NY Islanders – Carolina 2:3 (po pr.) | Philadelphia – NJ Devils 1:4 (kon.) | Pittsburgh – Buffalo 4:3 (kon.)
Tampa Bay – Colorado 1:2 (kon.) | St. Louis – Anaheim 2:1 (kon.) | Winnipeg – Chicago 3:1 (kon.)
Dallas – Vancouver 4:3 (po pr.) | Edmonton – Montreal 4:3 (kon.)
koniec po predl.
New York Islanders
2:3 (1:1, 1:0, 0:1 - 0:1)
Carolina Hurricanes
cz Piatok 30.10.2015, 00:00 • Barclays Center, New York • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    62:21 Ron HAINSEY - 2:3p
     
    62:21
    Carolina právě vstřelila branku!
    Tak přeci jenom jsme se v prodloužení dočkali rozhodnutí. Okposo v útočném pásmu ztratil kotouč, čehož využil Jordan Staal, jenž přihrál před bránu RONU HAINSEYMU, který zblízka překonal klouzajícího brankáře Ostrovanů. Asistence: Jordan Staal
     
    61:21
    Nelson i Skinner to teď vzali na sebe, ale oba ztroskotali na skvělém brankáři protějšího týmu! Dvě velké šance na rozhodnutí tak zůstaly nevyužity!
    54:56 Chris TERRY - 2:2
     
    54:56
    Carolina právě vstřelila branku!
    Nyní už ani Greiss nestačil a Carolina je odměněna za svou aktivitu. Eric Staal byl u modré čáry odzbrojen několika hráči o puk, ale ten se dostal k Jordanu Staalovi, jenž kotouč předložil před odkrytou část brány CHRISOVI TERRYMU. Tady už ani Greiss nestačil a je srovnáno! Asistence: Jordan Staal, Eric Staal
     
    52:22
    Thomas Greiss dnes chytá opravdu fantasticky. Domácí gólman si poradil i s velmi nepříjemnou tečí Jordana Staala, která úplně změnila dráhu střely!
     
    51:03
    Neskutečný Thomas Greiss nyní v brankovišti dokázal hokejkou zastavit Skinnerovu dorážku, která si to už už mířila do odkryté brány! Následuje komerční přestávka.
     
    48:38
    Další šance aktivní Caroliny! Gól měl na holi Kris Versteeg, nicméně i jeho ránu dokázal německý gólman vyrazit!
     
    47:24
    Chybná rozehrávka domácích věnovala šanci Nashovi, který se zjevil mezi kruhy, ale kotouč ani nadvakrát za Greissova záda dostat nedokázal!
     
    45:52
    Frans Nielsen našel po rychlém vjetí do útočného pásma dojíždějícího Boychuka, který natáhl k tvrdé střele a Lack musel reagovat pravým betonem! Výborný zákrok hostujícího brankáře!
     
    41:36
    Lehké hákování Johna Tavarese (NYI) nezůstalo bez povšimnutí a domácí kapitán je vyloučen na dvě minuty.
     
    33:47
    Za podražení je vyloučen první hráč domácího týmu. Provinilcem je Travis Hamonic (NYI).
    32:50 Frans NIELSEN - 2:1
     
    32:50
    Islanders právě vstřelili branku!
    Domácí využívají přesilovou hru a jdou do vedení! FRANS NIELSEN převzal puk ještě ve vlastním pásmu, nabral výbornou rychlost, díky které projel celým kluzištěm jako nůž máslem, a poté tváří v tvář Lackovi zakončil bekhendem pod břevno! Asistence: Nick Leddy, Thomas Greiss
     
    32:22
    Chris Terry (CAR) trefil Okposa holí do tváře a je tak druhým vyloučeným hráčem zápasu.
     
    31:51
    Obrovský tlak do brankovišti předvedli na druhé straně hráči Caroliny, ale do blízkosti Greisse si lehli oba obránci Islanders a domácí brankář i díky jejich pomoci situaci ustál.
     
    30:47
    Domácí byli velmi blízko vedoucímu gólu! Tavares ve středním pásmu roztáhl hru na Leeho, který poté "centroval" před brankoviště, kam si sjel Bailey, avšak jeho jemná teč poslal puk těsně vedle.
     
    20:26
    Neuvěřitelné, co teď domácí nedali! Lack dokázal Boychukovu střelu jen vyrazit a Brock Nelson se dostal k dorážce do polodkryté brány, kterou však netrefil a místo toho poslal puk do tyče.
     
    18:59
    Blesková kombinace domácích skončila u volného Okposoa, ale ten trefil z pohotového zakončení jen břevno!
     
    18:08
    První vyloučení zápasu! Nathan Gerbe (CAR) se provinil hákováním a po komerční přestávce si tak New York zahraje přesilovku.
    15:00 Brock MCGINN - 1:1
     
    15:00
    Carolina právě vstřelila branku!
    Hra se nyní hodně rychle několikrát přelila ze strany na stranu a toho využívají hosté, kteří srovnávají. Mattu Martinovi se puk zamotal mezi bruslemi, čehož si všiml McClement, který posunul puk více mezi kruhy a BROCK MCGINN již poté neměl větší problém s prostřelením domácího brankáře. Asistence: Jay McClement, Nathan Gerbe
     
    11:16
    Židlický chyboval na útočné modré čáře a byla z toho velká šance Caroliny! Jordan Staal totiž okamžitě vyslal do úniku Gerbeho, kterého sice český obránce dokázal dobruslit, ale i přesto musel velmi kvalitní zákrok předvést Thomas Greiss.
     
    10:51
    Po velmi dobré práci Tavarese se u brány kotouče ujal Nelson, který se rychle otočil a vypálil z nebezpečné pozice. Puk si to ale bohužel pro domácí namířil jen do připravené lapačky Lacka.
    08:56 Matt MARTIN - 1:0
     
    08:56
    Islanders právě vstřelili branku!
    Aktivita domácího týmu přináší ovoce! Casey Cizikas získal zadarmo kotouč za bránou, vybídl ke střele od modré Leddyho a skvěle postavený MATT MARTIN před bránou tečoval puk mimo dosah Eddieho Lacka. Asistence: Nick Leddy ,Casey Cizikas
     
    06:31
    To byla první slibná šance New Yorku! Nelson u brány vybojoval kotouč pro Baileyho, který však svou svižnou střelu namířil jen do Lackovy vyrážečky. Následuje komerční přestávka.
     
    00:17
    Domácí zaváhali v obranné činnosti a Victor Rask okamžitou střelou z kruhu trefuje břevno!

    Lukáš Podleśny

    Góly a asistencie: 9. Martin (Leddy, Cizikas), 33. Nielsen (Leddy, Greiss) – 15. McGinn (McClement, Gerbe), 55. Terry (J.Staal, E.Staal), 63. Hainsey (J.Staal)


    New York Islanders: Greiss (Berube) – Boychuk, Leddy, Hamonic, de Haan, Židlický, Strait – Bernier, Tavares "C", Bailey – Okposo "A", Nielsen "A", Kuljomin – Nelson, Grabovskij, Lee – Clutterbuck, Cizikas, Martin
    Carolina Hurricanes: Lack (Ward) – Faulk "A", Hainsey, Pesce, Liles, Hanifin, Murphy – Lindholm, Rask, E.Staal "C" – Terry, J.Staal "A", Gerbe – Versteeg, Nash, Skinner – Nestrašil, McClement, McGinn

    Rozhodca: Tim Peel, Chris Rooney – Greg Devorski, David Brisebois

    Diváci: 11.494