Linköping – HC Slovan 4:2 (kon.)
koniec
HC Linköping
4:2 (2:0, 0:1, 2:1)
HC Slovan Bratislava
Štvrtok 11.08.2016, 18:00 • WERK Arena, Třinec • STEEL CUP
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    49:52
    Linköping gal gól!
    EMIL KRISTENSEN vystrelil od modrej a puk si cez konštrukciu bránky našiel cestu do siete. Asistencia: Ken André Olimb.
     
    45:45
    Slovan Bratislava dal gól!
    Jeglič vybojoval za bránkou puk a poslal ho voľnému MAREKOVI VIEDENSKÉMU, ktorý z prvej vymietol pavučiny v bránke Johanssona. Asistencia: Žiga Jeglič.
     
    44:28
    Linköping gal gól!
    Forsling vystrelil od modrej a pred bránkou puk tečoval do siete belasých ANDREW GORDON, Pogge nemal šancu na zásah. Asistencie: Gustav Forsling a Gareth Roe.
     
    25:31
    Slovan Bratislava dal gól!
    Jeglič nakorčuľoval s pukom do pásma a naservíroval ho ako v hoteli na podnos VÁCLAVOVI NEDOROSTOVI, ktorý lišiacky vyrobil na Johanssona kľučku a puk zasunul po ľade za jeho chrbát. Asistencia: Žiga Jeglič.
     
    12:58
    Linköping gal gól!
    Domáci síce nevyužili presilovú hru, no Slovan zabudol na zadné dvierka a Pogge inkasuje druhý gól, podobný tomu prvému, tento raz však z hokejky KENA ANDRÉHO OLIMBA. Asistencia: Niklas Persson.
     
    03:38
    Linköping gal gól!
    Účet zápasu otvárajú Severania, na nezištnú prihrávku Littleho spoza bránky nakorčuľoval NIKLAS BERGFORS a z prvej prestrelil Poggea v bránke hostí. Asistencia: Brok Little.

    Vladimír Korduliak

    Góly a asistencie: 4. Bergfors (Little), 13. K. A. Olimb (Persson), 45. Gordon (Forsling, Roe), 50. Kristensen (K. A. Olimb) – 26. Nedorost (Jeglič), 46. Viedenský (Jeglič)


    HC Linköping: Johansson (Högberg) – Lundgren, Forsling, Karlsson, Hausson, Kristensen, Näkyvä, Larsson – Roe, Karlsson (A), Gordon (A), Törnqvist, Lilja, Sylvegård, Gallo, Persson (C), Fogström, K. A. Olimb, Little, M. Olimb, Bergfors
    HC Slovan Bratislava: Pogge (Brust) – Kundrátek, Starosta (A), Švarný (A), Plastino, Luža, Němeček, Bačík, Vopelka – Smoleňák (C), Taffe, Cheechoo – Kubalík, Jeglič, Nedorost – Lušňák, Chipchura, Viedenský – Petráš, Zigo, Šiška

    Rozhodca: Trombik, Mrvka – Tošenovjan, Gebauer

    Diváci: 511