Rusko – Česko 5:1 (kon.)
koniec
Rusko
5:1 (4:1, 1:0, 0:0)
Česko
cz Piatok 10.02.2017, 16:00 • Velikij Novgorod • Reprezentácia do 16 rokov
Partner:
     
    Z Turnaje čtyř zemí ve Velikém Novgorodu je to pro dnešek vše, přeji příjemný zbytek večera a v sobotu od 12:30 na počtenou. (18:10:02)
     
    Češi se marně snažili dotáhnout náskok ruského výběru. To se jim nakonec bohužel nepodařilo. Svým vrstevníkům z Ruska tak podlehli 1:5.
     
    Konec zápasu.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Rusové přidali ve druhé třetině ještě jednu branku, když se trefil Semen Chistyakov. Češi tak budou muset ve třetí třetině dotahovat čtyřbrankové manko.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    20:44
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Tohle už s českým výběrem nevypadá příliš dobře. Rusové hned na začátku druhé třetiny uskakují Čechům už o čtyři branky zásluhou SEMEN CHISTYAKOV. Asistence: Michail Abramov.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Češi začali velmi dobře, když už po první minutě vedli zásluhou Davida Vitoucha, pak se ale čtyřikrát za záda českého brankáře trefili Rusové, kteří tak třetí třetinu začnou s pohodlným tříbrankovým náskokem.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:04
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Chvíli před odchodem do kabin zvyšují Rusové svůj náskok už na tři branky, když po přečíslení dostrkal puk za Dobeše DANIL BAŠKIROV. Asistence: Artur Brovkin.
     
    16:12
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Domácí výběr vede chvíli před koncem první třetiny už o dvě branky, když samostatný únik zakončil přesnou střelou mezi Dobešovy betony DANIIL GUŠČIN. Bez asistence.
     
    11:02
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Rusové otáčí skóre utkání a poprvé vedou, když MICHAILOVI ABRAMOVI pomohla po střele od modré k tomu, dostat puk za Dobeše, tyčka české branky. Asistence: Semen Chistyakov.
     
    08:07
    Rusko právě vstřelilo branku!
    A je srovnáno. Po závaru před brankou poslal puk zblízka bekhendem přesně pod horní tyčku české branky IVAN MANIN. Asistence: Danil Klimov, Rostislav Chalijulin.
     
    00:11
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češi velmi rychle otevírají skóre utkání, když Pšeničkova přihrávka zpoza brány doputovala až k DAVIDU VITOUCHOVI, a tomu se odrazila od bruslí až za záda ruského brankáře. Asistence: Ondřej Pšenička.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    Rusko: Gorbunov (Ščotnikov) – Olejnik, Andrejev, Klimov, Fajzudinov, Mironov, Šapošnikov – Brovkin, Abramov, Zajcev, Baškirov, Guščin, Pugašev, Chalijulin, Manin, Černov, Běrežkin, Chulapov, Chistyakov.

    Česko: Dobeš (Škorpík) – Homola, Haš, Suhrada, Kitzberger, Mlčák, Kučeřík, Kubíček, Rašín – Prymula, Vitouch, Pšenička – Lang, Přikryl, Jouza – Raška, Peterek, Pytlík – Morong, Najman, Beránek.

    #narodnitym U16 dnes čeká Rusko! ???? #MadeOfHockey (Repost @juniorskyhokej)

    Fotka zveřejněná uživatelem CCM Hockey Czech Republic (@ccmhockeyczechrepublic),

     
    Zatímco Češi vstoupili do turnaje tou správnou bruslí a první utkání zvládli. Výběr pod vedením trenéra Nedvěda si vyšlápl na Švédy, které porazil 4:2. Domácím Rusům ale úvodní zápas příliš nevyšel a podlehl severskému soupeři, Finům, 1:3.

    Zuzana Spurná

    Góly a asistencie: 9. Manin (Klimov, Chalijulin), 12. Abramov (Chistyakov.), 17. Guščin, 20. Baškirov (Brovkin), 21. Chistyakov (Abramov) – 1. Vitouch (Pšenička)


    Rusko: Gorbunov (Ščotnikov) – Olejnik, Andrejev, Klimov, Fajzudinov, Mironov, Šapošnikov – Brovkin, Abramov, Zajcev, Baškirov, Guščin, Pugašev, Chalijulin, Manin, Černov, Běrežkin, Chulapov, Chistyakov.
    Česko: Dobeš (Škorpík) – Homola, Haš, Suhrada, Kitzberger, Mlčák, Kučeřík, Kubíček, Rašín – Prymula, Vitouch, Pšenička – Lang, Přikryl, Jouza – Raška, Peterek, Pytlík – Morong, Najman, Beránek