Malaga – Las Palmas 1:3 (kon.)
koniec
Malaga CF
1:3 (0:1)
UD Las Palmas
Pondelok 11.09.2017, 21:00 • La Rosaleda (Málaga) • Španielska LaLiga • 3. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Aj v druhom polčase sme sledovali vyrovnaný zápas a v 48. minúte sa podarilo domácim rýchlo vyrovnať na 1:1! Hostia však boli v tomto zápase šťastnejším mužstvom a v 70. minúte sa dostali do vedenia o jeden gól. V závere zápasu už domáci hrali vabank a inkasovali aj tretí gól. Zápas sa tak končí prehrou domácich 1:3!

    Ďakujem Vám za pozornosť a prajem už v podstate dobrú noc! Zápasom Vás sprevádzal Miroslav Revaj. (22:51:41)
     
    90+3
    Koniec zápasu.
     
    90+2
    Domáci sa ešte snažia útočiť, ale ich snaha je už márna. Hostia tento zápas vyhrajú a už sa len čaká na záverečný hvizd rozhodcu.
     
    90+1
    Nadstavovali sa ešte tri minúty!
     
    90
    Striedanie v tíme UD Las Palmas: z ihriska odchádza Jonathan Calleri, prichádza Vicente Gómez.
     
    89
    Tím Las Palmas práve strelil gól!
    Napokon však prichádza gól hosťujúceho celku a zápas je tak prakticky rozhodnutý! Domáci už útočili vo väčšom počte, loptu získal Castellano a potiahol útok svojho tímu, v pokutovom území sa do zakončenia dostal LOIC RÉMY a tréner hostí mal tak šťastnú ruku pri striedaní – 1:3!
     
    88
    Trénerovi hostí ostalo ešte jednu striedaniu a k tomu sa už pomaličky schyľuje. Bude sa tak snažiť nazbierať cenné sekundy pre svojich zverencov.
     
    87
    Pred bránu hostí smerovala nebezpečne vyzerajúca lopta, ale brankár Chichizola úspešne zasiahol a loptu má vo svojich rukaviciach. S rozohrávkou sa samozrejme nikam neponáhľa.
     
    86
    Las Palmas teraz drží loptu na svojich kopačkách a pokúša sa o prienik na útočnú polovičku. Domáci okamžite vysoko napádajú, ale svojho súpera ku chybám dotlačiť nevedia.
     
    85
    V útoku pred bránou domácich teraz neobstál Calleri, brankár Roberto bol pri lopte včas. Málaga už začína útočiť aj vo väčšom počte, čo hosťom otvára zadné vrátka.
     
    84
    Útočné výpady sa striedajú na oboch stranách, čo domácim vôbec nevyhovuje. Hostia hrajú v pohode a dokážu podržať loptu na svojich kopačkách.
     
    83
    Žltú kartu dostáva Javier Ontiveros (Málaga CF).
     
    82
    Loptu majú momentálne na svojich kopačkách hostia a pochopiteľne sa nikam neponáhľajú. Domácim sa už čas začína krátiť, zatiaľ neprichádza z ich strany žiaden tlak.
     
    81
    Striedanie v tíme UD Las Palmas: z ihriska odchádza Oussama Tannane, prichádza Momo.
     
    81
    Žltú kartu dostáva Míchel (UD Las Palmas).
     
    80
    Presne tomu bolo tak teraz a brankár Roberto musel ísť proti centrovanej lopte. Domáci si teraz nemôžu vytvoriť sústavnejší tlak a tak hostia pohodlne držia svoj náskok o jeden gól.
     
    79
    Rohový kop domáci ubránili a už sa môžu pokúšať založiť útočnú akciu. Hostia však dobre bránia svoje územie a ich rýchle kontry vedia byť nebezpečné.
     
    78
    Lenže domáci sa teraz budú musieť brániť, hostia si vybojovali rohový kop. Las Palmas tak získava cenné sekundy na polovičke svojho dnešného súpera.

    Miroslav Revaj

    Góly: 48. González – 45. Viera, 70. Calleri, 89. Rémy

    Karty:   23. Adrián González (MLG), 62. Recio (MLG), 65. Bastón (MLG), 83. Ontiveros (MLG) – 67. D. Castellano (LPA), 81. Míchel (LPA)


    Malaga CF: Roberto – Rosales (73. Cifuentes), L. Hernández, González, Ricca – Recio, Kuzmanović – Keko (60. Ontiveros), Adrián González (73. En-Nesyri), Mula – Bastón.
    Náhradníci: Gönen – Rolón, Castro, Cifuentes, Ontiveros, Baysse, En-Nesyri.

    UD Las Palmas: Chichizola – Míchel, Navarro, Artiles, D. Castellano – Aquilani, J. Castellano – Tannane (81. Momo), Viera, Halilović (64. Rémy) – Calleri (90. V. Gómez).
    Náhradníci: Lizoain – V. Gómez, David García, Rémy, Momo, Hernán, Bigas.

    Rozhodca: Fernandez J.