Rheindorf Altach – Rapid Viedeň 0:0 (kon.)
koniec
SC Rheindorf Altach
0:0 (0:0)
Rapid Viedeň
cz Nedeľa 06.03.2016, 16:30 • Stadion Schnabelholz • Rakúska Bundesliga • 26. kolo
Predzápasové kurzy
     
    90+2
    V samotném závěru měl obrovskou šanci hostující Matěj Jelić, nicméně chorvatský útočník měl problémy se zpracováním míče, a do zakončení se vůbec nedostal.
    86. Velká šance Jeliće
     
    86
    Střídající Schaub si narazil míč před vápnem s Petsosem, a našel v pokutovém území Jeliće. Chorvatský útočník byl již však příliš blízko Kobrasovi, který dokázal míč vyrazit na roh!
     
    84
    Střídání v týmu SK Rapid Vídeň: ze hřiště odchází Schobesberger, přichází Louis Schaub.
     
    83
    Střídání v týmu SC Rheindorf Altach: ze hřiště odchází Lucas Galvao, přichází Andreas Lienhart.
     
    81
    Vídeňský celek teď měl velkou šanci! Před vápnem dostal hodně prostoru Kainz, který natáhl ke střele, a jeho přízemní pokus prolétl těsně vedle branky Kobrase!
     
    77
    Střídající Thomas Murg se pokoušel dostat vpřed, nicméně byl tísněn Patrickem Salomonem, který následně také fauloval. Rakouský záložník dostává žlutou kartu!
     
    75
    Střídání v týmu SK Rapid Vídeň: ze hřiště odchází Steffen Hofmann, přichází Thomas Murg.
     
    71
    Florian Kainz se pokoušel uvolnit na levé straně, nicméně spadl po souboji s Jägerem. Hlavní sudí však viděl, že Kainz souboj přihrál, a uděluje mu žlutou kartu!
    69. Rapid se málem dostal šťastně do vedení
     
    69
    Rapid se dostal málem do vedení! César Ortiz pouštěl míč pro brankář Kobrase, který svůj odkop opřel pouze o napadajícího Jelić, a od toho se míč odrazil na břevno!
     
    67
    Střídání v týmu SC Rheindorf Altach: ze hřiště odchází Ismael Tajouri, přichází Martin Harrer.
     
    66
    Hlavní rozhodčí nyní udělil čtvrtou žlutou kartu v dnešním zápase, a poprvé domácímu hráči! Jäger zastavil na levé straně nedovoleným zákrokem Jeliće, a zaslouženě dostal žlutou kartu!
     
    64
    Velká šance Rapidu! Útočnou akci svého celku táhl po pravé straně Steffen Hofmann, který se pokoušel najít před brankou Jeliće. Před brankou se však kromě Jeliće nacházel také Ortiz, který míč odvrátil na roh!
     
    45
    Maximilian Hofmann předvedl na levé straně hodně ostrý zákrok v souboji s Jägerem, za který dostává žlutou kartu!
     
    36
    Hlavní rozhodčí Dieter Muckenhammer musel opět sáhnout do kapsičky pro žlutou kartu, nebot hostující Pestos poslal ve středu hřiště k zemi Salomona.
     
    34
    Následné standardní situace se ujal Ismael Tajour, který vyslal povedenou přízemní střelu! Streibinger se však dokázal natáhnout, a míč vyrazil na roh!
     
    33
    Salomon však nezvládl kombinaci ve středu hřiště s Netzerem, a vypadalo to, že bude mít míč Rapid. Schreiner však míč vybojovatl zpět, a postupoval vpřed. Následně byl faulován Schwabem, který dostává žlutou!
    26. Stangl mířil ve velké šanci nad branku
     
    26
    Hostující Rapid si teď vypracoval další velkou šanci! Pavelic dokázal odcentrovat z pravé strany, a našel Kainze, který chytrou přihrávkou uvolnil Strangla. Jeho zakončení mířilo nad branku, nicméně hned poté byl tvrdě dohrát Ortizem. Španělský stoper však žlutou nedostal!
     
    24
    Altach provádí své první střídání v tomto zápase! Louis Mahop si přivodil nějaké zdravotní komplikace, které mu nedovolují pokračovat v dnešním zápase, a tak ho střídá Hofbauer!
     
    17
    Domácí celek se dostal po delší době do kombinace na útočné polovině, a nakonec zahrozil ze střední vzdálenosti Netzer, nicméně jeho rána skončila v náruči Streibingera!
     
    14
    Vídeňský celek si vybojoval další standardní situaci, které se ujal Florian Kainz. Jeho centr letěl na zadní tyč, a pomalu se snášel do branky. Kobras však zareagoval, a míč dokázal vyboxovat!
     
    8
    Rapid měl teď k dispozici dvě velké šanci, ze kterých se mohl dostat do vedení! Nejdříve střílel Kainz, jehož přízemní ránu vyrazil Kobras, který si dokázal poradit i s dorážkou. O pár sekund později pálil i Steffen Hofmann, a i jeho pokus Kobras dokázal lapit!

    Jan Havlovic

    Góly:

    Karty:   66. Jäger (ALT), 77. Salomon (ALT) – 33. Schwab (RVI), 36. Pestos (RVI), 45. M.Hofmann (RVI), 71. Kainz (RVI)


    SC Rheindorf Altach: Kobras – Jäger, César Ortiz, Zech, Lucas Galvao (83. Lienhart) – Ismael Tajouri (67. Harrer), Salomon, Netzer, Schreiner – Ngwat-Mahop (24. Hofbauer), Aigner
    Náhradníci: Brandner, Lienhart, Hofbauer, Harrer, Luxbacher, Seeger, Schilling

    Rapid Viedeň: Strebinger – Pavelic, Sonnleitner, M. Hofmann, Stangl – Schwab, Petsos -Schobesberger (84.Schaub), S. Hofmann (75. Murg), Kainz – Jelić
    Náhradníci: Schrammel, Schaub, Grahovac, Dibon, Knoflach, Murg, Alar

    Rozhodca: Dieter Muckenhammer – Kühr, Schüttengruber (vš. Rakousko)