Švédsko – Slovensko 4:2 (kon.) | Bielorusko – Nórsko 4:3 (kon.) | Rusko – USA 3:5 (kon.)
Česko – Švajčiarsko 1:3 (kon.) | Nemecko – Lotyšsko 4:3 (1:0 po s.n.) | Kanada – Fínsko 5:2 (kon.)
koniec
Bielorusko
4:3 (0:0, 2:1, 2:2)
Nórsko
Utorok 16.05.2017, 12:15 • Accorhotels Arena, Paríž • Majstrovstvá sveta • Skupina B
Predzápasové kurzy
Partner:
    56:56 Jevgenij LISOVEC - 4:3

     
    56:56
    Bielorusko dalo gól!
    Úplne voľný Pavlovič dostal prihrávku od Lingleta za bránou, presunul sa do lepšej streleckej pozície a jeho strelu ešte Haugen vyrazil, ale nakorčuľovaný JEVGENIJ LISOVEC dorazil puk cez jeho betón do siete!
    Asistencie: Alexander Pavlovič a Charles Linglet.
    54:06 Iľja ŠINKEVIČ - 3:3

     
    54:06
    Bielorusko dalo gól!
    Bielorusi si napokon vybojovali puk pri mantineli, presunuli ho na kruh, kde ešte Nóri zdržali Stefannoviča, no puk prevzal voľný Kovyršin a vyzval k strele IĽJU ŠINKEVIČA, ktorý namieril presne na opačnú žrď a je znova vyrovnané!
    Asistencie: Jevgenij Kovyršin a Michail Stefanovič.
    43:41 Jonas HOLÖS - 2:3

     
    43:41
    Nórsko dalo gól!
    V rohu Nóri získali puk, Mathis Olimb ho nechal Martinsenovi, ktorý bekhendovou prihrávkou puk presunul pred bránu a JONAS HOLØS po prvý raz dostáva Nórov do vedenia!
    Asistencie: Andreas Martinsen a Mathis Olimb.
    41:19 Alexander REICHENBERG - 2:2

     
    41:19
    Nórsko dalo gól!
    Ødegaardovo nahodenie do pásma sa snažil získať Thoresen, no bránený spadol a dokázal puk len prestrčiť na ALEKSANDRA REICHENBERGA, ktorý sa presunul pred bránu a vyrovnáva!
    Asistencie: Patrick Thoresen a Henrik Ødegaard.
    37:51 Alexander KULAKOV - 2:1

     
    37:51
    Bielorusko dalo gól!
    Krásna kombinácia Bieloruska, Demkov zachytil nepresnú rozohrávku Nórska, priťukol ho hneď Stasovi a ten prihral k sebe medzi kruhy, ALEXANDER KULAKOV z prvej prestrelil Haugena!
    Asistencie: Andrej Stas a Arťom Demkov.
    35:05 Daniel SÖRVIK - 1:1

     
    35:05
    Nórsko dalo gól!
    Mathis Olimb dostal prihrávku na pravú stranu, ale pred bránou bol pretlak hráčov, tak si prešiel cez os, prihral na modrú a DANIEL SØRVIK strelou puk dvihol pod brvno, vyrovnané!
    Asistencia: Mathis Olimb.
    26:08 Jevgenij LISOVEC - 1:0

     
    26:08
    Bielorusko dalo gól!
    Veľká chyba Haugena, za bránou stratil pri rozohrávke rovnováhu a puk poslal len hádam meter pred seba, kam práve nakorčuľoval Stefanovič a vyslal puk krížom na JEVGENIJA LISOVCA, ktorý nemal problém do odkrytého priestoru.
    Asistencia: Michail Stefanovič.

    Dominika Haršáni Handzušová

    Góly a asistencie: 27. Lisovec (Stefanovič), 38. Kulakov (Stas, Děmkov), 55. Šinkevič (Kovyršin, Stefanovič), 57. Lisovec (Pavlovič, Linglet) – 36. Sörvik (M. Olimb), 42. Reichenberg (Thoresen, Ödegaard), 44. Holös (Martinsen, M. Olimb)


    Bielorusko: M. Karnauchov (Trus) – Lisovec, Korobov (A), Šinkevič, Chenkel, Jevenko, Vorobej – Šarangovič, Linglet, Pavlovič (A) – Kulakov, Děmkov, Stas (C) – Stefanovič, Kovyršin, Kogalev – Drozd, A. Volkov.
    Nórsko: Haugen (Söberg) – Lesund, Holös (C), Nörstebö, Ödegaard, Bonsaksen, Sörvik, Johannesen – Martinsen, K. A. Olimb, M. Olimb (A) – K. Forsberg, Thoresen (A), Reichenberg – Bastiansen, Karterud, Valkvae Olsen – Trettenes, Olden, Röymark – Roest.

    Rozhodca: Piechaczek (GER), Wehrli (SUI) – Leermakers (NED), Vanoosten (CAN)

    Diváci: 3867