Třebíč – Kadaň 3:4 (po pr.) | Jihlava – Frýdek-M. 2:1 (kon.) | Benátky n/J – Motor ČB 0:2 (kon.)
Litoměřice – Most 2:3 (1:2 po s.n.) | Slavia – Ústí n/L 1:2 (kon.) | Kladno – Přerov 1:3 (kon.)
Havířov – Prostějov 3:1 (kon.)
koniec
HC Slavia Praha
1:2 (1:0, 0:0, 0:2)
HC Slovan Ústí nad Labem
cz Streda 08.02.2017, 18:00Chance Liga (CZ) • 50. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
    55:21 Jaroslav KASÍK - 1:2
     
    55:21
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Tak to je neuvěřitelné! Známé přísloví "nedáš-dostaneš" by právě chtělo trochu upravit na "nedáš-nedáš-dostaneš". Po velké chybě v rozehrávce se totiž sám před Frodlem zjevil Melka, který si brankáře Slavie položil, místo prázdné branky ale trefil jen tyčku. Vzápětí se Pražané dostali do rychlého brejku, který ale překombinovali, a tak Soukup vůbec zasahovat nemusel. Hra se opět rychle obrátila a tentokrát už udeřilo. Přečíslení tři na dva sehráli Severočeši ukázkově a rychlou kombinaci do prázdné klece zakončil střelou z první JAROSLAV KASÍK. Asistence: Jaroslav Roubík, Zdeněk Doležal.
    46:35 Jaroslav ROUBÍK - 1:1
     
    46:35
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Je vyrovnáno! Nepříliš záživnou pasáž hry rázně utnul JAROSLAV ROUBÍK, který práskl do kotouče mezi kruhy, puk zamířil přesně pod horní tyčku a Frodl svou lapačku vyšvihl do vzduchu příliš pozdě. Asistence: Zdeněk Doležal.
    05:44 Jiří PŮHONÝ - 1:0
     
    05:44
    Slavia právě vstřelila branku!
    Pražané jdou do vedení! Puk nabídl ostrým pasem z rohu kluziště před branku Petr Tejral a ve správný čas na správném místě byl JIŘÍ PŮHONÝ, který šťastně protečoval kotouč až za záda gólmana Soukupa! Pro útočníka s dvaadvacítkou na zádech je to vůbec první branka v dresu Slavie. Asistence: Petr Tejral.

    Adam Kolář

    Góly a asistencie: 6. Půhoný (Tejral) – 47. Roubík (Z. Doležal), 56. Kasík (Roubík, Z. Doležal)


    HC Slavia Praha: Frodl (Polívka) – Pohl, Knot (C), J. Holý, J. Novák (A), Bača, A. Růžička, Valík – Pletka, Kubica, Schleiss – Jankovský, Šafránek (A), P. Beránek – M. Kadlec, Šagát, Rys – Tejral, Krliš, Půhoný.
    HC Slovan Ústí nad Labem: Soukup (J. Dlouhý) – Bernad, Kasík (A), Husák, M. Vágner (C), M. Zdvořáček, Vl. Brož – Z. Doležal, Roubík (A), Melka – Vrdlovec, Moskal, D. Merta – Dalecký, Gengel, Macek – Moučka.

    Rozhodca: Luczków – Ševic, Votrubec

    Diváci: 756