Sokolov – Opava 1:1 (kon.) | Třinec – Karviná 1:1 (kon.) | Táborsko – Frýdek-Místek 0:1 (kon.)
Ústí n. L. – Č. Budějovice 0:3 (kon.)
koniec
FK Třinec
1:1 (1:1)
MFK Karviná
cz Sobota 09.04.2016, 10:15 • Stadion Rudolfa Labaje, Třinec (kapacita: 2 000 míst) • FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA (CZ)
Predzápasové kurzy
    90+2. Šance Budínského
     
    90+2
    Panák uvolnil Budínského, který poslal klamavým pohybem Velnera na párek, obešel také Motyčku, ale potom z hranice šestnáctky přestřelil.
     
    88
    Pavel Malcharek (TRI) fauloval Eismanna a obdržel žlutou kartu. Karviná bude navíc rozehrávat nebezpečný přímý kop.
    79. Šance Puchela
     
    79
    Domácím příznivcům teď pořádně zatrnulo. Panák pronik po pravé straně a Paleček na jeho přihrávku do šestnáctky nedosáhl. Ve skluzu ovšem balon netrefil ani Puchel!
     
    77
    Střídala také Karviná. Ľubomír Urgela dnes dohrál a nahrazuje ho Václav Juřena, který kdysi zde v Třinci působil.
     
    76
    Třinečtí střídají naposledy v dnešním utkání. Z trávníku odchází střelec gólu René Dedič, místo něhož nastupuje slovenský záložník Miroslav Ceplák.
    73.
     
    73
    Motyčka přihrál na levou stranu Janošíkovi, po jehož centru se marně natahoval Szotkowski. Kdyby balon trefil, Pindroch by měl obrovské starosti.
    71.
     
    71
    Panák přihrál na levé straně do běhu Eismannovi, který našel přesně hlavu Budínského. Ten ovšem hlavičkoval do země a mimo třineckou branku.
     
    70
    Druhé střídání domácího celku. Ze hry je stažen Jaroslav Málek a před domácími fanoušky se poprvé v dresu A-mužstva představí odchovanec Marek Szotkowski.
     
    68
    Karviná také střídá. Utkání skončilo pro estonského střelce jediné karvinské branky Sandera Puriho. Na jeho místo nastoupil Matěj Fiala.
    66.
     
    66
    Čelůstkův nákop pustil Dedič na Joukla, který hlavou přihrával před branku Málkovi. Ten byl na místě o krok později a míč ve vyložené šanci minul.
     
    64
    Třinec poprvé v zápase střídá. Ze hry je stažen Slovák Filip Tomovič, kterého nahrazuje tradiční žolík domácích, Petr Joukl.
    62. Šance Janečky
     
    62
    Puchel rozehrál po lajně na Eismanna, jehož centr nalezl ve vápně Janečku. Hlavičku prostovlasého obránce vyrazil Paleček znovu na roh.
    50. Šance Panáka
     
    50
    Budínského oblouček proskákal až někam na malé vápno k Panákovi, proti jehož střele předvedl fantastický reflexní zákrok Paleček a vyrazil míč na roh!
     
    42
    První žlutou kartu obdržel domácí Michal Velner (TRI). Ten dnes už poněkolikáté fauloval Puchela a tentokrát bylo přes čáru.
    41. Šance Malcharka
     
    41
    Puchelův balon odhlavičkoval ze šestnáctky Bedecs. Málek přehodil karvinskou obranu a Malcharek postupoval zleva sám na Pindrocha! Jenomže ho dotahoval Janečka, třinecký útočník si předkopl balon až příliš a zakončil jen do boční sítě.
    17. Sander PURI - 1:1
     
    17
    Karviná právě vstřelila branku!
    Karviná srovnává krok! Třinečtí přišli o balon uprostřed hřiště a hosté přešli do protiútoku. Urgela přihrál nalevo na Puchela, který už mohl střílet, ale celou akci ještě vyšperkoval obloučkem na SANDERA PURIHO. Malý Estonec zakončoval hlavou do odkryté branky – 1:1!
    9. René DEDIČ - 1:0
     
    9
    Třinec právě vstřelil branku!
    Málkův krátký centr sice odhlavičkoval Urgela, ale třinecký útok pokračoval po pravé straně. Malcharek našel nadýchaným obloučkem RENÉHO DEDIČE, který hlavou zamířil k tyči a nedal Pindrochovi šanci – 1:0!

    Ondřej Zoubek

    Góly: 9. Dedič – 17. Puri

    Karty:   42. Velner (TRI), 88. Malcharek (TRI)


    FK Třinec: Paleček – Velner, Čelůstka, Bedecs, Janošík – Salachna, Motyčka (C) – Malcharek, Málek (70. Szotkowski), Tomovič (64. Joukl) – Dedič (76. Ceplák). Trenér: Karel Kula.
    Náhradníci: Adamuška – Joukl, Samiec, Ceplák, Szotkowski, Kučera, Reintam.

    MFK Karviná: Pindroch – Janečka, Dreksa, Hošek, Eismann (C) – Sedlák – Puri (68. Fiala), Panák, L. Budínský, Puchel – Urgela (77. Juřena). Trenér: Jozef Weber.
    Náhradníci: Pastornický – R. Vaněk, Moravec, Juřena, Růžička, Fiala.

    Rozhodca: Miroslav Zelinka – Pavel Peřina, Petr Antoníček

    Diváci: 656 (33 % celkové kapacity)