Minsk – Larnaca 1:1 (kon.) | Škendija – Riteriai 3:0 (kon.) | Odd – D. Záhreb 0:0 (kon.)
Zenit – Bnei Yehuda 0:1 (kon.) | Sparta Praha – CZ Belehrad 0:1 (kon.) | Limassol – Aberdeen 2:0 (kon.)
FK Oleksandrija – Giurgiu 1:0 (kon.) | Fehérvár – Bordeaux 1:0 (kon.) | Gabala – Panathinaikos 1:2 (kon.)
Fola – Östersunds FK 1:2 (kon.) | Fenerbahce – Sturm Graz 1:1 (kon.) | Lyngby – FK Krasnodar 1:3 (kon.)
Marítimo – Plovdiv 2:0 (kon.) | Solún – Ol. Doneck 2:0 (kon.) | Skenderbeu – Mladá Boleslav 2:1 (4:2 po pen.)
Lech Poznań – Utrecht 2:2 (kon.) | Rheindorf Altach – Gent 3:1 (kon.) | Hajduk Split – Brøndby 2:0 (kon.)
Midtjylland – Arka 2:1 (kon.) | Oostende – Marseille 0:0 (kon.) | Ružomberok – Everton sk 0:1 (kon.)
AC Miláno – Universitatea Craiova 2:0 (kon.) | Bilbao – Dinamo Bukurešť 3:0 (kon.) | Osijek – Eindhoven 1:0 (kon.)
Panionios – Tel Aviv 0:1 (kon.) | Domžale – Freiburg 2:0 (kon.) | Braga – Štokholm 2:1 (po pr.)
koniec po penal. (4:2)
KS Skenderbeu Korce
2:1 (0:1)
FK Mladá Boleslav
Štvrtok 03.08.2017, 20:00 • Elbasan Arena, Elbasan • Európska liga (predkolá) • 3. predkolo
Predzápasové kurzy
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 20:00.
     
    Vítam všetkých priaznivcov futbalu pri sledovaní tohto online textového prenosu. V ňom sa spoločne zameriame na stretnutie, v ktorom proti sebe nastúpia mužstvá KS Skenderbeu Korce a FK Mladá Boleslav. Zápas a tak aj tento prenos sa začína o 20:00!

    Oba tímy sa proti sebe stretávajú v rámci odvetného zápasu 3. predkola Európskej ligy. V tomto dvojzápase sú celkovo favorizovaný práve futbalisti FK Mladá Boleslav. Prvý zápas sa odohral na pôde českého celku. Po prvom polčase Mladá Boleslav vyhrávala po góle Chramostu 1:0. V druhom polčase sa dlho nič nedialo, až prišiel samotný záver. Najprv sa podarilo v 86. minúte albánskemu celku vyrovnať ma 1:1 zásluhou Lafitiho. To však ešte nebolo zďaleka všetko, pretože o dve minúty nato domáci strelili aj druhý gól a zásluhou Jánoša tak zápas vyhrali 2:1 a momentálne sú tak bližšie k postupu do 4. predkola Európskej ligy.

    KS Skenderbeu Korce:
    Ako už bolo spomenuté, tento celok pochádza z Albánska a je vo svojej krajine veľmi úspešným mužstvom. Na svojom konte má 6 majstrovských titulov a jednu účasť v základnej skupiny Európskej ligy v ročníku 2015/2016. V minulej sezóne toto mužstvo obsadilo v Albánskej Superlige tretie mieste a zaistilo si účasť v prvom predkole Európskej ligy.
    V ňom najskôr vyradili bez problémov celok z Andorry UE Saint Julia a v druhom predkole si poradili aj s Kairat Almaty. z Kazachstanu.

    FK Mladá Boleslav:
    Tento český celok sa v posledných sezónach pravidelne predstavuje v predkolách Európskej ligy, ale nedarí sa mu preniknúť do skupinovej fázy. Naposledy sa v nej predstavil v sezóne 2007/2008. V uplynulom ročníku sa Mladá Boleslav umiestnila na 4. mieste v najvyššej českej futbalovej súťaži. Putovala tak do druhého predkola Európskej ligy. V ňom si napokon podarila s írskym Shamrock Rovers FC.

    Favorit:
    Ako som už spomínal, favoritom tohto dvojzápasu je Mladá Boleslav, ktorá napokon aj so šťastím zvládla domáci zápas a vyhrala ho 2:1. Odveta na albánskej pôde však bude veľmi náročná a jasného favorita nemá. Môžme sa tak tešiť na určite veľmi zaujímavé stretnutie.
     
    Úvodné zostavy:

    KS Skenderbeu Korce: Shehi (C) – Vangjeli, Radaš, Jashanica, Mici – Osmani, Lilaj, Nimaga – Gavazaj, Adeniyi, Latifi

    Náhradníci: Teqja – Plaku, Shkodra, Muzaka, Dita, Taku, Gripshi

    FK Mladá Boleslav: Diviš – Pauschek, Da Silva, Stronati, Fleišman – Rada, Jánoš – Přikryl, Matějovský (C), Fabián – Komličenko

    Náhradníci: Vejmola – Levin, Mareš, Magera, Takács, Čmovš, Mebrahtu

    Rozhodca: Serhij Bojko – Viktor Matyaš, Volodimir Vysockij (všetci Ukrajina)
     
    Prajem príjemný večer všetkým, ktorí klikli na tento online textový prenos a nasledujúce chvíle strávia aj jeho sledovaním. Do začiatku odvetného zápasu medzi mužstvami KS Skenderbeu Korce a FK Mladá Boleslav už veľa času neostáva, zatiaľ si môžete prezrieť zostavy oboch mužstiev. Zápas z pozície rozhodcov povedú páni zo škótska a to konkrétne Serhij Bojko, Viktor Matyaš a Volodimir Vysockij. Po úvodných formalitách sa tak toto stretnutie môže začať, pri jeho sledovaní Vám želám príjemný športový zážitok.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    1
    Prvý polčas tohto zápasu sa už naplno rozbehol, výkop mali domáci futbalisti, ktorí sa už snažia preniknúť na útočnú polovičku.
     
    2
    Korce sa napokon postupne prepracovalo až pred pokutové územie svojho dnešného súpera, avšak defenzíva českého celku si dala pozor a loptu dostala do bezpečia.
     
    3
    Loptu majú momentálne na svojich kopačkách hostia, avšak kombinujú na svojej polovičke. Domáci sa snažia o vysoké napádanie u ich strany. Brankár Diviš už svojim dlhým výkopom založiť útočnú akciu svojho tímu.
     
    4
    Mladá Bolesav sa následne postupnými prihrávkami prepracovala až na útočnú polovičku. Tam niekoľkokrát musela zasahovať aj defenzíva domáceho celku, všetko však bezpečne zvládla a napokon si loptu vybojovala na svoje kopačky.
     
    5
    Od úvodu polčasu sa útoku striedajú na oboch stranách, práve sme mali možnosť sledovať útočnú akciu domáceho celku. Gavazaj vybojoval na útočnej polovičke loptu, avšak následne už nič zaujímavého nevymyslel.
     
    6
    Domáci futbalisti zastavili včas útočné ťaženie Mladej Boleslavy a snažili sa rýchlo zaútočiť. Dlhú loptu až pred bránu hostí však pohodlne prevzal brankár Diviš, ktorý ju už stihol aj rozohrať na svojich spoluhráčov.
     
    7
    Aj naďalej sa útoky striedajú na oboch stranách, avšak oba tímy ich zatiaľ nevedia dotiahnúť do úspešného konca. V rozhodujúcej chvíli príde len nepresná prihrávka či nepresné zakončenie.
     
    8
    Po nedovolenom zákroku od domáceho futbalistu mali teraz hostia možnosť zahrávať priamy kop. Rozohrávky sa napokon ujal Rada, ale jeho center do pokutového územia domácich nič zaujímavého nepriniesol.
     
    9
    Mladá Boleslav v strede poľa získala loptu a opäť sa postupne presúva na útočnú polovičku. Domáci celok však svojmu súperovi neposkytuje dostatok priestoru na manévrovanie s loptou.
     
    10
    Následne si domáci vybojovali loptu na svoje kopačky a založili rýchly protiútok. Na Latifiho smerovala dlhá lopta, domáci futbalista sa však v rozhodujúcej chvíli ocitol iba v ofsajde.
     
    11
    Netrvalo však dlho a domáci celok opäť zaútočil. Obrana hostí teraz chybovala na ľavej strane, domáci sa následne prebojovali až do pokutového územia. Na odrazenú loptu si nabehol Nimaga a jeho pokus len tesne minul bránu hostí.
     
    12
    Na druhej strane sme teraz mali možnosť vidieť zaujímavú príležitosť hostí! Po chybe sa k zakončeniu dostal Přikryl, jeho tvrdú strelu však dokázal brankár domácich Shehi pokryť!
     
    13
    Žltú kartu dostáva Vangjeli (KS Skenderbeu Korce).
     
    14
    Sledovali sme prvý rohový kop hosťujúceho celku. Loptu od rohovej zástavky poslal do pokutového územia Pauschek, avšak nikoho z jeho spoluhráčov napokon táto lopta nenašla.
     
    15
    Za malú chvíľu sa však hostia opäť dostal do útočnej akcie. Fabián získal loptu a snažil sa zakončiť, dobre ale zasiahla obrana domácich a neumožnila mu to. Domáci zakladajú rýchly protiútok.
     
    16
    Domáci však ešte na svojej polovičke faulovali a tak hostia zahrávali priamy kop. O jeho rozohrávku sa napokon postaral Matějovský, ale nič zaujímavého to neprinieslo.
     
    17
    Mladá Bolesav však začína hrať veľmi aktívne a opäť sa hostia dokázali prebojovať na útočnú polovičku. Domáci futbalisti sa tak v týchto chvíľach musia len brániť.
     
    18
    Tím Ml. Boleslav práve strelil gól!
    V 18. minúte zápasu je tu prvý gól tohto stretnutia! Hostia hrali v posledných chvíľach veľmi aktívne a zaslúžene sa dostávajú do vedenia o jeden gól. Do pokutového územia prišiel center z ľavej strany, k lopte sa následne dostal ADAM JÁNOŠ a krásnou strelou strieľa doležitý gól svojho tímu – 0:1!
    18. Jánoš (MBL) - 0:1
     
    19
    Korce si tak ešte viac skomplikovalo situáciu, musí začať hrať oveľa aktívnejšie. Uvidíme, čo nám ešte prvý polčas ponúkne. Treba však priznať, že okrem gólu sme zatiaľ nič zaujímavé nevideli.
     
    20
    Domáci sú momentálne pri lopte a snažia sa preniknúť na útočnú polovičku. Hostia však výborne bránia stred poľa a veľa priestoru im tak neposkytujú.
     
    21
    Hosťujúci Fabián sa teraz previnil faulom a tak domáci získavajú na útočnej polovičke priamy kop. Mladá Boleslav sa tak teraz bude musieť brániť.
     
    22
    Domáci futbalisti však napokon nič zaujímavého nevymysleli a loptu už získali hostia. Korce sa tak sťahuje späť na svoju polovičku, hostia zakladajú rýchly útok.
     
    23
    Mladá Boleslav napokon získala aj priamy kop. O jeho rozohrávku sa postaral Rada, ale jeho center obrana domácich bezpečne odvrátila preč od svojej brány.
     
    24
    Domácim sa podarilo založiť rýchly protiútok. Napokon do pokutového územia prišiel aj center od Nimaga, ale obrana hostí si s touto situáciou poradila bez problémov.
     
    26
    Hostia získali loptu na svoje kopačky a dokázali sa aj usadiť na útočnej polovičke. Pred bránu domácich prišla aj prihrávka, bez problémov sa však jej zmocnil brankár domáceho tímu Shehi.
     
    27
    Mladá Boleslav sa však opäť prebojovala na útočnú polovičku, nikam sa však neponáhľa a hľadá cestu, odkiaľ by sa dalo niečo nebezpečné založiť.
     
    29
    Sledovali sme dlhší pobyt hostí na polovičke domácich, napokon sa strelou z väčšej vzdialenosti prezentoval autor zatiaľ jediného gólu tohto zápasu Jánoš, však tento pokus presný nebol.
     
    30
    Korce sa po dlhom výkope dostalo až na útočnú polovičku a dostáva hostí pod menší tlak. Obrana Mladej Boleslavy však zatiaľ všetko zvláda a domácim zatiaľ nič nedovoľuje.
     
    31
    Hostia sa však dostali do rýchleho protiútoku a tak sa domáci museli rýchlo vrátiť. Matějovský napokon všetko zobral na seba, ale jeho pokus obrana domácich zblokovala do bezpečia.
     
    32
    Mladá Boleslav ešte ostala na útočnej polovičke a získala aj priamy kop. Ten rozohral aktívny Jánoš, domáci loptu zblokovali na rohový kop. Korce sa tak ešte bude musieť brániť.
     
    33
    Rohový kop napokon už nič zaujímavého nepriniesol, domáci sa ubránili bez problémov. Založiť útok sa tak už snažia domáci futbalisti, ktorí majú čo doháňať.
     
    34
    Domáci však loptu rýchlo stratili a tak hostia opäť zaútočili. Po faule znova zahrávali priamy kop a po ňom sa Korce bude musieť znova brániť rohovému kopu.
     
    35
    Po rohovom kope sa do zakončenia hlavou dostal Pauschek, avšak jeho hlavička presná nebola a domácu bránu vôbec neohrozila. Hostia sa sťahujú späť na svoju polovičku.
     
    36
    Mladá Boleslav opäť založila rýchly protiútok a prepracovala sa až pred bránu domácich. Následne sa k strele dostal Fleišman, ale jeho pokus presný nebol.
     
    37
    Hostia sa teraz po dlhšej dobe museli brániť. Napokon však defenzíva českého celku všetko zvláda, domáci však budú zahrávať rohový kop.
     
    38
    Skenderbeu napokon zahrávalo až dva rohové kopy, ale oba hostia bezpečne ustáli. Pri druhom pokuse však musel zasahovať aj brankár Diviš, loptu ale vyboxoval do bezpečia.
     
    39
    Domáci hrajú v týchto chvíľach aktívne, hostia sa tak ocitajú pod menším tlakom. Napokon však aj túto situácia Mladá Boleslav zvládla a loptu dostala opäť do bezpečia.
     
    40
    Po rýchlom protiútoku budú hostia zahrávať priamy kop. Mladá Boleslav sa nemá kam ponáhľať a s rozohrávkou si dáva načas. Pomaličky sa aj blíži záver prvého polčasu.
     
    41
    Aj tento priamy kop rozohral za hostí Jánoš, ale pri rozohrávke sa pošmykol a loptu napokon bezpečne do svojich rukavíc prevzal brankár domácich Shehi, ktorý je aj kapitánom svojho mužstva.
     
    42
    Po krátkej dobe si aj domáci vybojovali ďalšiu štandartnú situáciu. Pri rozohrávke priameho kopu si však nedali pozor a boli sme tak svedkami iba ofsajdu.
     
    43
    Momentálne sú pri lopte hostia, ktorí sa nemajú kam ponáhľať a kombinujú na svojej polovičke. Domáci však vysoko napádajú ich rozohrávku a tak im robia značné problémy.
     
    44
    Po chybe hostí sa domáci dostali do rýchleho brejku a sledovali sme aj nebezpečný center do pokutového územia Mladej Boleslavy. Hostia však túto situáciu ustáli a loptu dostali do bezpečia.
     
    45
    Prvý polčas sa skončil.
     
    V prvom polčase sme veľa zaujímavých situácii nevideli, ale podstatné je, že hostia v 18. minúte zásluhou Jánoša skórovali a tak sa ešte viac priblížili k postupu do 4. predkola. Domáci po góle síce trocha ožili, ale žiadnu zaujímavú príležitosť si nevypracovali.

    Uvidíme, čo nám napokon prinesie druhý polčas, či sa ešte dočkáme nejakej tej drámy zo strany domácich.
     
    Oba tímy sú už spoločne s rozhodcami zápasu späť na hracej ploche, druhý polčas sa tak čoskoro začne.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    46
    Druhý polčas tohto zápasu sa už naplno rozbehol, výkop mal český celok. Oba tímy nastupujú do druhého dejstva bez zmien v základnej zostave.
     
    47
    Úvod druhého dejstva zatiaľ nič zaujímavé neprináša, viacej sa snažia útočiť domáci futbalisti, ale hostia sa aj naďalej prezentujú úspešnou prácou v defenzíve.
     
    48
    Skenderbeu si vybojovalo loptu v strede poľa a založili aj rýchly útočný výpad. Napokon sa však nič zaujímavého nekonalo, domáci futbalisti sa previnili ofsajdom. Loptu tak na svojej polovičke získavajú hostia.
     
    49
    Mladá Boleslav pri prechode do útoku stratila po chybnej prihrávke loptu a tak opäť zaútočili domáci futbalisti. Napokon si však obrana hostí so všetkým poradila a do zakončenia svojho dnešného súpera nepustila.
     
    50
    Domáci celok sa však usadil na útočnej polovičke a dostáva tak hostí pod tlak. Mladá Boleslav však aj naďalej všetko bez problémov zvláda a domácich dnes ešte do žiadnej zaujímavej situácie nepustila.
     
    51
    Skenderbeu zahrávalo autové vhadzovanie v tesnej blízkosti brány hostí. Loptu napokon domáci dostali až do pokutového územia, s následnou nevydarenou strelou však brankár Diviš problémy nemal.
     
    52
    Netrvalo však dlho a domáci sa opäť prepracovali až pred pokutové územie hostí, po centri sa k hlavičke dostal Adeniyie, ale aj tento slabý pokus brankár Diviš zneškodnil.
     
    53
    Žltú kartu dostáva Komličenko (FK Mladá Boleslav).
     
    54
    Bola nariadená penalta pre domáci tím! Pauschek fauloval Miciho a domáci tak majú veľkú šancu na vyrovnanie.
    54.
     
    55
    Skenderbeu Korce dáva gól!
    K penalte sa napokon postavil SABIEN LILAJ, Diviš síce smer strely uhádol, ale na loptu už nedočiahol. Stav je tak vyrovnaný 1:1 a domáci sú späť v hre o postup!
    55. Lilaj (SKK) - 1:1
     
    56
    Uvidíme, ako napokon tento gól ovplyvní nasadenie oboch mužstiev do zvyšku zápasu. Domáci sa tak vrátili späť do hry, momentálne je však stále k postupu bližšie český celok.
     
    57
    Skenderbeu gól na 1:1 teda nakopol a momentálne je v držaní lopty. Domáci futbalisti sa už snažia preniknúť na útočnú polovičku, hostia sa tak musia mať na veľkom pozore.
     
    58
    Domácim sa napokon podarilo vyslať aj center do pokutového územia svojho súpera, avšak obrana Mladej Boleslavy všetko zvládla a loptu dostala do bezpečia.
     
    60
    Striedanie v tíme FK Mladá Boleslav: z ihriska odchádza Komličenko, prichádza Mebrahtu.
     
    61
    Sledovali sme rohový kop hostí, žiadnu zaujímavú situáciu však nepriniesol. Lopta padla na hlavu Fabiána, ale jeho pokus bol len veľmi nepresný.
     
    62
    Hostia sa však následne opäť prebojovali na útočnú polovičku, loptu získal Matějovský, potiahol ju do pokutového územia a vybojoval pre svoj tím ďalší rohový kop.
     
    63
    Ani ten však nič zaujímavého nepriniesol a domáci futbalisti dokázali loptu vyviesť do bezpečia. Uvidíme, čo nám prineise ešte zvyšok tohto zápasu.
     
    64
    Pri lopte sú momentálne domáci futbalisti, ale zatiaľ kombinujú iba na svojej polovičke. Skenderbeu potrebuje streliť aspoň ešte jeden gól a zopakoval by sa tak výsledok z prvého zápasu, čo by znamenalo predĺženie.
     
    65
    Domácim sa podarilo preniknúť na súperovu polovičku, Gavazaj následne aj odcentroval do pokutového územia hostí, avšak bude z toho napokon len odkop od brány Diviša.
     
    66
    Na druhej strane sa rýchly útočný výpad podaril aj českému celku, avšak tiež z toho bude len odkop od brány, o ktorý sa teraz postará brankár domácich a kapitán v jednej osobe Shehi.
     
    68
    Striedanie v tíme KS Skenderbeu Korce: z ihriska odchádza Adeniyi, prichádza Shkodra.
     
    69
    Po rýchlom útoku domácich futbalistov sa k strele odhodlal Lilaj, ale jeho pokus bol nepresný a brankára Diviša vôbec nezamestnal. Loptu získava Mladá Boleslav.
     
    70
    Tréner hostí už chystá aj ďalšie striedanie, aktuálne sa tak čaká na prerušenie hry, aby sa toto striedanie mohlo realizovať.
     
    71
    Striedanie v tíme FK Mladá Boleslav: z ihriska odchádza Fabián, prichádza Mareš.
     
    72
    Hostia zahrávali po ďalšom útoku rohový kop, centrovanú loptu od rohovej zástavky však napokon obrana domácich odvrátila do bezpečia. Mladá Boleslav však ešte na útočnej polovičke ostáva.
     
    73
    Domáci zachytili nepresnú prihrávku a okamžite vyrazili do útoku. Hosťujúca obrana si však na celú situáciu dala pozor a včas úspešne zasiahla a loptu si vybojovala naspäť na svoje kopačky.
     
    74
    Nový muž na ihrisku Mebrahtu sa dostal po výbornej prihrávke k lopte, následne aj vyskúšal pozornosť domáceho brankára, ktorý mal napokon veľa práce, aby túto strelu vyrazil do bezpečia.
     
    74
    Striedanie v tíme KS Skenderbeu Korce: z ihriska odchádza Gavazaj, prichádza Muzaka.
     
    75
    Žltú kartu dostáva Mareš (FK Mladá Boleslav).
     
    76
    Síce sme v druhom polčase videli gól, ale zatiaľ takisto ako ten prvý veľa zaujímavostí neprináša. Čas sa domácim futbalistom už pomaly začína krátiť, na vynútenie si predĺženia potrebujú streliť gól.
     
    77
    Fleišman sa dostal k lopte a odcentroval aj do pokutového územia domácich, tam si však jeden z hráčov hostí počínal nedovolene a tak rozhodca píska faul.
     
    79
    Mladá Boleslav sa usadila na útočnej polovičke a dostala sa následne aj do dvoch zaujímavých situácií. Najprv pálil na bránu domácich Přikryl, po ňom sa k strele dostal aj Mareš, proti nemu však úspešne zasiahol brankár Shehi.
     
    80
    Striedanie v tíme KS Skenderbeu Korce: z ihriska odchádza Osmani, prichádza Plaku.
     
    81
    Žltú kartu dostáva Přikryl (FK Mladá Boleslav).
     
    83
    Skenderbeu Korce dáva gól!
    Domácim futbalistom sa to napokon podarilo! Strieľa druhý gól v tomto zápase a tak vyhráva 2:1! Skenderbeu sa dostal do rýchleho útoku, v pokutovom území hostí sa k lopte dostal SEBINO PLAKU, ktorého strela bola zrejme aj mierne tečovaná a padla do brány hostí – 2:1!
    83. Plaku (SKK) - 2:1
     
    84
    Na svetelnej tabuli tak svieti zatiaľ rovnaký výsledok, aký sa zrodil v prvom zápase a to znamená, že zápas by sa za takéhoto stavu predlžovalo.
     
    85
    Útoky sa aj v závere druhého polčasu striedajú na oboch stranách, oba tímy by zrejme najradšej rozhodli v riadnom hracom čase. Predsa len, ešte nejaký ten čas ostáva.
     
    86
    Momentálne sú pri lopte domáci futbalisti, snažia sa čo najrýchlejšie preniknúť na útočnú polovičku. Teraz sa tak český celok musí brániť.
     
    87
    Hostia sa následne dostali do rýchleho brejku, strelou sa prezentoval za český celok Jánoš, ale jeho pokus bol veľmi nepresný a domáceho brankára nezamestnal.
     
    88
    Mladá Boleslav sa bude musieť znova brániť, domáci prenikli na útočnú polovičku a po nedovolenom zákroku získavajú priamy kop.
     
    89
    Hostia sa ubránili a ihneď vyrazili do útoku. Pauschek odcentroval do poukutového územia domácich, lopta sa následne odrazila k Marešovi, ten však vo veľkej šanci trafil iba tyčku!
     
    90
    Nastavený čas v druhom polčase: 4 minúty!
     
    90+1
    Mladá Boleslav zahrávala priamy kop, avšak žiadnu zaujímavú situáciu to neprinieslo. Dopredu to tak teraz môže skúsiť domáci celok.
     
    90+2
    Hostia však loptu zachytili a podnikli rýchly útočný výpad, ani ten však nič nepriniesol, pretože sa hostia previnili ofsajdom.
     
    90+3
    V závere nastaveného času sú pri lopte domáci futbalisti, ale neprejavujú aktivitu smerom dopredu. Zrejme sa tak napokon predsa len dočkáme predĺženia.
     
    90+4
    Druhý polčas sa skončil.
     
    V druhom polčase domáci zlepšili hru a vyťažili napokon z toho až dva góly. Tento zápas tak v riadnom hracom čase vyhrali domáci 2:1 a zopakoval sa tak výsledok z prvého zápasu, keď Mladá Boleslav ako domáci tím vyhral takisto zápas 2:1! V Albánsku tak o postupujúcom do 4. predkola bude musieť rozhodnúť predĺženie či prípadne pokutové kopy.
     
    91
    Začalo sa nadstavenie prvého polčasu.
     
    91
    Výkop mali na začiatku predĺženia domáci futbalisti, ktorí ihneď prenikli až do pokutového územia a po aktivite Plaka získavajú rohový kop.
     
    92
    Rohovému kopu sa napokon hostia bez problémov ubránili, domáci celok však ešte ostáva na útočnej polovičke.
     
    93
    Skenderbeu zahrával aj ďalší rohový kop, avšak ani ten žiadnu zaujímavú situáciu nepriniesol. Domáci sú však v úvode predĺženia aktívnejší.
     
    94
    Domáci aj naďalej ostali na útočnej polovičke a získali aj priamy kop. Centrovaná lopta však skončila len u brankára hostí Diviša.
     
    95
    Skenderbeu hrá aj naďalej v predĺžení veľmi aktívne a hostia iba odvracajú jednu loptu za druhou zo svojho pokutového územia. Mladá Boleslav sa tak zatiaľ len bráni.
     
    96
    Domáci opäť prenikli až k tesnej blízkosti brány hostí a po nedovolenom zákroku získava domáci celok nebezpečný priamy kop z pravej strany.
    96. Sebino Plaku (SKK)
     
    97
    Lopta smerovala na zadnú tyč, kde ju obrana hostí odvrátila na rohový kop. Mladá Boleslav je aj tak naďalej pod tlakom.
     
    98
    Rohový kop však následne nič zaujímavého nepriniesol a tak sa hostia budú môcť oslobodiť. Skenderbeu je tak v predĺžení zatiaľ jasne lepším celkom.
     
    99
    Sledovali sme konečne aj útočný výpad hostí, avšak domáca obrana si na celú situáciu dala pozor a loptu si vybojovala na svoje kopačky. Stále tak čakáme na prvú šancu v predĺžení.
     
    100
    Mladá Boleslav založila ďalší útok zo svojej polovičky a v strede poľa po nedovolenom zákroku získava priamy kop.
     
    101
    Lopta napokon letela až do pokutového územia domácich, tam sa k hlavičke dostal Jánoš, ale jeho pokus minul bránu domáceho tímu. Hra sa tak začína v predĺžení vyrovnávať.
     
    102
    Opäť sme sledovali útok hostí, ktorí teraz prevzali taktovku hry. Mebrahta sa dostal k lopte a skúšal preniknúť do pokutového územia, loptu však napokon stráca.
     
    103
    Mladá Boleslav po nedovolenom zákroku zahrávala ďalší priamy kop, po ňom sa do zakončenia dostal Da Silva, ale brankár domácich bol včas na svojom mieste.
     
    104
    Domáci sa teraz mohli dostať do vedenia! Plaku už prekonal brankára hostí Diviša, na bránkovej čiare však loptu do bezpečia odvrátil Stronati.
    104. Stronati (MBL), Plaku (SKK)
     
    105
    Útočné výpady sa striedajú na oboch stranách, oba tímy však zatiaľ odolávajú. Uvidíme, čo nás ešte v nasledujúcich minútach čaká.
     
    105+1
    Prvé nadstavenie skončilo.
     
    V prvom predĺžení sme napokon gól nevideli, domáci ho začali aktívnejšie, avšak potom sa v útočnej fáze prezentovali aj hostia. Najbližšie ku gólu mali domáci futbalisti, Stronati však včas zasiahol na bránkovej čiare.

    Uvidíme, čo nám ponúkne druhé predĺženie.
     
    106
    Začalo sa druhé predĺženie.
     
    106
    Druhé predĺženie sa už naplno rozbehol, v ňom mali na úvod výkop hostia.
     
    107
    Český celok sa aj ihneď prezentoval útočným výpadom, Fleišmanov center si však brankár domácich Shehi postrážil.
     
    108
    Zakrátko však hostia opäť zaútočili a vybojovali si aj rohový kop. Mareš sa prezentoval strelou s väčšej vzdialenosti a brankár Shehi loptu vyrazil už na spomenutý rohový kop.
    108. Petr Mareš (MBL)
     
    109
    Rohový kop už nič zaujímavé nepriniesol a domáci celok sa bez problémov ubránil. Dopredu to tak teraz môže skúsiť práve Skenderbeu.
     
    110
    Domáci celok podnikol rýchly útočný výpad a brankár Diviš musel následne zasahovať. Skenderbeu si takisto vybojovalo rohový kop.
    110. Diviš (MBL)
     
    111
    Striedanie v tíme FK Mladá Boleslav: z ihriska odchádza Jánoš, prichádza Magera.
     
    112
    Ani rohový kop domáceho celku žiadnu zaujímavú situáciu nepriniesol. Hostia zároveň ešte využili posledné striedanie.
     
    113
    Hosťujúci celok sa usadil na útočnej polovičke, následne však po chybnej prihrávke loptu stráca a dopredu to tak môžu skúsiť domáci futbalisti.
     
    114
    Skenderbeu sa napokon podarilo vyslať aj center do pokutového územia svojho dnešného súpera, Plaku však na túto loptu dosiahnuť nedokázal.
     
    115
    Dlho netrvalo a domáci tím opäť zaútočil, Vangjeli to skúsil sám a napokon sa prezentoval iba nepresným streleckým pokusom. Do konca tohto predĺženia ostáva približne 5 minút.
     
    117
    Mladá Boleslav mala teraz šancu rozhodnúť! Po veľkých zmätkoch v pokutovom území domácich sa k strele dostal Mebrahtu, ale nedokázal z dobrej príležitosti vyťažiť gól.
    117. Shehi (SKK)
     
    118
    Hostia ešte ostali na útočnej polovičke a vyťažili ďalší rohový kop. Domáci sa tak v závere predĺženia dostávajú pod tlak.
     
    119
    Rohový kop nič zaujímavé nepriniesol, hostia sa navyše previnili útočným faulom. Je tu tak samotný záver predĺženia, zatiaľ to vyzerá, že o postupujúcom rozhodnú penalty.
     
    120
    Nastavuje sa ešte jedna minúta!
     
    120+1
    Druhé predĺženie sa skončilo.
     
    Ani predĺženie tak nevyriešilo otázku postupu do 4. predkola, o všetkom tak rozhodnú pokutové kopy!
     
    Začína penaltový rozstrel.
     
    1. séria
    1:0
    Domáci futbalisti začínajú penaltový rozstrel ako prvý a brankár Shehi bezpečne svoj pokus premenil.
     
    1. séria
    1:1
    Ako prvý išiel kopať za hostí Mareš a takisto svoj pokus úspešne premenil.
     
    2. séria
    2:1
    Druhý domáci hráč v tomto rozstrele Latifi sa tiež nemýli a penaltu premenil.
     
    2. séria
    2:2
    Aj druhá séria je tak pre oba tímy úspešná, Přikryl takisto bezpečne premieňa.
     
    3. séria
    3:2
    Muzaka strelou do hornej časti brány zahajuje tretiu sériu.
     
    3. séria
    3:2
    Rada trafil iba konštrukciu brány a je tak prvým hráčom, ktorý v penaltovom rozstrele zlyháva!
     
    4. séria
    4:2
    Lilaj nezaváhal a bezpečne penaltu premenil! Mladá Boleslav tak má nôž na krku.
     
    4. séria
    4:2
    Mebrahta vychytal domáci brankár Shehi a tak domáci postupujú do 4. predkola!
     
    Koniec zápasu.
     
    V penaltovom rozstrele napokon uspel domáci celok a tak postupuje do 4. predkola Euróspkej ligy! Hostia boli veľi blízko k postupu, po prvom polčase vyhrávali o jeden gól a domáci tak potrebovali v tom druhom streliť dva. To sa napokon KS Skenderbeu Korce podarilo a v penaltovom rozstrele napokon domáci futbalisti ukázali pevnejšie nervy.

    Ďakujem Vám za pozornosť, prajem ešte pekný zvyšok večera a úspešný zajtrajší posledný pracovný deň! (22:44:04)

    Miroslav Revaj

    Góly: 55. Lilaj (pen.), 83. Plaku – 18. Jánoš

    Karty:   13. Vangjeli (SKK) – 53. Komličenko (MBL), 75. Mareš (MBL), 81. Přikryl (MBL)

    Penaltový rozstrel:

    1. séria:
    1:0   Shehi (SKK)
    1:1   Mareš (MBL)
    2. séria:
    2:1   Latifi (SKK)
    2:2   Přikryl (MBL)
    3. séria:
    3:2   Muzaka (SKK)
    3:2   Rada (MBL)
    4. séria:
    4:2   Lilaj (SKK)
    4:2   Mebrahtu (MBL)


    KS Skenderbeu Korce: Shehi (C) – Vangjeli, Radaš, Jashanica, Mici – Osmani, Lilaj, Nimaga – Gavazaj, Adeniyi, Latifi
    Náhradníci: Teqja – Plaku, Shkodra, Muzaka, Dita, Taku, Gripshi

    FK Mladá Boleslav: Diviš – Pauschek, Da Silva, Stronati, Fleišman – Rada, Jánoš – Přikryl, Matějovský (C), Fabián – Komličenko
    Náhradníci: Vejmola – Levin, Mareš, Magera, Takács, Čmovš, Mebrahtu

    Rozhodca: Serhij Bojko – Viktor Matyaš, Volodimir Vysockij (všetci Ukrajina)
    27.07.2017
    Mladá Boleslav - Skenderbeu 2:1

    Góly: 42. Chramosta, 88. Jánoš – 86. Lafiti

    Karty:   45+1. Nimaga (SKK), 63. Plaku (SKK), 71. Radaš (SKK)

    Držení míče: 42 % : 58 %.
    Střely na branku: 8:3. Střely mimo: 5:2. Rohy: 7:4. Ofsajdy: 4:0. Fauly: 19:6.