Liberec – Mladá Boleslav 4:2 (kon.) | Třinec – Olomouc 5:2 (kon.) | Martin – Košice 1:2 (0:1 po s.n.)
Litvínov – Plzeň 3:2 (3:2 po s.n.) | Slavia – K. Vary 5:2 (kon.) | B. Bystrica – Cracovia 6:3 (kon.)
Poruba 2011 – Jastrzebie 4:0 (kon.) | Havířov – Vítkovice 2:3 (1:2 po s.n.) | Kadaň – Most 2:3 (kon.)
Litoměřice – Ústí n/L 1:2 (kon.) | Prostějov – GKS Tychy 1:2 (kon.) | Kometa Brno – HC Slovan 5:3 (kon.)
koniec
HC Oceláři Třinec
5:2 (1:0, 2:2, 2:0)
HC Olomouc
cz Štvrtok 04.08.2016, 17:00 • WERK ARENA, Třinec (kapacita: 5 200 míst) • Prípravný zápas
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:52
    Třinec právě vstřelil branku!
    Gólový účet dnešního přípravného duelu uzavírá ARON CHMIELEWSKI, který poslal puk do prázdné branky po žabičce z hole Sýkory – 5:2! Asistence: Ján Sýkora.
     
    41:57
    Třinec právě vstřelil branku!
    Poprvé v zápase využívají Oceláři přesilovku a na začátku třetí části navyšují vedení! Jank zachytil nedůrazné vyhození Olomouci a přihrál Chmielewskému. Jeho střela vypadla Konrádovi před brankovou čáru a nejpohotověji se dokázal zorientovat MICHAL KOVAŘČÍK – 4:2! Asistence: Aron Chmielewski, Bohumil Jank.
     
    33:59
    Třinec právě vstřelil branku!
    Návrat jako hrom prožívá ŠTEFAN RUŽIČKA! Slovenský útočník se dostal k puku na pravém křídle po přihrávce od Matyáše a podařenou dělovkou poslal kotouč přímo do horního růžku Konrádovy klece. Nádherný gól – 3:2! Asistence: Jakub Matyáš, Michal Kovařčík.
     
    28:33
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři vyrovnávají stav zápasu! M. Kovařčík se dostal k puku u levé tyčky Konrádovy branky a bekhendem přihrál mezi kruhy. Tam už čekal připravený VLADIMÍR DRAVECKÝ a nekompromisně zametl kotouč pod horní tyčku – 2:2! Asistence: Michal Kovařčík, Štefan Ružička.
     
    22:37
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Třinečtí dělají spoustu chyb v rozehrávce, a těžce na to doplácí. Další šanci Buriana ještě Oceláři přežili, po přihrávce Protasenji před branku ale nedokázali pokýrt MARKA LAŠE, a ten sklepnutím kotouče mezi Hamerlíkovy betony dokonal obrat – 1:2! Asistence: Anatolij Protasenja.
     
    21:06
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Oceláři chybovali v rozehrávce a nabídli Moravanům možnost vyrovnání! Roth přišel o puk v souboji s FRANTIŠKEM SKLADANÝM, který se protlačil před Hamerlíka a bekhendem ho dokázal prostřelit – 1:1! Bez asistence.
     
    07:14
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři se poprvé v letní přípravě gólově prosazují a jdou proti Olomouci do vedení! Oceláři rozehráli rychlou útočnou akci, Kane přistrčil kotouč ve středním pásmu MARTINU ADAMSKÉMU, jenž ujížděl sám na Konráda a se štěstím mu propasíroval puk mezi betony – 1:0! Asistence: Cory Kane, Tomáš Linhart.

    Ondřej Zoubek

    Góly a asistencie: 8. Adamský (Kane, Linhart), 29. Dravecký (M. Kovařčík, Ružička), 34. Ružička (Matyáš, M. Kovařčík), 42. M. Kovařčík (Chmielewski, Jank), 60. Chmielewski (Sýkora) – 22. Skladaný, 23. Laš (Protasenja)


    HC Oceláři Třinec: Hamerlík (od 30. Hrubec) – M. Doudera (C), Hrabal, Linhart, Roth, Jank, Nosek, Kozák, Galvas, L. Doudera, Adámek, Matyáš – Petružálek, Kreps, Martin Růžička – Adamský (A), Kane, Irgl – Dravecký, M. Kovařčík, Ružička – Rákos (A), Marosz, Sýkora – Hrňa, Chmielewski. Trenér: Vladimír Kýhos.
    HC Olomouc: Konrád (Falter) – Vyrůbalík (C), Beutl, Ondrušek, Jaroměřský, Klvaňa, Škůrek – Laš, Knotek, Protasenja – Eberle, Mikúš, Skladaný – Holec, Herman, Fořt – Burian, Zeman, Jergl – Matai.
    Trenér: Zdeněk Venera.

    Rozhodca: René Trombík, Zbyněk Kubičík – Vít Lederer, Rudolf Tošenovjan

    Diváci: 1 439 (28 % celkové kapacity)