Trnava – Trenčín 2:1 (kon.) | Podbrezová – Michalovce 1:0 (kon.) | Zlaté Moravce – Žilina 2:0 (kon.)
koniec
FK Železiarne Podbrezová
1:0 (0:0)
MFK Zemplín Michalovce
Sobota 05.08.2017, 19:00 • Zelpo Arena, Podbrezová, Slovensko • Niké liga • 3. kolo
Predzápasové kurzy
     
    86
    Striedanie v tíme FK Železiarne Podbrezová: z ihriska odchádza Andrej Rendla, prichádza Karol Bilič.
     
    84
    Hostia začínajú tlačiť. Strela Danka išla do brány, pretože Kuciakovi letela do protismeru, lenže v poslednej chvíli prišiel blok, ktorý všetko zastavil. Následne z dobrej pozície tesne nad pálil aj Žofčák.
     
    79
    Žltú kartu dostáva Dávid Leško (FK Železiarne Podbrezová).
     
    78
    Lazar Djordjevič poslal síce nepodarený center, lenže lopta sa nakoniec zniesla tak, že padla na brvno Bieszczadovej brány a krajný obranca takmer prišiel k druhému gólu.
     
    74
    Dávid Leško kopol priamy kop perfektne, pretože na zadnej žrdi našiel Kostelného, ktorý sa položil do hlavičky, opečiatkoval brvno a navyše sa pískal ofsajd.
     
    71
    Striedanie v tíme MFK Zemplín Michalovce: z ihriska odchádza Martin Koscelník, prichádza Anton Antonov.
    Striedanie v tíme MFK Zemplín Michalovce: z ihriska odchádza Vladislav Bragin, prichádza Kristian Kushta.
     
    64
    Podbrezová dala gól!

    Martin Válovčan naviezol loptu po ľavom krídle, zasekol si obrancu a vystrelil spoza šestnástky, lenže blok hráčov súpera neprestrelil. Lopta sa však odrazila priamo proti nohe LAZARA DJORDJEVIČA a ten predviedol nádhernú strelu do rohu brány. Bieszczad ostal bez šanca, srbský obranca sa postaral možno aj o gól kola.
     
    64
    Martin Válovčan si fantasticky nabehol na jemný center Viazanka k hranici malého vápna. Cez Sviarčinskijho striedajúci záložník vo veľkej šanci hlavičkoval tesne nad.
     
    62
    Striedanie v tíme FK Železiarne Podbrezová: z ihriska odchádza Kamil Kuzma, prichádza Dávid Leško.
     
    59
    Skvelý defenzívny zákrok vytiahol Djordjevič, nakoľko po kolmici na Bragina súpera v poslednej chvíli obehol a perfektne mu loptu odkopol včas tak, aby útočník Zemplínu nestrieľal.
     
    51
    Kuzma kopol skvelý center medzi malé vápno a brankára Bieszczada. K lopte sa dostal Kostelný, lenže tá sa od neho len odrazila a trafila poľského gólmana, Kapitán domácich ostal ako keby prekvapený, že sa k nemu guľatý nezmysel dostal.
     
    46
    Striedanie v tíme FK Železiarne Podbrezová: z ihriska odchádza Endy Opoku Bernadina, prichádza Martin Válovčan.
     
    37
    Žltú kartu dostáva Peter Kavka (MFK Zemplín Michalovce).
     
    36
    Bragin sa dostal k centrovanej lopte Božoka na hranici malého vápna, avšak svojím pokusom namieril tesne vedľa Kuciakovej svätyne.
     
    34
    Žltú kartu dostáva Jaroslav Kostelný (FK Železiarne Podbrezová).
     
    30
    Djordjevič si nabehol pred pokutové územie, kde si krásne narazil a potom našiel na hranici vápna Viazanka. Ten sa vďaka dostatku času otočil a nasmeroval loptu k žrdi. Bieszczad vyrazil.
     
    18
    Kamil Kuzma získal loptu na krídle, dostal ju do šestnástky, kde pred ním ustupoval Kavka, a tak cez neho záložník vystrelil. Bieszczad mal čo robiť, aby technický pokus vytesnil.
     
    14
    Rýchly Viazanko sa z krídla dostal až do malého vápna, kde však proti nemu skvele vybehol Bieszczad a loptu pri pokuse prihrať pred prázdnu bránu na Rendlu vyrazil.
     
    4
    Andrej Rendla skrotil skackavú loptu pred šestnástkou protivníka, posunul ju cez dvojicu obrancov a z mierneho uhlu strieľal po zemi na vzdialenejšiu žrď. Bieszczad zakročil.
     
    Podbrezovskí fanúšikovia vytiahli ďalší transparent, ktorým bojujú proti snahe o fúziu s Banskou Bystricou. Stojí na ňom "100% fanúšik, nie 50% Duklista." Narážajú tým na vyjadrenia Vratislava Greška, ktorý nedávno povedal, že polovica jeho srdca patrí Dukle a druhá Podbrezovej. Práve bývalý reprezentant Slovenska taktiež stojí za snahou o fúziu klubov.

    Matej Kubove


    Hľadáme spravodajcu pre tím FK Železiarne Podbrezová. Viac informácií tu.


    Hľadáme spravodajcu pre tím MFK Zemplín Michalovce. Viac informácií tu.

    Góly: 64. Djordjevič

    Karty:   34. Kostelný (POD), 79. Leško (POD) – 37. Kavka (MIC)


    FK Železiarne Podbrezová: Kuciak – Turňa, Kostelný (C), Krivák, Djordjevič – Kupčík, Migaľa – Viazanko, Kuzma (62. Leško), Bernadina (46. Válovčan) – Rendla (86. Bilič).
    Náhradníci: Lukáč – Mikuš, Leško, Válovčan, Kopičár, Káčerík, Bilič.

    MFK Zemplín Michalovce: Bieszczad – Sviarčinskij, Kavka, Carrillo, Šimčák – Grič – Koscelník (71. Antonov), Danko, Žofčák (C), Božok – Bragin (71. Kushta).
    Náhradníci: Kira – Bednár, Kolesár, Turik, Antonov, Kolesár, Kushta.

    Rozhodca: Ochotnický – Hancko, Weiss – Kováč

    Diváci: 1080