Tottenham – Arsenal 2:2 (kon.) | Manchester City – Aston Villa 4:0 (kon.) | Newcastle – Bournemouth 1:3 (kon.)
Swansea – Norwich 1:0 (kon.) | Chelsea – Stoke City 1:1 (kon.) | Southampton – Sunderland 1:1 (kon.)
Everton – West Ham 2:3 (kon.) | Watford – Leicester 0:1 (kon.)
koniec
Watford FC
0:1 (0:0)
Leicester City
Sobota 05.03.2016, 18:30 • Vicarage Road, Watford, Anglicko • Anglická Premier League • 29. kolo
Predzápasové kurzy
     
    90+2
    Wes Morgan (Leicester) sa dopustil nedovoleného zákroku a videl zaň žltú kartu. Watford má výhodu priameho kopu a lopta pravdepodobne poletí do vápna, kde sú všetci domáci hráči.
     
    90+1
    Nadstavený čas v 2.polčase sú 4 minúty!
     
    88
    Striedanie v tíme Watford FC: z ihriska odchádza Étienne Capoue, prichádza Obbi Oularé.
     
    86
    Striedanie v tíme Leicester City: z ihriska odchádza Riyad Mahrez, prichádza Daniel Amartey.
     
    82
    Striedanie v tíme Watford FC: z ihriska odchádza Allan Nyom, prichádza Ikechi Anya.
     
    81
    Obrovská šanca Watfordu! Troy Deeney dostal center do vápna a našiel ešte lepšie postaveného spoluhráča Odiona Ighala. Jeho hlavička však mierila iba do stredu brány, kde bol Kasper Schmeichel!
     
    75
    Christian Fuchs (Leicester) si vybil zlosť na Nordinovi Amrabatovi, ktorý neustále ťahá hosťujúcich hráčov za dres a nepustil ho ďalej. Jonathan Moss ocenil tento zákrok žltou kartou.
     
    64
    Striedanie v tíme Watford FC: z ihriska odchádza Mario Suárez, prichádza Almen Abdi.
     
    59
    Šanca Leicestru! K hlavičke sa po centri dostal Robert Huth, ktorého koníček nakoniec brankár Heurelho Gomes zneškodnil. Výborný zákrok domáceho brankára!
     
    58
    Nathan Aké (Watford) nedovolene poslal k zemi protihráča pri postrannej čiare a zaslúžene videl žltú kartu. Hostia budú mať výhodu priameho kopu zo zaujímavej pozície.
    56. Riyad Mahrez (LEC) - 0:1
     
    56
    Leicester City dáva gól!
    Tak predsa sa to hosťom podarilo a ako prví skórovali. Center do pokutového územia domácich ešte dokázal José Holebas odvrátiť, ale iba presne na nohu RIYADA MAHREZA, ktorý najprv naznačil strelu, no potom skutočne vystrelil spoza dvoch brániacich hráčov. Jeho presná strela skončila v pravom hornom rohu domácej brány a brankár Heurelho Gomes bol bezmocný! Líšky sa dostávajú do jednogólového vedenia.
     
    46
    Striedanie v tíme Leicester City: z ihriska odchádza Marc Albrighton, prichádza Jeff Schlupp.
     
    46
    Striedanie v tíme Leicester City: z ihriska odchádza Šindži Okazaki, prichádza Andy King.
     
    45
    Nadstavený čas v 1.polčase je 1 minúta!
     
    29
    Nabil Amrabat (Watford) padol po súboji s Christianom Fuchsom na hranici pokutového územia a hlavný rozhodca Jonathan Moss zapískal a ukázal mu žltú kartu za simulovanie. Táto situácia bola pomerne sporná, ale pravdepodobne bolo rozhodnutie hlavného arbitra správne.
     
    23
    Pekná akcia Watfordu! Domáci Nordin Amrabat krásne potiahol akciu svojho tímu po pravej strane a prihral loptu do behu na útočníka Odiona Ighala. Ten loptu poslal pred bránu, a tá sa dostala až ku Troyovi Deeneymu. Lenže Deeney bol tiesnení, a tak jeho tvrdá strela mierila iba do stredu brány, kde stál pozorný brankár hostí Kasper Schmeichel!
     
    20
    Obrovská šanca pre Leicester! Jamie Vardy vystihol prihrávku domácich a vysunul na pravej strane spoluhráča Riyada Mahreza. Ten naviedol loptu na stred a následne ešte chcel prihrať loptu späť Vardymu, ale ten už bol tiesnený a nedokázal presne zakončiť! Kop od brány.
     
    6
    Lopta z rohu našla mimo pokutového územia Marca Albringhtona, ktorý sa poriadne oprel do lopty a táto strela mu sadla. Brankár Heurelho Gomes skvelým zákrokom tento pokus vyrazil, ale iba pred seba, kde už dobiedzal Šindži Okazaki. Výborne však zakročil domáci Nathan Aké, ktorý odvrátil hroziace nebezpečenstvo.
     
    4
    Veľká šanca Leicesteru City! Jamie Vardy dostal dlhú prihrávku do behu a prešprintoval svojho strážcu. Brankár domácich Heurelho Gomes vybehol, ale hosťujúci útočník ho obehol. Angličan si to však hodil ďaleko od svojich nôh a loptu do brány nedopravil. Nasledovať bude kop od domácej brány.

    Marek Farkaš

    Góly: 56. Mahrez

    Karty:   29. N. Amrabat (WAT), 58. Aké (WAT) – 75. Fuchs (LEC), 90+2. Morgan (LEC)


    Držení míče: 50 % : 50 %.
    Střely na branku: 4:6. Střely mimo: 4:7. Rohy: 3:8. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 10:11.
    Watford FC: Gomes – Nyom (82. Anya), Prödl, Aké, Holebas – Capoue (88. Oularé), Watson, Mario Suárez (64. Abdi) – N. Amrabat, Deeney (C) – Ighalo.
    Náhradníci: Pantilimon – Behrami, Oularé, Guedioura, Anya, Abdi, Paredes.

    Leicester City: Schmeichel – Simpson, Morgan (C), Huth, Fuchs – Mahrez (86. Amartey), Drinkwater, Kanté, Albrighton (46. Schlupp) – Vardy, Okazaki (46. A. King).
    Náhradníci: Schwarzer – A. King, Amartey, Schlupp, Gray, Ulloa, Wasilewski.

    Rozhodca: Jonathan Moss – Adrian Holmes, Mike McDonough – Robert Madley