Ne – Vítkovice 3:2 (kon.) | Bonusia Ostrava – Chodov 3:10 (kon.)
koniec
Ne
3:2 (1:1, 1:1, 1:0)
1. SC TEMPISH Vítkovice
cz Nedeľa 10.01.2016, 14:00 • Sportovní hala Jižní Město, Praha • ČEZ Extraliga žen (CZ) • 15. kolo
     
    54:35
    Herbadent právě vstřelil branku!
    Domácí Herbadent jde potřetí v utkání do vedení. Tentokrát se podařilo pokořit výborně chytající Visnevskou RIITTĚ LANKINENOVÉ, která si nešťastně srazila míček do vlastní sítě.
     
    38:19
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Je opět vyrovnáno. V oslabení se krásnou střelou k pravé tyči prosadila MICHAELA ŠPONIAROVÁ. Bez asistence.
     
    23:18
    Herbadent právě vstřelil branku!
    Domácí využívají přesilovou hru. Míček se dostal na pravou stranu k volné DENISE BILLÉ, která z první propálila vše, co jí stálo v cestě. Asistence: Lucia Košturiaková.
     
    14:42
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Vítkovice přesilovou hru sice nevyužily, ale to je nemusí mrzet. DENISA FERENČÍKOVÁ byla před brankou nejdůraznější a vyrovnává na 1:1. Asistence: Veronika Enenkelová.
     
    00:03
    Herbadent právě vstřelil branku!
    Tak to je začátek jako hrom v podání domácích hráček. Ihned po vhazování se dostaly domácí do útoku, odkud se střelou prosadila DOMINIKA STEINBACHOVÁ. Bez asistence.

    Alan Šrámek

    Góly a asistencie: 1. Steinbachová, 24. Billá (Košturiaková), 55. Lankinenová (vla.) – 15. Ferenčíková (Enenkelová), 39. Šponiarová M.


    Ne: Christiánová (Kuchyňková) – Hubáčková Z., Suková, Pilíková, Procházková, Zimina, Steinbachová, Billá, Hubáčková T., Kubišová, Košturiaková, Čapková, Šteglová, Polívková, Kleinová
    1. SC TEMPISH Vítkovice: Visnevská (Vávrová)– Šponiarová M., Hložanková, Šrotová, Halfarová, Pantělejevová, Kiecková, Ferenčíková, Niemcová, Mandátová, Pastušková, Šponiarová Z., Enenkelová, Kociánová, Martináková, Šupáková, Vobořilová, Paloncyová, Lankinenová

    Rozhodca: Keel Ralph, Pestoni Patrizio