Stoke City – Manchester City 2:0 (kon.) | Southampton – Aston Villa 1:1 (kon.) | Swansea – Leicester 0:3 (kon.)
Watford – Norwich 2:0 (kon.) | Arsenal – Sunderland 3:1 (kon.) | West Bromwich – Tottenham 1:1 (kon.)
Manchester United – West Ham 0:0 (kon.) | Chelsea – Bournemouth 0:1 (kon.)
koniec
Chelsea FC
0:1 (0:0)
AFC Bournemouth
Sobota 05.12.2015, 18:30 • Stamford Bridge, Londýn, Anglicko • Anglická Premier League • 15. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 18:30.
     
    POSTAVENIE TÍMOV V TABUĽKE
    14. Chelsea 4-3-7 17:23 15
    18. Bournemouth 2-4-8 17:30 10

    STÁVKOVÉ KANCELÁRIE
    Na víťazstvo domácich sa kurz pohybuje na hranici 1,36, na remízu okolo 4,75 a na výhru hostí približne 8,00.

    ROZHODCOVIA
    Dnešné stretnutie bude viesť Anglický rozhodca Mike Jones, ktorému na čiarach budú asistovať jeho krajania Richard West a Andy Garratt. Štvrtým rozhodcom bude Craig Pawson.

    ZHODNOTENIE
    Favoritom je domáce mužstvo, ktoré by malo dnes získať tri body, no nebude to mať jednoduché s húževnatým súperom. Tieto mužstvá medzi sebou v histórii neodohrali žiaden vzájomný zápas. Môj tip na výsledok dnešného stretnutia je 2:1.
     
    AFC BOURNEMOUTH
    Tím okolo Eddieho Howea je nováčikom v Premier League a jeho cieľom je jednoznačne udržanie sa v najvyššej anglickej súťaži. Do týchto chvíľ to vyzerá tak, že boj o záchranu bude trvať až do posledných kôl. Po štrnástich kolách mu patrí až 18.priečka, keď získal desať bodov za dve víťazstvá, štyri remízy a osem prehier. V poslednom ligovom zápase privítal doma Everton a bola z toho riadna gólová prestrelka. Skóre zápasu otvoril v 25.minúte Mori, ktorý poslal hostí do vedenia. O jedenásť minút neskôr pridal druhý gól Karameliek Belgický útočník Romelu Lukaku a rozdiel bol už dvojgólový. Po zmene strán sa podarilo domácim vyrovnať, a to zásluhou Smitha a Stanislasa. V nadstavenom čase druhého polčase hosťujúci Barkley strhol vedenie na stranu hostí, ale v 90+8.minúte sa opäť presadil Stanislas, ktorý dal gólovú bodku za stretnutím a vybojoval pre The Cherries aspoň jeden bod.

    Posledné zápasy
    28.11.2015 Bournemouth – Everton 3:3
    21.11.2015 Swansea – Bournemouth 2:2
    07.11.2015 Bournemouth – Newcastle 0:1
    01.11.2015 Southampton – Bournemouth 2:0
    28.10.2015 Liverpool – Bournemouth 1:0 (Pohár)

    Predpokladaná zostava: Allsop – Smith, Francis, Distin, Daniels – Ritchie, Gosling, Surman, Stanislas – King – Murray
    Absencie: Boruc, Wilson, Mings, Gradel, Elphick, Pugh, Atsu, Rantio, Federici, Arter
    Najlepší strelec: Callum Winson – 5 gólov
     
    CHELSEA FC
    Zverenci Josého Mourinha zažívajú zatiaľ jeden z najhorších štartov do sezóny, keď ako úradujúci anglický majstri nevedia potvrdiť svoje kvality z minulého ročníka. Aktuálne im patrí až štrnáste miesto, keď majú na svojom konte pätnásť bodov za štyri výhry, tri remízy a sedem prehier. Naposledy sa v lige predstavili na pôde Tottenhamu, kde to bola veru veľká nuda. Ani jeden z tímov nedokázal loptu dopraviť do brány svojho súpera a herne to taktiež nebolo práve najlepšie. Obe mužstvá sa rozišli po bezgólovej remíze a do tabuľky si pripísali po jednom bode.

    Posledné zápasy
    29.11.2015 Tottenham – Chelsea 0:0
    24.11.2015 Maccabi Tel Aviv – Chelsea 0:4 (LM)
    21.11.2015 Chelsea – Norwich 1:0
    07.11.2015 Stoke – Chelsea 1:0
    04.11.2015 Chelsea – Dynamo Kyjev 2:1

    Predpokladaná zostava: Courtois – Ivanovic, Cahill, Zouma, Azpilicueta – Fábregas, Matic – Willian, Oscar, Hazard – Costa
    Absencie: Falcao, Ramires, Terry, Remy
    Najlepší strelec: Diego Costa – 3 góly
     
    Vítam Vás pri sledovaní zápasu 15.kola Premier League medzi Chelsea FC a AFC Bournemouth. Z tohto zápasu vám prinesieme v textovej forme akcie, štatistiky, zaujímavosti a v grafickej forme GIF obrázky.
     
    -30
    Úvodné zostavy:

    Chelsea FC: Courtois – Ivanović (C), K. Zouma, Cahill, Baba – Fàbregas, Matić – Willian, Oscar, Pedro – E. Hazard.
    Náhradníci: Begović – Mikel, Traoré, Rémy, D. Costa, Loftus-Cheek, Azpilicueta.

    AFC Bournemouth: Boruc – Francis (C), Cook, Smith, Daniels – Ritchie, Surman, Gosling, Stanislas – Arter – King.
    Náhradníci: Allsop – Rantie, Kermorgant, Murray, O'Kane, Cargill.

    Rozhodca: Mike Jones – Richard West, Andy Garratt – Craig Pawson.
     
    -5
    Hráči už prichádzajú na hraciu plochu. Domáci sa predstavia v modrých dresoch, hostia v červeno-čiernych.
     
    -1
    O výkop sa v prvom polčase sa postarajú domáci hráči. Prajem Vám príjemný športový zážitok.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    2
    Od úvodu majú loptu v moci domáci. Tí si ju aktuálne prihrávajú v strede poľa a pomaly sa posúvajú dopredu.
     
    3
    Chelsea sa už presunula na útočnú polovicu ihriska a do týchto chvíľ úspešne kombinuje.
     
    4
    Hazard dostal prihrávku dobehu od Williana, následne aj vystrelil, lenže iba do stredu brány, kde stál brankár Boruc. Potom tam bol útočnú faul Cahilla, a tak budú rozohrávať hostia.
     
    5
    Ivanovic sa pokúsil odcentrovať z pravej strany, ale jeho prihrávka bola zblokovaná a lopta sa dostala za postrannú čiaru. Vhadzovanie pre The Blues.
     
    6
    Hosťujúci Joshua King sa snažil spolupracovať s Juniorom Stanislasom, lenže ten mu loptu späť nevrátil. Kop od brány.
     
    7
    Willian sa predieral do pokutového územia cez pravú stranu, potom spätnou prihrávkou hľadal niektorého z jeho spoluhráčov, lenže obrana hostí loptu zachytila a odkopla na roh.
     
    8
    Willian bol teraz opäť aktívny. Roh zahral nakrátko, následne poslal prudký center pred bránu hostí, kde však včas bol Artur Boruc, ktorý loptu chytil.
     
    9
    Prvýkrát pohrozili aj hostia. Eden Hazard stratil loptu na vlastnej polovici ihriska, bolo z toho prečíslenie a prišla aj strela od Joshuu Kinga, lenže Cahill jeho pokus zblokoval.
     
    10
    Nedovolený zákrok Oscara v strede poľa. Voľný kop pre Bournemouth.
     
    11
    The Cherries sa prezentujú vysokým napádaním a prináša im to ovocie. Už viackrát sa im týmto spôsobom podarilo vybojovať loptu na svoju stranu. Zatiaľ však z toho nebol žiaden rýchly protiútok.
     
    12
    Hosuťujúci Junior Stanislas sa predieral do vápna cez ľavú stranu, urobil bicykel nad loptou a následne vystrelil, lenže pozorný obranca Branislav Ivanović tento pokus zblokoval.
     
    13
    Simon Francis nedovolene poslal k zemi Oscara a domáci budú mať výhodu priameho voľného kopu.
     
    14
    The Blues kombinujú na útočnej polovici ihriska, lenže nepresnou prihrávkou stratili loptu a hostia išli do protiútoku. Joshua King potiahol akciu svojho tímu, následne prihral spoluhráčovi Juniorovi Stanislasovi, ktorého strelu brankár Thibaut Courtois vyrazil!
     
    15
    DRŽANIE LOPTY: 63% – 37%

    Obrovská územná prevaha domácich vyjadrená v číslach.
     
    16
    Ďalšia šanca hostí! Joshua King dostal prihrávku dobehu na pravej strane, loptu si spracoval a pohotovo vystrelil na prednú žrď. Lopta išla po zemi a brankár Thibaut Courtois skvelým reflexívnym zákrokom vyrazil na rohový kop!
     
    17
    Gary Cahill si teraz sadol na zem a má nejaké zdravotné problémy. Nevyzerá to s ním dobre a zrejme bude musieť byť vystriedaný.
     
    18
    Tak napokon nie. Síce už César Azpilicueta čakal pri postrannej čiare, no Anglický reprezentant sa povzviechal a už je späť na hracej ploche.
     
    20
    STRELY CELKOM: 1-4
    STRELY NA BRÁNU: 1-2

    Striel sme zatiaľ príliš veľa nevideli, no tie hosťujúce boli nebezpečnejšie.
     
    21
    Chelsea má územnú prevahu, no nevie sa dostať k priamemu ohrozeniu hosťujúcej brány. Zatiaľ je to len také obliehanie. Je nutné priznať, že Bournemouth bráni veľmi dobre a pozorne.
     
    22
    Pedro (Chelsea) teraz poriadne prebrúsil protihráča v strede poľa a hlavný rozhodca Mike Jones mu to spočítal aj s predchádzajúcim zákrokom. Žltá karta.
     
    23
    Joshua King najprv fauloval Kurta Zoumu, no ten ho nechtiac pri páde na zem trafil do tváre. Hra je prerušená, pretože King potrebuje ošetrenie.
     
    24
    Surman (Bournemouth) urobil presne to isté, čo pred dvoma minútami Pedro. K zemi poslal práve Španiela, ktorý prenikal dopredu a tento zákrok bol ocenený taktiež žltou kartou.
     
    25
    Eden Hazard dostal dlhú prihrávku za obranu hostí, lenže Belgický reprezentant sa ocitol v tesnom ofsajde. Lopta pre The Cherries.
     
    26
    Ďalší ofsajd domácich. Tentoraz sa proti pravidlám previnil Nemanja Matić. Loptu do hry pošle brankár Artur Boruc.
     
    27
    Hosťujúci Adam Smith sa predieral dopredu cez pravú stranu, lenže stopku mu vystavil Gary Cahill, ktorý mu v sklze loptu vypichol a poslal za postrannú čiaru. Vhadzovanie pre Bournemouth.
     
    28
    Branislav Ivanović dostal prihrávku na pravú stranu od Williana, následne mu to však dlho trvalo, kým odcentruje. Nakoniec to urobil, lenže jeho prihrávka bola zblokovaná na rohový kop.
     
    29
    Ten už bol aj rozohraný, lenže lopta našla iba obranu hostí, ktorá ju odpratala do bezpečnej vzdielanosti od vlastnej brány.
     
    30
    Máme za sebou polhodinu hry a skóre sa nám stále nemenilo. Domáci majú loptu viac na svojich kopačkách, lenže nie sú vôbec nebezpečný. Naopak hostia väčšinu času iba behajú, no vytvorili si už dve celkom dobré príležitosti, ale ani jedna sa neskončila gólom.
     
    32
    Hosťujúci Dan Gosling sa odhodlal k strela zo strednej vzdialenosti. Jeho pokus bol ešte podvihnutý Garym Cahillom a lopta padala veľmi rýchlo k zemi. Tá nakoniec skončila na hornej sieti, a tak Bournemouth bude zahrávať rohový kop.
     
    33
    Joshua King sa ocitol v tesnom ofsajde, čo správne videl prvý asistent rozhodcu Richard West. Spomínaný hráč má nejaký zdravotný problém a musí byť ošetrený. Hra je prerušená.
     
    34
    Domáci Nemanja Matić sa odhodlal k strele zo strednej vzdialenosti, lenže vôbec mu to nesadlo. Nasledovať bude kop od Borucovej svätyne.
     
    35
    Šanca Chelsea! Tak teraz to bolo veľmi pekné, čo predviedol Eden Hazard. Dostal prihrávku na pravú stranu, loptu si hodil na stred a následne tvrdo vystrelil. Delovka od tohto Belgičana smerovala na prvú tyč, lenže tam vyleteli aj rukavice brankára Artura Boruca, ktorý tento pokus výborným zákrokom vyrazil na rohový kop!
     
    36
    Nedovolený zákrok hostí na vlastnej polovici ihriska a Chelsea bude mať výhodu priameho kopu zo zaujímavej pozície.
     
    39
    Exekútor priameho kopu bol Willian, loptu veľmi dobre zakrútil do ohňa, lenže obrana hostí loptu odvrátila do bezpečia.
     
    40
    Do konca prvého polčasu ostáva päť minút. Podarí sa niektorému z tímov streliť klasický gól do šatne?
     
    41
    Abdul Baba teraz poriadne dohral pri postrannej čiare Adama Smitha. Bol z toho iba prísny dohovor a výhoda priameho voľného kopu pre hostí.
     
    42
    Hosťujúci Joshua King sa po peknej kombinácii dostal k strele spoza pokutového územia, lenže jeho technický pokus nenašiel priestor troch žrdí domácej brány. Kop od brány.
     
    43
    Šanca Chelsea! Pedro povyzvŕtal obranu hostí, následne vystrelil na zadnú žrď, lenže tam sa skvele hodil brankár Artur Boruc, ktorý loptu vytesnil na rohový kop!
     
    45
    Prvý polčas sa už iba dohráva. Som zvedavý koľko minút, a či vôbec nadstaví hlavný rozhodca.
     
    45+1
    Nadstavený čas v 1.polčase sú 3 minúty!
     
    45+2
    Domáci teraz obliehajú pokutové územie svojho súpera, lenže nevedia sa dostať k strele. Je to z ich strany veľmi pasívne. Stále si iba prihrávajú a nikto nechce zobrať zodpovednosť.
     
    45+3
    Prvý polčas sa skončil.
     
    Máme za sebou prvý polčas. V ňom nám nepadol ani jeden gól a skóre sa teda nemenilo. Síce majú domáci územnú prevahu, no hostia sú nebezpeční a najmä v protiútokoch. Podarí sa niektorému z tímov streliť gól alebo budeme svedkami bezgólovej remízy? Na túto otázku nám odpovie druhé dejstvo.

    2.polčas sa začne približne o 19:33.
     
    ŠTATISTIKY PRVÉHO POLČASU

    Držanie lopty: 60% – 40%
    Strely (celkom): 8-8
    Strely (na bránu): 4-3
    Rohové kopy: 3-2
    Fauly: 5-8
    Žlté karty: 1-1
    Červené karty: 0-0

     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    46
    Striedanie v tíme Chelsea FC: z ihriska odchádza Oscar, prichádza Diego Costa.
     
    47
    Jedovka od Ritchieho! Hosťujúci Matt Ritchie sa poriadne oprel do strely približne z 20 metrov a jeho tvrdá rana skončila tesne vedľa domácej brány! Tak teraz si domáci určite vydýchli.
     
    48
    Abdul Baba sa predieral dopredu cez ľavú stranu, ale loptu mu vypichol Adam Smith a bude z toho rohový kop. Ten už beží rozohrať Willian.
     
    49
    Roh bol zahraný veľmi dobre, lenže nikto si na center nenaskočil, a tak lopta pristála v rukaviciach brankára Artura Boruca, ktorý už aj rozohral.
     
    50
    Pedro skúsil center od Abdula Babu zakončiť nožničkami, lenže tie nemali príliš veľkú razanciu a ani najlepší smer. Síce lopta smerovala medzi tri žrde, no iba do stredu brány, kde stál pozorný brankár Artur Boruc, ktorý nemal žiaden problém.
     
    51
    Tak teraz sa Willian odhodlal k strele spoza pokutového územia, mieril na zadnú žrď, no približne o jeden meter ju minul. Kop od brány.
     
    52
    Domáci stále hľadajú cestu k nejakej väčšej šanci, no doteraz to nie je žiadna sláva. Sú lepším mužstvom, no nevedia to potvrdiť presným zásahom, ktorý by ich dostal do pohody.
     
    53
    Willian teraz nezištnou prihrávkou našiel Pedra na pravej strane pokutového územia, ten ešte vracal loptu pred bránu, lenže stopér Steve Cook ju odvrátil na rohový kop.
     
    54
    Šanca domácich! Willian sa dostal k centru z pravej strany, lopta prešla ponad celú päťku až k Nemanjovi Matićovi, ktorý ju zbadal až v poslednej chvíli a následne hlavičkou približne zo štyroch metrov bránu hostí prestrelil!
     
    55
    The Blues úspešne kombinujú na útočnej polovici ihriska. Čaká sa na finálnu prihrávku, no tá zatiaľ neprichádza.
     
    56
    Branislav Ivanović sa snažil brankára Artura Boruca nachytať tým, že naznačil center pred jeho bránu z pravej strany, no šikovne loptu poslal práve na bránu. Gólmana hostí to prekvapilo a len tak tak si s týmto pokusom poradil!
     
    57
    Bournemouth sa v druhom polčase k lopte dostáva len pri kopoch od brány. Hostia však stále dobre bránia, keďže na vlastnej polovici ihriska vytvorili hustý obranný blok, ktorý je veľmi pozorný.
     
    58
    Tak teraz chceli The Cherries pohroziť, no bol to iba náznak akcie. Všetko to stroskotalo na nepresnej prihrávke.
     
    60
    Máme za sebou hodinu hry a skóre sa nám stále nemenilo. Hostia už sú aktívnejší aj strelecky, no gólman hostí Artur Boruc zatiaľ chytá veľmi spoľahlivo.
     
    62
    Diego Costa (Chelsea) predviedol v priebehu pár minút niekoľko faulov a už to má spočítané. Dostal žltú karta a môže byť rád, že nevidel aj druhú za to, ako vybehol na hlavného arbitra.
     
    63
    Tempo hry začína upadať a miestami sa na to nedá pozerať. Domáci si iba prihrávajú, hostia iba behajú.
     
    64
    The Blues teraz vybojovali rohový kop, ktorý už beží rozohrať Willian.
     
    65
    Diego Costa poriadne brnká na nervy hosťom. Teraz úmyselne odkopol loptu v prerušenej hre a môže byť rád, že ešte nie je pod sprchou.
     
    66
    Možno to chce nejakú zmenu. Chýba tomu myšlienka, či moment prekvapenia. Samozrejme aj rýchlosť akcií by sa mohla zvýšiť.
     
    67
    Joshua King sa teraz dostal do protiútoku cez ľavú stranu, lenže bol o loptu odzbrojený a musí sa vrátiť späť do defenzívnych radov.
     
    68
    Dnešné stretnutie sleduje 41461 divákov!
     
    70
    Do konca riadneho hracieho času ostáva 20 minút. Podarí sa niektorému z tímov streliť gól alebo budeme svedkami bezgólovej remízy?
     
    71
    Doteraz sme boli svedkami iba jedného striedania. José Mourinho má k dispozícii ešte dve zmeny, jeho náprotivok Eddie Howe všetky tri.
     
    72
    Branislav Ivanović sa predral dopredu cez pravú stranu, jeho následný prudký center pred bránu hostí nenašiel žiadneho z jeho spoluhráčov. Kop od brány.
     
    73
    Hosťujúci Junior Stanislas teraz leží na zemi, pretože má nejaké zdravotné problémy. Musí byť ošetrený, a aj preto je hra prerušená.
     
    74
    Hosťujúci Harry Arter sa teraz postavil do cesty Pedrovi, ktorý trochu ten svoj pád prifilmoval. Faul to bol, no ten jeho divadelný pád na zem bol zbytočný. Voľný kop pre Chelsea.
     
    75
    V týchto minútach sa väčšinou láme zápas a podľa môjho názoru majú viacej síl domáci hráči. Počas celého stretnutia sú aktívnejší, no nie dostatočne kreatívny.
     
    76
    Diego Costa dostal dlhý center za obranu hostí, v sklze loptu ešte posunul na bránu, lenže brankár Artur Boruc jeho pokus vyrazil na roh.
     
    77
    Obliehanie pokutového územia Bournemouthu pokračuje. Celý druhý polčas sa nedeje nič iné.
     
    78
    Nemanja Matić sa pokúsil vystreliť zo strednej vzdialenosti, lenže opäť to bolo z jeho strany nepresné. Kop od brány.
     
    80
    Striedanie v tíme AFC Bournemouth: z ihriska odchádza Joshua King, prichádza Glenn Murray.
     
    81
    The Cherries v posledných minútach hrajú veľmi takticky a zdržujú kedy sa len dá. To sa nepozdáva divákom na Stamford Bridge, ktorý svoju nespokojnosť dávajú najavo.
     
    82
    Hosťujúci Dan Gosling sa prebojoval dopredu cez ľavú stranu a pre svoje mužstvo získal aj rohový kop.
     
    82
    Tím Bournemouth práve strelil gól!
    Rohový kop bol zahraný veľmi dobre, keďže lopta našla Stevea Cooka. Ten ju vrátil späť pred bránu, kde našiel spoluhráča GLENNA MURRAYHO, ktorý hlavou upratal loptu do siete. Bola to tesná ofsajdová situácia, no napokon bol gól uznaný. The Cherries sa dostávajú do jednogólového vedenia.
    82. Glenn Murray (BTH)
     
    83
    Striedanie v tíme Chelsea FC: z ihriska odchádza Abdul Baba, prichádza Bertrand Traoré.
     
    84
    Striedanie v tíme Chelsea FC: z ihriska odchádza Cesc Fàbregas, prichádza Loïc Rémy.
     
    85
    Branislav Ivanović teraz vybojoval pre svoje mužstvo rohový kop. Ten rozohrá Bertrand Traoré.
     
    86
    Chelsea prehráva najtesnejším rozdielom a vôbec to s ňou nevyzerá dobre. Domáci práve rozbiehajú kolotoč na útočnej polovici ihriska a majú približne šesť minút aj s nadstaveným časom, aby niečo s nepriaznivým stavom urobili.
     
    87
    The Cherries vybojovali loptu na vlastnej polovici ihriska a zatiahli ju do rohu ihriska ku bráne domácich. Čas beží a zápas sa nám chýli ku koncu.
     
    89
    Bournemouth zbiera cenné sekundy a nikam sa neponáhľa. Diváci už pomaly odchádzajú zo štadióna.
     
    90
    Začala sa posledná minúta riadneho hracieho času. Uvidíme koľko minút nadstaví hlavný rozhodca.
     
    90+1
    Nadstavený čas v 2.polčase sú 4 minúty!
     
    90+2
    Veľká šanca hostí! Harry Arter dostal peknú prihrávku pätičkou od Garyho Cahilla, ktorý nepochopiteľne prihral svojmu súperovi. Následne prišla strela, ktorá bola tečovaná. Rohový kop.
     
    90+3
    Fanúšikovia hostí už oslavujú na tribúnach a veria, že ich miláčikovia dotiahnú toto stretnutie do víťazného konca. Do konca zápasu ostáva 60 sekúnd.
     
    90+4
    Koniec zápasu.
     
    Tak a je dobojované. Z víťazstva sa tešia hráči Bournemouthu, ktorí v dnešnom stretnutí víťazia najtesnejším rozdielom 1:0. O jediný presný zásah sa v 82.minúte postaral Glenn Murray, ktorý zabezpečil svojmu tímu tri body. The Blues sa po zápase nachádzajú na 14.mieste, The Cherries na 17.priečke.

    To je odo mňa všetko. Prajem Vám ešte príjemný večer. (20:23:10)

    Marek Farkaš

    Góly: 82. Murray

    Karty:   22. Pedro (CHE), 62. D. Costa (CHE) – 24. Surman (BTH)


    Držení míče: 63 % : 37 %.
    Střely na branku: 6:5. Střely mimo: 9:4. Rohy: 11:4. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 9:13.
    Chelsea FC: Courtois – Ivanović (C), K. Zouma, Cahill, Baba (83. Traoré) – Fàbregas (84. Rémy), Matić – Willian, Oscar (46. D. Costa), Pedro – E. Hazard.
    Náhradníci: Begović – Mikel, Traoré, Rémy, D. Costa, Loftus-Cheek, Azpilicueta.

    AFC Bournemouth: Boruc – Francis (C), Cook, Smith, Daniels – Ritchie, Surman, Gosling, Stanislas – Arter – King (80. Murray).
    Náhradníci: Allsop – Rantie, Kermorgant, Murray, O'Kane, Cargill, Butcher.

    Rozhodca: Mike Jones – Richard West, Andy Garratt – Craig Pawson

    Diváci: 41461