HK Slavia STU – Banská Bystrica 1:14 (kon.)
koniec
HK Slavia STU Bratislava
1:14 (0:4, 0:6, 1:4)
UMB Banská Bystrica
Sobota 24.10.2015, 19:00 • Aréna Ondreja Nepelu, Bratislava • European University Hockey League
Partner:
     
    59:42
    Kasanický mohol opäť rozvlniť sieť domácich, spred bránkoviska dokázal vystreliť, Korduliak puk vyrazil pred seba a defenzíva Slávie ho poslala von zo svojho pásma.
     
    59:26
    Pekná akcia hostí, Primus spoza bránky našiel na ľavom kruhu voľného Mendela, ktorý ihneď vystrelil, Korduliak cez vyrážačku sklepol puk dole na ľad a pohotovo prikryl pod svoju rukavicu.
     
    58:40
    Aktivitu hostí domáci zastavili opäť len za cenu faulu, za seknutie išiel na lavicu hanby Rendek.
     
    58:04
    UMB Banská Bystrica dáva gól!
    Puk dostal na pravý kruh na jeho vnútornú stranu na hokejku MATÚŠ KAMZÍK, ktorý golfovým úderom puk okolo lapačky Korduliaka poslal za jeho chrbát. Asistencia: Mário Ramaj.
     
    55:38
    Málus prešiel s pukom poza bránku a stiahol na seba až troch domácich hráčov, puk poslal pred bránku, kde stál nikým nestrážený Tenkel, ktorý vystrelil, Korduliak sa stihol presunúť na ľavú stranu a puk famózne cez rúčku svojej hokejky vyrazil za svoju bránku a radovať sa hosťom opäť nedovolil.
     
    53:49
    Prečíslenie hostí dva na jeden, Kandra vracal puk z ľavej strany na pravú, vo výbornom obrannom zákroku však hostí z akcie vygumoval Rendek, ktorý puk zblokoval do rohu klziska.
     
    53:16
    Na strane domácich dostal dve minúty za nebezpečnú hru so zdvihnutou hokejkou Minárik, na strane hostí dve minúty za seknutie Knut, hráme štyria na štyroch.
     
    52:12
    HK Slavia STU Bratislava dali gól!
    Pekná akcia domácich konečne slávi úspech, Vystavil potiahol puk do pásma, zadovkou našiel na ľavom kruhu BORISA GOGU, ktorý strelou švihom prekonal Likavčana v bránke hostí. Asistencie: Štefan Vystavil a Ján Majerčík.
     
    51:00
    UMB Banská Bystrica dáva gól!
    Hostia vyšachovali domácich v pásme a FILIP MANČÁK do odkrytej časti bránky pridáva trinásty gól hostí. Asistencie: Róbert Mendel a Dávid Primus.
     
    50:11
    Minárik dostal dve minúty za nedovolené bránenie, Slávia pôjde do štyroch.
     
    47:19
    Hajduk mohol potešiť domáce tribúny, peknou strelou z pravého kruhu spoza obrancu hostí preveril pozornosť Likavčana, ktorý teraz s dávkou šťastia puk zrazil dole na ľad a po malej skrumáži hostia dostali puk pod svoju kontrolu.
     
    45:08
    UMB Banská Bystrica dáva gól!
    Kamzík to dobre vymyslel, stiahol si za bránku na seba obrancu, zasekol puk a poslal ho spoza bránky pred bránkovisko, kde nikým nekrytý IVAN JANEČKO prestrelil Korduliaka v domácej klietke. Asistencie: Matúš Kamzík a Peter Kováčik.
     
    44:16
    Na oboch stranách máme vylúčených hráčov, ktorí dostali po dve minúty za hrubosť, keďže si to za bránkou hostí vybavovali ručne stručne. Na strane domácich Schmidt, na strane hostí Studený. Hráme štyria proti štyrom.
     
    43:58
    UMB Banská Bystrica dáva gól!
    Indrych sa prezentoval strelou od modrej, minul bráku domácich, no puk sa odrazil od zadného mantinelu a pri pravej žrdi MICHAL ŽÁČIK puk doklepol do siete. Asistencie: Martin Indrych a Dominik Ferleťjak.
     
    39:55
    UMB Banská Bystrica dáva gól!
    Defenzíva domácich si dnes vybrala náhradné voľno alebo dovolenku, neviem, desiaty kúsok do domácej klietky pridal TOMÁŠ MÁLUS, ktorý z pravej strany prekonal ležiaceho Korduliaka v domácej klietke. Asistencie: Marek Maliňák a Martin Indrych.
     
    38:41
    UMB Banská Bystrica dáva gól!
    RÓBERT MENDEL si prevzal v strednom pásme puk, defenzíve domácich ukázal svoj chrbát a strelou pod brvno vymietol Korduliakovi pavučiny v jeho bránke. Asistencia: Adam Kasanický.
     
    36:45
    UMB Banská Bystrica dáva gól!
    Bystrica opäť krásne zakombinovala s pukom v pásme hostí a puk do protipohybu brankára domácich MARTIN INDRYCH poslal do siete. Asistencie: Dominik Ferleťjak a Michal Žáčik.
     
    36:18
    Indrych sa s pukom predral cez dvoch obrancov domácich, už by sa chystal k zakončeniu, Korduliak vykorčuľoval z bránky a puk z hokejky Indrycha cez svoju hokejku vyrazil oblúčikom za svoju klietku.
     
    34:13
    UMB Banská Bystrica dáva gól!
    Bystrica pridáva do siete domácich siedmy gól, spoza bránky sa snažil zakončiť Mančák, Korduliak puk dokázal vyraziť, no ten skončil pred bránkoviskom a RÓBERT MENDEL ho pohotovo poslal do siete. Asistencia: Filip Mančák.
     
    29:18
    Bystrica zakombinovala s pukom v pásme a k zakončeniu sa dostal Janečko, semafór Korduliaka bol proti a zmena skóre sa teraz konať nebude.
     
    27:46
    Za podrazenie dostal dve minúty Vystavil presilová hra pre UMB, ktorá dve už dnes využila.
     
    27:45
    Signalizované vylúčenie hráča domácich, hostia hrali so šiestimi hráčmi, z ľavého rohu klziska puk smeroval na pravý kruh, kam si so striedačky nakorčuľoval šiesty hráč hostí Akantis. Sebastian pohotovo vystrelil, Korduliak sa stihol presunúť na druhú stranu a puk v pokľaku vyrazil späť do hry.
     
    26:15
    Filip Iľko opúšťa domácu klietku a medzi žrde sa postaví Marek Korduliak.
     
    26:15
    UMB Banská Bystrica dáva gól!
    MAROŠ TENKEL nakorčuľoval s pukom po pravej strane do pásma a spred bránkoviska vymietol pavučinu v pravom hornom rohu Iľkovej bránky. Asistencia: Ivan Janečko.
     
    23:44
    UMB Banská Bystrica dáva gól!
    Krásna akcia hostí, Indrych diagonálou v pásme našiel na ľavej strane voľného ADAMA KASANICKÉHO, ktorý si puk potiahol na kruh a po ľade k vzdialenejšej žrdi prekvapil Iľka v bránke domácich. Asistencie: Martin Indrych a Filip Kandra.
     
    20:58
    Minárik sa rútil sám na Likavčana a tiesnený dokázal vystreliť, gólman hostí puk vyrazil a zlikvidoval aj dorážku Kandu a naďalej drží na bratislavskom ľade čistý štít.
     
    19:52
    Z ľavej strany od kruhu vystrelil pekne Sochor, Likavčan jeho puk zrazil dole na ľad, k dorážke sa ešte dostal z pravej strany Kanda, Likavčan ležal na ľade a puk dokázal schovať pod svoje telo.
     
    17:51
    Hráč hostí Kasanický dostal dve minúty za podrazenie, Slávia STU bude hrať presilovú hru.
     
    17:45
    Sochor nakorčuľoval stredom plochy s pukom do pásma a po prechode modrou tvrdo príklepom vystrelil, Likavčanovi vyprášil betóny, no potom Kasanický poslal v súboji na ľad Schlentca a hlavný bude vylučovať.
     
    16:49
    UMB hrá ako z partesu, z ľavej strany od kruhu z vnútornej strany vystrelil nikým nestrážený Indrych, Iľko vytiahol pekný semafór a puk bezpečne ukryl do svojej lapačky.
     
    15:56
    UMB Banská Bystrica dáva gól!
    Akcia hostí končí ďalším gólom v sieti domácich, TOMÁŠ MÁLUS sa prehnal s pukom poza bránku a z pravej strany po ľade zasunul puk do Iľkovej siete. Asistencie: Maroš Tenkel a Marek Maliňák.
     
    15:19
    Po pravej strane nakorčuľoval ako košický rýchlik s pukom do pásma Ramaj a od kruhu bekhendom zakončil, Iľko puk vyrazil späť do hry a defenzíva domácich ho dostala pod svoju kontrolu.
     
    12:35
    Oddychový čas domácich, tréner Slávie má čo svojim zverencom veru povedať.
     
    12:35
    UMB Banská Bystrica dáva gól!
    Bystrica opäť využíva presilovú hru, Iľko puk z hokejky Ramaja dokázal vyraziť späť do hry, no na dorážku MAREKA MALIŇÁKA už nestačil. Asistencie: Mário Ramaj a Richard Rajčan.
     
    12:27
    Sochor oslabuje svoj tím, keď dostal dve minúty za hákovanie.
     
    10:43
    UMB Banská Bystrica dáva gól!
    UMB odskakuje domácim na dva góly, keď po peknej kombinačnej akcii puk do bránky dopravil MARTIN INDRYCH. Asistencie: Michal Žáčik a Richard Rajčan.
     
    10:04
    Vystavil sa na pravom kruhu zbavil obrancu hostí, v pokľaku vystrelil, Likavčan vytiahol fantastický zákrok a puk z hokejky Štefana Vystavila ukryl do lapačky.
     
    09:20
    Bubica dostal puk do pásma medzi kruhy a pekne vystrelil, Likavčan bol v strehu a puk z hokejky Jozefa poslal do rohu klziska.
     
    05:36
    Vylúčenie aj na druhej strane, menší trest v trvaní dvoch minút za krosček dostal Ramaj, presilovú hru bude hrať Slávia STU.
     
    05:03
    UMB Banská Bystrica dáva gól!
    Bystrica potrestala Sláviu, Kasanický vystrelil od modrej a jeho puk pred bránkoviskom tečoval RÓBERT MENDEL. Asistencie: Adam Kasanický a Dávid Primus.
     
    04:22
    Majerčík z domáceho tímu dostal dve minúty za vrazenie, presilovú hru budú hrať chlapci zo srdca Slovenska.

    Vladimír Korduliak

    Góly a asistencie: 53. Goga (Vystavil, Majerčík) – 6. Mendel (Kasanický, Primus), 11. Indrych (Žáčik, Rajčan), 13. Maliňák (Ramaj, Rajčan), 16. Málus (Tenkel, Maliňák), 24. Kasanický (Indrych, Kandra), 27. Tenkel (Janečko), 35. Mendel (Mančák), 37. Indrych (Ferleťjak, Žáčik), 39. Mendel (Kasanický), 40. Málus (Maliňák, Indrych), 44. Žáčik (Indrych, Ferleľjak), 46. Janečko (Kamzík, Kováčik), 51. Mančák (Mendel, Primus), 59. Kamzík (Ramaj)


    HK Slavia STU Bratislava: Iľko (27. Korduliak) – Majerčík, Galko (C), Rendek, Schmidt, Sochor, Potkány, Štofko, Kontura – Goga, Vystavil, Gráčik – Hajduk, Kanda (A), Minárik – Máder, Schlentc, Horváth (A) – Barakeľ, Bubica, Sabaka
    UMB Banská Bystrica: Likavčan (Juraštík) – Kandra, Kasanický, Ramaj, Rajčan, Janečko, Studený, Knut – Ferleťják, Žáčik (A), Indrych – Kamzík, Akantis (C), Kováčik – Mendel, Primus, Mančák – Maliňák, Málus (A), Tenkel

    Rozhodca: Goga – Kristián, Regec

    Diváci: 157