Litvínov – Sparta 7:8 (po pr.) | Mladá Boleslav – Tatran 3:6 (kon.)
koniec
Předvýběr.CZ Florbal MB
3:6 (1:1, 1:1, 1:4)
ESA LOGISTIKA Tatran Střešovice
cz Sobota 31.10.2015, 19:00 • Městská sportovní hala, Mladá Boleslav • Livesport Superliga (CZ) • 8. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Ode mě je to z Mladé Boleslavi vše! Loučím se s Vámi, děkuji za pozornost a u dalších online přenosů se budu těšit na počtenou! (20:52:19)
     
    Je konec, Tatran v dnešním utkání překvapil mírně favorizovanou Mladou Boleslav 6:3! Po čtyřicet minut hrací doby se hrál vyrovnaný florbal, o své výhře Pražané rozhodili až v závěrečné periodě, kterou ovládli poměrem 4:1. Technologové tak prohrávají poprvé v této sezoně, naopak Střešovice si dnes rozhodně spravily chuť po čtvrtečním nepovedeném pražském derby s Chodovem!

    Nejlepší hráči utkání: Jiří Kolísko (STR), Josef Pluhař (MBL)
     
    Konec zápasu.
     
    59:25
    Krzyžanek se vrhl do otevřené obrany Tatranu a nahrál Curneymu, jehož ránu jako z kanónu vyrazil Tomáš Kafka maskou!
     
    58:50
    Curneyho ránu těsně před brankou tečoval Radek Gwuźdź, ovšem Tomáš Kafka si s touto drobnou změnou směru dokázal poradit!
     
    58:21
    Přes celé hřiště zkusil své štěstí Beneš, ale branku zhruba o metr minul!
     
    58:00
    Běží poslední dvě minuty posledního dějství a dost možná i celého utkání!
     
    57:29
    Tohle měl být gól! Curney do jasné tutovky nahrál Janu Natovovi, který branku, k nespokojenosti domácích fanoušků, přestřelil!
     
    56:45
    Curney z první nabil Tadeáši Chroustovi, jemuž ale rána vůbec nesedla. Domácí ale svého soupeře i nadále tlačí.
     
    56:15
    Rytych je na střídačce, Boleslav zkusí štěstí v šesti!
     
    56:03
    Na nepříznivý vývoj skóre reaguje domácí kouč Pazdera oddechovým časem!
     
    56:03
    Tatran právě vstřelil branku!
    Tohle už pro Boleslav vypadá velice špatně! Milan Fridrich přesným pasem našel volného MARKA VÁVRU, který tvrdou ranou překonal Rytycha! Asistence: Milan Fridrich.
     
    55:24
    Tatran právě vstřelil branku!
    Tatran vede o dvě branky! Kafkův výhoz doputoval až k Rytychovi, který se pro míček snažil vrhnout, ovšem dříve u něj byl JIŘÍ KOLÍSKO, jenž jej postrčil do branky a zkompletoval hattrick! Asistence: Marek Vávra.
     
    55:15
    Krzyžankovu ránu z velké dálky dokázal zablokovat Beneš. Boleslavští ale zůstanou u balónku.
     
    54:28
    Josef Pluhař o sobě dal vědět povedeným manévrem, když díky šikovné kličce oklamal dva protihráče. Jeho následná rána ale, stejně jako všechny střely domácích v této třetině, postrádala přesnost.
     
    53:27
    Další nepřesná střela Boleslavských, nad tentokráte mířil Jiří Curney. Technologům se krátí čas, avšak florbal je sport, ve které ke zvratu skóre stačí chvilka, o čemž se domácí právě dnes přesvědčili.
     
    53:05
    Po závaru před Tomášem Kafkou se míček odrazil k Pluhařovi, toho však o kulatý nesmysl připravil důrazně hrající Martin Mühlfait.
     
    52:29
    To musí domácí mrzet! Tomáš Chroust pasem skrze brankoviště našel svého bratra Tadeáše, který v tutové pozici svatyni Tatranu přestřelil!
     
    51:54
    Tatran už se jen brání. Kolísko se nyní mohl vydat na ojedinělý ofenzivní výlet, ale jeho akci stopku vystavil dobře se vracející Kadlec.
     
    51:19
    Kološův pas směrem k Pluhařovi nebyl povedený, k boleslavskému bekovi se ale míček vrátil zpět. Kološ však zamířil vysoko nad branku.

    Vojtěch Tůma

    Góly a asistencie: 14. Krzyžanek (Curney), 32. Pluhař (Salát), 42. Salát (Novák) – 19. Fridrich (Vítovec), 29. Jiří Kolísko (Vávra), 46. Řehoř, 46. Jiří Kolísko (Němeček), 56. Jiří Kolísko (Vávra), 57. Vávra (Fridrich)


    Předvýběr.CZ Florbal MB: Rytych (Koráb) – Bína, Novák, Ekl, Salát, Tadeáš Chroust, Tomáš Chroust, Bouška, Gwuźdź, Mátl, Kadlec, Pluhař, Křenek, Kološ, Jelínek, Curney, Krzyžanek, Natov, Renčín
    ESA LOGISTIKA Tatran Střešovice: Kafka (Blaha) – Heřmanský, Kubovič, Fořt, Jiří Kolísko, Meliš, Jan Kolísko, Vávra, Mayer, Gruber, Fridrich, Hudera, Mühlfait, Beneš, Němeček, Svoboda, Vítovec, Řehoř

    Rozhodca: Petr Černý, Jiří Janoušek