Liberec – Mladá Boleslav 2:2 (kon.) | Třinec – Sparta Praha 0:2 (kon.) | Plzeň – Jihlava 2:3 (kon.)
Slavia – Brno 2:0 (kon.)
koniec
FC Viktoria Plzeň
2:3 (0:3)
FC Vysočina Jihlava
cz Nedeľa 31.07.2016, 11:00 • Luční, Plzeň • Juniorská liga (CZ) • 1. kolo
Predzápasové kurzy
     
    90
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Tak tohle je zajímavá zápletka, rázem je to jen o jednu branku! Marek Hejda poslal luxusní centr před brankáře Jihlavy, kde byl k zakončení připraven LUKÁŠ MATĚJKA. Ten nyní snížil na rozdíl jediné branky, v Luční nás tedy čeká dramatický závěr zápasu!
     
    89
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Tak přeci jen se viktoriáni dočkali alespoň čestného úspěchu. Za vápnem se do odraženého balonu opřel JAN SUCHAN, brankář Kotnour byl tentokráte bez šance, jelikož hrací předmět ještě tečoval jeden z bránících hráčů Jihlavy! Je to 1:3.
     
    88
    Exekuce se ujal Jan Suchan a byla z toho opravdu parádní rána. Výborný Jan Kotnour ale nadále drží čisté konto, jelikož vytáhl skvělý zákrok a vyrazil míč na rohový kop!
     
    83
    Střídání v týmu FC Vysočina Jihlava: ze hřiště odchází Čestmír Vitásek, přichází Marek Beseda.
     
    80
    Po velmi dobré kombinaci se díky skvělé přihrávce Marka Hejdy dostal ke střele Jan Suchan, ani on ale nenašel recept na brankáře Vysočiny Jihlava!
     
    75
    Viktoriáni se dostali do zajímavé gólové šance! Jan Suchan ve vápně přihrával Lukáši Matějkovi, který ale trefil pouze prostor, kde stál pozorný brankář Jan Kotnour.
     
    73
    Jan Suchan zahrával standardní situaci z pravé strany, ale bránící hráče překonat nedokázal. Jihlava šla poté do protiútoku, kde se pokusila potrestat chybu v domácí rozehrávce, ale Marek Šerý v obrovské šanci zamířil nad bránu!
     
    70
    Střídání v týmu FC Vysočina Jihlava: ze hřiště odchází Filip Novotný, přichází Jakub Čermák.
     
    69
    A málem to bylo o čtyři branky! K hlavičce se dostal Filip Vedral, z dobré blízkosti ji ale poslal jen do dobře stojícího Dominika Sváčka.
     
    66
    Tak tohle byla dobrá šance! Marek Hejda z pravého křídla skvěle přihrál před branku Lukáši Matějkovi, který však po zemi poslal míč jen těsně vedle tyče jihlavské brány. Útočné trápení Plzně nadále trvá.
     
    63
    Střídání v týmu FC Vysočina Jihlava: ze hřiště odchází Nikolas Včelka, přichází Jan Novotný.
     
    63
    Marek Hejda se dostal do křížku s Dominikem Pedrem, oba fotbalisté dostali žlutou kartu.
     
    60
    A znovu Jan Suchan, tentokráte se mu zakončení vydařilo lépe! Domácí záložník se pustil do individuální akce a vyslal tvrdý projektil, který však zapadl těsně vedle tyče jihlavské brány.
     
    55
    Střídání v týmu FC Vysočina Jihlava: ze hřiště odchází Davit Sargsjan, přichází Martin Svatík.
     
    46
    Střídání v týmu FC Viktoria Plzeň: ze hřiště odchází Václav Krušina, přichází Bohumil Havel.
     
    45+1
    Jihlava mohla před koncem první půle skórovat počtvrté! Davit Sargsjan výborně poslal míč do šance Marku Šerému, který z blízkosti branku Plzně přestřelil.
     
    44
    Obrovská šance Viktorie na snížení! Dominik Hašek parádně v šestnáctce přihrál Jakubu Kopřivovi, který tváří v tvář Janu Kotnourovi trefil jen jihlavského brankáře.
     
    41
    Jihlava vyrazila do dalšího nebezpečného protiútoku! Davit Sargsjan přihrával do dobré šance Filipu Vedralovi, ale gólman Sváček zachytil balon dříve. Protiútoky jsou obrovskou zbraní Vysočiny.
     
    37
    Po řadě hlaviček měl výbornou šanci k dispozici Jakub Teršl, nicméně jeho zakončení hlavou z bezprostřední blízkosti zamířilo nad bránu Jana Kotnoura!
     
    34
    Jihlava právě vstřelila branku!
    Hosté se z následného protiútoku dostávají již do tříbrankového vedení! Parádní centr z pravé strany poslal Jan Bajer přímo do míst, kam si nabíhal DAVIT SARGSJAN. Jeho výbornou ránu z voleje do protipohybu neměl Sváček šanci zachytit, 3:0 pro Jihlavu!
     
    33
    Po centru Jana Suchana se v pokutovém území dostával k zakončení Václav Kule, obranný val Vysočiny Jihlava se mu ale prostřelit nepodařilo!
     
    22
    Tak nakonec Jan Záviška přeci jen není schopen pokračovat ve hře. Na trávníku ho od této doby nahradí Jan Bajer.
     
    17
    Tohle byla pěkná akce viktoriánů! Jakub Kopřiva parádní přihrávkou vyslal do pokutového území Marka Hejdu, který dával pod sebe na Lukáše Matějku. Ten se pokusil o zakončení z voleje, branku Jana Kotnoura ale přestřelil.
     
    14
    Druhá žlutá karta pro domácí hráče. Dominik Hašek u lajny tvrdě srazil Jana Závišku, za což byl okamžitě potrestán.
     
    6
    Jihlava právě vstřelila branku!
    Tak tohle je raketový start v podání hráčů z Vysočiny! Nedůslednosti plzeňské obrany využil Filip Novotný, který založil akci po levém křídle, když byl rychlejší než bránící Krušina. Díky tomu se dostal k přihrávce před branku, kterou gólově zakončil JAN ZÁVIŠKA. 2:0 pro Jihlavu.
     
    4
    Jihlava právě vstřelila branku!
    No a hosté z Jihlavy se z následné standardní situace dostávají do vedení, to je brzký gól! Exekuce přímého kopu se ujal kapitán MAREK ŠERÝ, který ho provedl naprostor parádním způsobem – střelou do šibenice. Dominik Sváček byl bez šance.
     
    3
    Domácí Václav Krušina zatahal za dres Filipa Novotného, který se řítil do gólové šance. Sudí ho za to odměnil žlutou kartou.

    Michal Belšán

    Góly: 89. Suchan, 90. Matějka – 4. Šerý, 6. Záviška, 34. Sargsjan

    Karty:   3. Krušina (PLZ), 14. Hašek (PLZ), 63. Hejda (PLZ) – 63. Pedro (JIH)


    FC Viktoria Plzeň: Sváček – Petr, Hejda, Hašek, Brožík (C), Kopřiva, Matějka, Krušina (46. Havel), Kule, Suchan, Teršl.
    Náhradníci: Luhový – Skála, Havel, Suchý.

    FC Vysočina Jihlava: Kotnour – Vedral, Pěnkava, Vitásek (87. Beseda), Záviška (22. Bajer), F. Novotný (70. Čermák), Sargsjan (55. Svatík), Dujmovič, Včelka (63. J. Novotný), Pedro, Šerý (C).
    Náhradníci: Kolář – Fiala, J. Novotný, Beseda, Čermák, Bajer, Svatík.

    Rozhodca: Berka – Vlček, Fišer

    Diváci: 100