Rosaleda v Malage je už všetko pripravené, čaká sa už len na príchod mužstiev a rozhodcov zápasu. Po úvodných formalitách sa tak toto stretnutie môže začať, prajeme príjemný športový zážitok. Zápasom Vás bude sprevádzať Miroslav Revaj.
     
    Úvodné zostavy:

    Málaga CF: Roberto – Rosales, L. Hernández, González, Ricca – Recio, Kuzmanović – Keko, Adrián González, Mula – Bastón.
    Náhradníci: Gönen – Rolón, Castro, Cifuentes, Ontiveros, Baysse, En-Nesyri

    UD Las Palmas: Chichizola – Míchel, Navarro, Artiles, D. Castellano – Aquilani, J. Castellano – Tannane, Viera, Halilović – Calleri

    Náhradníci: Lizoain – V. Gómez, David García, Rémy, Momo, Hernán, Bigas

    Rozhodca: Fernandez J.
     
    Vítam všetkých priaznivcov futbalu pri sledovaní tohto online textového prenosu! V ňom sa spoločne zameriame na stretnutie, v ktorom proti sebe nastúpia mužstvá Málaga CF – UD Las Palmas. Zápas a tak aj tento prenos sa začína o 21:00.

    Po reprezentačnej prestávke opäť pokračujú aj futbalové súťaže, Španielska Primera Division má na programe 3. kolo. V Pondelok sa bude hrať ešte jedna dohrávka, keď na La Rosaleda v Málage privíta domáce mužstvo Las Palmas.

    Málaga CF:
    Domáci futbalisti nemali úspešný vstup do nového ročníka. Po dvoch kolách majú na svojom konte 0 bodov a skóre 0:2. V prvom kole nestačili doma na Eibar a podľahli mu 0:1 a v poslednom kole sa predstavili na pôde Girony a takisto toto stretnutie prehrali 0:1! Pre domácich je tak najvyšší čas sa v tomto zápase chytiť.

    UD Las Palmas:
    Ani hostia nezaznamenali úspešný štart do novej sezóny. Najprv podľahli na pôde Valencie tesne 0:1, avšak v poslednom kole dostali poriadny výprask doma s Atl. Madrid v podobe 1:5! Hostia aspoň zaznamenali už presný zásah, ale takisto už nutne potrebujú body.

    Favorit:
    Proti sebe nastupujú mužstvá zo spondej časti tabuľky. Môžme očakávať tak vyrovnané stretnutie, v ktorom oba tímy zabojujú o prvé body.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 21:00.

    Miroslav Revaj

    Góly: 48. González – 45. Viera, 70. Calleri, 89. Rémy

    Karty:   23. Adrián González (MLG), 62. Recio (MLG), 65. Bastón (MLG), 83. Ontiveros (MLG) – 67. D. Castellano (LPA), 81. Míchel (LPA)


    Malaga CF: Roberto – Rosales (73. Cifuentes), L. Hernández, González, Ricca – Recio, Kuzmanović – Keko (60. Ontiveros), Adrián González (73. En-Nesyri), Mula – Bastón.
    Náhradníci: Gönen – Rolón, Castro, Cifuentes, Ontiveros, Baysse, En-Nesyri.

    UD Las Palmas: Chichizola – Míchel, Navarro, Artiles, D. Castellano – Aquilani, J. Castellano – Tannane (81. Momo), Viera, Halilović (64. Rémy) – Calleri (90. V. Gómez).
    Náhradníci: Lizoain – V. Gómez, David García, Rémy, Momo, Hernán, Bigas.

    Rozhodca: Fernandez J.