Slavia – APOEL 0:0 (kon.) | Kodaň – Karabach 2:1 (kon.) | FCSB – Lisabon 1:5 (kon.)
Liverpool – Hoffenheim 4:2 (kon.) | CSKA Moskva – YB Bern 2:0 (kon.)
koniec
FC Kodaň
2:1 (1:0)
FK Karabach
Streda 23.08.2017, 20:45 • Telia Parken, Kodaň • Liga majstrov (predkolá) • Play-off
Predzápasové kurzy
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 20:45.
     
    Vítam všetkých priaznivcov futbalu pri sledovaní tohto online textového prenosu. V ňom sa spoločne zameriame na stretnutie, v ktorom proti sebe nastúpia mužstvá FC Kodaň – FK Karabach. Zápas a tak aj tento prenos sa začína o 20:45.

    V Stredu pokračujú barážové zápasy o Ligu Majstrov, v tomto prenose sa zameriame na odvetu medzi FC Kodaň a FK Karabach, ktorá sa odohrá na Telia Parken v Kodani.

    Prvý zápas sa odohral minulý Utorok v Baku a zrodili sa veľké prekvapenie. Kodaň je v tomto dvojzápase jasným favoritom, avšak prvý zápas dánsky celok nezvládol podľa predstáv. V 25. minúte tohto zápasu totižto Madatov strelil gól Karabachu a toto skóre sa už do konca zápasu nemenilo! Karabach tak na svojej pôde zdolala Kodaň výsledkom 1:0 a do odvety v Kodani má tak lepšiu pozíciu. Nič však ešte dánsky celok spoločne aj s našim Jánom Gregušom nemá stratené, musí rýchlo zmazať manko o jeden gól a potom je znova všetko otvorené.

    FC Kodaň bude aj v tomto zápase favoritom, avšak určite to nebude mať vôbec ľahké. Hostia môžu hrať v úvode uvoľnene a nemusia sa nikam ponáhľať. Uvidíme, ako to napokon celé dopadne a ktoré mužstvo sa bude radovať z postupu do skupinovej fázy Ligy majstrov.
     
    Úvodné zostavy:

    FC Kodaň: Olsen – Bengtsson, Boilesen, Lüftner, Ankersen – Verbič, Kvist, Greguš, Kusk – Pavlovič, Santander

    Náhradníci: Andersen – Amankwaa, Antonsson, Matic, Sotiriou,Thomsen, Toutouh

    FK Karabach: Sahic – Medvedev, Rzezniczak, Gusejnov, Agolli – Richard, Garajev – Michel – Madatov, Ndlovu, Guerrier

    Náhradníci: Kanibolitskij – Amirqulijev, Dinijev, Husejnov, Izmajlov, Sadyjov, Junuszade

    Rozhodca: Alberto Undiano Mallenco – Roberto Alonso, Raúl Cabanero – Diego Barbero Sevilla (všetci ESP)
     
    Príjemný futbalový večer prajem všetkým, ktorí klikli na tento online textový prenos a nasledujúce chvíle strávia aj jeho sledovaním. Do začiatku zápasu medzi mužstvami FC Kodaň a FK Karabach už veľa času neostáva, zatiaľ si môžte prezrieť zostavy oboch mužstiev. V základnej zostave domácih napokon po uplynutí kartového trestu nastupuje aj náš Ján Greguš. Kodaň má pred sebou neľahkú pozíciu, musí čo najrýchlejšie streliť gól aby vyrovnalo stav zápasu na 1:1 a potom je znova všetko otvorené. Zápas z pozície rozhodcov povedú páni zo Španielska a to konkrétne Alberto Undiano Mallenco – Roberto Alonso, Raúl Cabanero – Diego Barbero Sevilla.

    Po úvodných formalitách sa tak toto stretnutie môže začať, pri jeho sledovaní Vám želám príjemný športový zážitok.
     
    Oba tímy sú už spoločne s rozhodcami zápasu prítomné na hracej ploche, zápas sa tak už čoskoro začne!
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    1
    Prvý polčas tohto zápasu sa už naplno rozbehol, výkop mali domáci futbalisti a snažia sa už preniknúť na útočnú polovičku.
     
    2
    Pri lopte je však už hosťujúce mužstvo, ktoré sa nemá kam ponáhľať a momentálne kombinuje na svojej polovičke. Domáci sa však ihneď snažia o vysoké napádanie.
     
    3
    Karabach však toho veľa smerom dopredu nevymyslel a pri lopte je tak už Kodaň. Domáci futbalisti sa už snažia o prenik na útočnú polovičku.
     
    4
    Úvod tohto zápasu sa zatiaľ nesie v opatrnom tempe z oboch strán, zatiaľ čakáme na prvý stelecký pokus na jednej či druhej strane.
     
    5
    Žltú kartu dostáva Lüftner (FC Kodaň).
     
    5
    Sledovali sme priamy kop hosťujúceho mužstva, po ňom však nasledoval iba ofsajd a tak sa domáci do nebezpečenstva nedostali. Kodaň sa tak dostáva k lopte.
     
    6
    Domáci futbalisti sa rýchlo presunuli na útočnú polovičku a snažili sa svojho dnešného súpera dostať pod tlak. Na trávniku však ostal ležať Guerrier a tak sa hra musela prerušiť.
     
    7
    V hre sa už napokon pokračuje ďalej, Guerrier je v poriadku a môže pokračovať v tomto zápase. Pri lopte je momentálne domáce mužstvo, ktoré sa už snaží vymyslieť niečo nebezpečné.
     
    8
    Kodaň sa snaží o prienik na útočnú polovičku, avšak hostia dobre bránia svoje územie a svojho dnešného súpera zatiaľ do ničoho nepúšťajú. Len dodáme, že prvý zápas vyhral Karabach 1:0 a nachádza sa tak v lepšej pozícii.
     
    9
    Zo strany domácich sme však teraz sledovali iba nepresnú prihrávku do pokutového územia hostí, Karabach s touto situáciou tak žiadne problémy nemal.
     
    10
    Dlho netrvalo a domáci sa znova prebojovali na útočnú polovičku, budeme svedkami prvého rohového kopu v tomto zápase. Hostia sa tak budú musieť znova brániť.
     
    11
    Po rohovom kope prišla hlavička jedného z domácich futbalistov, mierila však mimo brány. Na strane hostí sa napokon chystá striedanie.
     
    12
    Striedanie v tíme FK Karabach: z ihriska odchádza Guerrier, prichádza Izmajlov.
     
    13
    Napokon to zranenie Guerriera bolo predsa len vážne a v hre už pokračovať nemôže. Karabach ustál tlak domácich a momentálne kombinuje na svojej polovičke.
     
    14
    Hostia sa snažili o rýchly prechod na útočnú polovičku, to sa im napokon nepodarilo a pri lopte sú už domáci. Kodaň sa však s loptou ďaleko nedostáva.
     
    15
    Kodaň sa opäť ďaleko nedostala a tak je pri lopte už hosťujúce mužstvo. Karabach sa prekvapivo snaží hrať takisto aktívne, ale zatiaľ sa ani jednému z tímov v útoku nedarí.
     
    16
    Domáci sa teraz museli brániť, pretože ich súper vyrazil do rýchleho brejku a napokon z toho bola aj šanca na strane hostí. Michel však mieril len nad bránu domáceho tímu.
     
    17
    Na útočnú polovičku sa už postupne dostávajú domáci futbalisti, avšak hostia všetky náznaky nebezpečenstva včas eliminujú. Uvidíme, kedy príde prvá zaujímavá príležitosť na jednej či druhej strane.
     
    18
    Kodaň sa napokon predsa len dostala k strele, ale ani pokus Santandera úspešný nebol, obrana hostí jeho pokus včas zblokovala a tak sa nič nebezpečné nekonalo.
     
    19
    Následne domáci založili ďalšiu útočnú akciu, ale nepodarilo sa im preniknúť do pokutového územia a tak hostia vyvážajú loptu do bezpečia.
     
    20
    Aj naďalej sa oba tímy snažia o útočné výpady, ale nie sú úspešné ani na jednej strane. Momentálne je pri lopte Karabach, hostia zatiaľ ale kombinujú na svojej polovičke.
     
    21
    Pomaličky sa už hostia dostávali do útoku, ale Verbič ich snahu prerušil ostrým zákrokom. Alberto Undiano Mallenco mu teda poriadne dohovoril.
     
    22
    Kodaň obliehalo pokutové územie svojho súpera, následne sa k nebezpečnej hlavičke dostal Santander, brankár Sahic však previedol výborný zákrok!
     
    23
    A neujala sa ani strela Pavlovica, jeho pokus mieril len vysoko nad bránu hostí. Kodaň však teraz vyvíja tlak na svojho súpera, ženie sa za veľmi dôležitým gólom.
     
    24
    Dostali sme sa už za polovičku prvého polčasu, aj naďalej sú bližšie k postupu hostia. Kodaň hrá však veľmi aktívne a dostáva Karabach pod tlak.
     
    25
    Hostia to skúšajú cez rýchle protiútoky, zatiaľ však tieto situácie domácim futbalistom problémy nerobia. Navyše teraz Michelovi nevyšla prihrávka do pokutového územia domácich.
     
    26
    O prienik na útočnú polovičku sa tak už snažia domáci futbalisti, ale hostia im veľa priestoru neposkytujú. Uvidíme, ako sa toto stretnutie bude vyvíjať ďalej.
     
    27
    Karabach navyše aj vysoko napáda rozohrávku domáceho mužstva a Kodaň to tak vytláča na ich polovičku. Útoky domácich sú tak teraz pomalšie.
     
    28
    Domáci sa teraz držia v blízkosti brány svojho dnešného súpera, ale nedarí sa im to dotiahnuť až do zakončenia. Hostia tak aj naďalej si držia svoj tesný náskok.
     
    29
    Moc záživné stretnutie tak zatiaľ nesledujeme, ale vidíme množstvo osobných súbojov a bojov o každý priestor na ihrisku. Domáci sú v zložitejšej situácii, hostia hrajú zatiaľ to čo im vyhovuje.
     
    30
    Sledovali sme rýchly brejk hosťujúceho mužstva, Izmajlov sa snažil o prihrávku do pokutového územia domácich, črtajúce sa nebezpečenstvo však Kodaň včas zatavila.
     
    31
    Do pokutového územia hostí teraz krásne prenikol domáci Verbič, avšak jeho následnú strelu dokázal brankár domácich vyraziť na rohový kop!
     
    32
    Rohový kop však už žiadnu zaujímavú príležitosť nepriniesol, obrana hostí dostala loptu do bezpečia. Domáci však pokračujú vo svojej útočnej hre.
     
    33
    Aj naďalej sú tak pri lopte domáci futbalisti, usadili sa na útočnej polovičke, ale nedarí sa im teraz nič nebezpečného vymyslieť. Karabach sa tak aj naďalej bráni úspešne.
     
    34
    Domáci sa postupne dostávali čoraz bližšie k bráne hostí a tento útok Kodane zastavil aj za cenu faulu Madatov. Hostia tak budú čeliť priamemu kopu domácich futbalistov.
     
    35
    Centrovanú loptu do pokutového územia bezpečne odvrátil Sehic, domáci však ešte na útočnej polovičke ostávajú. Tlak domácich sa stupňuje, hostia však aj naďalej odolávajú.
     
    36
    K lopte sa však teraz dostávajú futbalisti Karabachu a postupne prenikajú na útočnú polovičku. Domáci tím sa tak teraz bude musieť brániť. Hostia sa však nikam neponáhľajú.
     
    37
    Hostia prenikli až pred pokutové územie, v rozhodujúcej chvíli však prišiel útočnú faul a tak sme nič zaujímavého nesledovali. Dopredu to tak už skúšajú domáci futbalisti.
     
    38
    Zanedlho sa však hostia opäť dostali do rýchleho protiútoku, ich ďalšiu útočnú snahu však prerušuje postranný rozhodca, signalizuje ofsajd Karabachu.
     
    39
    Domáci futbalisti po prechode do útoku zahrávali dva rohové kopy za sebou, avšak aj tomuto sa dokázali hostia bezpečne ubrániť. Pomaličky sa už blíži záverečná časť prvého polčasu.
     
    40
    Ani táto útočná snaha domácich futbalistov nič zaujímavého nepriniesla, Kvist sa v rozhodujúcej chvíli previnil útočným faulom. Dopredu to tak môžu skúsiť hostia.
     
    41
    Napokon však prišiel znova útok domácich futbalistov, Kusk to skúsil spoza 16-tky zaujímavou strelou a jeho pokus len tesne minul bránu hostí.
    41. Kusk (KOD)
     
    42
    Aj tento útok domácich futbalistov bol včas ich súperom zastavený. Už to vyzerá, že v prvom polčase sa gólu napokon nedočkáme.
     
    43
    Je tu už samotný záver prvého polčasu, domáci hrajú aj naďalej veľmi aktívne, hosti však všetky ich útoky zatiaľ úspešne eliminujú.
     
    44
    Žltú kartu dostáva Michel (FK Karabach).
     
    45
    Kodaň dala gól!
    Tak predsa len prišiel gól ešte v prvom polčase! Domáci zahrávali priamy kop, na centrovanú loptu od Greguša si výborne nabehol FREDERICO SANTANDER a ten po chybe brankára hostí dáva prvý gól tohto zápasu – 1:0! V tomto dvojzápase sa tak začína odznova.
    45. Frederico Santander (KOD) - 1:0
     
    45+1
    Nastavený čas v prvom polčase: 2 minúty!
     
    45+2
    Prvý polčas sa skončil.
     
    Skončil sa prvý polčas, v ktorom domáci hrali od úvodu veľmi aktívne a dostávali svojho súpera pod tlak. Napokon sa im gól podarilo streliť v samom závere prvého polčase a vyhrávajú tak 1:0, celkovo to je ale na zápasy 1:1!

    Uvidíme, čo nám prinesie druhý polčas a či v ňom spoznáme postupujúceho do skupinovej fázy Ligy majstrov.
     
    Oba tímy sú už spoločne s rozhodcami zápasu späť na hracej ploche, druhý polčas tohto zápasu sa tak už čoskoro začne!
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    46
    Druhý polčas tohto zápasu sa už naplno rozbehol, výkop patril hosťujúcemu mužstvo. Ani jeden z trénerov nespravil do druhého polčasu zmenu v zostave.
     
    47
    Pri lopte je však už domáce mužstvo, ktoré sa snaží o prienik na útočnú polovičku. Uvidíme, či aj v tomto dejstve uvidíme tlak domácich futbalistov.
     
    48
    Zatiaľ to vyzerá, že tomu naozaj tak bude. Kusk sa po dobrom centri dostal k nebezpečnej hlavičke, napokon však mieril len do stredu brány a brankár Sahic úspešne zasiahol.
     
    49
    Opäť sú pri lopte domáci futbalisti a skúšajú preniknúť na útočnú polovičku. Karabach sa tak musí mať na pozore. Uvidíme, aký priebeh nám toto dejstvo ponúkne.
     
    50
    Domáci sa napokon dostali až pred bránu svoju dnešného súpera, k odrazenej lopte sa dostal Kvist, jeho strela spoza 16-tky bola zblokovaná a Kodaň zahrá rohový kop!
     
    51
    Rohový kop napokon rozohral Greguš, hostia však loptu odvrátili do bezpečia. Kodaň však na útočnej polovičke ešte ostáva a tak sú hostia opäť pod tlakom svojho súpera.
     
    52
    Napokon si domáci futbalisti vybojovali priamy kop a veľa nechýbalo a mohli sa radovať z druhého gólu. K rozohrávke sa postavil Janko Greguš, ale jeho priama strela len tesne preletela nad bránu hostí.
     
    53
    Po rýchlom protiútoku sa k strele na domácu bránu prepracoval Agolli, jeho strela však chýbala potrebná razancia a tak mal brankár Olsen ľahkú prácu. Skóre sa tak nemení ani teraz.
     
    54
    Kodaň je aj naďalej častejšie pri lopte a domáci hrajú veľmi aktívne. Hostia sa viac menej iba bránia a čakajú na rýchle protiútoky. Uvidíme, či rozhodnutie padne v druhom polčase alebo zápas pôjde až do predĺženia.
     
    55
    Na útočnej polovičke získali domáci výhodu priameho kopu, avšak hostia napokon bezpečne ustáli aj túto situáciu. Kodaň na nič nečaká a ihneď znova útočí.
     
    56
    Teraz sa však domáci ocitli v nebezpečenstve. Po výbornom centri sa do zakončenia hlavou v pokutovom území dostal Michel, jeho pokus napokon brankár domácich vyráža na rohový kop.
    56. Michel (KBK)
     
    57
    Následne rohový kop nič zaujímavého neponúkol a tak sa k lopte už dostávajú domáci futbalisti. Kodaň na nič nečaká a okamžite sa snaží o prienik na útočnú polovičku.
     
    58
    Tento útok však domácim nevyšiel a tak sa k lopte dostávajú hostia. Druhý polčas je zatiaľ podobný tomu prvému, aj keď hostia začínajú mierne hru vyrovnávať.
     
    60
    Dlhšiu dobu sú pri lopte teraz domáci futbalisti, avšak nedarí sa im v prechode do útoku. Karabach dobre bráni svoje územie a zápas tak zatiaľ posúva do predĺženia.
     
    61
    Hostia na druhej strane čakajú na stratu lopty od domácich a pokúšajú sa o rýchle protiútoky. S týmito situáciami si však obrana domácich vie poradiť.
     
    63
    FK Karabach dáva gól!
    Šok na štadióne v Kodani! Tento útok totižto hosťujúcemu celku vyšiel vynikajúco, z ľavej strany prišiel prízmený center od Agolliho do pokutového územia domácich, lopta našla zle pokrytého DINO NDLOVU a ten krásnou strelou vyrovnáva na 1:1 a posúva svoje mužstvo k postupu!
    63. Dino Ndlovu (KBK) - 1:1
     
    64
    Pre domácich to je naozaj šok. Po celé trvanie tohto zápasu sú aktívnejším celok a zrazu inkasujú gól. Na postup im teraz treba streliť dva góly a môžme tak predpokladať ešte zaujímavý zvyšok druhého polčasu.
     
    65
    Kodaň je momentálne pri lopte, na nič nečaká a okamžite sa tlačí do útoku. Hostia sa tak teraz len bránia, stav tohto zápasu im ale plne vyhovuje.
     
    66
    Kodaň dala gól!
    Rýchla odpoveď domácich! Po výbornom centri do pokutového územia od Ankersens sa k hlavičke dostal ANDRIJA PAVLOVIČ a nedal brankárovi hostí žiadnu šancu na zákrok – 2:1!
    Andrija Pavlovič (KOD) - 2:1
     
    67
    Striedanie v tíme FC Kodaň: z ihriska odchádza Kusk, prichádza Amankwaa.
     
    68
    Domáci však ešte stále potrebujú streliť jeden gól, pretože aj za takéhoto stavu postupuje ďalej Karabach. To nám už teda naozaj predpovedá zaujímavý zvyšok tohto zápasu. Uvidíme, či tomu tak skutočne bude.
     
    69
    Kodaň je aj naďalej veľmi aktívna a tlačí sa pred bránu svojho dnešného súpera. Karabach však teraz odoláva úspešne a snaží sa brániť tento výsledok.
     
    70
    Striedanie v tíme FC Kodaň: z ihriska odchádza Santander, prichádza Sotiriou.
     
    71
    Hostia sa aj naďalej úspešne prezentujú v obrane a domácich tak do ničoho nepúšťajú. Karabach to však bude mať veľmi náročné, odolávať takto do konca zápasu chce veľmi veľa síl.
     
    72
    Teraz sa podarilo hosťom založiť rýchly protiútok, avšak Michal v rozhodujúcej chvíli chyboval a tak stratil loptu. Domáci na nič nečakajú a okamžite vyrážajú do rýchleho protiútoku.
     
    73
    Útok domácich teraz ťahal Pavlovic, ale ani on nedokázal pre svoj tím pripraviť vhodnú streleckú príležitosť. Čas domácim sa začína pomaličky krátiť, na postup potrebujú ešte jeden gól.
     
    75
    Žltú kartu dostáva Rzezniczak (FK Karabach).
     
    76
    Domáci zahrávali na útočnej polovičke priamy kop, avšak nič nebezpečné z toho nepramenilo. Kodaň však ešte ostáva v útoku, hostia sa však aj naďalej bránia úspešne.
     
    77
    Hostia teraz zachytili zlú prihrávku domácich futbalistov a pokúšajú sa usadiť na útočnej polovičke. Karabach sa takto snaží nazbierať cenné sekundy.
     
    78
    Žltú kartu dostáva Ankersen (FC Kodaň).
     
    79
    Čas už začína hrať proti domácim futbalistom, Kodaň je aj naďalej veľmi aktívna ale Karabach sa bráni úspešne. Ak domáci nepostúpia, bude to pre nich určite veľkým sklamaním.
     
    80
    Striedanie v tíme FK Karabach: z ihriska odchádza Izmajlov, prichádza Sadyjov.
     
    81
    Striedanie v tíme FC Kodaň: z ihriska odchádza Kvist, prichádza Toutouh.
     
    82
    Po rýchlom prechode domácich futbalistov na útočnú polovičku sa k strele spoza 16-tky dostal Verbič, ale jeho strela presná nebola a tak bránu hostí neohrozila.
     
    83
    S pribúdajúcim časom sa dá očakávať, že domáci viacej otvoria svoju obranu. Hostia aj naďalej držia priaznivý výsledok.
     
    84
    Opäť sa v útočnom ťažení ukázal Verbic a vybojoval pre svoj tím rohový kop. Kodaň tak stupňuje svoj tlak, ale ďalší gól sa im nedarí pridať.
     
    85
    Rohový kop si však hostia bezpečne postrážili a loptu odkopli do bezpečia. Kodaň však ešte na útočnej polovičke ostáva, nemá však dostatok priestoru na manévrovanie s loptou.
     
    86
    Žltú kartu dostáva Toutouh (FC Kodaň).
     
    87
    Do konca druhého polčasu už veľa času neostáva, skóre je 2:1 a tento výsledok ďalej posúva Karabach. Kodaň tak už musí otvoriť svoju obranu a hrať na riziko.
     
    88
    Po zisku lopty sa hostia snažia držať hru čo najďalej od svojej brány. Darí sa im to celkom úspešne, domáci však vysoko napádajú ich rozohrávku. Uvidíme, či príde ešte nejaká zaujímavá príležitosť.
     
    89
    Už čakáme na údaj o nastavenom čase, to bude pre domácich, ale aj pre hostí veľmi dôležitá informácia. Karabach so všetkými svojimi hráčmi bráni svoje územie.
     
    90
    Napokon len 2 minúty nastavil hlavný rozhodca! Uvidíme, či ešte niečo zaujímavé prinesú.
     
    90+1
    K strele z väčšej vzdialenosti sa odhodlal Pavlovic, tento pokus však bránu hostí vôbec neohrozil. Čas sa už Kodani rýchly kráti.
     
    90+2
    Striedanie v tíme FK Karabach: z ihriska odchádza Richard, prichádza Junuszade.
     
    90+3
    Koniec zápasu.
     
    Zápas je na svojom konci, u domácich prevláda veľký smútok. Karabach totižto v 63. minúte strelil gól a ten sa napokon ukázal ako postupujúci. Kodaň ešte síce dala jeden gól, ale na postup či predĺženie tohto zápasu to bolo málo. Karabach tak vyradil veľkého favorita a postupuje do skupinovej fázy Ligy majstrov!

    Ďakujem Vám za pozornosť a prajem ešte pekný zvyšok už neskorého večera! (22:38:44)

    Miroslav Revaj

    Góly: 45. Santander (Greguš), 66. Pavlovič (Ankersen) – 63. Ndlovu

    Karty:   5. Lüftner (KOD), 78. Ankersen (KOD), 86. Toutouh (KOD) – 44. Michel (KBK), 75. Rzezniczak (KBK)


    FC Kodaň: Olsen – Bengtsson, Boilesen, Lüftner, Ankersen – Verbič, Kvist, Greguš, Kusk – Pavlovič, Santander
    Náhradníci: Andersen – Amankwaa, Antonsson, Matic, Sotiriou,Thomsen, Toutouh

    FK Karabach: Sahic – Medvedev, Rzezniczak, Gusejnov, Agolli – Richard, Garajev – Michel – Madatov, Ndlovu, Guerrier
    Náhradníci: Kanibolitskij – Amirqulijev, Dinijev, Husejnov, Izmajlov, Sadyjov, Junuszade

    Rozhodca: Alberto Undiano Mallenco – Roberto Alonso, Raúl Cabanero – Diego Barbero Sevilla (všetci ESP)
    15.08.2017
    Karabach - Kodaň 1:0

    Góly: 25. Madatov

    Karty:   71. Verbič (KOD), 90+3. Amankwaa (KOD)