Las Palmas – Barcelona 1:2 (kon.) | Espanyol – La Coruña 1:0 (kon.) | Real Betis – Gijón 1:1 (kon.)
Vigo – Eibar 3:2 (kon.)
koniec
UD Las Palmas
1:2 (1:2)
FC Barcelona
Sobota 20.02.2016, 16:00 • Estadio de Gran Canaria • Španielska LaLiga • 25. kolo
Predzápasové kurzy
     
    39
    Barcelona dala gól! Po sympatickom snažení domácich prišla akcia Barcelony, po ktorej sa favorit stretnutia dostal do vedenia! Dani Alves posunul loptu na Luisa Suaréza, ktorý vyťažil zo svojho ofsajdového postavenia, zbavil sa domáceho obrancu a ponúkol loptu Messimu. Proti tomu ešte stačil Javi Varas vytiahnuť fantastický zákrok, no na následnu dorážku NEYMARA už nemal šancu zareagovať!
    Neymar (BAR) - 1:2
    10. Willian José (LPA) - 1:1
     
    10
    Tím Las Palmas práve strelil gól! Diváci na Estadio de Gran Canaria jasajú, na tribúnach to hučí ako v úli, pretože Las Palmasu sa podarilo vyrovnať! Jonathan Viera nádhernou prihrávkou pätičkou posunul do šance WILLIANA JOSÉHO, ktorý sa v súboji presadil cez Daniho Alvesa, ocitol sa zoči-voči Bravovi, cez ktorého sa domácemu útočníkovi podarilo napnúť sieť!
    6. Luis Suárez (BAR) - 0:1
     
    6
    Barcelona dala gól! Barcelončania sa ujímajú vedenia po krásnej priamočiarej akcii! Andres Iniesta ideálnou kolmicou otvoril na ľavej strane hru pre Jordiho Albu, ktorý predložil loptu pred bránu LUISOVI SUARĚZOVI a ten ju ponad padajúceho brankára Varasa usmernil do ľavého vinkľa.

    Michal Bakoš

    Góly: 10. José – 6. L. Suárez, 39. Neymar

    Karty:   84. Lemos (LPA) – 33. Arda Turan (BAR), 86. Dani Alves (BAR)


    UD Las Palmas: Varas – David García (C) (87. Nili), Artiles, Bigas, Garrido – Mesa – El Zhar (76. Araujo), Tana, Viera (66. Lemos), Momo – José.
    Náhradníci: Lizoain – Lemos, Ángel López, Alemán, Araujo, Valerón, Nili.

    FC Barcelona: Bravo – Dani Alves, Mascherano, Mathieu, Alba – Arda Turan (46. Rakitić), Roberto (70. Vermaelen), Iniesta (C) – Messi, L. Suárez, Neymar.
    Náhradníci: ter Stegen – Aleix Vidal, Bartra, Vermaelen, Rakitić, Munir, Sandro.

    Rozhodca: Del Cerro – Yuste, Álvarez – Benjumea