Švédsko – Rusko 2:3 (po pr.) | Fínsko – Česko 3:2 (kon.)
koniec po predl.
Švédsko
2:3 (0:0, 1:1, 1:1 - 0:1)
Rusko
cz Piatok 06.11.2015, 15:00Turnaj 4 krajín hráčov do 20 rokov
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    60:31
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Prodloužení moc dlouho netrvalo! Do samostatného úniku se totiž dostal po obrovské Foslingově chybě JEGOR KORŠKOV, který následně chladnokrevně vykoupal Söderströma a zařídil pro svůj tým bonusový bod navíc. Bez asistence.
     
    52:18
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Neuvěřitelné! Rusové opět dokázali na švédskou branku rychle reagovat. Situaci čtyři na čtyři dokázalo Rusko využít excelentně. Korškov předložil puk na hůl ARŤOMA ŽELEZKOVA, který dokázal poslat kotouč za Söderströma, který se nestihl včas přesunout. Asistence: Jegor Koškov.
     
    51:43
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Ruský brankář celý zápas držel svůj tým nad vodou, jenže teď se dopustil za svou klecí velké hrubky, za což pyká. Georgijev se nedohodl s jedním z obránců, puk se za brankou chopil ROBIN KOVACS, který byl u bližší tyče rychleji než gólman sborné. Švédsko se tak podruhé v utkání dostává do vedení. Bez asistence.
     
    30:30
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Tak dlouho se čekalo na první branku a najednou byly během dvou minut k vidění hned dvě. Skvělé práce svých spoluhráčů těžil ILJA ZINOVJEV, ke kterému se odrazil kotouč a nebylo pro něj příliš těžké zamířit do z poloviny odkryté klece Švédska. Máme tedy nerozhodný stav 1:1. Asistence: German Rubcov, Alexander Polunin.
     
    28:22
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Je tu první branka utkání, radují se Švédové! Rasmus Asplund se dostal na levém kruhu ke kotouči. Šlo mu o to, aby dostal rychle puk na branku, proto do něj jen tak bekhendovou stranou čepele plácl. Puk se od bruslí jednoho z ruských zadáků odrazil k JENSI LÖÖKEMU, který vypálil podobným způsobem jako Asplund. K jeho štěstí se mu podařilo poslat kotouč až za záda brankáře Georgijeva. Asistence: Rasmus Asplund, Gabriel Carlsson.

    David Jahoda

    Góly a asistencie: 29. Lööke (Asplund, Carlsson), 52. Kovacs – 31. Zinovjev (Rubcov, Polunin), 53. Železkov (Korškov), 61. Korškov


    Švédsko: Söderström (Källgren) – Forsling, Englund (C), Pettersson, Aho, Ollas, Larsson, Carlsson – Lindblom, Holmström, Eriksson Ek – Lööke, Asplund, Kovacs – Törnqvist, Ehn, Karlsson – Grundström, Mastomäki, Vejdemo.
    Rusko: Georgijev (Samsonov) – Cvetkov, Ljamkin, Charkin, Slepcov , Kudako, Jelesin, Orlov, Šuhin – Korškov, Kraskovskij (C), Železkov – Boltanov, Iljenko, Kuzmenko – Gurjanov, Vorobjov, Kaprizov – Zinovjev, Rubcov, Polunin.