Fínsko – Česko 4:1 (kon.) | Švédsko – Rusko 0:4 (kon.)
koniec
Švédsko
0:4 (0:1, 0:1, 0:2)
Rusko
cz Sobota 23.04.2016, 15:30Euro Hockey Tour
Predzápasové kurzy
Partner:
    51:48 APALKOV - 0:4
     
    51:48
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Hosťujúci hokejisti pridávajú aj štvrtý gól a tým Švédsko už úplne rozkladajú! Jakupov sa pretlačil s pukom po pravom mantineli. Z rohu klziska našiel pred bránkou DANILA APALKOVA, ktorý strelou z prvej trafil priestor nad Markströmovou vyrážačkou!
    Asistencie: Nail Jakupov, Viktor Tichonov.
    41:59 ŠIPAČOV - 0:3
     
    41:59
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Ruskí hokejisti pridávajú tretí gól! Dadonov našiel šikovnou prihrávkou z ľavého kruhu pred bránou VADIMA ŠIPAČOVA, ktorý strieľal nad Markströmovu lapačku!
    Asistencia: Jevgenij Dadonov.
    27:17 ŠIPAČOV - 0:2
     
    27:17
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Ruskí hokejisti zvyšujú svoj náskok! Ihneď po skončení trestu na plochu naskočil VADIM ŠIPAČOV, ktorý vykorčuľoval za vyhodeným pukom od protihráčov do stredného pásma. Pokračoval sám na brankára Markströma, v zakončení sa mu snažil zabrániť ešte Forsling, ktorý ho podrazil, no Šipačov aj v páde prekonal Markströma! Rusi teda vedú 0:2.
    Asistencia: Viktor Tichonov.
    08:00 SANNIKOV - 0:1
     
    08:00
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Rusi idú vo vlastnom oslabení do vedenia v stretnutí! Po vyhodenom puku vykorčuľoval do útočného pásma STEPAN SANNIKOV a využil zaváhanie brankára Markströma, ktorý puk zabudol za bránou a nerozohral ho. Šikovný Sannikov mu ho vzal, otočil sa okolo brány a zakončil!
    Bez asistencie.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Góly a asistencie: 8. Sannikov, 28. Šipačov (Tichonov), 42. Šipačov (Dadonov), 52. Apalkov (Jakupov, Tichonov)


    Švédsko: Markström (Lassinantti) – Hulström, Gustafsson, Nygren, Fransson, Larsson, Forsling, Martinsson, Johansson – Omark, Backlund, Cehlin – Klasen, Wennberg, Tedenby – Gynge, Rosen, Sorensen – Ljungh, Wallmark, Sjögren
    Rusko: Bobrovský (Varlamov) – Dyblenko, Čudinov, Jakovlev, Vojnov, Jarullin, Pajgin, Ljubuškin – Plotnikov, Kalinin, Burmistrov – Dadonov, Šipačov, Tichonov – Averin, Apalkov, Jakupov – Šalunov, Galuzin, Sannikov