Bulharsko – Švédsko 3:2 (kon.) | Francúzsko – Holandsko 4:0 (kon.) | Luxembursko – Bielorusko 1:0 (kon.)
Maďarsko – Lotyšsko 3:1 (kon.) | Portugalsko – Faerské ostrovy 5:1 (kon.) | Švajčiarsko – Andorra 3:0 (kon.)
Cyprus – Bosna 3:2 (kon.) | Grécko – Estónsko 0:0 (kon.) | Belgicko – Gibraltar 9:0 (kon.)
koniec
Francúzsko
4:0 (1:0)
Holandsko
Štvrtok 31.08.2017, 20:45 • Stade de France, Saint-Denis • Kvalifikácia MS (Európa) • Skupina A
Predzápasové kurzy
    90+2. Kylian Mbappé (FRA) - 4:0
     
    90+2
    Francúzsko dalo gól!

    Domáci tím pridáva ešte jeden gól a to je z ich strany už demolácia! Francúzi hrajú aktívne aj v nastavenom čase, po rýchlom útoku sa dostal k lopte KYLIAN MBAPPÉ, v pokutovom území neváhal a presnou strelou už zrejme uzatvára skóre tohto zápasu na 4:0!
    88. Thomas Lemar (FRA) - 3:0
     
    88
    Francúzsko dalo gól!

    Tak predsa len sa domácim podarilo streliť ešte jeden gól a skóre zápasu je tak tesne pred jeho koncom 3:0! Hostia to ešte skúsili do útoku a zariskovali, otvorili svoju obranu, do nej napokon padli až traja domáci futbalisti, Griezmann poslal loptu na THOMASA LEMARA a ten pohodlne pridáva ďalší gól svojho tímu v tomto zápase.
    73. Thomas Lemar (FRA) - 2:0
     
    73
    Francúzsko dalo gól!

    Napokon je tu druhý gól domácich futbalistov a aj keď je to ešte len 2:0, zrejme sú už nádeje Holandska v tomto zápase pochované! Domáci založili ďalšiu útočnú akciu, k odrazenej lopte sa dostal THOMAS LEMAR a krásnou strelou dáva druhý gól svojho tímu v tomto zápase.
    14. Antoine Griezmann (FRA) - 1:0
     
    14
    Francúzsko dalo gól!

    Je tu prvý gól tohto zápasu! Domáci získali loptu tesne pred pokutovým územím Holandska, obrana si nedala pozor na ANTOINA GRIEZMANNA, ten po výbornej prihrávke od Girouda postupoval sám na brankára hostí a pomedzi nohy Cillessena dáva prvý gól svojho tímu – 1:0!

    Miroslav Revaj

    Góly: 14. Griezmann, 73. Lemar, 88. Lemar, 90+2. Mbappé

    Karty:   17. Griezmann (FRA), 85. A. Lacazette (FRA), 86. Kurzawa (FRA) – 57. Strootman (NED)   62. Strootman (NED)


    Francúzsko: Lloris – Sidibé, Koscielny, Umtiti, Kurzawa – Kanté, P. Pogba – Coman (80. A. Lacazette), Griezmann (89. Fékir), Lemar – Giroud (75. Mbappé).
    Náhradníci: Mandanda, Aréola – Jallet, K. Zouma, A. Lacazette, Thauvin, Matuidi, Rabiot, Digne, Fékir, Mbappé, Kimpembe.

    Holandsko: Cillessen – Fosu-Mensah, de Vrij, Hoedt, Blind – Wijnaldum, Strootman – Robben, Sneijder (46. Vilhena), Promes – V. Janssen (64. van Persie).
    Náhradníci: Stekelenburg, Zoet – Veltman, de Ligt, Rekik, Martins Indi, Vilhena, Depay, D. Pröpper, van Persie, van Ginkel, Dost.

    Rozhodca: Gianluca Rocchi – Elenito Di Liberatore, Mauro Tonolini – Luca Banti (všetci ITA)