NJ Devils – Chicago 2:3 (po pr.) | Carolina – NY Rangers 3:2 (kon.) | Colorado – Winnipeg 0:1 (kon.)
Calgary – Ottawa 5:2 (kon.) | Anaheim – Columbus 0:4 (kon.) | Vancouver – Edmonton 0:2 (kon.)
Buffalo – Florida 3:0 (kon.)
koniec
Anaheim Ducks
0:4 (0:4, 0:0, 0:0)
Columbus Blue Jackets
cz Sobota 29.10.2016, 04:00 • Honda Center, Anaheim • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    14:10 Sam GAGNER - 0:4
     
    14:10
    Columbus právě vstřelil branku!
    To je neuvěřitelné! Hosté početní výhodu bleskově využívají a vedou na ledě Ducks už 0:4! Nick Foligno našel před brankou úplně volného SAMA GAGNERA, jehož první střelu ještě Gibson vyrazil, ale dorážka stejného hráče mu už prošla pod betony za brankovou čáru. Asistence: Nick Foligno a Alexander Wennberg.
    13:50 Brandon SAAD - 0:3
     
    13:50
    Columbus právě vstřelil branku!
    Snová první třetina Columbusu pokračuje! Nick Foligno uvolnil BRANDONA SAADA, který zblízka nadvakrát překonal brankáře Gibsona. Asistence: Nick Foligno a Alexander Wennberg.
    10:33 Brandon SAAD - 0:2
     
    10:33
    Columbus právě vstřelil branku!
    Modré kabáty o 21 sekund později zvyšují na 0.2! BRANDON SAAD přebral kotouč od Foligna, popojel si s ním dopředu a nádhernou bombou vymetl šibenici nad lapačkou Johna Gibsona! Platnost gólu ještě muselo potvrdit video, ale puk se opravdu odrazil již z domácí svatyně.Asistence: Nick Foligno a Zach Werenski.
    10:12 Sam GAGNER - 0:1
     
    10:12
    Columbus právě vstřelil branku!
    Hosté se ujímají vedení! SAM GAGNER nahrnul zpoza branky kotouč do brankoviště, kde číhal Scott Hartnell. Ten sice kotouč za Gibsona neprotlačil, ale Gagner, který mezitím přijel svému spoluhráči pomoci, už touš propasíroval mezi betony Gibsona. Asistence: Scott Hartnell a Lukáš Sedlák.

    Martin Augustin

    Góly a asistencie: 11. Gagner (Hartnell, Sedlák), 11. Saad (N. Foligno, Werenski), 14. Saad (N. Foligno, Wennberg), 15. Gagner (N. Foligno, Wennberg)


    Anaheim Ducks: Gibson (51. Tokarski) – Manson, Fowler, Vatanen, Stoner, Bieksa, Theodore – Perry, Getzlaf (C), N. Ritchie – Silfverberg, Kesler, Cogliano – Wagner, Vermette, Garbutt – Boll, Sgarbossa, Cramarossa.
    Columbus Blue Jackets: Bobrovskij – S. Jones, Werenski, D. Savard, J. Johnson, Prout, Nutivaara – Atkinson, Dubinsky, Jenner – N. Foligno (C), Wennberg, Saad – J. Anderson, W. Karlsson, Calvert – Gagner, Sedlák, Hartnell.

    Rozhodca: Hanson, Dwyer – Alphonso, Galloway

    Diváci: 15 841