Litvínov – Sparta 7:8 (po pr.) | Mladá Boleslav – Tatran 3:6 (kon.)
koniec
Předvýběr.CZ Florbal MB
3:6 (1:1, 1:1, 1:4)
ESA LOGISTIKA Tatran Střešovice
cz Sobota 31.10.2015, 19:00 • Městská sportovní hala, Mladá Boleslav • Livesport Superliga (CZ) • 8. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Ode mě je to z Mladé Boleslavi vše! Loučím se s Vámi, děkuji za pozornost a u dalších online přenosů se budu těšit na počtenou! (20:52:19)
     
    Je konec, Tatran v dnešním utkání překvapil mírně favorizovanou Mladou Boleslav 6:3! Po čtyřicet minut hrací doby se hrál vyrovnaný florbal, o své výhře Pražané rozhodili až v závěrečné periodě, kterou ovládli poměrem 4:1. Technologové tak prohrávají poprvé v této sezoně, naopak Střešovice si dnes rozhodně spravily chuť po čtvrtečním nepovedeném pražském derby s Chodovem!

    Nejlepší hráči utkání: Jiří Kolísko (STR), Josef Pluhař (MBL)
     
    Konec zápasu.
     
    59:25
    Krzyžanek se vrhl do otevřené obrany Tatranu a nahrál Curneymu, jehož ránu jako z kanónu vyrazil Tomáš Kafka maskou!
     
    58:50
    Curneyho ránu těsně před brankou tečoval Radek Gwuźdź, ovšem Tomáš Kafka si s touto drobnou změnou směru dokázal poradit!
     
    58:21
    Přes celé hřiště zkusil své štěstí Beneš, ale branku zhruba o metr minul!
     
    58:00
    Běží poslední dvě minuty posledního dějství a dost možná i celého utkání!
     
    57:29
    Tohle měl být gól! Curney do jasné tutovky nahrál Janu Natovovi, který branku, k nespokojenosti domácích fanoušků, přestřelil!
     
    56:45
    Curney z první nabil Tadeáši Chroustovi, jemuž ale rána vůbec nesedla. Domácí ale svého soupeře i nadále tlačí.
     
    56:15
    Rytych je na střídačce, Boleslav zkusí štěstí v šesti!
     
    56:03
    Na nepříznivý vývoj skóre reaguje domácí kouč Pazdera oddechovým časem!
     
    56:03
    Tatran právě vstřelil branku!
    Tohle už pro Boleslav vypadá velice špatně! Milan Fridrich přesným pasem našel volného MARKA VÁVRU, který tvrdou ranou překonal Rytycha! Asistence: Milan Fridrich.
     
    55:24
    Tatran právě vstřelil branku!
    Tatran vede o dvě branky! Kafkův výhoz doputoval až k Rytychovi, který se pro míček snažil vrhnout, ovšem dříve u něj byl JIŘÍ KOLÍSKO, jenž jej postrčil do branky a zkompletoval hattrick! Asistence: Marek Vávra.
     
    55:15
    Krzyžankovu ránu z velké dálky dokázal zablokovat Beneš. Boleslavští ale zůstanou u balónku.
     
    54:28
    Josef Pluhař o sobě dal vědět povedeným manévrem, když díky šikovné kličce oklamal dva protihráče. Jeho následná rána ale, stejně jako všechny střely domácích v této třetině, postrádala přesnost.
     
    53:27
    Další nepřesná střela Boleslavských, nad tentokráte mířil Jiří Curney. Technologům se krátí čas, avšak florbal je sport, ve které ke zvratu skóre stačí chvilka, o čemž se domácí právě dnes přesvědčili.
     
    53:05
    Po závaru před Tomášem Kafkou se míček odrazil k Pluhařovi, toho však o kulatý nesmysl připravil důrazně hrající Martin Mühlfait.
     
    52:29
    To musí domácí mrzet! Tomáš Chroust pasem skrze brankoviště našel svého bratra Tadeáše, který v tutové pozici svatyni Tatranu přestřelil!
     
    51:54
    Tatran už se jen brání. Kolísko se nyní mohl vydat na ojedinělý ofenzivní výlet, ale jeho akci stopku vystavil dobře se vracející Kadlec.
     
    51:19
    Kološův pas směrem k Pluhařovi nebyl povedený, k boleslavskému bekovi se ale míček vrátil zpět. Kološ však zamířil vysoko nad branku.
     
    50:44
    Tadeáš Chroust z první trefil přesouvajícího se Kafku, v následném závaru před brankou se nejlépe zorientoval Curney, ale nezamířil přesně.
     
    50:30
    Hosté jsou nyní hodně zataženi, nikdo z Technologů se však ke střele zatím nemá...
     
    49:21
    Přečíslení Střešovic mohl zkušený Fridrich vyřešit mnohem lépe. Jeho pas na Kolíska byl pro Radka Gwuźdźe snadno čitelný.
     
    48:39
    Petr Salát přelstil Němečka, jeho následná střela vstříc Kafkovi ovšem už tak úspěšná nebyla.
     
    48:21
    Na dnešní utkání si našlo cestu 620 diváků!
     
    47:51
    Boleslavští přečíslili svého soupeře, Natov nahrál z druhé vlny nabíhajícího Krzyžanka, který svým přízemním pokusem branku minul.
     
    47:27
    Marek Vávra se utrhl po pravé straně a svou následnou bombou orazítkoval tyč Rytychovy svatyně!
     
    47:08
    Přečíslení 3 proti 2 Tatran nevyřešil dobře a s protiakcí mohli přispěchat bratři Chroustové. Tomáš nahrál Tadeášovi, do jehož rány na poslední chvíli vložil hůl Jan Kolísko.
     
    46:37
    Mühlfait velice nepříjemně dotíral na Radima Křenka a nakonec jej donutil k chybě. Oba týmy střídají.
     
    46:05
    K velice povedenému sólu se po levé straně hřiště vydal Jan Natov, který postupně předběhl dva protihráče, v zakončení se ale s přesnosti nepotkal.
     
    45:24
    Tatran právě vstřelil branku!
    Tak toto je bleskurychlý obrat v podání Střešovic! Němeček velice přesným a povedeným křižným pasem našel JIŘÍHO KOLÍSKA, který svou ranou nedal Rytychovi šanci a vsítil už druhý gól v dnešním mači! Asistence: Ondřej Němeček.
     
    45:08
    Tatran právě vstřelil branku!
    Máme znovu vyrovnáno, drama pokračuje! Jan Natov vyrobil chybu za vlastní pokladnicí, čehož využil pozorný JAN ŘEHOŘ, který nekompromisně propálil Rytycha. Bez asistence.
     
    44:37
    Na Kološe velice nepříjemně a tvrdě doléhal Martin Kubovič, mladoboleslavský bek si ale s prekérní situací poradil a hru následně uklidnil pasem směrem vzad.
     
    43:58
    Krzyžanek ze středového kruhu režíroval akci Boleslavi. Vyměnil si míček s Gwuźdźem a následně jej do dobré střelecké pozice předložil Jiřímu Curneymu, který však branku vysoko přestřelil.
     
    43:22
    Fridrich přiťukl balónek Jiřímu Kolískovi, jenž ranou z první mířil jen těsně vedle!
     
    43:00
    V souboji rameno na rameno si Renčín proti Fridrichovi počínal za hranicí pravidel. Volný úder pro Tatran.
     
    42:15
    Jan Natov zabojoval a nakonec získal míč v rohu hřiště. Dokázal se s ním i natlačit před branku, ale Kafka byl tentokráte pozorný.
     
    41:42
    Jan Řehoř se uvolnil po pravé straně a následně se přes Gwuźdźe dostal i ke střele, ovšem svá mířidla seřízena přesně neměl.
     
    41:23
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Hned zkraje třetí třetiny se Boleslavští dostávají do vedení! Jejich rychlý brejk započal u Nováka, který naznačil střelu a poté míček posunul na PETRA SALÁTA, jenž už měl jednoduchou práci! Asistence: Tomáš Novák.
     
    41:07
    Kolískova zaváhání využil Petr Kološ, jenž si počkal na ideální střelecký moment, branku ale následně přestřelil.
     
    40:33
    Kafka si připsal první zákrok tohoto dějství, následně dlouhým výhozem na steč vyslal Kuboviče, který ale proti přesile neobstál.
     
    40:05
    Úvodní buly vyšlo lépe Curneymu, domácí zakládají první útočné snažení závěrečné periody
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Druhá třetina se odehrávala ve vyrovnaném duchu a skončila stejným poměrem jako ta předchozí, tedy 1:1. Domácí svého soupeře od úvodu hodně tlačili, byli to však oni, kdo jako první inkasoval – prosadil se Jiří Kolísko. Vyrovnání na sebe ale nenechalo čekat příliš dlouho, o tři minuty později míček do prázdné klece uklidil Jiří Pluhař. Třetí dějství, které začíná zhruba ve 20:16, bude velice napínavé. Sledujte náš přenos a o nic nepřijdete!
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:36
    3 na 2 se nyní hnali domácí hráči. Akci na sebe střelecky a také neúspěšně vzal Jiří Bouška, měl spíše volit přihrávku na osamoceného Josefa Pluhaře.
     
    39:00
    Běží poslední minuta druhé periody!
     
    38:48
    Velké šance na straně Boleslav! Curney hledal někoho před brankou a našel volného Tadeáše Chrousta, jenž byl v dobré pozici, ale neuspěl.
     
    38:24
    Po Curneyho pasu si míček ukázkově zpracoval Tomáš Chroust, vysunul se ke středu, ale branku minul.
     
    37:48
    Natov naskakuje zpět do hry, domácí jsou v plném počtu.
     
    37:36
    Vítovec naznačil ránu, poté však hru posunul na Němečka, jenž ale míček netrefil ideálně, a Rytych tak neměl moc práce.
     
    37:03
    Hosté sice kombinují v Rytychově bezprostřední blízkosti, žádný ze střešovických hráčů se ale ke střele zatím nemá.
     
    36:20
    Beneš si několikrát vyměnil míček s Němečkem, který následně našel volného Milana Fridricha, jenž z ostrého úhlu branku netrefil.
     
    35:48
    První vyloučení dnešního utkání, přesilovku si zahraje Tatran! Dvěma minutami za zvedání hokejky je vyloučen Jan Natov.
     
    35:35
    Kološovu ránu zablokoval Fridrich, ovšem domácí zadák dostal šanci na reparát. Počínal si podobně, s jedním malým rozdílem, tentokráte trefil Vávru.
     
    34:41
    Gwuźdźův přízemní pokus byl zablokován. Domácí, konkrétně Jiří Curney, však zůstávají v držení balónku.
     
    34:04
    Mayer nechal balónek za sebou. Těžit z toho mohl Renčín, který zvedl hlavu a bekhendem našel lépe postaveného Petra Saláta, jemuž ale střela nevyšla.
     
    33:16
    Kolísko šikovnou nahrávkou našel Milana Fridricha, ten však ranou z první trefil jen před sebou blokujícího Lukáše Mátla.
     
    32:32
    Gwuźdź se s míčkem vrhl hned mezi dvojici protihráčů, ukousl si však až příliš velké sousto a kulatý nesmysl proti přesile přišel. Oba týmy mohou vystřídat.
     
    31:46
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Vedení Tatranu příliš dlouho nevydrželo! Salátovu ránu Kafka sice dokázal pravou nohou vyrazit, ovšem pouze na hůl volného JOSEFA PLUHAŘE, který míček uklidil do prázdné branky! Asistence: Petr Salát.
     
    31:12
    I přes rady sudího znějící: "Hrajeme čistě," to Fridrich v souboji s mladým Renčínem přehnal s agresivitou a rozhodčí nemají jinou možnost než odpískat faul.
     
    30:26
    Natovovo zaváhání ve středovém kruhu se po samostatné akci jal využít Ondřej Vítovec. Probil se přes svého strážce, ale svůj pokus neusměrnil do vymezeného prostoru.
     
    29:46
    Tatran je na koni! Řehoř si povodil Boušku a pořádně provětral brankáře Rytycha. Ten míček sice vyrazil, ovšem jen do míst, kde stál Gruber, ten však ve stoprocentní šancí branku o chlup minul!
     
    29:04
    Gwuźdź zaváhal v obraně, nakonec si ale mohl oddychnout, poněvadž Jan Řehoř mu kulatý nesmysl odebral jen za cenu nedovoleného zákroku.
     
    28:46
    Tatran právě vstřelil branku!
    První vážnější šance Tatranu v této periodě a hned je z toho zatím rozdílová branka! Po Vávrově nahození se v předbrankovém prostoru nejlépe zorientoval JIŘÍ KOLÍSKO a svou dorážkou nedal Rytychovi šanci! Asistence: Marek Vávra.
     
    28:13
    Němečkův pokus nebyl vůbec špatný. Naštěstí pro Mladou Boleslav jej těsně před Rytychem nad branku domácích ztečoval Kadlec.
     
    27:38
    Po delší odmlce se dopředu vrhl i Tatran, ale Mayer o míček ihned přišel. S protiakcí přispěchal Curney, který hru přesouval na na druhé straně rozběhlého Tomáše Chrousta, jehož ale zradil první kontakt s balónkem.
     
    26:38
    Pluhař teď prováhal ideální střelecký moment. Poté však pěkně nahrál Renčínovi, který se dokázal vytočit směrem do středu hřiště, ale branku vysoko přestřelil.
     
    25:46
    Bouška idealání přihrávkou oslovil dobře postaveného Jana Natova, ale útočník Technologů, který díky svým vousům připomíná loupežníka Rumcajse, branku o kousíček minul!
     
    25:08
    Kubovič po své střele ještě nepříjemně dotíral na brankáře Rytycha. Že to takhle nepůjde mu poté důrazně sdělil Radek Gwuźdź.
     
    24:43
    Zkušený brankář Tatranu se teď měl co ohánět! Nejprve vyrazil ránu Petra Saláta, poté konečky prstů mimo tři tyče vytěsnil dalekonosnou pumelici z hole obránce Křenka!
     
    24:13
    Po Novákově pasu měl Josef Pluhař dost času a prostoru na střelu. Mířil na bližší tyč, tu si ale spolehlivě pohlídal Tomáš Kafka.
     
    23:42
    Natov vymyslel skvělou přihrávku na Jiřího Boušku, který se sám z úhlu hnal na Kafku. Mířil na vzdálenější tyč, kterou ale o vlásek minul!
     
    23:22
    Martin Kubovič se dostal k míčku a následně ho vyslal směrem k Rytychovi, ten byl ale připraven a předvedl povedený reflexivní zákrok.
     
    22:39
    Gwuźdź svým pasem zadělal Krzyžankovi na drobné potíže, obránce Mladé Boleslavi musel jít proti dvěma protihráčů, kteří ho zastavili jen za cenu faulu.
     
    21:58
    Po sérii odrazů mohl sám vstříc Kafkovi upalovat Salát, ovšem byl spolehlivě zdvojen a o míček ihned přišel.
     
    21:26
    Ondřej Vítovec dostal šanci své zaváhání napravit, avšak svou ranou z první mezi tři tyče nezamířil.
     
    21:03
    Chyba k vidění i na druhé straně. Dopustil se jí Vítovec, avšak Natovovi neposedný míček od hole utekl.
     
    20:29
    Teď měli domácí štěstí! Gwuźdźovi se míček před vlastní brankou zamotal mezi nohama, Gruber toho ale nedokázal využít..
     
    20:05
    Úvodní buly druhé třetiny lépe zvládl Jiří Curney, první akci domácích zakládá Krzyžanek.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    První dějství je za námi, Boleslav zatím hraje s Tatranem nerozhodně 1:1! Sledujeme velice atraktivní utkání s řadou šancí, kterých si o něco více vypracovali domácí Technologové. Ty do vedení ve čtrnácté minutě poslal Petr Krzyžanek, o vyrovnání se v samotném závěru třetiny postaral Milan Fridrich. Uvidíme, co nám nabídne perioda s pořadovým číslem 2, která začne zhruba v 19:38.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:30
    Krzyžanek teď řídil další akci Boleslavi. Nejprve si vyměnil míček s Curneym a poté našel Tomáše Chrousta, jehož rána sice mezi tři tyče nezamířila, ale marná rozhodně nebyla.
     
    19:00
    Probíhá poslední minuta úvodní dvacetiminutovky!
     
    18:47
    Tatran právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno, tento gól Tatranu byl velice podobný tomu prvnímu v dnešním klání! U pravého mantinelu se míčku ujal MILAN FRIDRICH, jehož rána na zadní tyč Rytychovi překvapivě propadla. Asistence: Ondřej Vítovec.
     
    18:10
    Jan Řehoř měl před sebou moře otevřeného prostoru, v ten nejdůležitější moment se mu míček ale svezl po čepeli a Rytych zasahovat nemusel. Tohle musí útočníka Pražanů velmi mrzet.
     
    17:18
    Radek Gwuźdź teď trefil pouze před sebou stojícího Mayera a právě střešovický útočník mohl uhánět sám na branku. Gwuźdź se ale poctivě vrátil a získal balónek zpět do svého držení.
     
    16:44
    Renčín zvedl hlavu a nahrál před brankou stojícímu Josefu Pluhařovi, který míček lehce tečoval, ovšem kulatý nesmysl si to namířil těsně nad horní tyči branky Tomáše Kafky.
     
    16:21
    Hosté se hnali do přečíslení 3 proti 1. Mayer hledal v druhé vlně nabíhajícího Grubera, fantasticky se ale vrátil Jan Natov a celou akci Střešovicím překazil!
     
    15:56
    Kološ se odhodlal ke střele z uctivé vzdálenosti, na poslední chvíli míček lehce tečoval bránící Kubovič.
     
    15:32
    Gwuźdźovu přízemní ránu vyrazil Kafka jen před sebe, kde jako šelma číhal Jiří Curney, který však skákavý míček před prázdnou brankou nedokázal trefit!
     
    14:47
    Křenek naznačil střelu, poté ale překvapil všechny, když hru přesunul na Renčína, který ranou z první mířil těsně nad Kafkovu svatyni.
     
    14:22
    Znovu Marek Vávra! Ten teď mohl těžit z povedené přihrávky od Marka Beneše, ovšem branku o vlásek netrefil.
     
    13:44
    Mohlo být vyrovnáno! Domácí obrana úplně zapomněla na Marka Vávru, který ale tváří v tvář brankáři Rytychovi neuspěl!
     
    13:19
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Boleslav se ujímá vedení! Těsně před polovinou hřiště se ke střele dostal obránce PETR KRZYŽANEK, jehož ukrytý pokus Kafka vůbec neviděl! Asistence: Jiří Curney.
     
    13:01
    Krzyžanek famózním pasem našel Jiřího Curneyho, jenž si položil jednoho z obránců a následně i Kafku, který ale vytasil zázračný zákrok!
     
    12:17
    Na pozoru se musí mít i Tomáš Kafka, ten si ovšem nyní dobře poradil s ranou z hole Petra Saláta. Kafka podrží míček, hosté mohou vystřídat.
     
    11:43
    Fridrichova rána zadělala boleslavskému gólmanovi na nemalé potíže! David Rytych letící balónek vyrazil ramenem doslova v posledním možném okamžiku!
     
    11:12
    Kološ obešel dva protihráče a nahrál Renčínovi, který pasem přes celou šíři hřiště ještě hledal Natova, jeho záměr ale přečetl Vítovec.
     
    10:33
    Velká šance i na druhé straně! Tomáš Chroust svým pasem oslovil lépe postaveného Curneyho, který mířil dobře, ale Kafka jeho ránu fantastickým zákrokem maskou eliminoval!
     
    10:02
    Teď měli domácí štěstí! Svoboda před prázdnou brankou našel úplně volného Řehoře, který však v tutové šanci minul!
     
    09:39
    Novák našel na druhé straně volného Pluhaře, který ovšem trefil prvního hráče stojícího před sebou.
     
    09:09
    Novák po lajně přihrál Renčínovi, který chtěl ještě zadovkou najít Pluhaře, jenž ovšem záměr svého kolegy nepochopil.
     
    08:12
    Zkušený Bouška to teď při napadání přehnal s agresivitou, když jasně sekl do hole obránce Kolíska. Rozehrávat bude Tatran.
     
    07:30
    První lajna Technologů opět zahrozila. Pěknou samostatnou akcí se uvedl Tadeáš Chroust, jeho ráně ale scházela notná dávka přesnosti.
     
    06:57
    Svoboda si v rohu hřiště doslova došel pro faul. Z nařízené rozehrávky hráči Tatranu vytěžili střelu, která se ale neujala. I kdyby ano, nemohl by gól platit, poněvadž Řehoř se prezentoval ofenzivním faulem.
     
    06:27
    Vávra nepříjemně napadal Josefa Pluhaře, který nakonec celou prekérní situaci se štěstím dokázal přestát bez úhony.
     
    05:51
    Tatran chyboval v rozehrávce a jejich zaváhání mohl potrestat Kološ, který ovšem ještě hledal lépe postaveného Natova, jenž ale promáchl.
     
    05:22
    Curney se povedeně uvolnil a následně dokázal i vypálit, po jeho ráně míče těsně minul cíl, Kafka toho přes clonící obránce příliš neviděl!
     
    05:05
    Tomáš Chroust chytrou zadovkou našel Curneyho, kterého však v postupu směrem vpřed zastavil důsledný Němeček.
     
    04:38
    První střeleckou situaci musí řešit i Rytych, rána od Jakuba Grubera mu ale příliš starosti nenadělala.
     
    04:19
    Renčín za brankou soupeře přišel o balónek, následně ho ale hned získal zpět, ovšem pouze za cenu faulu.
     
    03:42
    Po nepřehledném souboji se kulatý nesmysl odporoučel mimo hřiště, sudí nakonec rozhodl, že jako poslední se ho dotkl domácí Pluhař.
     
    03:10
    Kafka musí poprvé zasahovat. Rána z hole Jiřího Curneyho avšak gólové parametry neměla a zkušený brankář Střešovic si připsal snadný zákrok.
     
    02:55
    Bratři Chroustové svým napadáním získali balónek, těžit z toho mohl Gwuźdź, ale míček se mu zamotal mezi nohama.
     
    02:10
    Svoboda přenechal míček Kolískovi, jehož ale Salát dokázal vytlačit ze střelecké pozice. Oba týmy střídají.
     
    01:36
    Renčín šikovným pasem našel volného Saláta, jenž měl dost času na to se s balónkem otočit, ovšem svá mířidla si neseřídil přesně.
     
    00:50
    Natov zaběhl s míčem na útočnou polovinu a přiťukl ho Bínovi, který byl faulován. Rozehrávat tedy bude Mladá Boleslav, která ale nejprve vystřídá.
     
    00:27
    Z otočky pálil právě Martin Kubovič, avšak jeho ránu obětavě zablokoval Krzyžanek.
     
    00:05
    Na úvodním buly byl úspěšnější hostující Kubovič, Tatran zakládá své první útočné snažení!
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Zahajovací formace Mladé Boleslavi: David Rytych – Radek Gwuźdź, Petr Krzyžanek, Tomáš Chroust, Tadeáš Chroust, Jiří Curney

    Zahajovací formace Tatranu Střešovice: Tomáš Kafka – Marek Beneš, Jan Řehoř, Martin Kubovič, Ondřej Němeček, Martin Mühlfait
     
    Aktéři dnešního utkání právě vstupují na hrací plochu, za malou chvilku budeme moci začít!
     
    Úvodní sestavy:

    Technology Florbal MB: Rytych (Koráb) – Bína, Novák, Ekl, Salát, Tadeáš Chroust, Tomáš Chroust, Bouška, Gwuźdź, Mátl, Kadlec, Pluhař, Křenek, Kološ, Jelínek, Curney, Krzyžanek, Natov, Renčín

    Tatran Omlux Střešovice: Kafka (Blaha) – Heřmanský, Kubovič, Fořt, Jiří Kolísko, Meliš, Jan Kolísko, Vávra, Mayer, Gruber, Fridrich, Hudera, Mühlfait, Beneš, Němeček, Svoboda, Vítovec, Řehoř

    Rozhodčí: Petr Černý, Jiří Janoušek.
     
    Tatran Omlux Střešovice

    Tatran do tohoto ročníku vstoupil s výrazně omlazeným kádrem a zatím je to na výsledcích lehce znát. Střešovicím zatím v tabulce patří čtvrtá příčka, na vedoucí Boleslav ztrácí parta kolem zkušeného centra Fridricha pět bodů. Ve čtvrtek Tatran v rámci pražského derby přivítal Chodov. Po dvou třetinách bylo skóre velmi těsně, třetí dvacetiminutovka ale naplno patřila hostům, kteří ji vyhráli poměrem 5:2 a po uplynutí šedesáti minut se mohli radovat z celkového vítězství 9:5. Zatím nejvíce kanadských bodů v týmu Střešovic posbíral teprve sedmnáctiletý Marek Beneš (2+8).
     
    Technology Florbal MB

    Odehráno je již sedm kol a jsou to právě Středočeši, kdo v nich, jako jediný tým, nepoznali hořkost porážky a pochopitelně se tak drží na špici tabulky Tipsport Superligy. Naposledy se Mladá Boleslav ve čtvrtek přestavila v Podvinném Mlýnu, kde se střetla s pražskou Spartou. Zápas to byl vyrovnaný, mnoho branek k vidění nebylo. Technologové měli další tříbodové vítězství na dosah, v poslední minutě ale utkání do prodloužení poslal domácí Časar. V něm se ovšem nerozhodlo, vítěze musely určit samostatné nájezdy, v nichž si lépe počínali právě svěřenci trenéra Pazdery. Nejproduktivnějším hráčem Boleslavi, a zárovň druhým nejlepším v rámci celé soutěže, je útočník Jiří Curney (10+13).
     
    Příjemný sobotní večer! Florbalová Tipsport Superliga, která dnes pokračuje dvěma zápasy, si pro nás připravila opravdovou lahůdku! V rámci reprízy loňského Superfinále se totiž utkají Technology Florbal MB a Tatran Omlux Střešovice. Sledujte náš přenos a o nic z tohoto šlágru nepřijdete! Začínáme v 19:00.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 19:00.

    Vojtěch Tůma

    Góly a asistencie: 14. Krzyžanek (Curney), 32. Pluhař (Salát), 42. Salát (Novák) – 19. Fridrich (Vítovec), 29. Jiří Kolísko (Vávra), 46. Řehoř, 46. Jiří Kolísko (Němeček), 56. Jiří Kolísko (Vávra), 57. Vávra (Fridrich)


    Předvýběr.CZ Florbal MB: Rytych (Koráb) – Bína, Novák, Ekl, Salát, Tadeáš Chroust, Tomáš Chroust, Bouška, Gwuźdź, Mátl, Kadlec, Pluhař, Křenek, Kološ, Jelínek, Curney, Krzyžanek, Natov, Renčín
    ESA LOGISTIKA Tatran Střešovice: Kafka (Blaha) – Heřmanský, Kubovič, Fořt, Jiří Kolísko, Meliš, Jan Kolísko, Vávra, Mayer, Gruber, Fridrich, Hudera, Mühlfait, Beneš, Němeček, Svoboda, Vítovec, Řehoř

    Rozhodca: Petr Černý, Jiří Janoušek