Boston – San Jose 6:3 (kon.) | Buffalo – Anaheim 2:5 (kon.) | NY Rangers – Nashville 4:3 (kon.)
Philadelphia – NY Islanders 1:3 (kon.) | Washington – Detroit 6:3 (kon.) | Columbus – Vancouver 0:3 (kon.)
Toronto – St. Louis 1:2 (po pr.) | Ottawa – Dallas 3:2 (kon.) | Florida – LA Kings 3:6 (kon.)
Colorado – Pittsburgh 1:4 (kon.) | Arizona – Montreal 4:5 (po pr.)
koniec
New York Rangers
4:3 (0:1, 2:1, 2:1)
Nashville Predators
cz Piatok 10.02.2017, 01:00 • Madison Square Garden, New York • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    57:59 Roman JOSI - 4:3
     
    57:59
    Nashville právě vstřelil branku!
    Nashville se vrací do zápasu! Po rychlé kombinaci na jeden dotek zakončoval z pravého kruhu ROMAN JOSI a švýcarský obránce dokázal propálit Lunqvista. Asistence: Ryan Johansen, Ryan Ellis.
     
    56:00
    Rangers právě vstřelili branku!
    Třetí formace Rangers opět úřaduje. Tohle je už její třetí branka v zápase. Po rychlé kombinaci nakonec střílel z pravé strany McDonagh. Od betonu Sarose se kotouč odrazil k jednomu z bránících hráčů Nashvillu, od jehož nohy pak kotouč doputoval za brankovou čáru, přičemž jej ještě tečoval J. T. MILLER. Asistence: Ryan McDonagh, Kevin Hayes.
    56:00 J. T. Miller - 4:2
    45:36 Chris KREIDER - 3:2
     
    45:36
    Rangers právě vstřelili branku!
    Gól platí, rozhodčí situaci posoudili tak, že o ofsajd se nejednalo. Od levého mantinelu střílel Zuccarello a trefil CHRISE KREIDERA, který se zrovna nacházel před brankou. Od něj se kotouč odrazil za bezmocného Sarose. Pro Kreidera je to 22. gól v sezoně, což je pro něj nové kariérní maximum. Asistence: Mats Zuccarello, Mika Zibanejad.
    34:58 J. T. Miller - 2:2
     
    34:58
    Rangers právě vstřelili branku!
    Josi ztratil hned za modrou čarou zásluhou Grabnera kotouč, toho se ujal Hayes a vykouzlil další gólovou přihrávku dnešního zápasu, když našel J. T. MILLERA, který propálil Sarose a srovnal na 2:2. Asistence: Kevin Hayes.
    28:12 Michael GRABNER - 1:2
     
    28:12
    Rangers právě vstřelili branku!
    Nashville ztratil kotouč ve své obranném pásmu a to se mu nevyplatilo. Hayes našel pěknou přihrávkou MICHAELA GRABNERA a tomu už jen stačilo usměrnit kotouč do odkryté brány. Tady už Saros neměl šanci zasáhnout. Asistence: Kevin Hayes.
    23:50 Calle JÄRNKROK - 0:2
     
    23:50
    Nashville právě vstřelil branku!
    Predators nabídnutou první přesilovku zápase bleskurychle využívají a vedou už o dva góly. CALE JARNKRÖK DOSTAL od Fishera přihrávku na levý kruh odkud vypálil přesně k levé tyči Lundqvistovy brány. Asistence: Mike Fisher, P. K. Subban.
    16:39 Cody MCLEOD - 0:1
     
    16:39
    Nashville právě vstřelil branku!
    Máme tu první gól utkání a jsou to Predátoři, kteří se dostávají do vedení. Stalo se tak z poměrně nenápadné akce. Subban střílel z pravé strany, Lundqvist kotouč jen vyrazil a na následnou dorážku CODYHO MCLEODA už neměl šanci. Asistence: P. K. Subban, Austin Watson.

    Petr Sumbal

    Góly a asistencie: 29. Grabner (K. Hayes), 35. J. T. Miller (K. Hayes), 46. Kreider (Zuccarello, Zibanejad), 56. J. T. Miller (McDonagh, K. Hayes) – 17. McLeod (P. K. Subban, Watson), 24. Järnkrok (Fisher, P. K. Subban), 58. Josi (Johansen, Ellis)


    New York Rangers: Lundqvist (Raanta) – Holden, McDonagh (C), Klein, M. Staal (A), Clendening, Skjei – Zuccarello, Zibanejad, Kreider – Rick Nash, Stepan (A), Vesey – Grabner, K. Hayes, J. T. Miller – Fast, Lindberg, Bučněvič.
    Nashville Predators: Saros (Rinne) – P. K. Subban, Ekholm, Y. Weber, Josi (A), Ellis, Irwin – Neal (A), Johansen, Forsberg – C. Smith, Fisher (C), Åberg – Arvidsson, Järnkrok, C. Wilson – Watson, Fiddler, McLeod.