Washington – Montreal 3:4 (kon.) | Boston – Pittsburgh 5:1 (kon.) | Colorado – San Jose 4:3 (2:0 po s.n.)
Anaheim – Buffalo 1:0 (kon.)
koniec
Anaheim Ducks
1:0 (0:0, 1:0, 0:0)
Buffalo Sabres
cz Štvrtok 25.02.2016, 04:30 • Honda Center, Anaheim • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:44
    Robin Lehner opět naskočil na střídačku.
     
    59:10
    Robin Lehner je venku z brány a Sabres to zkouší v šesti!
     
    57:29
    Kevin Bieksa napřáhl v levém kruhu pro vhazování k nebezpečné střela, která mířila do bližšího levého horního rohu brány, Robin Lehner ji ale pravým ramenem vyrazil! Skvělý zákrok.
     
    54:36
    Jakob Silfverberg se protáhl mezi dvěma protihráči do úniku a v oslabení mohl rozhodnout dnešní utkání! Jakob Silfverberg se snažil tvrdou ránou z pravého kruhu pro vhazování zamířit mezi betony Robina Lehnera, ten ale vytáhl skvělý zákrok a jeho pokus vyrazil mimo.
     
    54:23
    Andrew Cogliano (ANA) dostal menší trest, 2 minuty nedovolené bránění.
     
    53:13
    Ryan Getzlaf na levém křídle napřáhl od mantinelu k nádherné střele, která mířila pod horní tyč, Robin Lehner ale vytáhl úžasný zákrok a puk ukryl v lapačce!
     
    51:28
    Marcus Foligno se nádherně zbavil dvou protihráčů a mezi kruhy pro vhazování se mezi nimi protáhl do zakončení, překonaného Frederika Andersena ale zachránil na brankové čáře Ryan Garbutt!
     
    47:12
    Andrew Cogliano z vrcholu pravého kruhu pro vhazování napřáhl k nebezpečné střele, která mířila nad ledem ke vzdálenější levé tyči, Robin Lehner proti ní ale rychle mrštil pravý beton!
     
    45:23
    Hampus Lindholm tvrdě vypálil z pravého kruhu pro vhazování a jeho následná střela mířila přesně ke vzdálenější levé tyči, Robin Lehner ji ale dokázal pravým betonem vyrazit mimo!
     
    44:56
    Cam Fowler vypálil od modré čáry a jeho střela mířila mezi betony Robina Lehnera, ten je ale dokázal bleskově sklepnout a puk nakonec do sítě neprolétl!
     
    44:31
    Jamie McGinn (BUF) dostal menší trest, 2 minuty podražení.
     
    42:26
    Před bránu Frederika Andersena vznikl obrovský závar, ani jednomu z hráčů Buffala se mu ho ale překonat nepodařilo!
     
    40:03
    Jakob Silfverberg (ANA) dostal menší trest, 2 minuty vysoká hůl.
     
    36:55
    Ryan Garbutt to vzal na sebe a přečíslení dva na jednoho vyřešil střelou z levého kruhu pro vhazování, jeho tvrdá rána ale zamířila pouze doprostřed brány, kde byl připravený Robin Lehner!
     
    35:28
    Justin Bailey se ocitl u pravé tyče po zákroku Frederika Andersena po střele Evandera Kanea z levého křídla v obrovské šanci, jenže puk nedokázal poslat do prázdné brány a brankář Anaheimu předvedl spektakulární zákrok, když vleže puk mířící do brány lapačkou vyrazil!
     
    35:12
    Patrick Maroon z levého kruhu pro vhazování mířil do bližšího levého horního rohu brány, Robin Lehner ale vytáhl skvělý zákrok a jeho nebezpečný pokus zřejmě pravým ramenem vyrazil mimo!
     
    34:47
    Ducks se ocitli u pravé tyče ve velké šanci, puk se jim ale za záda Robina Lehnera propasírovat nepodařilo!
     
    33:52
    Simon Despres vypálil od modré čáry a jeho střela mířila ke vzdálenější pravé tyči, Robin Lehner ji ale s pomocí levého betonu a hole vyrazil do ochranné sítě!
     
    31:58
    Nick Ritchie na pravém křídle udělal pěkný oblouk a z ostrého úhlu napřáhl ke střele, kterou Robin Lehner zastavil mezi svou pravou rukou a tělem!
     
    31:27
    Josh Gorges (BUF) dostal menší trest, 2 minuty podražení.
     
    28:52
    Ryan Getzlaf vypálil z levého křídla po přihrávce Andrewa Cogliana a jeho střela v oslabení orazítkovala levou tyč!
     
    27:30
    Patrick Maroon (ANA) dostal menší trest, 2 minuty podražení.
     
    25:14
    Mike Santorelli vypálil nebezpečně z pravého křídla, Robin Lehner ale předvedl skvělý zákrok a puk ukryl v lapačce!
    23:20 Sami VATANEN - 1:0
     
    23:20
    Anaheim právě vstřelil branku!
    SAMI VATANEN využívá přesilovou hru a posílá Anaheim do vedení!! Sami Vatanen si mezi kruhy pro vhazování srovnal puk na hůl a poté ho přes houštinu těl poslal střelou letící těsně nad ledem přesně k levé tyči nad pravý beton bezmocného Robina Lehnera, který vůbec nic neviděl. Asistence: Ryan Getzlaf, Hampus Lindholm.
     
    22:55
    Ducks nebezpečně vypálili z pravého křídla, Robin Lehner byl ale připraven a skvělým zákrokem jejich pokus vyrazil!
     
    22:21
    Mark Pysyk (BUF) dostal menší trest, 2 minuty nedovolené bránění.
     
    21:43
    Kevin Bieksa vypálil na pravém křídle od modré čáry a jeho následná střela byla tečována, Robin Lehner ale dobře zareagoval a pokus Ducks vyrazil do rohu ledové plochy!
     
    18:32
    Zemgus Girgensons se po skončení přesilové hry dostal mezi kruhy pro vhazování ke střele, ta ovšem zamířila pouze do hrudi připraveného Frederika Andersena, který jeho pokus vyrazil!
     
    16:18
    Ryan Kesler (ANA) dostal menší trest, 2 minuty podražení.
     
    15:41
    Nicolas Deslauriers využil v pravém kruhu pro vhazování otevřeného prostoru ke střele, ta ale zamířila pouze do hrudi Frederika Andersena, který si připsal úspěšný zákrok!
     
    13:43
    Rasmus Ristolainen napřáhl v útočném pásmu v blízkosti modré čáry ke tvrdé střele, která mířila ke vzdálenější levé tyči, Frederik Andersen ale vytáhl skvělý zákrok a pravým betonem ji vyrazil!
     
    10:55
    Brian Gionta se dostal u pravé tyče k dorážce, překonat se mu ale z blízkosti Frederika Andersena nepodařilo!
     
    03:36
    Corey Perry na pravém křídle vypálil do modré čáry a jeho střela mířila ke vzdálenější levé tyči, Robin Lehner ale předvedl skvělý zákrok a pravým betonem jeho pokus vyrazil mimo tři tyče!

    Tomáš Reiner

    Góly a asistencie: 24. Vatanen (Getzlaf, Lindholm)


    Anaheim Ducks: Andersen (Gibson) – Fowler, Bieksa, Lindholm, Manson, Despres, Vatanen – Perron, Getzlaf (C), Santorelli – Ritchie, Rakell, Perry (A) – Cogliano, Kesler (A), Silfverberg – Maroon, Thompson, Garbutt. Hlavní trenér: Bruce Boudreau.
    Buffalo Sabres: Lehner (Johnson) – Gorges (A), Ristolainen, McCabe, Bogosian, Colaiacovo, Pysyk – McGinn, Eichel, Girgensons – Kane, Reinhart, Bailey – Foligno, Larsson, Gionta (C) – Deslauriers, Legwand, Moulson. Hlavní trenér: Dan Bylsma.

    Rozhodca: Dan O'Rourke, Jevgeny Romasko – Derek Nansen, Mark Wheler

    Diváci: 16543