Tottenham – Arsenal 2:2 (kon.) | Manchester City – Aston Villa 4:0 (kon.) | Newcastle – Bournemouth 1:3 (kon.)
Swansea – Norwich 1:0 (kon.) | Chelsea – Stoke City 1:1 (kon.) | Southampton – Sunderland 1:1 (kon.)
Everton – West Ham 2:3 (kon.) | Watford – Leicester 0:1 (kon.)
koniec
Chelsea FC
1:1 (1:0)
Stoke City FC
Sobota 05.03.2016, 16:00 • Stamford Bridge, London • Anglická Premier League • 29. kolo
Predzápasové kurzy
     
    V druhom polčase sa dlho nič zaujímavého nedialo a už sa zdalo, že domáci tím získa tri body. Prišla však 85.minúta a po centri z pravej strany chyboval domáci brankár Courtois, keď zle vyboxoval loptu a tú následne do siete dopravil Diouf a tak zápas medzi Chelsea FC – Stoke City FC sa končí remízou 1:1!

    Ďakujem Vám za pozornosť a prejem pekný zvyšok sobotného večera! (17:54:11)
     
    90+4
    Koniec zápasu.
     
    90+3
    Rohový kop ničím zaujímavým neskončil, lopta opustila hraciu plochu a tak ju do hry uvedie brankár Butland.
     
    90+3
    V závere nadstaveného času sa ešte domáci celok dostáva ku rohovému kopu! To zrejme bude posledná zaujímavá akcia v tomto zápase!
     
    90+2
    Stoke bolo teraz veľmi blízko ku otočeniu výsledku! Bojan Krkić sa dostal v pokutovom území ku lopte, ocitol sa následne sám pred brankárom domácich, toho však neprekonal, pretože Courtois predviedol výborný zákrok a zachránil tak domácich!
     
    90+1
    Hlavný rozhodca nadstavuje ešte 4 minúty!
     
    90
    Striedanie v tíme Stoke City FC: z ihriska odchádza Marko Arnautović, prichádza Stephen Ireland.
     
    89
    Domáci futbalisti to teraz skúsili aj z väčšej vzdialenosti, do lopty sa oprel Baba, mieril však len veľmi nepresne. Stoke sa s rozohratím lopty pochopiteľne nikam neponáhľa.
     
    88
    Oscar sa dostal ku lopte a snažil sa niečo zaujímavé vymyslieť, nepodarilo sa mu však prejsť cez pozorných obrancov hostí.
     
    87
    Chelsea sa postupne prebíja dopredu, avšak defenzíva hostí je veľmi pozorná a do žiadnych zaujímavých šancí či príležitostí domáci celok nepúšťa.
     
    86
    Domáci tím sa však s tým nedokáže zmieriť a po zisku lopty sa okamžite snaží o prechod na útočnú polovičku, odkiaľ by vymyslel niečo zaujímavé. Hostia dnes budú určite veľmi spokojný aj s bodom a tak tomu zrejme v závere zápasu aj prispôsobia svoju hru.
    85. Mame Diouf (STK) - 1:1
     
    85
    Stoke City FC dalo gól!
    Je vyrovnané! Domáci tím tomu nemôže uveriť, ale je tomu skutočne tak! Hostia sa dostali do rýchleho brejku, obrana domácich zle pokryla pravú stranu, odkiaľ smeroval center do pokutového územia, druhá chyba prišla od brankára domácich, keď loptu zle vyboxoval, tá sa dostala ku MAME DIOUF a ten ju pohodlne dopravil do siete – 1:1!
     
    84
    Chelsea sa po zisku lopty pochopiteľne nikam neponáhľa, snaží sa usadiť sa na útočnej polovičke a zbierať tak cenné sekundy.
     
    83
    Hosťom sa podarilo preniknúť pred 16-tku domáceho tímu, avšak slabá strela Shaqiriho nemohla narobiť domácemu brankárovi Courtoisovi žiadne problémy. Dopredu to teraz skúšajú domáci futbalisti.
     
    82
    Striedanie v tíme Chelsea FC: z ihriska odchádza Nemanja Matić, prichádza Cesc Fàbregas.
     
    81
    Stoke už veľa času teda na vyrovnanie neostáva, ostáva posolených pár minút z druhého polčasu a samozrejme ešte nejaký ten nadstavený čas, ktorý však asi zrejme veľký nebude, v druhom polčase sa hra nejako často neprerušovala.
     
    80
    Domácemu celku však dlho netrvalo a opäť sa prebojoval na útočnú polovičku, Willian po zisku lopty prenikol do pokutového územia, ale lopta mu bola napokon odobratá.
     
    79
    Chelsea sa rozhodla pre útok dopredu, Matić po zisku lopty vysúval dopredu Rémyho, ten však napokon stál v ofsajde. Lopta tak zadarmo pripadne hosťom.

    Miroslav Revaj

    Góly: 39. Traoré – 85. Diouf

    Karty:   45. Oscar (CHE) – 53. Pieters (STK), 73. Whelan (STK)


    Chelsea FC: Courtois – Azpilicueta, Ivanović (C), Cahill, Baba – Matić (82. Fàbregas), Mikel – Willian, Oscar, E. Hazard (62. Loftus-Cheek) – Traoré (68. Rémy).
    Náhradníci: Begović – Fàbregas, Loftus-Cheek, Clarke-Salter, Rémy, Pato, Miazga.

    Stoke City FC: Butland – Cameron, Wollscheid, Muniesa, Pieters (C) – Whelan (C) (75. Krkić), Imbula Wanga – Shaqiri, Afellay, Arnautović (90. Ireland) – Diouf.
    Náhradníci: Haugaard – Ireland, Krkić, Walters, Crouch, Joselu, Teixeira.

    Rozhodca: Clattenburg – Beck, Collin – Martin