Real Madrid – Vigo 7:1 (kon.) | Villarreal – Las Palmas 0:1 (kon.) | Getafe – Sevilla 1:1 (kon.)
La Coruña – Malaga 3:3 (kon.)
koniec
Real Madrid
7:1 (1:0)
Celta Vigo
Sobota 05.03.2016, 16:00Španielska LaLiga • 28. kolo
Predzápasové kurzy
     
    85
    Žltú kartu dostáva Fabián Orellana (Celta Vigo).
    81. Gareth Bale (REA) - 7:1
     
    81
    Real Madrid dal gól! Fanúšikovia bieleho baletu po siedmy raz v zápase jasajú! Do streleckej listiny sa zapísal aj GARETH BALE, ktorý aj za pomoci ľavej žrde poslal loptu do siete, čím zakončil svoju individuálnu akciu najlepšie, ako mohol!
    78. Jesé (REA) - 6:1
     
    78
    Real Madrid dal gól! Biely balet si z druhého polčasu urobil exhibíciu! Zdecimovaná Celta Vigo sa dopustila ľahkej straty lopty na vlastnej polovici, svoje motory naplno rozbehol motivovaný JESE, ktorý vnikol do pokutového územia, naviedol si to viac do stredu a prízemnou strelou nedal Blancovi šancu! Brankár Celty ostal stáť na bránkovej čiare ako zamrznutý a za loptou sa len obzrel.
     
    77
    Striedanie v tíme Celta Vigo: z ihriska odchádza Daniel Wass, prichádza Claudio Beauvue.
     
    77
    Striedanie v tíme Real Madrid CF: z ihriska odchádza Daniel Carvajal, prichádza Marcelo.
    76. Cristiano Ronaldo (REA) - 5:1
     
    76
    Real Madrid dal gól Koncert v podaní CRISTIANA RONALDA pokračuje! Guidetti pri centre z rohového kopu nestačil ustrážiť domácu hviezdu, ktorá zúžitkovala fantastický center na svoj už štvrtý gól v dnešnom dueli!
     
    73
    Guidetti sa ocitol s loptou v dobrej streleckej parkete, loptu si naviedol na pravačku, no strelu mu v páde zrazil Sergio Ramos na rohový kop.
     
    70
    Striedanie v tíme Real Madrid CF: z ihriska odchádza Borja Mayoral, prichádza Jesé.
     
    68
    Švédsky hrotový hráč John Guidetti sa po svojom nástupe na ihrisko okamžite dostal do šance. Naskočil si na center Fabiana Orellanu, hlavičkoval v zaujímavej pozícii, no trafil len Danila!
     
    67
    Striedanie v tíme Celta Vigo: z ihriska odchádza Iago Aspas, prichádza John Guidetti.
     
    66
    Striedanie v tíme Real Madrid CF: z ihriska odchádza Isco, prichádza Gareth Bale.
    64. Cristiano Ronaldo (REA) - 4:1
     
    64
    Real Madrid dal gól! Iskierka nádeje, ktorú pre Celtu vykresal Aspas, bola veľmi rýchlo zhasnutá! Isco prakticky z protiútoku doslova daroval gól CRISTIANOVI RONALDOVI, ktorý skompletizoval hetrik zakončením do odkrytej svätyne. Druhý polčas sa musí nezainteresovaným divákom i priaznivcom bieleho baletu mimoriadne páčiť.
    62. Iago Aspas (CVG) - 3:1
     
    62
    Celta Vigo dalo gól! Hostia udreli ako blesk z jasného neba! Futbalisti Celty sa dosiaľ v druhom polčase len bránili a vyzeralo to s nimi zle-nedobre. Po odkope sa dostal do samostatného nájazdu IAGO ASPAS, stopérska dvojica Realu totálne zaspala, a šikovný Aspas si s ponúknutou príležitosťou poradil rutinérsky a brankára Navasa pokoril podareným lobom!
     
    59
    Po zmene strán je zápas medzi Realom Madrid a Celtou Vigou one man show Cristiana Ronalda, ktorý takmer skompletizoval hetrik. Z ďalšieho priameho kopu trafil brvno, na ktoré lopte prispel výborným zákrokom rukavicami aj brankár Blanco!
     
    59
    Žltú kartu dostáva Jonathan Castro (Celta Vigo).
    58. Cristiano Ronaldo (REA) - 3:0
     
    58
    Real Madrid dal gól! Klobúk dolu pred tým, čo znovu predviedol CRISTIANO RONALDO! Ten z ideálnej parkety zahrial priamy kop úplne bravúrne. Blanco nemal šancu zasiahnuť, oba dnešné góly portugalskej hviezdy budú ešte dlho hitom vo futbalovej obci!
    50. Cristiano Ronaldo (REA) - 2:0
     
    50
    Real Madrid dal gól! Vedenie bieleho baletu je zvýšené na rozdiel dvoch presných zásahov! CRISTIANO RONALDO demonštroval svoju fantastickú kopaciu techniku, keď zo strednej vzdialenosti vyprodukoval famóznu strelu! Lopta zaplachtila vzduchom a parádny projektil portugalskej hviezdy sa aj na radosť jeho syna, ktorý zápasu sleduje priamo na štadióne, zatrepotal v sieti!
    41. Pepe (REA) - 1:0
     
    41
    Real Madrid dal gól! Pusinky dokázali v závere prvého dejstva streliť očakávaný gól, ktorý ich môže upokojiť a dostať na koňa! Isco zahral rohový kop ideálne, jeho center sa v strede šestnástky snažili zasiahnuť obaja domáci stopér, ale napokon to bol PEPE, ktorý hlavičkou upratal loptu k pravej žrdi hosťujúcej svätyne. Brankár Blanco plachtil vzduchom márne.
     
    40
    Žltú kartu dostáva Nolito (Celta Vigo).
     
    35
    Striedanie v tíme Celta Vigo: z ihriska odchádza Pablo Hernández, prichádza Nemanja Radoja.
     
    29
    Žltú kartu dostáva Pepe (Real Madrid CF).
     
    25
    Žltú kartu dostáva Danilo (Real Madrid CF).
    22. Isco (REA)
     
    22
    Po následnom rohovom kope sa v pokutovom území dostal k lopte Pepe, ktorý našiel na zadnej žrdi Isca. Ten si s prevahou protihráčov poradil skvelou kľučkou, prehodil si loptu na ľavačku, čím si vytvoril stopercentnú gólovú príležitosť! Blanco však ťažkú situáciu ustál a svoj tím zachránil vynikajúcim zákrokom na bránkovej čiare!
    20. Cristiano Ronaldo (REA)
     
    20
    Ruben Blanco musel vytiahnuť kvalitný zákrok proti zakončeniu Cristiana Ronalda, ktorý sa oprel do lopty ľavačkou spoza pokutového územia!
    14. Iago Aspas (CVG)
     
    14
    Pri Reale Madrid teraz stáli všetci svätí! Na konci peknej akcie, ktorú pekným prienikom odštartoval Nolito, bol Iago Aspas a jeho hlavičkové zakončenie do ľavej spojnice domácej svätyne! Hosťujúci útočník sa dostal aj k dorážke, no tú mu výborným zákrokom zneškodnil Keylor Navas!
     
    9
    Danilo prestrčil loptu Cristianovi Ronaldovi do šestnástky, domáca hviezda namiesto okamžitej strely ešte volila kľučku, no tá už bola navyše. Portugalčan premárnil správny čas na zakončenie.

    Michal Bakoš

    Góly: 41. Pepe, 50. Ronaldo, 58. Ronaldo, 64. Ronaldo, 76. Ronaldo, 78. Jesé, 81. Bale – 62. Aspas

    Karty:   25. Danilo (REA), 29. Pepe (REA) – 40. Nolito (CVG), 59. J. Castro (CVG), 85. Orellana (CVG)


    Držení míče: 56 % : 44 %.
    Střely na branku: 12:3. Střely mimo: 3:2. Rohy: 10:5. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 12:12.
    Real Madrid: Navas – Danilo, Ramos, Pepe, Carvajal (77. Marcelo) – Kovačić, Casemiro, Isco (66. Bale) – L. Vázquez, Mayoral (70. Jesé), Ronaldo.
    Náhradníci: Casilla – Varane, Nacho Fernández, James Rodríguez, Bale, Marcelo, Jesé.

    Celta Vigo: Blanco – J. Castro, Mallo, Sergi Gómez, Planas – Wass (77. Beauvue), Diaz Rojas – Orellana, P. Hernández (35. Radoja), Nolito – Aspas (67. Guidetti).
    Náhradníci: S. Álvarez – Radoja, Bongonda, Guidetti, Beauvue, Dražić, Señé.

    Rozhodca: Gil, Nevado – Fernández, Villa.

    Diváci: 68 467