Turín – Udinese 2:2 (kon.) | CFC Janov – Bergamo 0:5 (kon.) | Fiorentina – Bologna 1:0 (kon.)
Palermo – Cagliari 1:3 (kon.) | Chievo – Crotone 1:2 (kon.) | Pescara – AC Miláno 1:1 (kon.)
Neapol – Juventus 1:1 (kon.)
koniec
SSC Neapol
1:1 (0:1)
Juventus Turín
Nedeľa 02.04.2017, 20:45 • Stadio San Paolo, Neapol • Talianska Seria A • 30. kolo
Predzápasové kurzy
     
    87
    Videli sme posledné striedanie na strane Juventusu. Dnešný zápas nedohral Miralem Pjanić, ktorého nahradil Tomás Rincón.
     
    80
    Kouč hostí vytiahol žolíka z lavičky. Do hry prišiel argentínsky ofenzívny futbalista Paulo Dybala, ktorý nahradil Claudia Marchisia.
     
    79
    Maurizio Sarri vyčerpal všetky svoje striedania. Poslednú možnosť na zmenu využil tak, že z hry stiahol Ivana Strinića a na jeho pozíciu prišiel Faouzi Ghoulam.
     
    76
    Marek Hamšík mal počas minulého týždňa zdravotné problémy a pravdepodobne to stále nie je na celozápasovú záťaž. Preto ho vymenil Marko Rog.
     
    69
    Neapol je pri chuti a chce zlomiť zápas na svoju stranu. Na lavičku odišiel Allan, ktorého nahradil. Piotr Zieliński.
     
    64
    Hostia mali obrovské šťastie, že druhýkrát neinkasovali. Gianluigi Buffon váhal v rozohrávke, a tak to na neho skúsil sklzom Dries Mertens. Belgičan trafil loptu a tá smerovala iba tesne vedľa žrde. Napokon ju dobehol, ale z ostrého uhla mieril iba do konštrukcie.
     
    61
    Tréner hostí ihneď reaguje a chce oživiť ofenzívu Juventusu. Z ihriska odišiel Mario Lemina, na jeho miesto prišiel Juan Cuadrado.
    60. Marek Hamšík (NEA) - 1:1
     
    60
    Neapol dal gól! Partenopei vyšla parádna kombinácia na jeden dotyk. V hlavnej úlohe bol MAREK HAMŠÍK, ktorý dostal ideálnu nahrávku do pokutového územia od Mertensa a Buffon nemal šancu zasiahnuť proti strele nášho reprezentanta.
     
    56
    Neapolčania sa tešili z gólu, ale márne. Prudkú strelu spoza šestnástky Buffon iba vyrazil pred seba, no José María Callejón dorážal do prázdnej siete z ofsajdu.
     
    51
    Lorenzo Insigne dostal veľa priestoru v šestnástke, pripravil si streleckú pozíciu a jeho pokus pravačkou mieril iba tesne vedľa brány.
    41.
     
    41
    Lorenzo Insigne predviedol krásny prienik medzi štvoricu hráčov Juventusu, dostal sa do pokutového územia, ale technickou strelou tesne minul bránu.
     
    37
    Lorenzo Insigne (Neapol) sa zbytočne sťažoval na verdikt hlavného rozhodcu a ten mu vyjadril svoj názor žltou kartou.
     
    34
    Hamšík výborne našiel pred šestnástkou voľného Driesa Mertensa. Belgičan sa kľučkou zbavil brániacich futbalistov, no jeho zakončenie smerovala priamo do rukavíc Buffona.
     
    20
    Giorgio Chiellini zaváhal v rozohrávke a ponúkol domácim šancu na vyrovnanie. Mertens hruďou sklepol loptu na voľného Mareka Hamšíka, ktorého volej putoval mimo brány.
    7. Sami Khedira (JUV) - 0:1
     
    7
    Juventus Turín dal gól! SAMI KHEDIRA predviedol krásny prienik stredom ihriska, na hranici šestnástky si narazil loptu s Pjanićom a potom zblízka prekonal brankára domáceho tímu.

    Tomáš Lengyel

    Góly: 60. Hamšík – 7. S. Khedira

    Karty:   37. L. Insigne (NEA)


    Držení míče: 61 % : 39 %.
    Střely na branku: 4:1. Střely mimo: 8:2. Rohy: 5:2. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 11:8.
    SSC Neapol: Rafael Cabral – Hysaj, Albiol, Koulibaly, Strinić (79. Ghoulam) – Allan (69. P. Zieliński), Jorginho, Hamšík (C) (76. Rog) – Callejón, D. Mertens, L. Insigne.
    Náhradníci: Sepe, Reina – Giaccherini, Ch. Maggio, Nikola Maksimović, P. Zieliński, Chiricheş, Rog, Ghoulam, Pavoletti, Diawara, Milik.

    Juventus Turín: Buffon (C) – Lichtsteiner, Bonucci, Chiellini, Asamoah – S. Khedira, Marchisio (80. Dybala) – Lemina (61. Cuadrado), Pjanić (87. Rincón), Mandžukić – Higuaín.
    Náhradníci: Neto, Audero Mulyadi – Benatia, Cuadrado, Sandro, Barzagli, Dybala, Dani Alves, Rugani, Sturaro, Rincón, Mandragora.