Tottenham – Arsenal 2:2 (kon.) | Manchester City – Aston Villa 4:0 (kon.) | Newcastle – Bournemouth 1:3 (kon.)
Swansea – Norwich 1:0 (kon.) | Chelsea – Stoke City 1:1 (kon.) | Southampton – Sunderland 1:1 (kon.)
Everton – West Ham 2:3 (kon.) | Watford – Leicester 0:1 (kon.)
koniec
Watford FC
0:1 (0:0)
Leicester City
Sobota 05.03.2016, 18:30 • Vicarage Road, Watford, Anglicko • Anglická Premier League • 29. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Tak a je dobojované. Z víťazstva sa tešia hráči Leicestru City, ktorí v dnešnom stretnutí víťazia najtesnejším rozdielom 1:0. O jediný presný zásah sa v 56.minúte postaral Riyad Mahrez, ktorý rozhodol o tom, že nádskok jeho tímu na čele najvyššej anglickej súťaže je 5 bodov pred Tottenhamom. Sršne sa po zápase nachádza na 12.mieste, Líšky na 1.priečke.

    To je odo mňa všetko. Prajem Vám ešte príjemný večer. (20:22:17)
     
    90+4
    Koniec zápasu.
     
    90+4
    Beží posledná minúta tohto stretnutia a lopta sa nachádza na kopačkách hosťujúcich hráčov, ktorí ju držia ďaleko od vlastnej brány.
     
    90+3
    Opäť Ben Watson bol exekútor priameho kopu a znova to dopadlo rovnako. Prietiahnutý center a nasledovať bude kop od brány.
     
    90+2
    Wes Morgan (Leicester) sa dopustil nedovoleného zákroku a videl zaň žltú kartu. Watford má výhodu priameho kopu a lopta pravdepodobne poletí do vápna, kde sú všetci domáci hráči.
     
    90+1
    Nadstavený čas v 2.polčase sú 4 minúty!
     
    90
    Watford rozbieha jednu z posledných útočných akcií v tomto stretnutí. Uvidíme koľko minút nadstaví hlavný rozhodca.
     
    89
    Na hracej ploche ostal ležať domáci José Holebas a potrebuje ošetrenie. Hra je prerušená.
     
    88
    Striedanie v tíme Watford FC: z ihriska odchádza Étienne Capoue, prichádza Obbi Oularé.
     
    87
    Hosťujúci Jeff Schlupp sa dostal k strele spoza pokutového územia, ale jeho pokus minul domácu bránu.
     
    86
    Striedanie v tíme Leicester City: z ihriska odchádza Riyad Mahrez, prichádza Daniel Amartey.
     
    85
    Hostia teraz vystihli rozohrávku domácich, ale Riyad Mahrez neprihral najpresnejšie a lopty sa opäť zmocnili Sršne. Toto bol pravdepodobne jeho posledný dotyk s loptou, pretože hostia chystajú striedanie a práve on by mal opustiť hraciu plochu.
    Danny Drinkwater (LEC)

     
    84
    Už aj Jamie Vardy dostal pokyn od manažéra, že prioritou tohto stretnutia bude hlavne ubrániť priaznivý výsledok a aj on sa stiahol pod loptu a vypomáha obrane.
     
    83
    Sršne rozbiehajú svoj záverečný tlak a dlhé lopty už lietajú do pokutového územia hostí. Tí musia byť pozorní, pretože domáci sa tam tlačia s oveľa väčším počtom hráčov.
     
    82
    Striedanie v tíme Watford FC: z ihriska odchádza Allan Nyom, prichádza Ikechi Anya.
     
    81
    Obrovská šanca Watfordu! Troy Deeney dostal center do vápna a našiel ešte lepšie postaveného spoluhráča Odiona Ighala. Jeho hlavička však mierila iba do stredu brány, kde bol Kasper Schmeichel!
    80. Odion Ighalo (WAT)
     
    80
    Klenot hosťujúceho mužstva Riyad Mahrez začal krívať a zrejme to vyzerá, že má zdravotné problémy, ktoré mu nedovolia dohrať toto stretnutie. Uvidíme, či to tento Alžírčan vydrží do konca zápasu alebo nie.
     
    78
    Po centri sa opäť k hlavičke dostal Robert Huth, ktorého pokus bol však tečovaný a mal nasledovať rohový kop, čo ale nepostrehol hlavný arbiter, ktorý nariadil kop od brány.
     
    77
    Riyad Mahrez sa dostával do šance, keď ho vysunul N'Golo Kanté, ale výborne zakročil Almen Abdi, ktorý odvrátil na rohový kop.
     
    76
    Hosťujúci Andy King sa snažil zakombinovať s Jamiem Vardym, no tomu sa nepodarilo vrátiť mu loptu za obranu hostí, pretože to tam bolo veľmi prehustené. Do protiútoku sa ženú domáci.
     
    75
    Christian Fuchs (Leicester) si vybil zlosť na Nordinovi Amrabatovi, ktorý neustále ťahá hosťujúcich hráčov za dres a nepustil ho ďalej. Jonathan Moss ocenil tento zákrok žltou kartou.
    Riyad Mahrez (LEC)

     
    74
    Domáci Nordin Amrabat vybojoval pre svoje mužstvo rohový kop, no predtým si tam jednoznačne pomohol faulom.
     
    73
    Lopta po centri našla dobre si nabiehajúceho Roberta Hutha, no ten svoju hlavičku nedokázal nasmerovať medzi tri žrde domácej brány. Nasledovať bude kop od Gomesovej svätyne.
     
    72
    Wes Brown bol nedovolene poslaný k zemi a Líšky budú mať výhodu priameho kopu. Zrejme z toho bude center do ohňa, pretože Christian Fuchs si dáva iba krátky rozbeh.
     
    71
    Do konca zápasu ostáva približne 20 minút. Podarí sa Líškam udržať si priaznivý výsledok alebo Watford ešte niečo vymyslí a bude z toho dráma?
     
    69
    Prízemný center neprešiel na Roberta Hutha, ale našiel iba domácich obrancov, ktorý loptu odvrátili do bezpečnej vzdialenosti od vlastnej brány.
     
    68
    Jamie Vardy centroval do vápna domácich, kde sa k lopte dostal Nathan Aké, ale ten iba odvrátil na rohový kop.
     
    67
    Leicester teraz zatlačil svojho súpera a nedáva mu možnosť nadýchnuť sa. Domáci vytvorili na vlastnej polovici hustý obranný blok, ktorý je veľmi pozorný.
     
    66
    Čerstvý Almen Abdi si vyšliapol na Wesa Morgana, keď ho vôbec nezaujímala lopta a súpera od nej odstavil nedovoleným spôsobom. Voľný kop pre Leicester.
     
    65
    Hosťujúci Andy King bol v strede poľa taktický poslaný k zemi, no kartový trest z toho nebude. Voľný kop pre Líšky.
     
    64
    Striedanie v tíme Watford FC: z ihriska odchádza Mario Suárez, prichádza Almen Abdi.
     
    63
    Stretnutie je oveľa zaujímavejšie, hrá sa zo strany na stranu a prichádzajú nielen šance, ale aj strely, ktoré už majú veľmi blízko ku gólom.
     
    61
    Máme za sebou už hodinu hry a skóre sa nám už menilo. Postaral sa o to Mahrez, ktorý poslal hostí do vedenia a oba tímy ožili, čo sa týka útočenia.
     
    60
    Leicester sa začína k slovu dostávať čoraz častejšie a najaktívnejší je Jamie Vardy, ktorý mal v posledných minútach hneď dva skvelé výpady po ľavej strane, ale prihrával pred bránu, kde ani raz nenašiel žiadneho zo svojich spoluhráčov. Obe akcie sa dali riešiť aj strelou, ale hosťujúci útočník bol mierne z uhla a nechcel to zobrať na seba.
     
    59
    Šanca Leicestru! K hlavičke sa po centri dostal Robert Huth, ktorého koníček nakoniec brankár Heurelho Gomes zneškodnil. Výborný zákrok domáceho brankára!
     
    58
    Nathan Aké (Watford) nedovolene poslal k zemi protihráča pri postrannej čiare a zaslúžene videl žltú kartu. Hostia budú mať výhodu priameho kopu zo zaujímavej pozície.
    56. Riyad Mahrez (LEC) - 0:1
     
    56
    Leicester City dáva gól!
    Tak predsa sa to hosťom podarilo a ako prví skórovali. Center do pokutového územia domácich ešte dokázal José Holebas odvrátiť, ale iba presne na nohu RIYADA MAHREZA, ktorý najprv naznačil strelu, no potom skutočne vystrelil spoza dvoch brániacich hráčov. Jeho presná strela skončila v pravom hornom rohu domácej brány a brankár Heurelho Gomes bol bezmocný! Líšky sa dostávajú do jednogólového vedenia.
     
    54
    Líšky to celkom pekne zakombinovali pred vápnom domácich a ku strele sa už chystal Danny Drinkwater, ale zo zadu bol tiesnení Odionom Ighalom, a tak jeho pokus bol nepresný.
     
    52
    Riyad Mahrez zatlačil Josého Holebasa do rohu ihriska, kde ho však domáci hráč nastrelil a vybojoval pre svoje mužstvo kop od brány, za čo zožal potlesk od divákov.
     
    51
    Čerstvý muž na hracej ploche Andy King urobil chybu v rozohrávke a Watford sa to snažil využiť, ale aj on sa prezentoval nepresnou prihrávkou.
     
    50
    Hosťujúci Jamie Vardy sa ocitol v ofsajde, čo správne postrehol prvý asistent rozhodcu Adrian Holmes. Lopta pre Sršne.
     
    49
    Domáci Mario Suárez sa dostal k strele zo strednej vzdialenosti, ale jeho pokus bol tečovaný a brankár Kasper Schmeichel sa musel po jeho strele hodiť, no zvládol to, a už aj rozohral.
     
    48
    Leicester už pochopil, že keď chce mať viac šancí, tak musí proti takémuto súperovi držať loptu oveľa viac, pretože domáci ju mali na svojich kopačkách, ale nič nepredviedli.
     
    47
    Watford to opäť skúša dlhými loptami podobne ako v prvom polčase, ale zatiaľ sa mu to veľmi nevypláca.
     
    46
    Striedanie v tíme Leicester City: z ihriska odchádza Marc Albrighton, prichádza Jeff Schlupp.
     
    46
    Striedanie v tíme Leicester City: z ihriska odchádza Šindži Okazaki, prichádza Andy King.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    ŠTATISTIKY PRVÉHO POLČASU

    Držanie lopty: 56% – 44%
    Strely (celkom): 5-5
    Strely (na bránu): 1-3
    Rohové kopy: 1-4
    Fauly: 2-6
    Žlté karty: 1-0
    Červené karty: 0-0
     
    Máme za sebou prvý polčas. V ňom sa nám skóre zápasu nemenilo a obe mužstvá nehrali ten najlepší futbal. Bolo to veľmi pretaktizované, a to sa nepáčilo ani divákom. Podarí sa niektorému z tímov streliť gól alebo budeme svedkami bezgólovej remízy? Na túto otázku nám odpovie druhé dejstvo.

    2.polčas sa začne približne o 19:32.
     
    45+1
    Prvý polčas sa skončil.
     
    45
    Nadstavený čas v 1.polčase je 1 minúta!
     
    44
    Prvý polčas sa už iba dohráva. Som zvedavý koľko minút, a či vôbec nadstaví hlavný rozhodca.
     
    42
    Domáci to ešte skúšajú dlhými nákopmi na Odiona Ighala, ten však medzi troma obrancami nemá žiadnu šancu.
     
    41
    Ani jedno z mužstiev nehrá svoj najlepší futbal, a to sa už ani divákom nepáči.
     
    40
    Do konca prvého polčasu ostáva päť minút. Podarí sa niektorému z tímov streliť klasický gól do šatne?
     
    39
    Domáci kapitán Troy Deeney si prebral loptu od spoluhráča Odiona Ighala a následne sa pokúsil o strelecký pokus spoza pokutového územia, ale jeho strela bola veľmi nepresná.
     
    38
    Danny Simpson našiel v pokutovom území spoluhráča Wesa Morgana, ale jeho hlavička mierila iba do stredu brány, kde bol pripravený brankár Heurelho Gomes, ktorý s jeho pokusom nemal žiaden problém.
     
    37
    Hosťujúci Marc Albringhton poslal center do pokutového územia, kde našiel tiesneného Šindžiho Okazakiho, ktorý vybojoval rohový kop.

     
    36
    Tradičný exekútor Ben Watson to opäť nevyriešil najlepšie, pretože znova nenašiel svojho spoluhráča v pokutovom území a opäť to obrana Líšiek vyriešila najlepšie ako sa len dalo.
     
    35
    Hosťujúci Šindži Okazaki pri snahe o získanie lopty nedovolene poslal k zemi protihráča a domáci budú mať výhodu priameho kopu.
     
    34
    Ani jeden z tímov sa nehrnie do útočenie, hrajú zo zadu a čakajú na chybu súpera. Iniciatívu začínajú preberať domáci, ale vďaka ich nepresnosti ich útočné akcie končia veľmi rýchlo.
     
    33
    Obi dve mužstvá sa prezentujú veľmi nepresnou rozohrávkou a hra sa v posledných minútach odohráva prevažne v strede poľa.
     
    32
    Už máme za sebou aj polhodinu stretnutia a skóre sa nám stále nemenilo. Boli tam nejaké náznaky, ale stále tomu chýba dokončenie tej finálnej fázy.
     
    31
    Exekútorom priameho kopu bol Ben Watson, ale znova svoj center pretiahol a lopta skončila mimo brány za bránkovou čiarou. Loptu do hry pošle brankár Kasper Schmeichel.
     
    30
    Odion Ighalo sa predieral dopredu cez ľavú stranu, ale bol pri tom nedovolene zastavený. Watford bude mať výhodu voľného kopu zo zaujímavej pozície.
     
    29
    Nabil Amrabat (Watford) padol po súboji s Christianom Fuchsom na hranici pokutového územia a hlavný rozhodca Jonathan Moss zapískal a ukázal mu žltú kartu za simulovanie. Táto situácia bola pomerne sporná, ale pravdepodobne bolo rozhodnutie hlavného arbitra správne.
     
    27
    Sršne sa prezentujú veľmi nepresnou rozohrávkou a často strácajú lopty, lenže dokážu zabojovať o ňu a hneď ju získajú spať.
     
    26
    Leicester sa snaží využiť každú chybu v rozohrávke domácich, ale tí sa zatiaľ dokážu vrátiť do obrany a celkom slušne zatvárajú duo Mahrez – Vardy.
     
    25
    Watford vybojoval teraz rohový kop, ktorý však v pokutovom území našiel iba obrancov hostí, ktorí loptu poslali do bezpečia.
     
    24
    Leicester má problém získať loptu na svoju stranu a stále behá bez nej. Watford sa viac začína dostávať k slovu a myslím si, že čoskoro prídu aj nebezpečné strely.
    23. Kasper Schmeichel (LEC)
     
    23
    Pekná akcia Watfordu! Domáci Nordin Amrabat krásne potiahol akciu svojho tímu po pravej strane a prihral loptu do behu na útočníka Odiona Ighala. Ten loptu poslal pred bránu, a tá sa dostala až ku Troyovi Deeneymu. Lenže Deeney bol tiesnení, a tak jeho tvrdá strela mierila iba do stredu brány, kde stál pozorný brankár hostí Kasper Schmeichel!
     
    22
    Domáce duo Troy Deeney a Étienne Capoue bojovali o loptu v rohu ihriska, ale výborne zahral N'Golo Kanté, ktorý ich o loptu pripravil a dokonca pre svoje mužstvo vybojoval aj vhadzovanie.
     
    21
    Už máme za sebou úvodných 20 minút z hry a stav skóre sa nám ešte nemenil. Síce bližšie k nemu mali hostia, ale domáci veľmi pozorne bránia a zatiaľ si držia na dištanc útočníkov Leicesteru.
     
    20
    Obrovská šanca pre Leicester! Jamie Vardy vystihol prihrávku domácich a vysunul na pravej strane spoluhráča Riyada Mahreza. Ten naviedol loptu na stred a následne ešte chcel prihrať loptu späť Vardymu, ale ten už bol tiesnený a nedokázal presne zakončiť! Kop od brány.
    Nathan Aké (WAT)

     
    19
    Danny Drinkwater sa predieral dopredu cez ľavú stranu a následne hľadal prihrávkou pred bránou svojich spoluhráčov, ale domáci Ben Watson jeho prihrávku zblokoval na tretí rohový kop pre Líšky.
     
    17
    STRELY CELKOM: 2-2
    STRELY NA BRÁNU: 0-1

    Už sme videli hneď niekoľko streleckých pokusov, ale chýbala im presnosť, a tak boli brankári zamestnaný dokopy iba raz.
     
    16
    DRŽANIE LOPTY: 51% – 49%

    Ani jeden z tímov nemá územnú prevahu. Pomer držania lopty medzi dnešnými aktérmi jeho vyrovnaný.
     
    15
    Priamy kop rozohral Ben Watson, ktorý poriadne pretiahol tento center a jeho spoluhráči ho už nedokázali vrátiť pred bránu.
     
    14
    Hosťujúci Christian Fuchs sa dopustil nedovoleného zákroku pri postrannej čiare a domáci budú mať výhodu priameho kopu zo zaujímavej pozície.
     
    13
    Leicester do týchto chvíľ ťaží z rýchlych protiútokov, ktoré má veľmi dobre natrénované, ale aj Watford sa pomerne zodpovedne vracia do defenzívy, a tak sa hosťom len veľmi ťažko dostáva do streleckých zakončení práve po protiútokoch.
     
    12
    Odion Ighalo padol na zem po súboji s Roberton Huthom, ale hlavný arbiter jasne rozpažil ruky a ukazuje domácemu hráčovi, nech sa postaví.
     
    11
    Jamie Vardy sa opäť dostal k zakončeniu po dlhej prihrávku, ale tentoraz to skúšal hneď z voleja a nevyšlo mu to. Jeho strela bola pohotová, ale nenamieril to až tak presne, ako si predstavoval.
     
    10
    Watford teraz zatlačil svojho súpera a domáci hráči si prihrávajú loptu na útočnej polovici ihriska. Čaká sa na finálnu prihrávku, tá však zatiaľ neprichádza.

     
    9
    Domáci Allan Nyom dohral pri postrannej čiare Jamieho Vardyho a za tento zákrok mohol dostať aj žltú kartu, ale hlavný rozhodca Jonathan Moss rozhodol inak. Bude z toho iba voľný kop pre Leicester.
    8. Nathan Aké (WAT)
     
    8
    Šanca aj na strane domácich! Dlhý center priletel do pokutového územia hostí, kde Nathan Aké vyskočil vyššie ako Wes Morgan a dostal sa k hlavičke. Tá síce vyletela vysoko, ale rýchlo padala dole a nakoniec skončila na brvne hosťujúcej brány! Lopta sa následne odrazila mimo hraciu plochu, a tak bude nasledovať kop od hosťujúcej svätyne.
     
    7
    Tak hneď v úvode zápasu sme boli svedkami dvoch veľkým šancí na strane hostí, ale ani jedna z nich sa neskočila gólom. Obrana Watfordu bude musieť byť veľmi pozorná.
     
    6
    Lopta z rohu našla mimo pokutového územia Marca Albringhtona, ktorý sa poriadne oprel do lopty a táto strela mu sadla. Brankár Heurelho Gomes skvelým zákrokom tento pokus vyrazil, ale iba pred seba, kde už dobiedzal Šindži Okazaki. Výborne však zakročil domáci Nathan Aké, ktorý odvrátil hroziace nebezpečenstvo.
     
    5
    Šindži Okazaki teraz poriadna zabojoval a vybojoval pre svoje mužstvo prvý rohový kop v stretnutí. Ten už beží rozohrať jeho spoluhráč Riyad Mahrez.
     
    4
    Veľká šanca Leicesteru City! Jamie Vardy dostal dlhú prihrávku do behu a prešprintoval svojho strážcu. Brankár domácich Heurelho Gomes vybehol, ale hosťujúci útočník ho obehol. Angličan si to však hodil ďaleko od svojich nôh a loptu do brány nedopravil. Nasledovať bude kop od domácej brány.
     
    3
    Diváci na Vicerage Road už boli svedkami prvej strely na bránu. Jej autorom bol domáci José Holebas, ktorého pokus bol tečovaný, a tak brankár hostí Kasper Schmeichel nemal žiaden problém.
     
    2
    Od úvodu majú loptu v moci domáci. Tí si ju aktuálne prihrávajú v strede poľa a pomaly sa posúvajú dopredu.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    -1
    O výkop sa v prvom polčase sa postarajú domáci hráči. Prajem Vám príjemný športový zážitok.
     
    -5
    Hráči už prichádzajú na hraciu plochu. Domáci sa predstavia v žlto-čiernych dresoch, hostia v bielo-modrých.
     
    -30
    Úvodné zostavy:

    Watford FC: Gomes – Nyom, Prödl, Britos, Aké – N. Amrabat, Mario Suárez, Watson, Capoue – Deeney (C), Ighalo.
    Náhradníci: Pantilimon – Behrami, Oularé, Guedioura, Anya, Abdi, Holebas.

    Leicester City: Schmeichel – Simpson, Morgan (C), Huth, Fuchs – Mahrez, Drinkwater, Kanté, Albrighton – Vardy, Okazaki.
    Náhradníci: Schwarzer – A. King, Amartey, Schlupp, Gray, Ulloa, Wasilewski.

    Rozhodca: Jonathan Moss – Adrian Holmes, Mike McDonough – Robert Madley.
     
    Vítam Vás pri sledovaní zápasu 29.kola Premier League medzi Watfordom FC – Leicesterom City. Z tohto zápasu vám prinesieme v textovej forme akcie, štatistiky, zaujímavosti a v grafickej forme GIF obrázky.
     
    WATFORD FC
    Zverenci Quiqueho Sáncheza Floresa nie sú na tom práve najhoršie a pohybujú sa v pokojnom strede tabuľky. Po 28 kolách im patrí dvanáste miesto, keď majú na svojom konte 37 bodov za desať výhier, sedem remíz a jedenásť prehier. Naposledy sa v lige predstavili cez týždeň, a to na pôde horúceho Manchestru United, kde to vôbec nemali jednoduché. Už keď sa začínalo zdať, že stretnutie sa skončí bezgólovou remízou, tak vtedy Červení diabli udreli. V 83.minúte sa o jediný gól stretnutia postaral Mata z priameho kopu, ktorý prekonal brankára hostí Gomesa. Watford prehral najtesnejším rozdielom 0:1, a tak išiel domov bez bodu.

    Posledné zápasy
    02.03.2016 Manchester United – Watford 1:0
    27.02.2016 Watford – Bournemouth 0:0
    20.02.2016 Watford – Leeds 1:0
    13.02.2016 Crystal Palace – Watford 1:2
    06.02.2016 Tottenham – Watford 1:0

    Predpokladaná zostava: Gomes – Nyom, Cathcart, Britos, Aké – Abdi, Capoue, Watson, Amrabat – Ighalo, Deeney
    Absencie: Hoban, Jurado, Ekstrand
    Najlepší strelec: Odion Ighalo – 14 gólov
     
    LEICESTER CITY
    Tím okolo Claudia Ranieriho zažíva v tejto sezóne rozprávkové obdobie. Zrejme nik neočakával, že sa po 28 odohraných zápasoch bude nachádzať na čele najvyššej anglickej súťaže a za ním bude Tottenham. Dosiaľ sa mu podarilo vybojoval 57 bodov, ktoré získal za šestnásť víťazstiev, deväť remíz a tri prehry. V poslednom ligovom stretnutí sa cez týždeň predstavil na domácom trávniku, kde privítal West Brom, a veru nemali to Líšky jednoduché. O úvodný presný zásah sa v 11.minúte postaral Rondon, ktorý poslal hostí do vedenia. Lenže domáci zabrali a dvoma gólmi ešte do konca prvého polčasu otočili stav stretnutia na 2:1 zásluhou Drinkwatera a Kinga. Krátko po zmene strán vyrovnal Gardner, a to bola gólová bodka v tomto stretnutí. Leicester v závere zápasu poriadne zatlačil svojho súpera, ale obrana Albionu bola pozorná a gól si streliť nenechala.

    Posledné zápasy
    01.03.2016 Leicester – West Brom 2:2
    27.02.2016 Leicester – Norwich 1:0
    14.02.2016 Arsenal – Leicester 2:1
    06.02.2016 Manchester City – Leicester 1:3
    02.02.2016 Leicester – Liverpool 2:1

    Predpokladaná zostava: Schmeichel – Simpson, Morgan, Huth, Fuchs – Mahrez, Drinkwater, King, Albrington – Okazaki, Vardy
    Absencie: Kanté, James
    Najlepší strelec: Jamie Vardy – 19 gólov
     
    VZÁJOMNÉ ZÁPASY
    07.11.2015 Leicester – Watford 2:1
    08.02.2014 Leicester – Watford 2:2
    02.11.2013 Watford – Leicester 0:3
    12.05.2013 Watford – Leicester 3:1
    09.05.2013 Leicester – Watford 1:0

    POSTAVENIE TÍMOV V TABUĽKE
    1. Leicester 16-9-3 51:31 57
    12. Watford 10-7-11 29:29 37

    STÁVKOVÉ KANCELÁRIE
    Na víťazstvo domácich sa kurz pohybuje na hranici 2,90, na remízu okolo 3,30 a na výhru hostí približne 2,40.

    ROZHODCOVIA
    Dnešné stretnutie bude viesť Anglický rozhodca Jonathan Moss, ktorému na čiarach budú asistovať Adrian Holmes a Mike McDonough. Štvrtým rozhodcom bude Robert Madley.

    ZHODNOTENIE
    Favoritom je hosťujúce mužstvo, ktoré to však nebude mať úplne jednoduché. Môj tip na výsledok dnešného stretnutia je 1:2.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 18:30.

    Marek Farkaš

    Góly: 56. Mahrez

    Karty:   29. N. Amrabat (WAT), 58. Aké (WAT) – 75. Fuchs (LEC), 90+2. Morgan (LEC)


    Držení míče: 50 % : 50 %.
    Střely na branku: 4:6. Střely mimo: 4:7. Rohy: 3:8. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 10:11.
    Watford FC: Gomes – Nyom (82. Anya), Prödl, Aké, Holebas – Capoue (88. Oularé), Watson, Mario Suárez (64. Abdi) – N. Amrabat, Deeney (C) – Ighalo.
    Náhradníci: Pantilimon – Behrami, Oularé, Guedioura, Anya, Abdi, Paredes.

    Leicester City: Schmeichel – Simpson, Morgan (C), Huth, Fuchs – Mahrez (86. Amartey), Drinkwater, Kanté, Albrighton (46. Schlupp) – Vardy, Okazaki (46. A. King).
    Náhradníci: Schwarzer – A. King, Amartey, Schlupp, Gray, Ulloa, Wasilewski.

    Rozhodca: Jonathan Moss – Adrian Holmes, Mike McDonough – Robert Madley