J. Kórea – Japonsko 3:0 (kon.) | Rakúsko – Taliansko 4:2 (kon.) | Slovinsko – Poľsko 1:4 (kon.)
koniec
Rakúsko
4:2 (1:0, 2:0, 1:2)
Taliansko
cz Utorok 26.04.2016, 16:30 • Spodek Katowice, Katovice, Polsko (otevřen 1971, kapacita 9000 diváků) • Majstrovstvá sveta - 1. Divízia, sk. A • 3. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Pro tuto chvíli je to z mé strany všechno. Zítra se na Vás opět budu těšit u online přenosu ze zápasu SlovinskoJižní Korea, které startuje v 16:30. Do té doby se mějte hezky. Na shledanou! (18:40:22)
     
    HODNOCENÍ RAKOUSKÉHO ÚTOČNÍKA RAPHAELA HERBURGERA

    "Bylo to důležité utkání pro nás, protože jsme potřebovali vyhrát. Je to naše třetí výhra. Potřebujeme se zlepšovat a vyhrát proti Polsku a Slovinsku, abychom postoupili. Pokud ne, tak si jdeme pro dobré místo."
     
    NEJLEPŠÍ HRÁČI UTKÁNÍ

    Rakousko

    Andreas Kristler 2+0

    Itálie

    Alex Trivellato 0+0
     
    Právě skončilo střetnutí mezi Rakouskem a Itálií. Po druhé třetině vedlo Rakousko 3:0 a zápas měli pevně ve svých rukou. Ve třetí části přidal čtvrtou branku Stefan Bacher. Následně se však Italům podařilo snížit zásluhou Alexandera Eggera a Daniel Tudina, ale na víc se již Itálie nezmohla.Rakušané tak potvrdili roli favorita a připsali si další vítězství na šampionátu.
     
    Konec zápasu.
     
    59:53
    Rakouští fanoušci odpočítávají poslední vteřinky a bouřlivě oslavují vítězství svého celku.
     
    59:20
    Anton Bernard dostává menší trest za podražení a definitivně tak pohřbívá šance svého týmu.
    57:24 Daniel TUDIN - 4:2
     
    57:24
    Itálie právě vstřelila branku!
    Že by bylo ještě drama? ARMIN HELFER pálil od modré čáry poté, co mu puk přiťuknul Armin Hofer a kotouč prošel klubkem těl a zapadl až za záda Starkbauma. Asistence: Armin Hofer, Markus Gander.
     
    57:08
    Rakousko hraje v plném počtu.
     
    56:38
    A Italové vlastní nepřesností dávají Rakousku trochu oddechu. vyhodili totiž za zakázané uvolnění a hra se stěhuje k Bernardovi.
     
    56:30
    Rakušané si osvobozují vyhozením do středního pásma a uhánějí střídat.
     
    55:36
    Po střele od modré čáry se k dorážce z mezikruží dostal Insam, který jen těsně minul bránu Rakouska. Velká škoda pro Itálii.
     
    55:08
    Následuje další přesilovka Itálie. Rakouská střídačka dostává trest za příliš mnoho hráčů na ledě, který odpyká Lukas Haudum.
     
    54:33
    Zakázané uvolnění Rakouska a hra se tak dostane k bráně Bernharda Starkbauma.
     
    53:56
    Ani po inkasované brance se Rakušané neukvapují a v pohodě kontrolují hru ve středním pásmu. Itálie se ne a ne vrátit do útočného pásma.
    53:09 Alexander EGGER - 4:1
     
    53:09
    Itálie právě vstřelila branku!
    Přeci jen se Italové dočkali snížení! Ze skrumáže v rohu kluziště se kotouč dostal do mezikruží na hůl Tommasa Traversy, který přisunul kus černé gumy ALEXANDERU EGGEROVI, který nádhernou střelou vymetá pavučiny v horním růžku Starkbaumovy svatyně. Asistence: Tommaso Traversa, Diego Kostner.
     
    52:30
    Střelu Scandellly vyráží Bernard před sebe a jeho spoluhráči s trochou štěstí dostávají puk do středního pásma.

    Radomír Fukala

    Góly a asistencie: 13. Kristler (Hofer, Ulmer), 31. Kristler (Hofer), 40. Komarek (Ulmer, Pallestrang), 47. Bacher (Haudum, Schiechl) – 54. Egger (Traversa, D. Kostner), 58. Tudin (Hofer, Gander)


    Rakúsko: Starkbaum (Kickert) – Lembacher, Pallestrang, Viveiros, Ulmer, Schlacher (A), Bacher, Fechtig – Schiechl, S. Geier, N. Petrik – Komarek, Kristler, F. Hofer – Lebler (C), Herburger, M. Geier (A) – Oberkofler, B. Petrik, Ganahl – Haudum
    Taliansko: And. Bernard (Cloutier) – McMonagle, Egger, Trivellato, Larkin,A. Hofer, Helfer (A), Zanatta, Marchetti – Scandella, Ramoser, Tudin – Frigo, D. Kostner (A), S. Kostner – Gander, Insam, Ant. Bernard (C) – Traversa, Aguirre Magnabosco, Andergassen

    Rozhodca: Kulev, Piragič – Haurum, Leermakers

    Diváci: 1500