Boston – San Jose 6:3 (kon.) | Buffalo – Anaheim 2:5 (kon.) | NY Rangers – Nashville 4:3 (kon.)
Philadelphia – NY Islanders 1:3 (kon.) | Washington – Detroit 6:3 (kon.) | Columbus – Vancouver 0:3 (kon.)
Toronto – St. Louis 1:2 (po pr.) | Ottawa – Dallas 3:2 (kon.) | Florida – LA Kings 3:6 (kon.)
Colorado – Pittsburgh 1:4 (kon.) | Arizona – Montreal 4:5 (po pr.)
koniec po predl.
Toronto Maple Leafs
1:2 (0:1, 1:0, 0:0 - 0:1)
St. Louis Blues
cz Piatok 10.02.2017, 01:30 • Air Canada Centre, Toronto • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    60:20 Vladimir TARASENKO - 1:2
     
    60:20
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Konec zápasu! Je rozhodnuto! Saint Louis vyhrálo úvodní buly a vůbec nepustilo Toronto k puku! VLADIMIR TARASENKO dostal puk na modré čáře, efektivně obešel oba bránící hráče a vystřelil velmi rychle a hlavně přesně! Asistence: Jori Lehterä, Kevin Shattenkirk.
    38:56 Morgan RIELLY - 1:1
     
    38:56
    Toronto právě vstřelilo branku!
    A máme vyrovnáno! Toronto se dostalo do rychlého útočného výpadu. Maple Leafs jsou v posledních chvílích určitě aktivnější, čehož také dokázali využít a po zásluze srovnávají skóre. William Nylander skvěle zavezl puk do pásma a vyslal dobrou střelu, která se odrazila k dorážejícímu MORGANOVI RIELLYMU. Ten měl již lehkou práci, neboť na něj zívala zcela odkrytá branka. Asistence: William Nylander, Nazem Kadri.
    04:15 Patrik BERGLUND - 0:1
     
    04:15
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    A máme zde rychlé vedení Blues! Po velmi aktivním začátku Toronta se zdálo, že právě Maple Leafs budou tím, kdo bude usilovat o první branku v zápase, ale na druhé straně vystřelil Magnus Pääjärvi, jeho střela se poté dostala k PATRIKU BERGLUNDOVI, který z osy hřiště překonává Andersena dnes poprvé. Asistence: Magnus Pääjärvi, Jaden Schwartz.

    Adam Pavlíček

    Góly a asistencie: 39. Rielly (W. Nylander, Kadri) – 5. Berglund (Pääjärvi, Schwartz), 61. Tarasenko (Lehterä, Shattenkirk)


    Toronto Maple Leafs: Andersen (McElhinney) – N. Zajcev, Rielly, C. Carrick, Gardiner, R. Polák, Hunwick – W. Nylander, Kadri, Komarov – Marner, Bozak, J. van Riemsdyk – Co. Brown, Matthews, Hyman – Sošnikov, Ben Smith, M. Martin.
    St. Louis Blues: Allen (C. Hutton) – Pietrangelo, Bouwmeester, Shattenkirk, Gunnarsson, Parayko, Edmundson – Tarasenko, Stastny, Steen – Pääjärvi, Berglund, Schwartz – Perron, Lehterä, Agostino – Reaves, Barbašev, Upshall.

    Rozhodca: Hanson, Joannette – Berg, Shewchyk