Chabarovsk – D. Moskva 2:5 (kon.) | Vladivostok – Viťaz 4:3 (2:0 po s.n.) | Novokuzneck – HC Slovan 2:3 (kon.)
Novosibirsk – Záhreb 6:0 (kon.) | Čeljabinsk – Metallurg Magnitogorsk 3:4 (0:1 po s.n.) | Ufa – Nižnekamsk 1:2 (po pr.)
Togliatti – Jaroslavľ 2:4 (kon.) | Kazaň – Soči 2:6 (kon.) | CSKA Moskva – Helsinki 2:1 (kon.)
Dinamo Minsk – S.Moskva 2:1 (3:2 po s.n.) | Petrohrad – Čerepovec 6:1 (kon.)
koniec
Metallurg Novokuzneck
2:3 (0:1, 2:1, 0:1)
HC Slovan Bratislava
Piatok 29.01.2016, 13:00 • Kuznetskie Sport Palace • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    57:37 Tomáš Kundrátek (SBA)
     
    57:37
    Slovan Bratislava dal gól!
    Hostia vyvinuli na bránku súpera obrovský tlak a opäť sa ujímajú vedenia! Kašpar to vymyslel veľmi dobre presnou prihrávkou popred bránku, ktorá smerovala presne na hokejku TOMÁŠA KUNDRÁTKA, ktorý okamžitou ranou ponad ležiaceho gólmana rozvlnil sieť. Asistencia: Lukáš Kašpar.
    39:57 Ignat Zemčenko (NOV)
     
    39:57
    Metallurg Novokuzneck dal gól!
    Tak toto je pre Slovan veľmi nešťastná situácia. Hostia sa zamerali na bránenie Lebedeva pri mantineli, ale ten dokázal poslať krížnu prihrávku na opačnú stranu, kde bol úplne osamotený IGNAT ZEMČENKO. Ten si puk sitahol pred bránku a prudko vypálil, na čo už Brust nestihol zareagovať. Asistencia: Kirill Lebedev.
    25:02 Žiga Jeglić (SBA)
     
    25:02
    Slovan Bratislava dal gól!
    Hostia dali tak nenápadný gól, že sa z neho najskôr ani netešili! ŽIGA JEGLIČ to skúšal z ľavej strany strelou ponad rameno gólmana, ktorá napokon zapadla presne pod brvno. To si najskôr nikto ani nevšimol, takže gólové oslavy prišli až po niekoľkých sekundách.
    22:02 Robert Kousal (NOV)
     
    22:02
    Metallurg Novokuzneck dal gól!
    Domáci hokejisti ešte pokračovali vo svojom tlaku a napokon ho dokázali využiť. Postaral sa o to ROBERT KOUSAL, ktorý prudko dorážal vyrazený puk, na čo Brust nestihol zareagovať.
    10:42 Andrej Šťastný (SBA)
     
    10:42
    Slovan Bratislava dal gól!
    Hostia sa ihneď v úvode svojej prvej početnej výhody usadili v útočnej tretine a súpera poriadne zatlačili. Výsledkom tlaku bola prihrávka do medzikružia, kde bol úplne osamotený ANDREJ ŠŤASTNÝ a jeho prudká rana dobre zapadla medzi betóny Poďapoľskija. Asistencie: ŽIga Jeglič, Rok Tičar.

    Veronika Pancuráková

    Góly a asistencie: 23. Kousal, 40. Zemčenko (Lebedev) – 11. Šťastný (Jeglič, Tičar), 26. Jeglič, 58. Kundrátek (Kašpar)


    Metallurg Novokuzneck: Poďapoľskij (Jevstafjev) – Kuklev, Ljamkin, Manuchov, Fairchild, Nekolenko, Glebov, Ščukin, Kapotov – Lebedev (A), Zemčenko, Plotnikov – Kaprizov, Polščuk (A), Komaristij – Kousal, Romanov (C), Jerdakov – Mitrjakov, Semjonov, Makarenko
    HC Slovan Bratislava: Brust (Garnett) – Sersen (A), Kundrátek, Starosta, Švarný, Mihálik, Luža, Šiška, Rosandič – Nedorost (A), Viedenský, Kašpar – Šťastný, Tičar, Jeglič – Bartovič, Surový (C), Miklík – Nagy, Lušňák, Skalický

    Rozhodca: Komarov, Safjulov – Koršak, Černyšev