Stoke City – Manchester City 2:0 (kon.) | Southampton – Aston Villa 1:1 (kon.) | Swansea – Leicester 0:3 (kon.)
Watford – Norwich 2:0 (kon.) | Arsenal – Sunderland 3:1 (kon.) | West Bromwich – Tottenham 1:1 (kon.)
Manchester United – West Ham 0:0 (kon.) | Chelsea – Bournemouth 0:1 (kon.)
koniec
Chelsea FC
0:1 (0:0)
AFC Bournemouth
Sobota 05.12.2015, 18:30 • Stamford Bridge, Londýn, Anglicko • Anglická Premier League • 15. kolo
Predzápasové kurzy
     
    90+2
    Veľká šanca hostí! Harry Arter dostal peknú prihrávku pätičkou od Garyho Cahilla, ktorý nepochopiteľne prihral svojmu súperovi. Následne prišla strela, ktorá bola tečovaná. Rohový kop.
     
    90+1
    Nadstavený čas v 2.polčase sú 4 minúty!
     
    84
    Striedanie v tíme Chelsea FC: z ihriska odchádza Cesc Fàbregas, prichádza Loïc Rémy.
     
    83
    Striedanie v tíme Chelsea FC: z ihriska odchádza Abdul Baba, prichádza Bertrand Traoré.
    82. Glenn Murray (BTH)
     
    82
    Tím Bournemouth práve strelil gól!
    Rohový kop bol zahraný veľmi dobre, keďže lopta našla Stevea Cooka. Ten ju vrátil späť pred bránu, kde našiel spoluhráča GLENNA MURRAYHO, ktorý hlavou upratal loptu do siete. Bola to tesná ofsajdová situácia, no napokon bol gól uznaný. The Cherries sa dostávajú do jednogólového vedenia.
     
    80
    Striedanie v tíme AFC Bournemouth: z ihriska odchádza Joshua King, prichádza Glenn Murray.
     
    68
    Dnešné stretnutie sleduje 41461 divákov!
     
    62
    Diego Costa (Chelsea) predviedol v priebehu pár minút niekoľko faulov a už to má spočítané. Dostal žltú karta a môže byť rád, že nevidel aj druhú za to, ako vybehol na hlavného arbitra.
     
    56
    Branislav Ivanović sa snažil brankára Artura Boruca nachytať tým, že naznačil center pred jeho bránu z pravej strany, no šikovne loptu poslal práve na bránu. Gólmana hostí to prekvapilo a len tak tak si s týmto pokusom poradil!
     
    54
    Šanca domácich! Willian sa dostal k centru z pravej strany, lopta prešla ponad celú päťku až k Nemanjovi Matićovi, ktorý ju zbadal až v poslednej chvíli a následne hlavičkou približne zo štyroch metrov bránu hostí prestrelil!
     
    47
    Jedovka od Ritchieho! Hosťujúci Matt Ritchie sa poriadne oprel do strely približne z 20 metrov a jeho tvrdá rana skončila tesne vedľa domácej brány! Tak teraz si domáci určite vydýchli.
     
    46
    Striedanie v tíme Chelsea FC: z ihriska odchádza Oscar, prichádza Diego Costa.
     
    45+1
    Nadstavený čas v 1.polčase sú 3 minúty!
     
    43
    Šanca Chelsea! Pedro povyzvŕtal obranu hostí, následne vystrelil na zadnú žrď, lenže tam sa skvele hodil brankár Artur Boruc, ktorý loptu vytesnil na rohový kop!
     
    35
    Šanca Chelsea! Tak teraz to bolo veľmi pekné, čo predviedol Eden Hazard. Dostal prihrávku na pravú stranu, loptu si hodil na stred a následne tvrdo vystrelil. Delovka od tohto Belgičana smerovala na prvú tyč, lenže tam vyleteli aj rukavice brankára Artura Boruca, ktorý tento pokus výborným zákrokom vyrazil na rohový kop!
     
    24
    Surman (Bournemouth) urobil presne to isté, čo pred dvoma minútami Pedro. K zemi poslal práve Španiela, ktorý prenikal dopredu a tento zákrok bol ocenený taktiež žltou kartou.
     
    22
    Pedro (Chelsea) teraz poriadne prebrúsil protihráča v strede poľa a hlavný rozhodca Mike Jones mu to spočítal aj s predchádzajúcim zákrokom. Žltá karta.
     
    16
    Ďalšia šanca hostí! Joshua King dostal prihrávku dobehu na pravej strane, loptu si spracoval a pohotovo vystrelil na prednú žrď. Lopta išla po zemi a brankár Thibaut Courtois skvelým reflexívnym zákrokom vyrazil na rohový kop!
     
    14
    The Blues kombinujú na útočnej polovici ihriska, lenže nepresnou prihrávkou stratili loptu a hostia išli do protiútoku. Joshua King potiahol akciu svojho tímu, následne prihral spoluhráčovi Juniorovi Stanislasovi, ktorého strelu brankár Thibaut Courtois vyrazil!

    Marek Farkaš

    Góly: 82. Murray

    Karty:   22. Pedro (CHE), 62. D. Costa (CHE) – 24. Surman (BTH)


    Držení míče: 63 % : 37 %.
    Střely na branku: 6:5. Střely mimo: 9:4. Rohy: 11:4. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 9:13.
    Chelsea FC: Courtois – Ivanović (C), K. Zouma, Cahill, Baba (83. Traoré) – Fàbregas (84. Rémy), Matić – Willian, Oscar (46. D. Costa), Pedro – E. Hazard.
    Náhradníci: Begović – Mikel, Traoré, Rémy, D. Costa, Loftus-Cheek, Azpilicueta.

    AFC Bournemouth: Boruc – Francis (C), Cook, Smith, Daniels – Ritchie, Surman, Gosling, Stanislas – Arter – King (80. Murray).
    Náhradníci: Allsop – Rantie, Kermorgant, Murray, O'Kane, Cargill, Butcher.

    Rozhodca: Mike Jones – Richard West, Andy Garratt – Craig Pawson

    Diváci: 41461