HK Slavia STU – Banská Bystrica 1:14 (kon.)
koniec
HK Slavia STU Bratislava
1:14 (0:4, 0:6, 1:4)
UMB Banská Bystrica
Sobota 24.10.2015, 19:00 • Aréna Ondreja Nepelu, Bratislava • European University Hockey League
Partner:
    Je dobojované, oba tímy zožali od divákov búrlivý potlesk
     
    Je dobojované, UMB Banská Bystrica potvrdila úlohu favorita zápasu a domácim nasúkala do bránky postupne štrnásť gólov a skóre mohlo byť ešte vyššie, keď v neľahkých situáciach obaja gólmani podržali svoj tím. Domáci nenašli na hru súpera recept a skóre zápasu je napokon také, aké je. Pomer striel medzi žrde v tretej tretine 11:13, celkovo 29:40. Pekné gesto predviedli diváci na tribúnach, ktorí vyprevadili do šatní oba tímy potleskom. Hosťom želám šťastnú cestu pod Urpín a vám ostatným dobrú noc, z Bratislavy Vladimír Korduliak, onlajny.eu (21:30:41)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:42
    Kasanický mohol opäť rozvlniť sieť domácich, spred bránkoviska dokázal vystreliť, Korduliak puk vyrazil pred seba a defenzíva Slávie ho poslala von zo svojho pásma.
     
    59:26
    Pekná akcia hostí, Primus spoza bránky našiel na ľavom kruhu voľného Mendela, ktorý ihneď vystrelil, Korduliak cez vyrážačku sklepol puk dole na ľad a pohotovo prikryl pod svoju rukavicu.
     
    58:40
    Aktivitu hostí domáci zastavili opäť len za cenu faulu, za seknutie išiel na lavicu hanby Rendek.
     
    58:04
    UMB Banská Bystrica dáva gól!
    Puk dostal na pravý kruh na jeho vnútornú stranu na hokejku MATÚŠ KAMZÍK, ktorý golfovým úderom puk okolo lapačky Korduliaka poslal za jeho chrbát. Asistencia: Mário Ramaj.
     
    56:41
    UMB vyrobila pred bránkou Slávie skrumáž, ktorá našťastie pre domácich dopadla dobre a puk napokon skončil na zadnom mantineli za bránkou domácich.
     
    56:25
    Zakázané uvoľnenie hostí, hra sa vráti pred Likavčana.
     
    55:38
    Málus prešiel s pukom poza bránku a stiahol na seba až troch domácich hráčov, puk poslal pred bránku, kde stál nikým nestrážený Tenkel, ktorý vystrelil, Korduliak sa stihol presunúť na ľavú stranu a puk famózne cez rúčku svojej hokejky vyrazil za svoju bránku a radovať sa hosťom opäť nedovolil.
     
    55:16
    Oba tímy s plným počtom hráčov.
     
    54:48
    Gráčik prešiel s pukom poza bránku a chcel ho zasunúť Likavčanovi do siete po ľade z pravej strany, nepodarilo sa mu to.
     
    53:49
    Prečíslenie hostí dva na jeden, Kandra vracal puk z ľavej strany na pravú, vo výbornom obrannom zákroku však hostí z akcie vygumoval Rendek, ktorý puk zblokoval do rohu klziska.
     
    53:16
    Na strane domácich dostal dve minúty za nebezpečnú hru so zdvihnutou hokejkou Minárik, na strane hostí dve minúty za seknutie Knut, hráme štyria na štyroch.
     
    52:12
    HK Slavia STU Bratislava dali gól!
    Pekná akcia domácich konečne slávi úspech, Vystavil potiahol puk do pásma, zadovkou našiel na ľavom kruhu BORISA GOGU, ktorý strelou švihom prekonal Likavčana v bránke hostí. Asistencie: Štefan Vystavil a Ján Majerčík.
     
    52:00
    Opäť to bol gólman Korduliak, ktorý ukončil kombinačnú akciu hostí a puk zlikvidoval vo svojom výstroji.
     
    51:44
    Kandra z ľavej strany od kruhu poslal puk na bránku domácich, Korduliak mal odkrytý výhľad a puk poľahky ukryl do lapačky.
     
    51:00
    UMB Banská Bystrica dáva gól!
    Hostia vyšachovali domácich v pásme a FILIP MANČÁK do odkrytej časti bránky pridáva trinásty gól hostí. Asistencie: Róbert Mendel a Dávid Primus.

    Vladimír Korduliak

    Góly a asistencie: 53. Goga (Vystavil, Majerčík) – 6. Mendel (Kasanický, Primus), 11. Indrych (Žáčik, Rajčan), 13. Maliňák (Ramaj, Rajčan), 16. Málus (Tenkel, Maliňák), 24. Kasanický (Indrych, Kandra), 27. Tenkel (Janečko), 35. Mendel (Mančák), 37. Indrych (Ferleťjak, Žáčik), 39. Mendel (Kasanický), 40. Málus (Maliňák, Indrych), 44. Žáčik (Indrych, Ferleľjak), 46. Janečko (Kamzík, Kováčik), 51. Mančák (Mendel, Primus), 59. Kamzík (Ramaj)


    HK Slavia STU Bratislava: Iľko (27. Korduliak) – Majerčík, Galko (C), Rendek, Schmidt, Sochor, Potkány, Štofko, Kontura – Goga, Vystavil, Gráčik – Hajduk, Kanda (A), Minárik – Máder, Schlentc, Horváth (A) – Barakeľ, Bubica, Sabaka
    UMB Banská Bystrica: Likavčan (Juraštík) – Kandra, Kasanický, Ramaj, Rajčan, Janečko, Studený, Knut – Ferleťják, Žáčik (A), Indrych – Kamzík, Akantis (C), Kováčik – Mendel, Primus, Mančák – Maliňák, Málus (A), Tenkel

    Rozhodca: Goga – Kristián, Regec

    Diváci: 157