Winnipeg – Washington 2:1 (po pr.) | LA Kings – Pittsburgh 5:3 (kon.) | Ottawa – NY Islanders 3:2 (po pr.)
Detroit – Nashville 5:4 (po pr.) | Carolina – Montreal 3:2 (kon.) | St. Louis – Toronto 1:4 (kon.)
Philadelphia – Columbus 1:4 (kon.) | Minnesota – Colorado 3:0 (kon.) | Vancouver – Boston 0:4 (kon.)
San Jose – Tampa Bay 3:4 (kon.) | Carolina – Arizona 5:4 (kon.) | Chicago – Winnipeg 3:1 (kon.)
koniec
Minnesota Wild
3:0 (0:0, 1:0, 2:0)
Colorado Avalanche
cz Nedeľa 06.12.2015, 02:00 • Xcel Energy Center, St. Paul • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    55:19
    Erik Johnson (COL) nebezpečně atakoval Haulu, kterého podrazil kolenem, a je z toho pochopitelně dvouminutový trest. Po komerční přestávce tak domácí mohou definitivně rozhodnout v přesilové hře.
     
    51:46
    Další vyloučení a opět jsou potrestáni hosté. Darcy Kuemper to udělal v brankovišti velmi šikovně, když si dal tělo před Gabriela Landeskoga (COL) a právě švédský útočník je potrestán za nedovolené bránění. Minnesota bude hrát přesilovou hru čtyř proti třem.
     
    51:08
    Jenže přesilová hra hostů je už po šesti vteřinách u konce. Jerome Iginla (COL) nepochopitelně atakoval Scandellu lehkým krosčekem do hlavy a je vyloučen na dvě minuty za vysokou hůl.
     
    51:02
    Teď ale pro Colorado vysvitla naděje. Erik Haula (MNS) byl příliš aktivní při napadání rozehrávky a inkasuje dvě trestné minuty za podražení Erika Johnsona.
     
    26:45
    Jeden z domácích se dotkl kotouče a dochází tak k onomu vyloučení. Za nedovolené bránění vůči brankáři jde na trestnou lavici Zach Parise (MNS).
     
    16:53
    Už to vypadalo na velkou šanci Pominvilla, který se na chvíli zjevil za zády hostů, ale nakonec je z celé akce jen vyloučení. Na trestnou lavici usedl Zach Parise (MNS) a Erik Johnson (COL). Oba se provinili sekáním.
     
    05:49
    Je tady první vyloučení zápasu. Na trestnou lavici míří Chris Wagner (COL), který se provinil nedovoleným bráněním. Šance pro Minnesotu.

    Lukáš Podleśny

    Góly a asistencie: 34. Dumba (Granlund, Parise), 43. Fontaine (Scandella), 59. Pominville (Niederreiter, Brodin)


    Minnesota Wild: Dubnyk (od 31. Kuemper) – Spurgeon, Suter, Brodin, Scandella, Dumba, Prosser – Pominville, Granlund, Parise – Niederreiter, Koivu, Zucker – Fontaine, Coyle, Vanek – Carter, Haula, Porter
    Colorado Avalanche: Varlamov (Berra) – Johnson, Beauchemin, Barrie, Holden, Gormley, Guenin – Duchene, MacKinnon, Landeskog – Iginla, Grigorenko, Tanguay – Mitchell, Söderberg, Comeau – Skille, Wagner, McLeod

    Rozhodca: Kyle Rehman, Trevor Hanson – Brian Murphy, Brad Kovachik

    Diváci: 19.173