Chabarovsk – Viťaz 1:4 (kon.) | Vladivostok – D. Moskva 2:5 (kon.) | Novokuzneck – Záhreb 5:1 (kon.)
Novosibirsk – HC Slovan 3:2 (kon.) | Jaroslavľ – Soči 3:6 (kon.) | Kazaň – Metallurg Magnitogorsk 0:1 (kon.)
S.Moskva – CSKA Moskva 2:4 (kon.)
koniec
HC Sibir Novosibirsk
3:2 (1:0, 1:2, 1:0)
HC Slovan Bratislava
Nedeľa 31.01.2016, 12:30 • Ľadový palác športu Sibir, Novosibirsk • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    54:13 Maxim Šalunov - 3:2
     
    54:13
    Novosibirsk dal gól!
    Slovan inkasuje pri vlastnej presilovke, v strednom pásme vybojoval puk MAXIM ŠALUNOV, nakorčuľoval s pukom do pásma, zasekol si Surového a spoza kruhov prestrelil Brusta v bránke hostí. Asistencia: Stepan Sannikov.
    32:01 Maxim Šalunov - 2:2
     
    32:01
    Novosibirsk dal gól!
    MAXIM ŠALUNOV si s pukom robil čo chcel, po pravej strane nakorčuľoval s ním až pred Brusta, ktorého si položil na ľad a po kľučke po ľade zasunul. Defenzíva hostí bola teraz mysľou zrejme na dovolenke v Karibiku. Asistencia: Maxim Ignatovič.
    22:36 Andrej Šťastný - 1:2
     
    22:36
    Slovan Bratislava dal gól!
    Slovan sa ujíma vedenia, od pravého kruhu puk na bránku nahadzoval kapitán tímu Surový, puk pred gólmanom sklepol na ľad ANDREJ ŠŤASTNÝ a skáckajúci puk skončil v sieti Alexandra Saláka. Asistencia: Tomáš Surový.
    21:37 Lukáš Kašpar - 1:1
     
    21:37
    Slovan Bratislava dal gól!
    Kašpar vystrelil pekný projektil na Saláka, Alexander si s pukom poradil a vyrazil ho späť do hry, no Slovan operoval s pukom v pásme a k zakončeniu sa po chvíľke z ostrého uhla z pravej strany dostal LUKÁŠ KAŠPAR a predsa len ten puk pomedzi betóny prekĺzol prekvapenému Salákovi za jeho chrbát. Asistencia: Cam Barker.
    05:05 David Ullström - 1:0
     
    05:05
    Novosibirsk dal gól!
    Od modrej od mantinelu z ľavej strany puk na bránku Barry Brusta nahadzoval Mišarin, pred bránkou cloniaci DAVID ULLSTRÖM puk sklepol za Barryho chrbát. Asistencia: Gerogij Mišarin.

    Vladimír Korduliak

    Góly a asistencie: 6. Ullström (Mišarin), 33. Šalunov (Ignatovič), 55. Šalunov (Sannikov) – 22. Kašpar (Barker), 23. Šťastný (Surový)


    HC Sibir Novosibirsk: Salák (Bespalov) – Alexejev, Mišarin, Menšikov, Meszároš, Vereščagin, Ignatovič, Naumov, Beliakov – Šumakov, Šalunov, Sannikov – Vorošilo, Ullström, Butuzov – Okulov, Jakovlev, Fefelov – Kopejkin, Gubin, Žafiarov
    HC Slovan Bratislava: Brust (Garnett) – Kundrátek, Barker, Starosta, Švarný, Sersen (A), Mihalik, Rosandič, Šiška – Kašpar, Viedenský, Nedorost – Jeglič, Tičar, Šťastný – Miklík, Surový (C), Bartovič – Skalický, Lušňák, Nagy

    Rozhodca: Buturlin, Oskirko – Litvinov, Misiur

    Diváci: 7.400