Tottenham – Arsenal 2:2 (kon.) | Manchester City – Aston Villa 4:0 (kon.) | Newcastle – Bournemouth 1:3 (kon.)
Swansea – Norwich 1:0 (kon.) | Chelsea – Stoke City 1:1 (kon.) | Southampton – Sunderland 1:1 (kon.)
Everton – West Ham 2:3 (kon.) | Watford – Leicester 0:1 (kon.)
koniec
Chelsea FC
1:1 (1:0)
Stoke City FC
Sobota 05.03.2016, 16:00 • Stamford Bridge, London • Anglická Premier League • 29. kolo
Predzápasové kurzy
     
    V druhom polčase sa dlho nič zaujímavého nedialo a už sa zdalo, že domáci tím získa tri body. Prišla však 85.minúta a po centri z pravej strany chyboval domáci brankár Courtois, keď zle vyboxoval loptu a tú následne do siete dopravil Diouf a tak zápas medzi Chelsea FC – Stoke City FC sa končí remízou 1:1!

    Ďakujem Vám za pozornosť a prejem pekný zvyšok sobotného večera! (17:54:11)
     
    90+4
    Koniec zápasu.
     
    90+3
    Rohový kop ničím zaujímavým neskončil, lopta opustila hraciu plochu a tak ju do hry uvedie brankár Butland.
     
    90+3
    V závere nadstaveného času sa ešte domáci celok dostáva ku rohovému kopu! To zrejme bude posledná zaujímavá akcia v tomto zápase!
     
    90+2
    Stoke bolo teraz veľmi blízko ku otočeniu výsledku! Bojan Krkić sa dostal v pokutovom území ku lopte, ocitol sa následne sám pred brankárom domácich, toho však neprekonal, pretože Courtois predviedol výborný zákrok a zachránil tak domácich!
     
    90+1
    Hlavný rozhodca nadstavuje ešte 4 minúty!
     
    90
    Striedanie v tíme Stoke City FC: z ihriska odchádza Marko Arnautović, prichádza Stephen Ireland.
     
    89
    Domáci futbalisti to teraz skúsili aj z väčšej vzdialenosti, do lopty sa oprel Baba, mieril však len veľmi nepresne. Stoke sa s rozohratím lopty pochopiteľne nikam neponáhľa.
     
    88
    Oscar sa dostal ku lopte a snažil sa niečo zaujímavé vymyslieť, nepodarilo sa mu však prejsť cez pozorných obrancov hostí.
     
    87
    Chelsea sa postupne prebíja dopredu, avšak defenzíva hostí je veľmi pozorná a do žiadnych zaujímavých šancí či príležitostí domáci celok nepúšťa.
     
    86
    Domáci tím sa však s tým nedokáže zmieriť a po zisku lopty sa okamžite snaží o prechod na útočnú polovičku, odkiaľ by vymyslel niečo zaujímavé. Hostia dnes budú určite veľmi spokojný aj s bodom a tak tomu zrejme v závere zápasu aj prispôsobia svoju hru.
    85. Mame Diouf (STK) - 1:1
     
    85
    Stoke City FC dalo gól!
    Je vyrovnané! Domáci tím tomu nemôže uveriť, ale je tomu skutočne tak! Hostia sa dostali do rýchleho brejku, obrana domácich zle pokryla pravú stranu, odkiaľ smeroval center do pokutového územia, druhá chyba prišla od brankára domácich, keď loptu zle vyboxoval, tá sa dostala ku MAME DIOUF a ten ju pohodlne dopravil do siete – 1:1!
     
    84
    Chelsea sa po zisku lopty pochopiteľne nikam neponáhľa, snaží sa usadiť sa na útočnej polovičke a zbierať tak cenné sekundy.
     
    83
    Hosťom sa podarilo preniknúť pred 16-tku domáceho tímu, avšak slabá strela Shaqiriho nemohla narobiť domácemu brankárovi Courtoisovi žiadne problémy. Dopredu to teraz skúšajú domáci futbalisti.
     
    82
    Striedanie v tíme Chelsea FC: z ihriska odchádza Nemanja Matić, prichádza Cesc Fàbregas.
     
    81
    Stoke už veľa času teda na vyrovnanie neostáva, ostáva posolených pár minút z druhého polčasu a samozrejme ešte nejaký ten nadstavený čas, ktorý však asi zrejme veľký nebude, v druhom polčase sa hra nejako často neprerušovala.
     
    80
    Domácemu celku však dlho netrvalo a opäť sa prebojoval na útočnú polovičku, Willian po zisku lopty prenikol do pokutového územia, ale lopta mu bola napokon odobratá.
     
    79
    Chelsea sa rozhodla pre útok dopredu, Matić po zisku lopty vysúval dopredu Rémyho, ten však napokon stál v ofsajde. Lopta tak zadarmo pripadne hosťom.
     
    78
    Pri lopte sú momentálne domáci futbalisti, ktorý sa nikam neponáhľajú a snažia sa kombinovať na útočnej polovičke a zbierať tak cenné sekundy. Hostia ich musia vysoko napádať, domáci tím sa však všetkým chybám vyvaruje.
     
    77
    Stoke sa prepracovalo až pred 16-tku domácich, svojim rýchlym prechodom do jej vnútra si loptu vypýtal nový muž na ihrisku Krkić, previnil sa však proti pravidlám ofsajdom.
     
    76
    Hostia sa snažila v týchto chvíľach prenikať s loptou dopredu, stále však ešte nedokázali nájsť recept na pozornú defenzívu domácich, či na ich brankára Courtoisa.
     
    75
    Striedanie v tíme Stoke City FC: z ihriska odchádza Glenn Whelan, prichádza Bojan Krkić.
     
    73
    Žltú kartu dostáva Glenn Whelan (Stoke City FC).
     
    72
    Vlna nevôle sa teraz spustila na hlavného rozhodcu, pretože neodpískal domácim pokutový kop! Oscar v súboji s Pietersom padol na zem, hlavný rozhodca však hru neprerušil.
     
    71
    Na druhej strane sme mali možnosť sledovať aj rýchly útok domáceho celku, Willian sa dostal ku lopte, snažila sa ju v pokutovom území posunúť na spoluhráča Rémyho, to sa mu však napokon nepodarilo.
     
    70
    Hosťom sa však teraz podarilo preniknúť až do vnútra domácej 16-tky, útočník hostí sa už dostával do nebezpečného zakončenia, avšak Cahill dokázal skvelo jeho pokus zblokovať do bezpečia.
     
    69
    Takže strelec zatiaľ jediného gólu už hru opustil, uvidíme, či dnes ostane jediným hráčom, ktorý sa zapísal do listiny strelcov. Zatiaľ tomu tak všetko nasvedčuje, tempo hry začína postupne opadať.
     
    68
    Striedanie v tíme Chelsea FC: z ihriska odchádza Bertrand Traoré, prichádza Loïc Rémy.
     
    67
    Stoke sa momentálne darí držať loptu na svojich kopačkách a postupnými krokmi sa dostávajú na dostrel domácej brány. Defenzíva domácich je však aj naďalej veľmi pozorná.
     
    66
    Priamy kop sa napokon pre hostí žiadnym nešťastím neskončil a tak môžu teraz s loptou sa pokúsiť preniknúť na svoju útočnú polovičku a nájsť tam recept, ako pohroziť domácemu celku.
     
    65
    Hostia sa teraz dopustili faulu na Williana a tak získava domáci celok priamy kop. Stoke sa tak bude musieť aj naďalej len brániť.
     
    64
    Chelsea sa dostala ku lopte, dokázala sa aj usadiť na útočnej polovičke, kde sa snaží o kombináciu a nazbierať tak cenné sekundy na súperovej polovičke.
     
    63
    Lopta je aj naďalej na kopačkách hostí, nedarí sa im však sa dostať ďalej ako za polovičku ihriska. Domáci celok sa bráni úspešne a čaká na svoju šancu ako vyraziť do rýchleho brejku.
     
    62
    Striedanie v tíme Chelsea FC: z ihriska odchádza Eden Hazard, prichádza Ruben Loftus-Cheek.
     
    61
    Stoke napokon tiež nemalo problém s pokrytím rohového kopu a tak sme opäť žiadnu zaujímavú šancu nevideli. Hostia sa momentálne snažia preniknúť na útočnú polovičku.
     
    60
    Po rýchlom brejku sa do zakončenia na bránu hostí dostal Willian, jeho strelu však Butland dokázal vyraziť a tak si aj domáci tím vyskúša rohový kop.
     
    59
    Rohový kop napokon domáci celok bez problémov ubránil, získal loptu a postupuje do rýchleho protiútoku. Hostia tak rýchlu upaľujú dozadu.
     
    58
    Vynikajúci zákrok domáceho brankára Courtoisa! Shaqiri sa zmocnil lopty, dostal sa až do pokutového územia, krásne si nabehol pred bránu domácich, prekonať však výborného brankára domácich sa mu nepodarilo, lopta ale smeruje na rohový kop!
     
    57
    Momentálne sa útoky striedajú na oboch stranách, avšak ani jeden z nich nekončí strelou na bránu, pretože obe defenzívy sa v druhom polčase prezentujú výbornou robotou.
     
    56
    Stoke sa pomerne dlho dokázalo teraz udržať na útočnej polovičke, avšak nedokázalo tam nič zaujímavého vymyslieť. Do rýchleho brejku sa tak dostali domáci futbalisti, avšak obrana hostí si všetko s prehľadom postrážila.
     
    55
    Na druhej strane sme však mali možnosť sledovať rýchly útoku hostí, následný center z ľavej strany do pokutového územia domácich však ničím zaujímavý neskončil, obrana domácich loptu odkopla do bezpečia.
     
    54
    Domáci celok zahrával nádejný priamy kop, avšak nič nádejného napokon z neho ani nevyťažil, hostia ho bez problémov pokryli a loptu vyviezli do bezpečia.
     
    53
    Žltú kartu dostáva Erik Pieters (Stoke City FC).
     
    52
    Celok domácich futbalistov sa momentálne usadil na útočnej polovičke a postupne si loptu posúva medzi sebou a hľadá miesto, odkiaľ by sa dalo zaútočiť.
     
    51
    Chelsea sa po zisku lopty pochopiteľne nikam moc nehrnie, snaží sa čo najdlhšie podržať loptu a do útoku vyráža postupne. Hostia sa však snažia o vysoké napádanie.
     
    50
    Domáci futbalista Hazard teraz krásne vycvičil pred pokutovým územím hostí obrancov Stoke, nakoniec sa dostal aj do zakončenia, jeho ostrá strela však bránu hostí netrafila.
     
    49
    Stoke hrá teraz o čosi aktívnejšie, domáci celok však dobre číta hru a dokáže tak všetky útoky zo strany hostí eliminovať.
     
    48
    Stoke sa však prebojovalo do rýchleho brejku, s loptou sa rozhodol pre individuálny prienik Arnautović, dokázal následne aj vystreliť, lopta však letela len vysoko nad bránu domácich.
     
    47
    Hostia sa však na útočnú polovičku neprebojovali, pri lopte sú tak domáci futbalisti, ktorý sa už snažia o prechod do útoku.
     
    46
    Druhý polčas zápasu sa nám už naplno rozbehol! Výkop mali hostia, oba tímy nastúpili bez zmien v základnej zostave.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    Oba tímy spoločne s rozhodcami zápasu sú späť na trávniku, druhý polčas sa tak čoskoro začne!
     
    Prvý polčas zápasu medzi Chelsea FC – Stoke City FC sa skončil, videli sme v ňom napokon jeden gól, o ktorý sa v 39.minúte postaral Traoré a domáci celok tak vyhráva 1:0! V závere prvého polčasu začali hrať domáci veľmi aktívne, takže sme určite zvedaví, čo nám ponúkne druhý polčas tohto zápasu, ktorý sa začne približne o 17:02!
     
    45+2
    Prvý polčas sa skončil.
     
    45+1
    Hlavný rozhodca zápasu nadstavuje ešte dve minúty!
     
    45
    Žltú kartu dostáva Oscar (Chelsea FC).
     
    44
    Futbalisti domáceho celku sú aj v týchto chvíľach veľmi aktívny a hostí prakticky nepúšťajú ku lopte. Uvidíme, či sa ešte niečoho zaujímavého v samom závere prvého polčasu dočkáme.
     
    43
    A ďalší útok domácich futbalistov, po ktorom Chelsea zahrávala aj rohový kop. Ten však napokon hostia pokryli a loptu vyviezli do bezpečia ďaleko od svojej brány.
     
    42
    Domáci sú však po strelenom góle opäť viac aktívnejší, Willian sa dostal ku lopte, jeho zakončenie mu však nevyšlo a lopta tak opustila hraciu plochu.
     
    41
    Ku konci prvého polčasu tak idú domáci do vedenia a za posledných pár minút, kde predviedli veľkú aktivitu si to aj zaslúžili. Hostia sa však určite budú snažiť ešte vyrovnať do polčasovej prestávky.
    39. Bertrand Traoré (CHE) - 1:0
     
    39
    Chelsea dala gól!

    Je tu prvý gól tohto zápasu! Hostia síce dokázali pokryť rohový kop, domáci futbalisti však ostali pri lopte a na útočnej polovičke, lopty sa napokon zmocnil po prihrávke od Matića BERTRAND TRAORÉ, ktorý po krásnej individuálnej práci dokázal ideálne zakončiť a poslať tak domácich do vedenia 1:0!
     
    38
    Domáci celok sa prebojoval do vnútra 16-tky, kde sa do zakončenia dostal Oscar, tento pokus bol však zblokovaný na rohový kop!
     
    37
    Stoke sa však teraz prebojovalo do rýchleho brejku, po ňom sa do zakončenia hlavou dostal Diouf, nepodarilo sa mu však presne zakončiť a lopta tak opustila hraciu plochu.
     
    36
    Chelsea sa čoraz viac a viac tlačí s loptou dopredu, defenzíva Stoke však zatiaľ dnes funguje vynikajúce a odráža jeden útok domácich za druhým.
     
    35
    Hostia však nič prevratného nevymysleli a v týchto chvíľach začínajú byť domáci veľmi nebezpeční! Postupne prenikajú na útočnú polovičku a hostia majú čo robiť, aby útoky domáceho celku dokázali pokryť.
     
    33
    Rohový kop však nič zaujímavého nepriniesol, hostia sa ubránili bez problémov a momentálne sa Stoke snaží o preniknutie dopredu. Domáci celok sa tak musí rýchlo vrátiť dozadu vypomôcť obrane.
     
    32
    Domáci futbalisti sa dostali hneď do niekoľkých nebezpečných zakončení na bránu hostí! Vo vnútri 16-tky postupne zlyhal Oscar, odrazenú loptu trafil Mikel len do obrancu, následná strela Williana z druhej vlny bola zblokovaná na rohový kop!
     
    31
    Chelsea sa napokon nikam ďaleko neprebojovala, defenzíva hostí si dobre postrážila smerujúcu prihrávku a dokázala loptu odpratať do bezpečia. Domáci tak môžu však ešte zaútočiť.
     
    30
    V hre už opäť pokračujeme, lopta je na kopačkách futbalistoch v modrom drese, avšak v prechode do útoku sa vôbec nenáhlia, zvolili skôr opatrnejší prechod.
     
    29
    Hra sa teraz musela na chvíľu prerušiť, pretože hosťujúci Cameron ostal ležať na trávniku. Oba tímy si tak môžu na chvíľu vydýchnuť a nazbierať nejaké tie sily ku koncu prvého polčasu.
     
    28
    Zdá sa, že tempo hry sa opäť začína stupňovať, stále to je však skôr také prekopávanie lopty z jednej strany na druhú. Oba tímy sa snažia vyvarovať sa chybám.
     
    27
    Obrana hostí sa teraz dopustila chyby, stratila zbytočne loptu, dopredu tak s ňou postupoval Willian, jeho zakončenie na bránu hostí len tesne minulo priestor troch tyčí!
     
    26
    Začína sa opakovať obraz hry z úvodu prvého polčasu, lopta lieta zo strany na stranu, ani jeden z tímov si ju nedokáže dlhšie podržať a následne niečo zaujímavé tak vymyslieť.
     
    25
    Ani teraz to domácim futbalistom v prechode do útoku nevyšlo, loptu napokon po chybe strácajú a tak to môžu smerom dopredu skúsiť aj futbalisti Stoke.
     
    24
    Chelsea sa opäť dostala ku lopte, avšak vôbec sa jej nedarí v prechode do útoku. Moc záživný futbal teda nesledujeme, uvidíme, či sa ešte niečo do konca prvého polčasu zmení.
     
    22
    S loptou sa teraz dopredu prepracoval aj domáci celok, snažil sa nejako preniknúť do 16-tky, defenzíva hostí si však všetko postrážila a domáci tím sa tak do ničoho zaujímavého nedostal.
     
    21
    Stoke sa teraz ocitlo vo výbornej šanci! Hostia predviedli ukážkový rýchly brejk, lopta následne smerovala do vnútra domácej 16-tky, lopta padala ku voľnému Dioufovi, ktorý však nedokázal presnejšie zakončiť! Domáci si tak môžu z hlboka vydýchnuť.
     
    20
    Rohový kop pre hostí nič zaujímavé nepriniesol, lopta sa napokon dostala ku futbalistom domáceho celku. Pomaly sa nám bude napĺňať prvá polovička prvého polčasu.
     
    19
    Prvé nádejné zakončenie na bránu v tomto zápase! Afellay sa dostal ku lopte šikovne sa zbavil obrancu domácich a vyslal dobre točenú strelu, ktorú však Courtois dokázal efektívne vyraziť na rohový kop!
     
    18
    Opäť bol v zakončení na bránu hostí domáci futbalista Oscar, avšak jeho strela skončila len vysoko nad bránou hostí. Domáci tím hrá v týchto chvíľach o čosi aktívnejšie.
     
    17
    Domácim sa napokon podarilo preniknúť aj do zakončenia, po dobrom centri sa do zakončenia hlavou dostal Oscar, avšak hlavička nemala potrebnú razanciu a brankár hostí ju bez problémov zneškodnil.
     
    16
    Ani Stoke však teraz nevyšlo útočné ťaženie, črtajúcu sa nádejnú situáciu zastavil ofsajd. Dopredu tak môžu ísť futbalisti v modrých dresoch.
     
    15
    Ku lopte sa dostal domáci celok, dobre dokázal zakombinovať, lopta sa následne dostala až ku Mikelovi, jeho strela však skončila len vysoko nad bránou hostí. Loptu do hry tak uvedie brankár hostí Butland.
     
    13
    Chelsea sa teraz stiahlo skôr dozadu, pri lopte sú hostia a snažia sa nejako preniknúť pred 16-tku domácich. Ani im sa však zatiaľ nijak prevratne v útoku nedarí.
     
    12
    Na druhej strane sme však mali možnosť po získaní lopty vidieť v útoku aj hostí, loptu získal Shaqiri, avšak nedokázal nič vymyslieť, z čoho by sa dalo vyťažiť niečo zaujímavé.
     
    11
    A opäť boli v útočnom ťažení domáci futbalisti, avšak nepodarilo sa im opäť nájsť žiaden recept na pozornú defenzívu hostí. Chelsea však pri lopte ešte ostáva.
     
    10
    V pokutovom území hostí sa s loptou ocitol Oscar, nedokázal však nič prevratného vymyslieť a o loptu ho napokon obrancovia Stoke obrali. Diváci na štadióne tak stále čakajú na lepší vzruch.
     
    9
    Chelsea sa teraz dostala dva krát do nádejne vyzerajúcej situácie, avšak napokon to všetko s istotou poriešila defenzíva hostí. Tempo hry začína postupne stúpať.
     
    8
    Stoke sa dostalo ku lopte a postupnou kombináciou sa snaží o preniknutie na útočnú polovičku. Cez pozornú defenzívu domáceho tímu sa však hosťom prejsť nedarí.
     
    7
    Domácemu tímu teraz nevyšiel rýchle prechod do útoku, avšak za malú chvíľu sa opäť dostal ku lopte a tak sa snaží o ďalšie preniknutie na útočnú polovičku.
     
    6
    Lopta je momentálne na kopačkách domácich futbalistov, avšak nikam sa bezhlavo nevrhajú a pokojne vyčkávajú. Hostia sa snažia o vysoké napádanie.
     
    5
    Útoky sa momentálne striedajú zo strany na stranu, o čosi častejšie je však vpredu celok hostí, avšak doposiaľ že žiadnu zaujímavú príležitosť ani na jeden strane nevideli.
     
    4
    Pekný útok domácich futbalistov, keď loptu po pravej strane potiahol Azpilicueta, odcentroval ju do vnútra 16-tky hostí, do zakončenia sa tlačil Traoré, ten však netrafil dobre loptu a tak si hostia mohli vydýchnuť.
     
    3
    Stoke vyrazilo do útoku, na dostrel brány domácich sa dostal Afellay, jeho strelu mu však zblokovala defenzíva domácich a lopta je v rukaviciach domáceho brankára Courtoisa.
     
    2
    Úvod prvého polčasu sa nesie v opatrnom duchu z oboch strán, momentálne lieta lopta z jednej strany na druhú, oba tímy sa však snažia o vysoké napádanie.
     
    1
    Prvý polčas zápasu sa už naplno rozbehol! Výkop patril domácim futbalistom, hrajúcim v modrom drese, hostia sa predstavia v čiernych dresoch.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Oba tímy v sprievode rozhodcov zápasu práve prichádzajú na trávnik, zápas sa tak čoskoro začne!
     
    Príjemný podvečer všetkým, ktorí ste klikli na tento on-line textový prenos a nasledujúce chvíle strávite aj jeho sledovaním! Do začiatku zápasu medzi Chelsea FC – Stoke City FC už veľa času neostáva, zatiaľ si môžte pozrieť zostavy oboch mužstiev! Zápas z pozície rozhodcov povedú páni Clattenburg – Beck, Collin – Martin. Tesne pred začiatkom zápasu sa Vám opäť prihlásime!
     
    Úvodné zostavy:

    Chelsea FC: Courtois – Azpilicueta, Ivanović, Cahill, Baba – Matić, Mikel – Willian, Oscar, E. Hazard – Traoré.
    Náhradníci: Begović – Fàbregas, Loftus-Cheek, Clarke-Salter, Rémy, Pato.

    Stoke City FC: Butland – Cameron, Wollscheid, Muniesa, Pieters – Whelan, Imbula Wanga – Shaqiri, Afellay, Arnautović – Diouf.
    Náhradníci: Haugaard – Ireland, Krkić, Walters, Crouch, Joselu, Teixeira.

    Rozhodca: Clattenburg – Beck, Collin – Martin.
     
    Vítam všetkých priaznivcov futbalu pri sledovaní on-line textového prenosu so zápasu medzi Chelsea FC – Stoke City FC! Zápas a tak aj tento prenos sa začína v podvečer od 16:00! Pri jeho sledovaní Vám želáme príjemný športový zážitok!

    Anglická Premier League týmto víkendom pokračuje už svojim 29.kole, súčasťou ktorého je súboj v Londýne na Stamford Bridge medzi domácou Chelsea FC, ktorá hostí Stoke City FC.

    Tabuľka tejto súťaže vyzerá aj naďalej veľmi zaujímavo. Čo sa týka aktérov tohto zápasu, tak domáci tím sa zrejme začína poriadne prebúdzať a šplhá sa tabuľkou hore. Momentálne domácim patrí 10.miesto za zisk 39 bodov. Hostia sú však o tri priečky vyššie so ziskom 42 bodov.

    V poslednom zápase sa obom tímom darilo rovnako, keď Chelsea vyhrala na pôde Norwichu 2:1 a Stoke uspelo doma 1:0 nad Newcastlom. Aj posledná forma oboch tímov je dobrá, čaká nás tak vyrovnaný zápas, v ktorom by sme jasného favorita hľadali márne. Určite sa tak máme na čo tešiť!
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 16:00.

    Miroslav Revaj

    Góly: 39. Traoré – 85. Diouf

    Karty:   45. Oscar (CHE) – 53. Pieters (STK), 73. Whelan (STK)


    Chelsea FC: Courtois – Azpilicueta, Ivanović (C), Cahill, Baba – Matić (82. Fàbregas), Mikel – Willian, Oscar, E. Hazard (62. Loftus-Cheek) – Traoré (68. Rémy).
    Náhradníci: Begović – Fàbregas, Loftus-Cheek, Clarke-Salter, Rémy, Pato, Miazga.

    Stoke City FC: Butland – Cameron, Wollscheid, Muniesa, Pieters (C) – Whelan (C) (75. Krkić), Imbula Wanga – Shaqiri, Afellay, Arnautović (90. Ireland) – Diouf.
    Náhradníci: Haugaard – Ireland, Krkić, Walters, Crouch, Joselu, Teixeira.

    Rozhodca: Clattenburg – Beck, Collin – Martin