Arsenal – Leicester 4:3 (kon.)
koniec
Arsenal FC
4:3 (2:2)
Leicester City
Piatok 11.08.2017, 20:45 • Emirates Stadium, London • Anglická Premier League • 1. kolo
Predzápasové kurzy
    85. Olivier Giroud (ARS) - 4:3
     
    85
    Arsenal FC dal gól!
    Úžasný zápas pokračuje a znova vidíme otočenie skóre. Wenger si môže mädliť ruky, pretože po Ramseym dal gól aj ďalší striedajúci hráč. OLIVIER GIROUD bol ťahaný za dres, no aj tak hlavičku z päťky nasmeroval od brvna za čiaru!
    83. Aaron Ramsey (ARS) - 3:3
     
    83
    Arsenal FC dal gól!
    Ďalší roh síce Morgan poslal preč, avšak Xhaka vrátil loptu späť a AARON RAMSEY dostal veľmi veľa času aj priestoru. Pripravil si loptu a trafil presne k žrdi.
    56. Jamie Vardy (LEC) - 2:3
     
    56
    Leicester City dáva gól!
    Center Mahreza na hranicu malého vápna podcenil ako Čech, tak aj obrana Arsenalu, čo využíva JAMIE VARDY a hlavičkou usmernil loptu k vzdialenejšej žrdi.
    45+2. Danny Welbeck (ARS) - 2:2
     
    45+2
    Arsenal FC dal gól!
    Domáci to zvládli a v posledných sekundách vyrovnali. Lacazette z otočky síce blok hráčov Leicesteru neprepálil, ale lopta sa odrazila na Kolašinaca, ktorý ešte predložil ponuku DANNYMU WELBECKOVI a ten trafil prázdnu časť brány.
    29. Jamie Vardy (LEC) - 1:2
     
    29
    Leicester City dáva gól!
    Obrovské zlyhanie defenzívy "Gunners" pretože po nádhernom centri zľava od Albrightona si JAMIE VARDY nabehol medzi obrancov a Čecha tak, že len nastavil nohu a trafil sa pod brvno. Majster spred minulej sezóny otáča skóre.
    5. Šindži Okazaki (LEC) - 1:1
     
    5
    Leicester City dáva gól!
    Je vyrovnané! Dlhý center na bránkovú čiaru vrátil do lepšej pozície Maguire, našiel hlavu Japonca menom ŠINDŽI OKAZAKI a ten prekonal vybehnutého Čecha.
    2. Alexandre Lacazette (ARS) - 1:0
     
    2
    Arsenal FC dal gól!
    Po krátkom obliehaní šestnástky hostí poslal center prakticky z prvej a bez väčšieho rozmýšľania Elneny, ktorý perfektne našiel nového spoluhráča. ALEXANDRE LACAZETTE upratal loptu krásne k žrdi.

    Matej Kubove

    Góly: 2. A. Lacazette, 45+2. Welbeck, 83. Ramsey, 85. Giroud – 5. Okazaki, 29. Vardy, 56. Vardy

    Karty:   90+4. Morgan (LEC)


    Arsenal FC: Čech (C) – Holding (67. Giroud), Monreal, Kolašinac – Bellerín, Elneny (67. Ramsey), Xhaka, Oxlade-Chamberlain – Welbeck (75. Walcott), Özil – A. Lacazette.
    Náhradníci: Ospina – Mustafi, Coquelin, Ramsey, Iwobi, Giroud, Walcott.

    Leicester City: Schmeichel – Simpson, Morgan (C), Maguire, Fuchs – Mahrez, Ndidi, James (82. Iheanacho), Albrighton (88. Gray) – Okazaki (72. Amartey) – Vardy.
    Náhradníci: Hamer – Chilwell, Amartey, A. King, Gray, Slimani, Iheanacho.